עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by peddoc,

שלום יש לי מחשב חדש מעבד אינטל D930 זיכרון RAM 1G כרטיס מסך ASUS 7600GT התקנתי SIMS לא מזמן ולאחורנה תוך כדי משחק מסך מתחיל להבהב - שחור / כחול ללא הפסקה. לחצתי על כפתור sleep ואז הופיעה לי הודעה "parser message - Value creation failed at line 903" ורק אחרי לחיצות מרובות מחשב נסגר . כמובן שפתחתי לא היתה בעיה במסך. אין לי בעיות אחרות איתו. בחיפוש כאן מקומות נוספים לא הצלחתי להבין מה מקור הבעיה . מה לעשות תודה על כל עזרה חג שמח אם זה לא הפורום המתאים מצטער - לא להתנפל , ותעדכנו אותי להייכן העברתם משה

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by eozeri,

אהלן, אני רוצה לעדכן את ה BIOS שלי לגרסא האחרונה שהוציאה ASUS. צרבתי BOOTABLE CD עם התוכנה (AWDFLASH) ועם הקובץ החדש (ה BOOTABLE CD נוצר ע"י NERO). אבל: אחרי שעליתי במצב DOS ונכנסתי לתוכנה, הקשתי את שם הקובץ... נשאלתי שאלה האם אנ ירוצה לשמור את ה BIOS, לפי ה MANUAL אני אמור לענות "N". אני לוחץ N וכלום לא קורה. יש למישהו עיצה? תודה רבה, אייל

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by Ori Meidan,

מקרה מוזר ממש.. יש לי מחשב DELL INSPIRON עם כרטיס רשת Qualcom qca9377. לאחרונה עברתי לאינטרנט עם סיב אופטי ובהתאם גם ראוטר חדש שמתחבר לסיב האופטי ומאפשר שידור גם ב2.4 וגם 5 הרץ. מאז המעבר המחשב מאפשר להתחבר רק לתדר של ה5g . כאשר אני מנסה להתחבר לרשת בתדר 2.4 הוא אינו מוצא אותה כלל, או שהוא מוצא אותה, מנסה להתחבר ואז חלון הWIFI נסגר בפתאומיות והוא כותב שלא ניתן להתחבר אליה. יש לציין שבכל מקום אחר המחשב מתחבר מצוין לכל רשת בלי בעיה. דרייברים מעודכנים, ביצעתי ריסטרט להגדרות ראוטר, שום דבר לא עבד. המחשב מתעקש להתחבר רק ל5g והמהירות גלישה בו איטית בצורה איומה (5 מגה בקושי, כאשר בטלפון שגולש על 2.4 המהירות היא קרוב ל100 מגה והמחשב השולחני שמחובר ישירות לראוטר גולש במהירות 350 …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by NIRz,

נתונים: Win XP Pro SP2 GeForce4 MX440 AGPX8 כשאני מנסה להתקין את הדרייברים של NVIDIA לכרטיס הנ"ל ההתקנה פשוט נתקעת לי בשלב "installing driver component" והמחשב פשוט יוצא לדוס ומראה לי משולשים מוזרים כאלה על המסך. לאחר כמה דקות עולה לי מסך כחול ורשום "dumping physical memory" ובנוסף רשום שיש בעיה בקובץ nv4_disp ושהוא נכנס לinfinity loop או משהו כזה... בנוסף אי אפשר להעלות את המחשב אחרי נסיון ההתקנה ואני חייב לעלות בSAFE MODE ולהסיר משם את הדרייברים שניסיתי להתקין קודם. (המחשב עולה רק עם הדרייבר vga הג'נרי שמקבלים עם הווינדוס ולא מסוגל לעלות עם הדרייבר nv4_disp של nvidia. (אני לא מקבל שום האצה גרפית בלעדיו) למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? האם יש בעיה בכרטיס המסך עצמו? …

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  5. בשבועות האחרונים שמתי לב לבעיה חדשה במחשב שלי - לאחר כמה שעות עבודה, בדרך כלל כשיש ברקע סרטון יוטיוב \ מוזיקה \ סרט - המחשב סוגר את המסך לכמה רגעים ואז נדמה כאילו הוא מתחיל תהליך של מעבר לBasic Theme. הבעיה היא - שהשינוי הזה לא נגמר ומה שקורה בפועל זה שהמחשב קופא במעין מצב תקוע שהעכבר בקושי זז וחלק מן המסך בצבע שחור לגמרי (נניח סרגל הכלים או האפשרות של הסגירות חלון). מה שנשאר לי לעשות זה לעשות ריסטרט דרך הכפתור. ככה שבשורה התחתונה אני אפילו לא יודע להגיד אם הבעיה היא בכלל Basic Theme אבל התהליך מזכיר מאוד את זה (חשוב לציין שאין שום חלון או משהו,ככה שזו רק הערכה שלי). ביטלתי את האפשרות של הBasic Theme ואפילו הורדתי Theme קליל מהאתר deviantART שבעבר (לפני שהלך לי ההארדיסט…

6. לא ברור לי איך לטפל בבעיה , בכל פעם שהמערכת עולה ואני מפעיל קובץ MP3 (אני משתמש ב BSPLAYER), קורס הדרייבר של כרטיס הקול בלוח האם (עובד במערכת ההפעלה אבל לא בקבצי קול וסרטים) ואני צריך כל פעם לעשות התקנה שלו ו RESTART , הורדתי דרייבר יותר מעודכן אבל נראה שזו לא הבעיה. תודה לעוזרים המפרט רשום בצד ...

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by Skion,

יש לי הארד דיסק 200 ג'יגה וניסיתי לפרמט אותו ולהתקין עליו ווינדוס. הוא מראה שהוא סיים את התהליך, אבל בסוף התהליך הוא לא מעלה את מערכת ההפעלה. ניסיתי עם מספר דיסקים של ווינדוס, ובכל פעם אותו דבר. ההארד דיסק, עד לפני זה, עבד תקין לגמרי, והדיסקים עובדים בסדר גמור במחשבים אחרים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by Overkiller,

שלום לכולם! לאחרונה החלטתי להריץ אוורסט, לבדוק אם המצב תקין....אך, חיישן טמפרטורת המעבד מסרב להראות טמפרטורה! בדקתי בהגדרות, ושם הכל תקין......הטמפרטורה אמורה להיות מוצגת, אך זה לא המצב! יכול להיות שהחיישן נדפק? (מסיבה לא ברורה?!) או שהתוכנה פשוט דפוקה (everest ultimate edition 2006 v3.00.630) תודה לעונים -רון

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by Jessicawinston,

שלום לכולם! אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין מה הבעיה במחשב שלי ואיזה חלק לא עובד כמו שצריך. לעיתים ממש קרובות אחרי שאני מתחיל משחק אונליין לפתע התמונה של המשחק נתקעת, האודיו עובד טוב ולא נתקע, כשאני עושה פעולה כלשהי במשחק אני יכול לשמוע שזה מתבצע. אבל המסך פשוט קופא ולא זז. אחרי שאני יוצא מהמשחק ומתחיל אותו מחדש זה קורה שוב ושוב.. ניסיתי לשנות הגדרות גרפיקה אבל זה לא עוזר, וזה ככה גם בשאר המשחקים. מישהו יודע אולי במה הבעיה?

10. מחשב נייד טושיבה בן 4, סוחב יפה סה"כ כולל תוכנות אדובי. כונן ראשי SSD, כונן משני HDD (במקום DVD), עם 16gb RAM. פתיחה של גוגל כרום / יישום הגדרות מקפיאה את המחשב בתוך 2 שניות עד לכפיית כיבוי ע"י כפתור ההפעלה. לא זיהיתי קפיצה של משאבים שגורמת לזה, או שום רמז אחר. יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by j g,

שלום יש לי מחשב נייד לנובו Legion Y540 הבעיה היא שאם אני משתמש בו לגיימינג הוא מתחמם מדי הרבה ונראה שהוא לא מעוצב בצורה יעילה להוצאת החום אני מחפש דרך לקרר אותו אשמח לעצה

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  12. Started by yakirsh4,

אני רוצה לשנות את האיקונים של התיקיות בתיקית סרטים שלים לתמונות של הסרטים וכרגע הכי טוב שהצלחתי לעשות זה לעשות איקון של תיקיה שבפנים יש תמונה של הסרט אבל לא רואים את זה ברור ולפי מה שניסיתי בשינוי איקון צריך לבחור קובץ איקון מיוחד ואי אפשר לשנות איקון לסתם תמונה יש למישהו פיתרון למצב הזה? או שחייבים להשתמש בתוכנה שמשנה את התמונות לקבצי איקון?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by StorM FighteR,

יש לי נורטון אנטי וירוס 2004: השאלה היא כזאת - איך אני מבצע אבטחה על קבצים שאני מוריד מהמחשב שלי? כלומר כל קובץ שיורד למחשב שלי יבקש ממני סיסמא ובלי הסיסמא לא יהיה אפשר להוריד את הקובץ..!!$ תודה מראש על העזרה.. D:

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  14. המאוורר של המעבד כל שנייה עובד מהר ואז לאט וזה עושה רעש מרגיז ואני לא יודע מה ניסגר איתו. ניסיתי לנתק את החשמל של המאוורר מהלוח ולהחזיר ולא עזר. איך אפשר לבדוק מה הבעיה? אגב אני רוצה לעשות בדיקה כללית של החלקים לראות שהכל תקין כמו שעושים benchmark לכוננים. יש איזה תוכנה או כמה תוכנות שמומלצות לעניין? תודה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי שלט של סוני 3, כשאני מתקין איתו תדרייברים דרך התוכנה ds3 המחשב קורס למסך כחול, ניסיתי להתקין דרייברים גם לא דרך התוכנה ועדיין אותו מסך כחול. יש לי win 7 64 bit. השגיאה שאני מקבל במסך הכחול: 0x0000007e.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  16. רכשתי מחשב חדש ועליו 6870 ב-CROSSFIRE. עכשיו לכרטיס הראשי מחוברים ב-DVI המסך מחשב. ב-HDMI רסיבר שמשדר למסך טלויזיה , מה שקורה זה שהכבל הזה מספק לי את הסאונד של המחשב. שאני מפעיל משחק ... אז מסך אחד מתנתק ואיתו גם הסאונד . מישהו יכול לעזור לי עם זה ? בעצם מה שקורה זה שהשיכפול מסכים נעלם לטובת מסך אחד.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  17. היי ... עידכתי אתמול את הביוס של הלוח אם שלי GIGABYTE KT400 לגירסה האחרונה (F11) ... ומאז יש לי בעיות מוזרות במחשב ... בהתחלה הווינדוס בקושי עלה ... הייתי צריך לחכות חצי שעה אולי שהוא העלה אותו וגם שם הוא זז ... אז איפסתי את ההגדרות ביוס - והמהירות חזרה אבל עכשיו ווינדוס עובד מוזר וכבד יותר קודם כל הייתי צריך להתקין את כל הדרייברים של החומרה שוב אחרי שעשיתי זאת צצו עוד כמה בעיות ... כמו לפעמים מאיזה שהיא סיבה הוא לא נותן לי להתחבר, כל פעולה כמעט מלווה ב"חרישה" על ההרד דיסק (דבר שלא היה קודם) פעולות פשוטות כמו מחיקת קובץ לא עובדות, לא תמיד אפשר לגרור קבצים ועוד דברים דומים ... מישהו יודע מה גורם לזה ? ואיך מסדרים ? אגב, גם שהחיבור כן עולה הוא איטי בצורה מחרי…

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  18. שלום, לא מזמן עברתי ל-Hot Net כספק אינרנט ושדרגתי ל-12 מגה. למרות שאני ממש מרוצה מהמהירות הורדה, כשאני מוריד טורנט יש לי בעיות מוזרות: יש כפי שרואים מהירות טובה ל-5 דקות, ואז ירידה ל-2 דקות בערך, וחוזר חלילה. בקשר להעלאה - אין קצב רציף בכלל, כאילו כל פעם שהיא מנסה לעלות משהו מוריד אותה. צורת חיבור: אני מחובר בצורה אלחוטית לראוטר (תקן G), קליטה מצויינת, הראוטר מקושר לאינטרנט. האם מישהו חווה את אותה בעיה ומה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by N630,

איזה אוזניות כדאי לקנות שטובות לסמארטפון?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  20. הדגם של הלוח אם הוא: P4i65G בדרייברים בCATALYST בSMARTGART אחרי שאני מכוון את הAGP ל8 זה זה מבקש הפעלה מחדש ואחרי ההפעלה מחדש זה חוזר לOFF. יש למישהו מושג מה הבעיה? נ.ב. החברה של הכרטיס מסך היא SAPPHIRE.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  21. Started by wheedle,

אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  22. היום אני מדליק את המחשב ואני שם לב לפתע שנעלם לי כונן D ושהלד של הHD תמיד דולק. עשיתי ריסט וראיתי שהדיסק מזוהה בביוס כ MaxtorARES C64K VAM51JJZ זהו דיסק 20GB והוא מזוהה כ41113MB, לא הצלחתי לעשות שום כלום לגבי התקלה, היא נגרמה ללא כל סיבה, באופן פיתאומי. מבחינה חומרית, הדיסק פועל בצורה תקינה לחלוטין. חיפשתי בגוגל וראיתי שיש עוד אנשים שיש להם בדיוק אותה תקלה אבל לא מצאתי פתרון. בבקשה כל מי שיכול לעזור שיגיב!! יש לי מידע חשוב בדיסק הזה ואני לא יודע מה לעשות!! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by shikun,

שלום מצאתי איזה לוח אם עם מעבד והרכבתי ממנו מחשב הבעיה שהמסך לא נדלק כשאני מפעיל אותו. הלוח וכל מה שעליו עובד אבל המסך לא נדלק. הכרטיסים וכל התוספות נבדקו על מחשבים אחרים וכולם עובדים. אני יודע שיכולות להיות 100 סיבות אבל אמרתי אולי תוכלו לתת לי את הסיבות הנפוצות יותר ואולי אני מפספס משהו פשוט תודה רבה

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by Axel Foley,

שאני מנסה לשחק במשחק כלשהו הכל הולך ימינה בגלל הג'ויסטיק למרות שלא מותקן ולא מחובר שום דבר. עזרה תתקבל בברכה

25. Started by gal_sh1,

שלום לכולם לפני מס' ימים היה קצר בבית בזמן שהמחשב היה דלוק . כרגע המחשב איטי ואז הבחנתי שהמאוורר של הצ'יפאסט mch שעל לוח האם שווק חיים והוא רותח אחר כך רציתי לשמוע מוזיקה ואז גם הבחנתי שהכרטיס קול שעל הלוח הפסיק לעבוד וישנה גם הודעת שגיאה בכל פעם שאני מנסה לשמוע MP3 דרך הווינאמפ או ה BS (כשאני רואה סרטים הסרט פועל אך בלי קול). לא ידעתי אם זו בעיה במערכת ההפעלה או בעיית חומרה לכן התקנתי מערכת הפעלה חדשה ונקייה אך הבעייה המשיכה. האם אפשר לסדר את זה או צריך להחליף לוח? בתודה גל

• 0 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.