תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
כשאני רואה גם בטלויזיה וגם במסך סרט אז בטלויזיה לא רואים אלא אם אני רואה בכל אחד בנפרד אז הכל בסדר יש דרך לסדר את זה??
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב חדש (תודות לכם על כל העזרה בבחירת המפרט ) חיברתי את הכל , אולם כשהדלקתי אותו לא הייתה לי תמונה במסך, והוא רשם לי מיד going to sleep . אני צריך להתקין את הכל (XP, דרייברים). אני חייב לציין, שהכבל מתח של המסך הוא מהמחשב במקורו, ואני החלפתי אותו ישירות לחשמל, כי בספק אין לי חיבור מתח למסך. יש למישהו הפיתרון? המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מי שמבין ויודע אני כבר נואש יש לי את המשחק call of duty united offensive וכשאני נכנס לסרבר אז זה עובד 20 שניות ואז מעיף אותי ורושם לי את זה הכינוי שלי שזה לא חשוב אבל העיקר זה: kikcked via punkbuster for 0 minutes restriction: inadequate o/s privleges אין לי מושג חוץ מזה שזה אומר שהפנק בסטר התוכנה שמגרשת ציטרים ורמאים ואני לא אחד מהאלה המשחק שיש לי הוא אמיתי והקוד אמיתי אז מי שיודע ויכול לעזור יהיה מאוד עוזר תודה.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP4110 ALL-IN-ONE וניגמר לי הדיו הצבעוני ואני לא מעוניין יותר בצבעוני אלה רק בשחור המדפסת כל הזמן מציקה לי ונותנת לי הזהרה שאין לי דיו צבעוני אני מצליח להדפיס אבל זה מציק גם כאשר הוצאתי את ראש הדיו הריק הצבעוני הוא מציג לי הודעות אין אני גורם למדפסת להבין שאני לא מעוניין יותר בהתראות מסוג זה ושעליה להדפיס אוטומטי בצבע שחור תודה !
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שאלה לי בקשר לטמפרטורות המעבד ושאר הלוחות. קניתי את המחשב שלי לפני שבוע! חיוטתי,פיניתי את החוטים בצורה מעולה,ישנה זרימת אוויר וכו'.(יש לי 7 מאווררים+2 שנמצאים בספק. הטמפ' על המעבד 70 מעלות צלזיוס ואני לא מבין,למה? הצלבתי את זה עם 2 תוכנות: Speed Fan Everest מצורפים תמונות. כיצד ניתן לשפר זאת. המאורר של המעבד מחובר לקונקטור שלו של הלוח אם,בדקתי שכל המאווררים עובדים והכל תקין.
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
הם קורים בעיקר כשאני מריץ משחקים כבדים, האם האופציה היחידה היא להחליף את הכרטיס מסך? צריך לציין שהוא די חדש(שנה וחצי),אבל האחריות רק לשנה. אגב הכרטיס מסך הוא מסוג רדאון 9800 פרו.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום חברים אני נתקל בבעיה כאשר אני מנסה לעדכן את הביוס בלוח הביוס הנוכחי הוא 0614 ואני מנסה לעדכן ל0711 עידכנתי כבר כמה פעמים ביוס בלוח הזה ואף פעם לא הייתה בעיה פשוט נכנס לביוס ומתוכו בוחר בתוכנת העידכון המובנת בתוכו EZ FLASH קוראים לה אני חושב בכל מקרה כרגע כשאני נכנס לתוכה היא עולה לשתי שניות ואז נשמעים שלוש ביפים מהירים והמחשב מאתחל את עצמו. ניסיתי כמה פעמים מתוך מחשבה שזו תקלה ריגעית או משהו כזה. ניסיתי גם לאפס את הביוס הנוכחי כולל החזרת ההגדרות לדיפולט הוצאת הסוללה והשיטה עם הג'מפר. עדיין אותה תופעה מעצבנת. מישהו נתקל בזה ? או שיש רעיונות? תודה שחר עריכה: הסתדרתי. הבעיה נפתרה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
בעיה חומרתית שקשורה לכ. מסך אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול. יש לי GEFORCE FX 5200 לאחרונה עבר על הלוח שלי (intel dD865GBF) ריסט לביוס ומאז הכרטיס מסך לא ממש מתפקד הכרטיס ONBOARD עובד בסדר כל עוד שה AGP לא בסלוט , שה AGP בסלוט אף אחד מהם לא מתפקד, המחשב כמובן עולה אבל אין שום אאוטפוט למסך ... חיפשתי כלמיני הגדרות בביוס אם יש איזה התנגשות אבל לא מצאתי שומדבר שאני מכיר מישהו מכיר את הבעיה או מצב דומה ויכול לייעץ לי ? תודה
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
חיברתי את ההארד דיסק וזה הגדיר בביוס היה לי בעיה של גמפ'רים .... עכשיו אני נכנס למחשב שלי ואז בא להנכס לכונן וזה לא נותן לי זה נתקע .... אבל קצת לפני זה שמערכת ההפעלה עולה זה אומר לי שבכונן הזה בהארד דיסק לא מותקנת מערכת הפעלה אז להתקין ?? לא נשמע לי הגיוני כי מה סתכלו אם מישו בא רוצה להוסיף לעצמו עוד כונן הוא צריך להתקין על זה גם מערכת הפעלה ?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מישהו שלא מבין ממש בחומרת המחשב, אבל בתכנות אני יכול להפציץ דברים. לקראת מבחנים שהולך להיות לי אני צריך טיפה להכיר את המחשב, ובעיקר, איך הוא פועל. האם יש לכם ותוכלו גם להביא לי אתרים למתחילים בנוגע חומרת המחשב (מה זה מה, מה טוב יותר, איזה חברות מייצרות מה ומה כל מה\דבר אומר) ועל העבודה שלו (איך הוא פועל), למתחילים, ולמתקדמים... אני לא צריך יותר מזה, אבל אני צריך הרבה חומר על כל מה שיש... תודה רבה לכולם. NaNg. נ.ב. לא ידעתי בדיוק באיזה פורום לכתוב את זה אז כתבתי פה... אם זה לא הפורום הנכון אנא העבירו את זה במקום לנעול. תודה.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם אסוס P5W DH עכשיו ברגע שאני מחבר לו מאוור ישירות (ה 3 פינים ) אז המחשב עולה יותר מדי לאט או בכלל לא עולה אבל ברגע אני מנתק את המאורר מהלוח ומחבר אותו בעזרת מולקס רגיל המחשב עולה רגיל למישהו יש נסיון ותשובה על זה ?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
תמידה שהייתי לוחץ על תפריט ההתחל שלי היה מופיע תמונה ולידה רשום טקסט והיום שאני לוחץ על התפריט ההתחל לא מופיע תמונה רק הטקסט למה זה..? אני צריך עזרה תודה מראש....!!!
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כבר הרבה זמן של קריסת המחשב שרשום שם bug code usb driver ניסיתי לעדכן להתקין מחדש אותה בעיה שאלתי מישהו שאני מכיר והוא אמר שיכול להיות שהמודם דורש יותר כוח ממה שיש ב usb ובגלל זה הוא קורס אפשרי? מי שרצה לעיין ב3 קבצי minidump שיש בהם אותה תקלה http://rapidshare.de/files/28640921/minidump.rar.html
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום. 1. יש לי משחק שגורם למאוורר של המעבד לפעול במהירות גבוהה (בדר"כ קורה לי כשהמעבד נמצא על 100% עבודה). אם אני אמשיך לשחק בו יש סיכוי שזה יהרוס את המעבד ? 2. האם המשחק NBA LIVE 2006 מתאים לכרטיס המסך INTEL GMA 900 ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אם מישהו יודע מה זה אומר ואיך לפתור את זה אני לא מצליח לעדכן את הביוס שלי
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום, היום הדלקתי את המחשב וקיבלתי את ההודעה הבאה: STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0xF6A8C184, 0xF78EDD3C, 0xF78EDA38) יש לציין כי לא עשיתי שום שינוי במחשב שיכל לגרום לכך. עזרה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד דל בן 4 שנים יש לו יציאת USB מהדגם הקודם ולא USB 2 עכשיו אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני וכזה שמתאים לחיבור הזה יקר טילים השאלה שלי היא כזו האם ניתן לקנות מתאם שעושה את המעבר למצב של USB 2 ואם כן איפה אפשר לרכוש ומה בערך המחיר
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בפורום זה ואשמח לקבל הנחיות לטיפול ב-3 בעיות קבועות שיש לי במחשב: 1. תוך כדי עבודה כאשר אני מנסה לפתוח חלון חדש הגלישה נעצרת וקיימת הודעה "מחפש הגדרות PROXY". רק לאחר דקות ארוכות המחשב ממשיך בפעולה כאילו לא קרה כלום. ענין זה קורה לעיתים קרובות. 2. בכיבוי המחשב לאחר היציאה המסודרת יוצאת הודעה ויש צורך ללחוץ "ENTER" ואז המחשב כבה אך נותר על המסך הלוגו של WINDOWS, ואז רק בלחיצה ידנית על המפסק הראשי המחשב כבה לגמרי. 3. כשהמחשב עולה הוא תמיד נמצא ב-NUM LOCK וצריך ללחוץ על כפתור זה ע"מ להוציאו מהמצב. למה זה קורה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני שבועיים ויש לי כרגע בעייה של ריסטים של המחשב בעת הפעלת הווינדוס. בדקתי את הסטיקי של הפורום וביטלתי את הריסט וזה עכשיו מראה לי מסך כחול של שגיאה קריטית. השגיאה מופיעה רק בעת הפעלה מחדש רגע לפני שהווינדוס מסיים לעלות, לפעמים היא קורה ולפעמים לו, ולפעמים זה יכול לקרות הרבה פעמים רצוף. אני כרגע משתמש בווינדוס xp sp2, והבעיה של ריסטים הייתה קיימת גם כשהפעלתי את ויסטה ולכן החלפתי ל xp . עידכנתי את הביוס של הלוח אם ושל הציפסט וניסיתי שתי גרסאות של דריברים לכרטיס מסך וכלום לא עזר. עכשיו, ניסיתי למצוא את ה minidump אבל התיקייה לא קיימת אצלי במחשב ולהפעיל את %systemroot%\minidump דרך RUN גם כן לא מוצא את הקובץ, ככה שאין לי יותר מדי פרטים על הסיבה לתק…
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
פירמטתי עכשיו את המחשב ויש דרייבר אחד שאני לא מצליח להתקין... כתוב לי בתוכנה DRIVER GENIUS שהוא לא מחובר! הדרייבר הזה: Microsoft UAA Function Driver for high definition Audio - Adi 1986 ניסיתי להתקין SoundMAX ADI1986A Audio Driver וזה כותב לי: the audio driver files do not support your computer hardware מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שבוע טוב! לפני מספר ימים הוחלף במחשבי לוח הבקרה וכרטיס הזיכרון. היו שינויים ב"תבניות" ו"גופנים"במחשב, והכל סודר ע"י הטכנאי. כאשר נכנסתי לאימיול, הבחנתי שה"גופנים" ומספר השורות במסך ה"הורדות" שונו (היו עשרים וארבע שורות - וכרגע יש 12) והוא אינו נוח לעבודה בשל הרווח הגדול שיש בין השורות. את הגופנים הצלחתי לשנות, אך עדיין לא הצלחתי להגדיל את מספר השורות המופיעות במסך ה"הורדות". אשמח לעזרתכם. ???
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי סמסונג 226bw. בכל פעם שהוא יוצא ממצב המתנה הוא מרצד כולו למשך כ 10 שניות, ולאחר מכן רואים כרגיל. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
הבעיה: כשאני מעתיק שירים מהמחשב לנגן הMP3 שלי, אני מקבל את ההודעה הבאה (היא רשומה בתמונה למטה), *והבעיה היא שאני לא מצליח להעתיק את השירים לאחר שאני לוחץ OK.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי. אני נמצא כעת מחוץ לבית, והמחשב שאני כותב ממנו מרעיש בצורה מטורפת. פתחתי את המחשב וניקיתי את המאוורר+היטסינק (שהיו מפוצצים באבק). אחרי הניקוי, טמפ' המעבד נותרה גבוהה (68-71), והמחשב עדיין מרעיש מאוד. מה לעשות? נ.ב המעבד הוא פנטיום 4 2.8 (סוקט 478, פרסקוט).
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-