עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי איזה בעיה. יש לי איזה תוכנה ששמה לא משנה כרגע, בהפעלת ההתקנה היא בודקת תאימות של התוכנה למחשב, אם אחת הבדיקות לא עוברת ההתקנה יוצאת ולא מתקינה את התוכנה. אחת הבדיקות היא בדיקת זיכרון, היא דורשת 4MB זיכרון RAM , ולי יש 128MB זיכרון. אך התקנה לא עברה את הבדיקה והיא רשמה לי שיש לי רק 639KB RAM. אז השאלה למה זה אומר לי את זה ואיך אני יכול לסדר את העיה כך שיהיה אפשר להמשיך בהתקנה.? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by juve12,

כאשר אני עולה ב WINDOWS אז אין לי סימן של העכבר ת העכבר לא מןפיע אבל כאשר אני עולה ב REAL MODE אז העכבר עולה האם יתכן שיש בעיה עם הDRIVER? האם כדי לי להוריד את הDRIVER הישן ולעלות את ה WINDOWS מחדש? האם יש פיתרון אחר? תודה על העזרה

3. שלום,חלקכם אולי זוכרים שהיתה לי בעיה דומה עם המחשב בפעם הקודמת שסודרה ע"י מחיקת הדריברים של המדפסת. הבעיה היתה שהעכבר היה נתקע לכמה שניות וכל המחשב היה קופא איתו ומשתחרר,ולפעמים העכבר היה קופא לדקה~ ואחרי דקה המחשב היה משתחרר והעכבר לא,ז"א שהוא פשוט היה נשאר באותה נקודה בלי שום כוונה נראית לעין לזוז,ובפעמים אחרות הכל פשוט נתקע ולא השתחרר! הבעיה שוב חזרה,אפילו גרוע מקודם,כי הפעם אין לי מה להאשים,פעם קודמת שזה היה קורה,התפריט של הAlt+Ctrl+Del היה עולה ומראה לי שהקובץ Msgrv32 הפסיק להגיב,הפעם זה לא קורה,הקובץ הזה אפילו לא נמצא ברשימה הפעם! מה יכול לגרום לפאקינג האנגים הללו שוב? ואיך אפשר לסדר את פעם אחת ולתמיד? (אולי פירמוט?) ד"א הבעיה מתרחשת גם ללא האוברקלוקינג שעשיתי על …

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by B.D.B,

I got a Microsoft's Sidewinder wheel (w/ Force Feedback, serial - not USB) and windows 2000 pro. the wheel has 3 axis (gas/brake/wheel). in windows 2000 the default is split axis (in 98 it was combined by default). my sidewinder software is old (versions 2 and 3) and doesn't support windows 2000/XP. the problem is that not all the games support split axis (=\) and I can't set it to combinned axis. after talking in many forums I've been told to get sidewinder software version 4, but I can't find any place to download it from. so if anybody got the software if you could send it me it'll be appreciated, or if you have any other ideas. ICQ# 123449949

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. חישבתי איזה נגד אני צריך ויצא לי R=22.624 W=1.104 מה אני אומר למוכר שאני צריך מה ? אני פשוט אומר לו שיביא לי מה שיצא לי ,והוא מביא לי נגד שיהפוך מ12 ל7 V ה -R ז ה -אוהם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Vega,

שלום, שדרגתי מחשב מ-WIN98 ל-WINXP PRO ומאז אני לא מצליח לשמוע כלום. ניסיתי להתקין כל דרייבר אפשרי שנמצא בדיסקים שקיבלתי עם המחשב, אני חושב שהדרייברים פשוט לא תומכים ב-WINDOWS XP. כרטיס הקול נמצא על הלוח(ONBOARD), ואני לא יודע באיזה לוח אם מדובר (זה לא מחשב שלי). כיצד אני יכול לגלות איזה לוח אם יש על המחשב? -שאלתי את בעלי המחשב והם לא ידעו.

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by Jack_g,

במחשב היה כ.מסך LEADTEK TI4400 עכשיו שמתי בו GF2MX400 CHAINTEC בקיצור לא משנה איזה דרייבר של נווידיה אני מתקין הוא אומר a problem accured while installation ולא מתקין את הכ.מסך ניסיתי אפילו את הדרייברים של CHAINTEC ואותו דבר. ניסיתי להיכנס לSAFEMOD ולהסיר זה לא עוזר. מדובר ב WINDOWS XP. לפי דעתי זה איזה באג מפני שהיה לי את זה פעם בלי להחליף כ.מסך היה לי מותקן ה LEADTEK TI 4400 עם הדרייברים המקוריים וכשניסיתי להחליף לדרייברים של נווידיה הוא לא נתן לי עשה את הבעיה הזו הייתי חייב לחזור לדרייברים של ליאדטק. אבל עכשיו אני בכלל לא יכול להתקין מפני שמדובר בכ.מסך שונה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by noraaa,

כיצד מבצעים צריבה של מדיות מעל 700Mb יש לי צורב 40X12X48 של BenQ ואני משתמש בנרו 5.5.9.14 ??? ??? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by sxs,

זה התחיל לפני יומיים. תאור התקלה: בזמן עבודה בוינדוס הוא ניתקע, לפעמים לגמרי ולפעמים חוזר בהודעה של Device error ואומר לי שאני חייב לעשות restart, כשזה קורה התצוגה הופכת ל 640x480 על 4 BIT צבע. וגם, כל משחק שאני מריץ, רואים הפרעות בגרפיקה, חלקים נעלמים...(כאילו הכרטיס נמצא באוברקלוקינג כבד). סרקתי לוירוסים בכל ההרד דיסק ואין אף ווירוס, הכרטיס נמצא על המהירויות הטבעיות שלו ומעולם לא עבר אוברקלוק. יש לי MSI GeForce4 Ti4400 ו AMD 1.4Ghz ולוח ASUS A7M266. יש לי את הכרטיס כבר שלושה חודשים בערך והוא עבד מצויין עד עכשיו. אנא עיזרו לי....מה קורה פה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט 8IEX לפנטיום 4 ואין לי מושג איפה משנים את יחס הזכרון ואת שינוי ה400\533 של המעבד בלוח יש רק של ג'אמפר אחד של איפוס הביוס ובחוברת של הלוח גם לא מוסבר שום דבר בקשר לזה

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  11. Started by timtim,

תראו! בזמן האחרון צרבתי איזה 10 דיסקים! וכל הזמן לקח לצורב שלי שעה לצרוב (120 דקות) אני לא יודע מה לעשות! להתכין תוכנה חדשה? למחוק את התוכנה ולהתקין אותה שוב? או שבכלל הצורב דפוק?? (ש לי: Easy CD Creator 5 Basic)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by R-E-L,

יש לי GEFORCE 2. הורדתי את הדריברים החדשים מגרסא 40.72 וכשאני מפעיל את הקובץ, הוא אומר לי לכבות את האנטי-וירוס אם יש לי(אין לי), אני לוחץ על YES, הוא מודיע לי שהוא קורא את תוכן הקובץ ואז נותן לי הודעת שגיאה שאומרת שהקובץ פגום... ניסיתי להוריד את הדריבר מהרבה אתרים שונים אך זה לא עזר... יש למישהו פתרון? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ^HocK^,

כל פעם שאני רוצה לצרוב...אני מכניס דיסק ריק וכל תוכנה שבה התשמשתי לא מזהה את הדיסק... מה יכולה להיות הבעייה? ???

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  14. אם אני מתקין Firmware לצורב על מחשב מסויים. האם זה יפגע בעבודתו על מחשב אחר? ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ע"פ עצה שקיבלתי (כאן, ותודה) העתקתי את הקובת עידכון לדיסקט ופתחתי אותו דרך הביוס. כשאני מעלה את המחשב הוא אומר שיש בעיה בקונפיגורציה ומעלה את הביוס השני. עכשיו אני לא בדיוק יודע עם העדכון הצליח, (אני משתמש כרגע בביוס השני) ואיך לגרום לו להצליח? ולמה יש שמועה שאף אחד לא הצליח לעשות את העדכון הזה? חשוב לי לעשות את הדכון בכלל שציפ של הסאונד משמיע סאונד עלוב והבנתי שה F11 אמור לתקן את זה.... יש מצב שחנות שמימני קניתי את המחשב תעשה את זה ? (KSP יקירתינו.....) ועוד שמועה: מישהוא אמר לי שללוח הזה יש שתי גירסאות 1.1 ו - 2. ואותו מישהוא אמר גם שההחלפה היא בחינם. מישהוא שמע על זה משהוא? תודה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אוקי המחשב לא נדלק אני צריך לדעת עם הבעיה היא עם לוח אם או בספק ... איך אני יכול לעשות את זה בצורה יעילה ? זה ספק ATX ... מחשב PIII ממש מערכת פשוטה ... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אנשים יש לי SEAGATE 20GB 7200 הוא מחולק ל3 חלקים חלק שלישי של 10 GB מציג לי 3.5 GB פנוי כשבאמת יש לי איזה 6 וכונן שני גם גונב לי איזה 400-500 מגה החלק הראשון פועל כמו שצריך מה יכולה להיות הבעיה? אני ממש חייב עזרה בנושא הזה.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by dor31,

כשהמחשב עולה אני יודע שיש אפשרות לעצור אותו ולראות מה כתוב אז עם מישהוא יכול להגיד לי מה עושים תודה.

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  19. Started by TeaTime,

יש לי WIN XP והCD לא מזהה כשאני שם בו דיסק אבל הוא מזהה את קיומו של הCD והCD מופיע גם בביוס והבעיה היא לא בכונן מכיוון שהחלפתי לאחד אחר והבעיה עדיין נשארה נ.ב. אותה תופעה קוראת גם בצורב

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  20. ??? יש לי בעיה במחשב שלי הוא נידלק כל פעם שאני מדליק נורת פלורסנט בבית או אחד השכנים יש לי מחשב עם לוח אם GA-7VRXP מעבד AMD1800 מי שהוא יודע מה הפתרון?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. התקנתי לפני 4 ימים ווינדוס xp הכל עובד יופי (ברוך השם - טפו טפו טפו) רק בעיה אחת (בנתיים, שלא נדע) שאני פותח את סנדרה אני מקבל מסך כחול ! http://rotter.net/User_files/nor/3db241ca66fe010c.jpg למה זה ? בווינדוס 98 הכל עבד סבבי בבי (אם הסנדרה כמובן) מב לעשות ? אני ממש צריך את התוכנה !

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  22. Started by Jack_g,

היי, מדובר אל כונן קשיח PARTION אחת ממנו שעשו לו QUICKFORMAT איך ניתן לשחזר את הנתונים. בבקשה תעזרו זה מאוד חשוב. תודה.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך (תראו אותו במפרט אין לי כוח לכתוב ) ולאחרונה שמתי לב שכאשר אני משחק GTA3 ו"בחזרה לטירה הנאצית" התמונה נתקעת לפעמים לכמה שניות וזה התחיל לפניי כמה ימים....קניתי את הכרטיס מסך באפריל וועד עכשיו הוא עבד בסדר גמור! יכול להיות שהוא נדפק?

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  24. טוב, נראה לי שהכותרת די מסבירה אבל... היום שמתי לב שכשאני מכניס דיסק לצורב שלי (LITEON 40125W) ומגביר את העוצמה של הרמקולים אני יכול לשמוע דרכם את סיבוב הדיסק בצורב ??? אני יודע שזה קורה בזמן קריאה של דיסק, לא בדקתי אם גם בצריבה. למה זה קורה ? זה יכול להזיק למחשב ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי WIN 2000 ולפעמים למרות שיש לי מחשב חזק וחדש ומקלדת חדשה הWINDOWS בלבד עולבה ללא מקלדת - במאפייני חומרה רשום שההתקן לא אותחל נכון. למשהו זה קרה או יודע למה זה קורה ?????

דיונים חדשים בפורומים