עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by StorM FighteR,

יש לי נורטון אנטי וירוס 2004: השאלה היא כזאת - איך אני מבצע אבטחה על קבצים שאני מוריד מהמחשב שלי? כלומר כל קובץ שיורד למחשב שלי יבקש ממני סיסמא ובלי הסיסמא לא יהיה אפשר להוריד את הקובץ..!!$ תודה מראש על העזרה.. D:

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  2. המאוורר של המעבד כל שנייה עובד מהר ואז לאט וזה עושה רעש מרגיז ואני לא יודע מה ניסגר איתו. ניסיתי לנתק את החשמל של המאוורר מהלוח ולהחזיר ולא עזר. איך אפשר לבדוק מה הבעיה? אגב אני רוצה לעשות בדיקה כללית של החלקים לראות שהכל תקין כמו שעושים benchmark לכוננים. יש איזה תוכנה או כמה תוכנות שמומלצות לעניין? תודה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי שלט של סוני 3, כשאני מתקין איתו תדרייברים דרך התוכנה ds3 המחשב קורס למסך כחול, ניסיתי להתקין דרייברים גם לא דרך התוכנה ועדיין אותו מסך כחול. יש לי win 7 64 bit. השגיאה שאני מקבל במסך הכחול: 0x0000007e.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  4. רכשתי מחשב חדש ועליו 6870 ב-CROSSFIRE. עכשיו לכרטיס הראשי מחוברים ב-DVI המסך מחשב. ב-HDMI רסיבר שמשדר למסך טלויזיה , מה שקורה זה שהכבל הזה מספק לי את הסאונד של המחשב. שאני מפעיל משחק ... אז מסך אחד מתנתק ואיתו גם הסאונד . מישהו יכול לעזור לי עם זה ? בעצם מה שקורה זה שהשיכפול מסכים נעלם לטובת מסך אחד.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  5. היי ... עידכתי אתמול את הביוס של הלוח אם שלי GIGABYTE KT400 לגירסה האחרונה (F11) ... ומאז יש לי בעיות מוזרות במחשב ... בהתחלה הווינדוס בקושי עלה ... הייתי צריך לחכות חצי שעה אולי שהוא העלה אותו וגם שם הוא זז ... אז איפסתי את ההגדרות ביוס - והמהירות חזרה אבל עכשיו ווינדוס עובד מוזר וכבד יותר קודם כל הייתי צריך להתקין את כל הדרייברים של החומרה שוב אחרי שעשיתי זאת צצו עוד כמה בעיות ... כמו לפעמים מאיזה שהיא סיבה הוא לא נותן לי להתחבר, כל פעולה כמעט מלווה ב"חרישה" על ההרד דיסק (דבר שלא היה קודם) פעולות פשוטות כמו מחיקת קובץ לא עובדות, לא תמיד אפשר לגרור קבצים ועוד דברים דומים ... מישהו יודע מה גורם לזה ? ואיך מסדרים ? אגב, גם שהחיבור כן עולה הוא איטי בצורה מחרי…

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  6. שלום, לא מזמן עברתי ל-Hot Net כספק אינרנט ושדרגתי ל-12 מגה. למרות שאני ממש מרוצה מהמהירות הורדה, כשאני מוריד טורנט יש לי בעיות מוזרות: יש כפי שרואים מהירות טובה ל-5 דקות, ואז ירידה ל-2 דקות בערך, וחוזר חלילה. בקשר להעלאה - אין קצב רציף בכלל, כאילו כל פעם שהיא מנסה לעלות משהו מוריד אותה. צורת חיבור: אני מחובר בצורה אלחוטית לראוטר (תקן G), קליטה מצויינת, הראוטר מקושר לאינטרנט. האם מישהו חווה את אותה בעיה ומה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by N630,

איזה אוזניות כדאי לקנות שטובות לסמארטפון?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  8. הדגם של הלוח אם הוא: P4i65G בדרייברים בCATALYST בSMARTGART אחרי שאני מכוון את הAGP ל8 זה זה מבקש הפעלה מחדש ואחרי ההפעלה מחדש זה חוזר לOFF. יש למישהו מושג מה הבעיה? נ.ב. החברה של הכרטיס מסך היא SAPPHIRE.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  9. Started by wheedle,

אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  10. היום אני מדליק את המחשב ואני שם לב לפתע שנעלם לי כונן D ושהלד של הHD תמיד דולק. עשיתי ריסט וראיתי שהדיסק מזוהה בביוס כ MaxtorARES C64K VAM51JJZ זהו דיסק 20GB והוא מזוהה כ41113MB, לא הצלחתי לעשות שום כלום לגבי התקלה, היא נגרמה ללא כל סיבה, באופן פיתאומי. מבחינה חומרית, הדיסק פועל בצורה תקינה לחלוטין. חיפשתי בגוגל וראיתי שיש עוד אנשים שיש להם בדיוק אותה תקלה אבל לא מצאתי פתרון. בבקשה כל מי שיכול לעזור שיגיב!! יש לי מידע חשוב בדיסק הזה ואני לא יודע מה לעשות!! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by shikun,

שלום מצאתי איזה לוח אם עם מעבד והרכבתי ממנו מחשב הבעיה שהמסך לא נדלק כשאני מפעיל אותו. הלוח וכל מה שעליו עובד אבל המסך לא נדלק. הכרטיסים וכל התוספות נבדקו על מחשבים אחרים וכולם עובדים. אני יודע שיכולות להיות 100 סיבות אבל אמרתי אולי תוכלו לתת לי את הסיבות הנפוצות יותר ואולי אני מפספס משהו פשוט תודה רבה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by Axel Foley,

שאני מנסה לשחק במשחק כלשהו הכל הולך ימינה בגלל הג'ויסטיק למרות שלא מותקן ולא מחובר שום דבר. עזרה תתקבל בברכה

13. Started by gal_sh1,

שלום לכולם לפני מס' ימים היה קצר בבית בזמן שהמחשב היה דלוק . כרגע המחשב איטי ואז הבחנתי שהמאוורר של הצ'יפאסט mch שעל לוח האם שווק חיים והוא רותח אחר כך רציתי לשמוע מוזיקה ואז גם הבחנתי שהכרטיס קול שעל הלוח הפסיק לעבוד וישנה גם הודעת שגיאה בכל פעם שאני מנסה לשמוע MP3 דרך הווינאמפ או ה BS (כשאני רואה סרטים הסרט פועל אך בלי קול). לא ידעתי אם זו בעיה במערכת ההפעלה או בעיית חומרה לכן התקנתי מערכת הפעלה חדשה ונקייה אך הבעייה המשיכה. האם אפשר לסדר את זה או צריך להחליף לוח? בתודה גל

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  14. אני יודע כי חיוני לפרוק ESD לפני טיפול בהתקנת / החלפת רכיבי חומרה במחשבים. רק מה מבלבלת אותי העובדה שללא ענידת רצועת הארקה הדרך השנייה מתבצעת על ידי השארת הספק כח מותקן במארז, כאשר הספק ממותג ממצב 1 למצב 0 (כבוי) וממשיך להיות מחובר לשקע החשמל שבקיר, כך שכל נגיעה בספק או בדופן הפנימית של המארז בסמוך לספק מאריקה את החשמל ישירות לשקע שבקיר. השאלה היא האם צריך לנתק את המחבר 24 פינים מהלוח אם לפני החלפת חומרה גם אם מתג ההפעלה של הספק כח נמצא במצב 0 והספק כאמור ממשיך להיות מחובר לשקע הקיר?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by abcd211,

שלום אני צריך דחוף דרייבר למצלמה camera pc706

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Gohan,

טוב אז יש לי G3-V8200 ואני רוצה לחבר את הטלוויזיה אבל אני לא מוצא את הדיסק אם התוכנה מישהו יודע לינק לתוכנה??? ניסיתי להשתמש ב-ASUS Live (עוד תוכנה שאפשר לראות טלוויזיה) אבל זה נותן לי את זה : video decoder detecting occurs error the reason could be : (1) your display card dosent have video decord (2) your monitor or monitor driver is not proper desigh for i2c bus control זה עבד לי כבר גם אם התוכנה הזאת וגם אם התוכנה שאני מחפש אבל החשב זה לא. מישהו יכול לעזור לי?? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, יש לי מחשב עם משתמש מוגבל מאוד. אין כניסה ללוח הבקרה, מנהל המשימות, ועוד. לא ידוע על משתמש מנהל. בתיקיית משתמשים יש תיקיה בשם Administrator אבל היא ריקה! אשמח לעזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - נפתר, תודה. (פתחתי משתמש דרך CMD)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by omert,

שלום יש לי בעיה במשך כמה חודשים שכל כמה שעות בד"כ שהמחשב מתאמץ הוא מראה מסך כחול וקורס (במסך הכחול כתוב The Bios in this system is not fully ACPI compilant. please contact your system vendor for and updated bios) המערכת במחשב שלי היא: intel e7300, gigabyte ep43-ds3L זכרון DDR2 של corsiar 4gb 6400C5 NVIdia Geforce 9800GT מותקן windows 7 64bit אבל הקריסות קרו גם בXP וויסטה הספק של המחשב הוא SeaSonic 400W אני לא יודע עם הבעיה היא חשמלית או אחרת בבקשה אם מישהו יכול לעזור אודה מאוד

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by Da-Funk,

שלום רב לכם אנשים יקרים! מכיוון שראיתי שיש כאן אנשים שהם בעלי תבונה גבוהה ביותר, חשבתי שאולי סוף סוף אתם תוכלו לעזור לי. בן דוד שלי הוא אלוף הארץ בפיפא 98, 2001 ו- 2003, והוא רוצה לעבור לשחק בג'ויסטיק של סוני פלייסטיישן 2 בפיפא. הוא קנה מתאם למחשב ומכיוון שפיפא לא תומך בג'ויסטיק של סוני פלייסטיישן 2, הוא שינה ב- regedit, את ההגדרה של הג'ויסטיק של הסוני פלייסטיישן 2, שייחשב כאילו הוא ג'ויסטיק של לוג'יטק... זה הצליח לו והכל תקין חוץ מבעיה אחת שמתעוררת במשחק. הבעיה היא שכאשר הוא לוחץ על האופציה של ה- Off The Ball (רק מי ששיחק במשחק מכיר את זה, בעקרון הדבר מאפשר שליטה בשני שחקנים בו זמנית ע"י שני הסטיקים האנלוגיים), אז הוא צריך להשתמש עם הסטיק השני בשביל להזיז את השחקן השני, …

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  20. שלום לכולם, כבר שבועיים שלושה שאני תקוע בבעיות עם מערכת חצי חדשה, אולי חלקכם ראו את הפוסטים הקודמים שרשמתי פה. אספר את הסיפור מההתחלה בקצרה: היה לי מחשב בבית ששכב כמה שנים ללא שימוש, הבאתי אותו עכשיו למעונות אצלי ושידרגתי לו חלק מן המערכת. המערכת לפני השדרוג (שעבדה): intel i5 2500 intel cold lake dh67cl 2 Gb ram WD 500 GB רכשתי לו ספק וקניתי כרטיס משומש אך עדיין באחריות seasonic 620W sapphire 7950 3Gb dual-x עכשיו התחלתי לקבל כל מיני תקיעות מוזרות, בכולן המחשב לא הגיב לחלוטין אך לפעמים היה חוזר לעצמו אחרי 5-10 דקות. זה היה קורה בעיקר במשחקי DOTA2 ובמהלך סרטוני פלאש כמו יוטיוב וכו'. ניסיתי הכל, דרייברים מעודכנים\ישנים יותר, פרמוטים, אפילו התקנתי מערכת הפעלה ממקורות שונים…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ilanin,

שלום לכולם, יש לי HD חיצוני מחובר USB. שמרתי שם כל מיני קבצים שהורדתי מהאינטרנט וכל קובץ הכנסתי לתיקיה נפרדת. אתמול נכנסתי לחפש משהו וראיתי שרוב התיקיות ריקות. תיקיות עם תמונות ממצלמה דיגיטלית לא נמחקו. מה קורה ?, איך אפשר לשחזר ?,, תודה לכולם,

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  22. Started by LockOn,

היי כולם קיבלתי לפני כמה ימים מצלמה דיי ישנה- Sony hdr-hc3 ההקלטה נעשית על קסטות, כך שכדי להעביר את החומר למחשב חשבתי לחבר את המצלמה ע"י FW. יש לי על הלוח חיבור FW 6 פינים המחובר למצלמה (השקע במצלמה הוא 4 פינים). גם המצלמה וגם המחשב קולטים שהם מחוברים בFW. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לנגן במחשב את הפלט מהמצלמה. אני מקבל שגיאות שלא הצלחתי למצוא עליהם מידע באינטרנט. במחשב מותקן דרייבר legacy וקודקים של LAV. מצורפות תמונות, תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by zabal12,

שלום , קניתי מקלדת ועכבר חדשים של LOGITECH חיברתי אותם אתמול לאחר שתי דקות המחשב עשה ריסט ומאז הוא תקוע במצב הזה של הצפצופים קבועים לאחר מכן ריסט . ניתקתי כמעט כל דבר שמחבור לMOTHERBORAD ועדיין הצפצופים ממשיכים למישהו יש רעיון ? נתקתי כרטיס מסך +RAM +HDּ+מאווררים +USB PORTS .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by haim855,

מצב שינה במחשב 10 דקות כיבוי צג .. 20 דקות לך לישון אחי.. עובר להן 20 דקות המחשב יושן..לאחר כמה דקות נדלק לבד..מתכבה..ככה כל כמה דקות ... למה זה? אני שובר תראש לא מעט זמן למה זה קורה יש למישהו מושג? בווינדוס 7 ב 10 זה אותו דבר ..יש משהו שגורם לזה שאני צריך לעלות על זה תעזרו לי.. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by bloodlion,

יש לי עכבר G7 של לוגיטק שמתחבר למחשב ב USB ומקלדת USB נגד מים. קניתי switch kvm של INTELLINET שבו שתי הכניסות PS2 ירוק וסגול. שמתי ממירים מ USB לכניסות הסטנדרטית מתאימים (ירוק וסגול) והמחשב לא מזהה את המקלדת והעכבר (אלא רק את המסך) האם מישהו יודע האם זה הגיוני ???? תודה לכל העוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.