עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nesher,

יש לי בעיה ... התקנתי כרטיס מסך GEFORCE 3 ?(על פנטיום3) יותר נכון חבר שלי התקין לי את הכרטיס מסך (אני לא מומחה גדול)וכאשר הוא התקין את הדרייבר הוא חיבר את המסך שלו למארז אצלי...בקצרה לאחר ההתקנה במסך אצלו הכל היה נראה מצויין והכרטיס עבר כמו שצריך... אבללללל..כאשר הגעתי הביתה וחיברתי את המארז למסך שלי(LG) מה שיכולתי לראות ריבוע של מה שמציג המחשב כאשר היא הופיעה לי בצד השמאלי לממעלה והחלק הימני והחלק התחתון הם חלל "מת" כלומר הכל צבע שחור...ניסיתי לסדר את התמונה בעזרת הכפתורים ולשנות גם את הזולוציה בהגדרות אבל זה לא עוזר...ועכשיו כל משחק תמונה או לא משנה מה אני עושה במחשב הכל מופיע לי בריבוע קטן והיתר רקע שחור... כיצד ייתכן הדבר??? איך פותרים זאת??? ולמה במסך אצל חבר …

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by nesher,

יש לי בעיה ... התקנתי כרטיס מסך GEFORCE 3 ?(על פנטיום3) יותר נכון חבר שלי התקין לי את הכרטיס מסך (אני לא מומחה גדול)וכאשר הוא התקין את הדרייבר הוא חיבר את המסך שלו למארז אצלי...בקצרה לאחר ההתקנה במסך אצלו הכל היה נראה מצויין והכרטיס עבר כמו שצריך... אבללללל..כאשר הגעתי הביתה וחיברתי את המארז למסך שלי(LG) מה שיכולתי לראות ריבוע של מה שמציג המחשב כאשר היא הופיעה לי בצד השמאלי לממעלה והחלק הימני והחלק התחתון הם חלל "מת" כלומר הכל צבע שחור...ניסיתי לסדר את התמונה בעזרת הכפתורים ולשנות גם את הזולוציה בהגדרות אבל זה לא עוזר...ועכשיו כל משחק תמונה או לא משנה מה אני עושה במחשב הכל מופיע לי בריבוע קטן והיתר רקע שחור... כיצד ייתכן הדבר??? איך פותרים זאת??? ולמה במסך אצל חבר שלי הכל…

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by OR007,

עד עכשיון הצלחתי לראות סרטים אבל פעם אחת ששמתי את הסרט על גודל מסך מלא פתאום לא ראו יותר כלום בוינדואס מדיה פלייר. הסרט מתנגן במסך של המחשב אבל לא בזה של הטלויזיה , מה עושים <?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  4. Started by shimon956,

היתה לי סיסמה בbios ושככתי אותה אז הוצאתי את הבטריה והסיסמה נעלמה אבל ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא רושם לי את ההודעה הבעה system hardware abnorl,press any key to continuw עכשיו זה מצפצף כמה שניות ואני לוחץ אנטר ו win עולה לי אבל לו מגלה את הcdrom אני לו יודע אם הבעיה הזו כשורה לבעיה שרשמתי

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  5. אני לוחץ על הכפתור להפעיל את המשחק עולה מסך שחור ואחרי כמה שניות המחשב עושה לעצמו ריסטרט כשהוא עולה מחדש הוא אומר שכנראה זה נגרם מהכרטיס מסך מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by shimon956,

היתה לי סיסמה בbios ושככתי אותה אז הוצאתי את הבטריה והסיסמה נעלמה אבל ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא רושם לי את ההודעה הבעה system hardware abnorl,press any key to continuw עכשיו זה מצפצף כמה שניות ואני לוחץ אנטר ו win עולה לי אבל לו מגלה את הcdrom אני לו יודע אם הבעיה הזו כשורה לבעיה שרשמתי מקודם

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by shimon956,

מישהו בבקשה שיעזור לי אח שלי שם סיסמה בbios שלי ואני לו יכול להכנס אליו להגדיר הארד דיסק או כל דבר אחר אז רציתי לשאול את הממוחים מבניחים אם אתם יודעים על איזו תוכנה שמגלה לי את ההסיסמה בwin דרך אגב יש לי win98 אם זה משנה משהו ???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by FatherBoard,

כשאני מנסה להפעיל את המשחק על DIRECT3D אז הוא מהבהב לרגע ואז חוזר בחזרה לווינדוס. כשזה על SOFTWARE RENDERER זה לא קורה, אבל אז רואים חרא! מה אני עושה לעז***? :-\

9. Started by Bug2000,

לאחר שעשיתי מודינג לספק שלי, שכלל הארכת חוטים ובינהם גם החוט הזה שמתחבר ללוח אם, המסך שלי לא נדלק, אך המחשב עצמו עבד. אז חשבתי שיש בעיה בהלחמה כלשהי, הלחמתי הכל ביסודיות מחדש ואז התחלתי לשמוע רעש של קצר(זזזז) והפעם המחשב לא נדלק רק רואים קצת את המאורר של הספק מסתובב קצת ואז מפסיק לאחר הרעש הזה. חשבתי שעדיין משהו לא בסדר בהלחמות, אז הבאתי את הספק לסבא שלי ולאחר שהוא עשה עבודה מיקצועית הרעש עדיין ממשיך והספק לא עובד . למישהו יש רעיון כלשהו מה הבעיה ? עכשיו אני בטוח שזה לא קשור בהלחמות... בבקשה עזרה ?! :-[.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום, בדהייה נמצאת בצד שמאל העליון ש להמסך samsung 1200NF כאשר אני מחבר דרך הBNC כאשר המסך מחובר דרך הD-sub הטשטוש(דהייה) נעלם המפרט קיים ובכל מקרא כרטיס המסך ati 8500 64mb אשמח לשמוע רעיונות HaimTS

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  11. כאשר כל פעם כאשר אני מפעיל את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא לא פועל מופיע לי פתאום (בכל זמן ובכל מצב) את המסך הכחול הבא ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מRESET "beginninf demp of physical memory. physical memory demp complete" זה רשום למטה אחרי כל בלבולי השכל ואחרי שאני עושה RESET למחשב זה לא מופיע עוד עד להדלקה אחרי זמן רב תעזרו לי בבקשה אם אתם יכולים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם! אני מעביר נתונים בין המחשב בבית למחשב הנייד בעזרת כבל מקבילי. עד לא מזמן העברתי רק קבצים קטנים, כך שלא היה אכפת לי כל כך קצב העברה. אבל, לאחרונה יצא לי להעביר קבצים ממש גדולים וזה לוקח המון זמן (קובץ של 100MB לוקח להעביר קצת יותר משעה (שעה ו-7 דקות לקובץ של 104MB ליתר דיוק))! קצב ההעברה דרך הכבל המקבילי נע בין 20 ל-30 קילו בייט לשניה. החיבור בין המחשבים אומר שהוא ב-4.0Mbit, שזה בערך 500 קילו בייט לשניה, אז למה אצלי ההעברה כל כך איטית?!? בנוסף, קראתי בהסבר על חיבור שני מחשבים בכבל מקבילי Direct-Parallel, שקצב ההעברה האפקטיבי אמור להיות בין 250 ל-300 קילו בייט לשניה, אז מה צריך לעשות כדי להגיע לכזה קצב?!? בהמון תודה מראש! נתונים: מחשב שולחני: P-III 550Mhz עם Win…

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  13. Started by Yarden,

כשאני משחק משחקים מסוימים המשקחים פשוט קורסים לשולחן עבודה בלי שום הודעה.. ואין לי מושג למה יש לי פנטיום 3 1000 GEFORCE4 MX WIN98 למשהו יש מושג מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Thunder Child,

אהלן התחילה לי היום בעיה מאוד מוזרה עם העכבר. מדובר בעכבר לוג'יטק אופטי USB, דור ראשון. במהלך משחק רשת של MOHAA העכבר מפסיק להגיב והנורה שלו נכבית, לאחר מספר שניות הוא נדלק שוב. ברקע שומעים את הצלצול של התקן USB שכבה (או נשלף מהחיבור) ואח"כ נמצא מחדש (הצליל נקרא CHIMES). מדובר במערכת XP HOME מעודכנת (כולל SP1). ניסיתי להתקין מחדש את העכבר, ניסיתי לחבר אותו ל PS2 אם המתאם שיש לי והבעיה לא נפתרה. גם החלפת פורטים של USB לא עזר. חיפוש ב גוגל העלה יותר מדי אינפורמציה 8( בין אם העכבר פגום, או המלצה חמה לא להשתמש בדרייבר של לוג'יטק (אני לא) ובין אם לא להתקין XP אן עכברים ב USB... זקוק לעזרתכם הדחופה! נ.ב. התופעה קיימת (בינתיים) רק ב MOHAA, לא התנסיתי בה בעבודה רגילה על המחשב. ת…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אז ככה: שמתי עוד HDD למחשב כ SLAVE הדלקתי אותו, הכל בסדר הוא נכנס לשם משתמש שלי(עידן),כיביתי אותו הוצאתי את הHDD הדלקתי וכשהוא עולה לWIN הוא רושם לי שהקבצים נפגמו וניכנס לאדמיניסטראטור למה זה קרה? יש לי XP PRO

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by Michelle,

היום שבאתי לצרוב משהו זה אמר לי שזה צריך מקום לקבצי טמפ לגבות את הטראק ואין לי מספיק מקום בתקיית טמפ. וזה לא נותן לצרוב. מה זה אומר ? איך מוחקים קבצי טמפ ואיך יודעים אילו קבצים חשובים ואילו ניתן למחוק ? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Michelle,

שאני באה לצרוב הוא אומר שאין מספיק מקום לקבצי טמפ לגיבוי הטראק אז פיניתי קצת מקום ועכשיו זה תוקע, זאת אומרת הדיסק נתקע בפנים וזה אומר שזה לא מגיב. מה עושים??? והאם זה אומר שהצורב נהרס או שצריך טכנאי? ואיך מוחקים קבצי טמפ? איך יודעים מה חשוב ומה אפשר למחוק ? תודה !

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by the yak,

היי, יש לי כרטיס טלויזייה שיש בו כניסות: video-in tv-in וכבר חיברתי אליו את המצלמת וידאו הסטנדרטית שלי אליו וראיתי את עצמי בזמן אמת אז רציתי גם לנסות לעבוד עם המצלמת וידאו בנט מיטינגט אותוכנות אחרות דומות אבל זה לא עבד! כי המחשב לא זיהה את המצלמה כמצלמת אינטרנט. אז רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לעשות שכשאני יחבר את הצלמה בחיבור s-video אז זה יזהה אותה כמצתלמת אינטרנט ואני יוכל לדבר ככה עם חברים שלי............ תודה מראש, יובל

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by avieli,

יש לי p2 ומערכת הפעלה xp fro הבעיה שלי היא שלפעמים באיתחול המחשב מופיעה לי הודעה disk boot pald :AR15: :AR15:

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  20. Started by hilali-y,

בעבר כשהיה מערכת קבצים של fat16 אז היינו מחלקים את הדיסק הקשיח למחיצות מקסימום של 2gb כל מחיצה היום מאז שיש מערכות קבצים מתקדמות יותר כמו fat32 ו- ntfs ניתן לחלק את הדיסק למחיצות גדולות יותר. השאלה שלי מה הגודל המומלץ למחיצה כדי שהמחשב יעבוד בביצועים הטובים ביותר ואם בכלל זה משפיע על הביצועים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי כונן קשיח 80GB generation IV 7200RPM אני לא יודע מה לעשות הוא נפק לי בפעם השלישית 1.היה לי BAD SECTORS בכונן הקשיח פתאום החלפתי את הכונן לאחד חדש. 2.לאחר כמה חודשים הוא נפק לי מכנית PARTION לא הגיב לא עזר כלום החלפתי לאחד חדש. 3.ועכשיו עוד פעם לאחר שהחלפתי את הכונן הקשיח לפני שבועיים פתאום אני רואה שנוצרו לי BADSECTORS בכונן C: מההחלפה הקודמת החלפתי (בלי קשר לבעיה אם הכונן הקשיח) את הלוח אם שלי אז לא יכול להיות בעיה עםם הבקר IDE. יש לכם מושג מה אנייכול לעשות??? אני יודע שיש ביקורות מאוד טובות לדגם הזה וכולם אומרים שכונן הקשיח מחזיק הרבה ואין לו כמעט החזרות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by FatherBoard,

יש לי סורק של GENIUS מדגם VIVID PRO II אחלה סורק! הבעיה היא שלא השתמשתי בו איזה חודש, ועכשיו כשסוף-סוף ניסיתי להשתמש בו אז העינית פשוט נתקעה באמצע הסריקה וחזרה אחורה, כך שזה סרק לי רק רבע קטע. (בפריוויו) בסריקה עצמה, זה לא סורק כלום אלא רק מראה ריבוע שחור במקום המסמך שניסיתי לסרוק! ניסיתי כבר הכל - לנתק מהחשמל, לעדכן דריברים, לבדוק בהגדרות הסורק - ניסיתי פשוט הכל!!! מה לעשות עכשיו?! יש לי עבודה ממש דחופה שאני צריך להגיש, והסורק החליט להתחרפן! מזל נאכס! :'(

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. בעייה עם התקנת ה via4in1 ו idetool על win2k לוחgiga byte GA7-VAX. יש לי דיסק של westran digital 80 gig 8mb buffer. התקנתי את המחשב החדש ואת כל הדרייברים של הלוח וכל הבלאגן שכולכם מכירים בהתקנות טריות. היה לי מותקן ה idetool של VIA. העניין הוא שהוא זיהה את הדיסק החדש בתור ATA66. הדיסק הוא ATA100 הכבל הוא ATA133 והדיסק נמצא לבד על בקר ה IDE. התוכנה נותנת לשנות את ההגדרה, מבקשת restart אבל אז חוזרת ל ATA66. חוץ מיזה ברשימת ה device manager הופיעו לי 4 בקרי IDE. הרגילים ועוד שתיים של VIA (זה לוח בלי raid) הרגילים היו עם סימן קריאה בגלל שאלו של ה VIA לקחו להם את המשאבים. בקיצור לא מצב שאתה רוצה להשאר איתו. הורדתי את ה 4in1 מהאתר של VIA והתקנתי. באמצע ההתקנה המחשב נתקע. עשי…

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  24. Started by avieli,

ברשותי מחשב פ 2 ישן וניראה לי שהסוללה בלוח האם חלשה שאלתי היא אם אני מחליף את הסוללה איך אני מעדכן את הביוס? בבקשה לפרט צעד צעד ותודה חברים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by lightning,

אני בא לשחק במשחק כלשהו ואחרי דקה שתיים קופא לי המסך גם זה קורה לי לפעמים שאני מפעיל תוכנות איך אפשר לסדר את זה ? ;[

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים