תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,297 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ברשותי מחשב שישן שחשבתי לסדר ולמכור תמורת כמה גרושים בודדים זה פנטיום 3 600 שפשוט לא נדלק ניסתי להחליף לו את הספק כוח אבל הוא לא מגיב מה אני צריך לבדוק מה יכולה להיות עוד הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מקווה שזה קשור לפה אם לא תגידו לי לאן זה קשור ואני יעביר, יש לי לוח אם abit ip35-E ואני מחפש את האופציה של smart fan ולא מוצא אותה רציתי לדעת אולי זה מוסתר ואני צריך ללחוץ על מקש כלשהו כדי שהדברים המוסתרים יופיעו לי אם מישהו יודע או מישהו שיש לו את הלוח אם הזה יכול להגיד לי איך עושים את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמעט בכל הפעלה בימים האחרונים, לאחר כמה דקות המסך לא מקבל תמונה. לפני כן זה קרה כמה פעמים אחרי שהמחשב נתקע ואני לוחץ RESET. בד"כ הבעיה נפתרת רק אחרי כיבוי והפעלה מחדש לאחר כמה דקות (עד שעוברות כמה דקות והיא חוזרת...) אחרי לחיצה על RESET שלא פותרת את הבעיה, המחשב משמיע 3 צפצופים בהפעלה, הנורה שעל המחשב מהבהבת כמו במצב standby והמסך נשאר חשוך. לפעמים המסך מציג "Out of range" ואת נתוני קצב הרענון שלא תואמים למסך. ה-XP עולה כרגיל (שומעים את צליל הפתיחה) ואפשר לשלוט דרך המקלדת. בעיות אחרות בתצוגה (מופיעות לפעמים): * התצוגה משתבשת (לא נעלמת) גם ב-Safe Mode כמה דקות אחרי ההפעלה. * התצוגה משתבשת לפני שעולה ה-XP. הטקסט הקבוע מבולגן ו"נתקע" על המסך. השבוע שלחתי דו"ח שגי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
באתי לחבר שלי לפני שעה בערך והורדתי לו power strip בשביל קצת אוברקלוק לג'יפורס 4 שלו הקטע שעשיתי ועבד בסדר אבל זה לא שינה כלום אז הורדתי לו דרייברים חדשים לנוידיה של ה53 ומחקתי תישנים עכשיו זה ביקש לעשות ריסט עשיתי לא בדקתי הגדרות של רזולוציות וזה אחרי זה נכנסתי למתקדם לא היו שם את הזה של הדרייברים אז עשיתי ריסט הכל בסדר טוען תאקס פי עושה תבדיקה ואז שמתי שאמור לעלות השולחן עבודה לא עולה וזה נתקע כאילו בסריקה של הדיסק וזה עושה מן רעש של תקלה והווינדוס לא עולה גם בsafe mod מה הבעיה אין לי מושג ???
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני לא יודע מה הבעיה, אבל פתאום המסך שלי מתחיל לרעוד-רעידות תמידיות קטנות שנמשכות כחצי שעה עד שעה!! אז, ממה זה נובע?סה"כ זה מסך מצוין של LG שקניתי אותו לפני שנה(דגם חדש ביותר)!זה ממש מוזר, מה הבעיה? תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מוזר ומעניין לחיצה על DEL לא מכניסה להגדרות ה BIOS. יותר מזה לא רואים את המסך שה BIOS מזהה את רכיבי המערכת אלא ישירות נכנס למערכת ההפעלה (לאחר מסך שחור). איך זה ייתכן??? האם DEL לא היה אמור להכניס אותי ל BIOS ???
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שאלה טכנית קטנה- ראוטר סלולרי עם ניתוב לאתר ספציפי היי, אני עובד על איזהשהו פרויקט שאני צריך לממשק בין טלפון סלולרי למחשב באופן אלחוטי כך שמי שמתחבר לרשת יגיע ישירות לאתר ספציפי אני מחפש לדעת האם אני יכול להגדיר בראוטר אלחוטי רשת שמי שמתחבר אליה ינותב קבוע לאתר ספציפי שאני אקבע אותו מראש ולא יוכל לעבור לאתר אחר? האם זה משנה אם הנתב שלי מקבל רשת מרשת סלולרית? האם אני צריך ראוטר מיוחד בשביל זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב גיימינג חדש ובזמן האחרון שמתי לב שהמעבד מתחמם מהר ומגיע ל80-85 מעלות בזמן משחק. מערכת הקירור של המעבד שלי זולה אך בחורף פעלה טוב, הטמפרטורה של המעבד הייתה 70-75 מעלות. הוספתי עוד מאוור שיכניס אוויר למארז זה לא עזר. אני צריך המלצה על מערכת קירור למעבד שתתאים להרבה שעות משחק.( אם יש מערכת שתתמוך באובר קלוקינג בהמשך ולא יקרה ביחס לקירור סטנדרטי גם אפשרי אך לא חייב.) תודה מעבד i5-7600 Kaby Lake Quad core CPU - 3.5 GHz - Max Turbo Frequency 4.1 GHz קירור Alpine 11 Pro R2 With new PC Only - 92mm - 500-2000 RPM כרטיס מסך GeForce GTX1070 G1 Gaming ספק Antec NE550M לוח אם H170 - LGA1151 זיכרון 16GB DDR4 2133Mhz
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב המחשב אומר לי ללחוץ F1 כדי להפעיל את הWindows הוא Delete כדי לעבור לBIOS זה מאוד מעצבן כול פעם ללחוץ F1 שאני מפעיל את המחשב ניסיתי להפס את הBIOS וזה לא עזר עם מישהו יודע מה לעשות כי אני מישתגע מיזה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אז כמו שהבנתם מהכותרת אני דפקתי את המחשב שלי....שוב. ניסיתי לשדרג את הפריצה של האקס בוקס שלי (לא הלך - אפילו מחקתי את הפריצה הקודמת השם ירחם!) ולשם כך נאלצתי לחבר את הכונן DVD למחשב. לאחר שכיביתי את המחשב וניתקתי את הכונן, הדלקתי את המחשב שוב. הכל מחובר כמו שצריך בפנים אולם המחשב נדלק, כל המאווררים עובדים, אין תצוגה והמחשב נכבה לאחר דקה בערך ושוב נדלק מהר וחוזר חלילה עד שאני מפסיק את הפעולה שלו ידנית עם לחיצה ארוכה על כפתור ה POWER. אין אפילו מסך של ביוס, כמו כן אין צפצופים. לעזרתכם אודה! תודה מראש, מני.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חשד שהכרטיס מסך החדש שלי HD5670 לא בסדר, הכל טוב ויפה עד שאני לא עושה כלום עם המחשב בערך 30 דקות ואז המסך שלי הופך לשחור ואני גם לא רואה שומר מסך למרות ששמתי שומר מסך ואז שאני מזיז את העכבר או לוחץ על המקלדת כלום לא קורה והמחשב לא מגיב לי או לפחות אני לא רואה כלום על המסך... מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
טוב אז ככה בימים הקרובים אני הולך להרכיב את המחשב החדש שלי. אין לי שום ניסיון .. רק קראתי 200 פעם את החוברת שבאה עם הלוח אם ופחות או יותר הבנתי הכל .. אבל יש לי עדיין כמה שאלות אחרונות : יש לי מארז Compucase 6A19 .. עכשיו בגלל שהכרטיס מסך שלי אמור להגיע עוד כמה ימים החלטתי להתחיל להרכיב הכל .. הרכבתי את הצורבים והדיסק הקשיח ואז החלטתי להתקין גם את הלוח אם. קודם כל שכחתי לציין שעם המארז בא פאנל מאחורה איפה שמתחבר ה-USB והמקלדת וכל זה .. בקיצור הורדתי אותו כי הוא לא התאים ליציאות של הלוח אם שלי ( 945P-S3 ) והרכבתי את זה שבא עם הלוח. עכשיו באתי להתקין את הלוח אם וראיתי שקשה לי לשים אותו בדיוק על החורים של הברגים .. שמתי לב שזה בגלל שבפאנל האחורי שבא עם הלוח יש מן ברזלים כאל…
-
- 12 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני רוצה להבין למה אני רואה את חבר שלי מצויין הוא נמצא בארה"ב ואנו מדברים בסקייפ ואותי הוא רואה בצורה מטושטשת ותמיד אני צריך לשחק עם האור בחדר כך שהוא יכול לראות יותר טוב.... האם זה קשור לאיכות המצלמה או גם לרוחב הפס... יש לי 2.5 ADSL זאת המצלמה http://www.pcglob.com/scripts/prodView.asp?idproduct=135 אודה לתשובה מהירה....
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היי, התקנתי windows10 32bit חדש על לפטופ dell inspiron 3442 אבל הtouchpad לא עובד. קודם להתקנה הוא עבד מצויין ואין לי אפשרות להתקין ווינדוס אחר. - ניסיתי להתקין מספר פעמים את הווינדוס, ללא שינוי. - עכבר חיצוני (USB) תקין. - עדכנתי גרסת BIOS. - הורדתי דרייבר עדכני לtouchpad מהאתר הרשמי של dell אך אחרי הרצת קובץ ה-exe אני מקבל הודעה שגרסת המחשב לא תואמת את הקובץ ולכן לא ניתן להתקין. - ב-device manager כלל לא מופיע דרייבר של touchpad אלא רק עכבר HID רגיל. מה שכן, יש 3 unknown devices תחת other devices, לא ידוע אם קשור או דרך לפיתרון. אני חייב שה-touchpad יעבוד.. אנא עזרתכם.
-
- 12 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, לאחרונה ההרדיסק WD 3.5 500GB שלי נפל על הרצפה לא מגובה רב האמת, והפסיק לעבוד. ההרדיסק כמובן משתמש בחיבור חשמל ו USB כדי לפעול. בהפעלה הוא משמיע מעין קולות של המנוע פועל ומאט. פתחתי את הקייס של ההרדיסק ואין נזק נראה לעין. דגם ההרדיסק : WDBAAF5000EBK חשוב לי מאוד לשחזר את המידע שנמצא בכונן כמה שיותר מהר. תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני צריך עזרה בזיהוי הבעיה, לכן אפשרי שהבעיה היא לא בחמרה בכלל ובמקרה זה אני מתנצל מראש. לפני כמעט 4 חודשים כבר עצבן אותי שהמחשב כל כך כבד והוספתי עוד 512MB לזיכרון שלו וכעת הוא נראה כך: intel 2.4ghz עם 768MB DDR266 ו GF4mx440 128mb. לאחר השדרוג המחשב עבד חלק ממש כמו חדש והייתי מאוד מאוד מרוצה. אבל כיום המחשב מתחיל להיות כבד כמו פעם ואני לא יודע למה זה קורה ומה אפשר לעשות (אם בכלל) כדי למנוע את זה. אפשרי שהבעיה היא התוכנה ושפירמוט יציל אותי? או שאני לא אצא כל כך בזול? מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי כרטיס tv life view 2000 ולפני כמה דקות הוא בטעות יצא לי אז חיברתי אותו ואז פתאום המחשב עשה ריסט והמסך לא עבד אחר כך ניתקתי את הכרטיס הפעלתי הכל עבד טוב ויפה (חוץ מהכרטיס שמנותק) ברגע שחיברתי שנית את הכרטיס המחשב נתקע מישהו יודע מה הבעייה ? ואם זה הלך אפשר לתקן? כמה זה בערך יעלה ? פשוט חבל לי על הכסף :-[ :'(
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
*אני לא ממש יודע אם זו בעיה בחומרה- בשביל זה אני צריך אתכם... אתמול בצהריים ראיתי פרק של 'חברים' כשפתאום המחשב שלי עשה RESTART ובמחשב השני בבית המסך קפא. כיביתי את המחשב עם המסך הקפוא ולמחשב שלי נתתי להמשיך לעבוד. הוא הגיע למסך שאחרי הטעינה של הXP (נו, זאת עם הקווים) נתן הודעת שגיאה כחולה וארוכה (שמופיעה ממש למאית שניה ולכן אי אפשר לקרוא או לצלם (צילמתי והרצתי לאט אבל האיכות לא משהו בכלל- בקושי מבינים) ואז המחשב עושה שוב RESTART וחוזר חלילה... במחשב השני (שממנו אני כותב) הכל בסדר... יש לכם רעיון מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? ממש תודה לעוזרים (אני ממש מקווה שהמחשב בסדר, יש עותק יחיד של פרויקט שאני עובד עליו שנתיים שתוכנן לעבור גיבוי היום |: )
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, כל פעם שאני מנסה לבטל את החיבור רשת Local area connection המחשב נתקע ואז עולה מסך כחול של בעיה בתוכנה שהתקנתי..אז אני מניח שיש בעיה עם הדרייברים (הותקנו מהדיסק שבא עם הלוח) רציתי לדעת איך אני יכול להסיר את הדרייברים מכיוון שאין לי שום שימוש בהם...
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! הבעיה הזאת כבר הייתה לי בעבר... המחשב נדלק וזהו...לא מזהה את העכבר מקלדת מסך... הבעיה התרחשה כשחיברתי את הכונן די וי די.(כי משום מה הביוס לא זיהה אותו אז הוצאתי וחיברתי אותו שוב(ולא המחשב לא דלק\היה בחשמל) כל המאווררים עובדים כדי לחסוך זמן אז אני אתאר לכם מה עשיתי ומה קורה: הוצאתי כבל חשמל של כ"מ והפעלתי(כשהוא עדיין מחובר)----היה צפצוף ארוך " זכרונות------היו תיקתוקים. " מעבד-----תיקתוקים. הוצאתי סוללה של ביוס----לא עזר. ניסיתי לגמפר------לא עזר. אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות ומה קורה פה...פעם שעברה זה פשוט חזר לי לפתע אבל ממה לעזאזל זה קורה?ולמה?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם ווינדוס XP. הוא מגיע לשלב של הטעינה של הווינדוס, ואחרי חצי דקה המסך נכבה בעצם נכבה(רשום שהוא נכנס למצב שינה..) המחשב עצמו ממשיך לרוץ. ניסיתי לבדוק את זה עם מסך אחר וגם איתו אותו הדבר ככה שזה לא מהמסך. עשיתי ניקיון שם במחשב אמרתי אולי זה יעזור...עכשיו שאני פותח את המחשב רואים פסים סגולים לאורך המסך. אם אני עושה ריסט לפעמים זה נעלם מגיע שוב לטעינה של הווינדוס ואחרי דקה המסך שוב מודיע שהוא נכנס למצב שינה. מזה יכול להיות? הלך הכרטיס מסך או שזה משהו בווינדוס? -- טוב ניסיתי להעלות אותו במצב בטוח הוא בנתיים כבר רבע שעה גולש ..מה יש מצב שזה בגלל בעיה בווינדוס הפסים האלה? כי זה מתחיל עוד לפני שהוא עולה בכלל.. תודה וחג שמח!!
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
זה מחשב לאחותי וביקשתי שישלחו בלי מערכת הפעלה,בדקתי בביוס והSATA על ENABLE חשבתי אולי בכיוון שהלוח לא מזהה את ההארדיסק וצריך לתת לו את הדרייוור,אז בתור התחלה לא קיבלתי דיסקט SATA וגם אם כן המחשב הגיע בלי כונן דיסקטים,שמעתי שאני יכול להוריד את הדרייוור SATA מהאינטרנט ולתת למחשב לקרוא מהדיסקונקי,איך אני עושים את זה? אגב הלוח של ASUS P5GC-MX תודה רבה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלוםםם אני מחפש מחשב פרקטי ללימודים רציתי חווד דעת .. פרטים טכניים מותג יצרן:Dell מסך גודל המסך:14"רזולוציה:1366x768 כרטיס מסך:Intel HD graphics 4400 טכנולוגית מסך:LED HD מסך מגע Touch-screen: מעבדסוג:Intel Core i7דגם:4600Uמהירות המעבד:2.1GHz תמיכה ב- TurboBoost עד -:3.3GHz זכרון מטמון cache:4MB זיכרון נפח:8192MB סוג זכרון:DDR3 כונניםחיבור דיסק קשיח:S.ATA כונן SSD:512GB כונן אופטי:איןתקשורתכרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11b/g/n: כרטיס רשת 10/100: מערכת הפעלהדגם:Microsoft Windows 8 PROשפת מערכת ההפעלה:אנגליתנתוני שמע/מצלמהכרטיס קול: רמקולים: יציאת אוזניות/רמקולים: מצלמת אינטרנט מובנ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, מס ' שאלות ברשותכם בנוגע לאפשרות של שדרוג מחשב נייד של HP 14 bs-101nj: לאחר עבודה על HP אחר עם SSD ומפרט חזק יותר, מרגיש לי כאילו חזרתי לתקופת האבן עם המחשב הנ"ל. אני שוקל שדרוג בהנחה וזה רלוונטי מבחינת עלות\תועלת- או שמא כדאי לי למשוך איתו ולרכוש מחשב אחר בהזדמנות? השדרוג הכי אינטואיטיבי שחשבתי עליו זה כונן SSD בתור התחלה- אני בכיוון או שזיכרון RAM קריטי יותר לביצועים בסיסיים (וורד, סרטים, גלישה)? -כרגע אני עם 8 גיגה ( Mhz 1333.3 DDR4-2666 / PC4-21300 Micron tech) איזה כונן SSD יכול להתאים ללוח האם שלי : hp 831f motherboard? על איזה דגם תמליצו בתקציב של 70-100 usd? האם אני יכול לבצע את השדרוג הנ"ל בעצמי או מו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-