תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב, בסוף השבוע התקנתי כרטיס מסך חדש NVIDIA 7300GT. הכרטיס מחובר ב- DVI למסך DELL 2007WFP. מאז ההתקנה, מידי כמה דקות, המסך עובר באופן עצמאי למצב POWER SAVING (כיבוי), ללא כל קשר לעובדה שמתבצעת פעילות על המחשב (עכבר, מקלדת). כמו כן, על המחשב מותקן הדרייבר האחרון של NVIDIA. אשמח לקבל עצות בנושא.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
נהייתה לי בעיה שהמערכת נהייתה ממש איטית עשיתי כל תחזוק שיכולתי.... לא עזר כלום אחרי זה בדקתי את מהירות הHDD שלי אני לא זוכר בידיוק אבל היא הייתה ממש נמוכה יחסית אז עברתי לחיבורים של הבקר של MARVELL והמחשב חזר להיות מהיר לא לוקח למחשב 3 דקות להידלק ועוד 2 דקות לטעון בכלל את האייקונים של הקבצים אבל הנה הבעיה איך אני מאתר את הבעיה בבקר של אינטל הלוח אם הוא Gigabyte Z68X-UD4-B3
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
החלק הראשון עולה, לאט באופן מבהיל, כשלוחצים על המתג POWER, והדברים מתחילים להירשם, האותיות באנגלית נרשמות כאחת ל-שנייה וחצי בערך, וכך החלק הראשון לוקח עד 10 דק'! המחשב ישן, וזה קרה רק לאחר שהתקינו כרטיס מסך חדש של NVIDIA. שאר הדברים עובדים היטב, והבעיה חלה רק בזמן המסך הראשון בעט לחיצת כפתור הPOWER. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי לכולם , יש לי בעייה עם הכרטיס קול (המובנה) ואני אודה מאוד לעזרתכם . אחרי הפסקת חשמל פתאום נעלם לי הקול (ניסיתי 2 זוגות של רמקולים וזוג אוזניות) . מבחינת התוכנה הקול מותקן עם הדרייברים הכי עדכניים והכל טוב ויפה ... הבעייה היא שפשוט לא שומעים כלום . יש לי לוח אם DP35DP . (לינק : http://www.intel.com/products/deskto...p-overview.htm) . משום מה הכניסה של : Optical S/PDIF (Toslink) line out מתחילה להאיר באור אדום אחרי זמן מה (לא יודע אם זה קשור או לא ואם זה תקין או לא .. פשוט רק עכשיו שמתי לזה לב) אודה לעצות ... תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כשאני מפעיל תמחשב מחדש זה רושם לי cpu is unworkable or has been changed - please recheck cpu soft menu מה התקלה ואיך אני פותר אותה ודבר שני אחרי זה זה מחייב אותי לשים את הדיסק של ווינדוס בכונן כדי שמערכת ההפעלה תפעל איך אני פותר את הבעיות??? בתודה שחר
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לגיסתי מחשב נייד LAPTOP של HP בן שלוש שנים. התמונה במסך לפעמים נעלמת ולפעמים חוזרת. בדקו ואמרו שיש למסך תופעה של FLEW AWAY ? מישהו מכיר? אמרו שתיקון יעלה בסביבות 1,000ש"ח+ ושלא כדאי לתקן. אם מישהו מבין בזה או יכול להמליץ על מעבדה אמינה/זולה לתיקון כזה דבר נשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, היה לי את הכרטיס המסך radeon hd 6850 והוא הריץ לי DIRT 2 על HIGH בערך ועבד חלק, עכשיו קניתי את ה GEFORCE GTX 670 WINDFORCE והמשחק עובד ממש לאט, וגם משהו דפוק. שמתי על הגדרות ULTRA ה FPS היה 23-25, על הגדרות LOW היה 27 FPS.. משהו מוזר פה, התקנתי דרייברים והכל נראה תקין. יש מצב ל bottleneck? הנה המחשב שלי : gtx 670 windforce כרטיס מסך AMD Phenom II X4 965 מעבד ga-890gpa-ud3h לוח אם 12GB RAM יש 4 כרטיסי זיכרון,אבל חלק לא זהים אני לא יודע אם זה משנה. עזרה בבקשה? המחשב בריץ בכיף את BF3 ואת DIRT 2 לא..
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם. מכירים את זה שבזמן ניגון סרט האפקטים כמו פיצוצים וכאלה ממש חזקים בזמן שהדיבור חלש יותר בהרבה. השאלה אם יש דרך לאזן את זה לאותה עוצמת סאונד כדי שלא יהיה הבדל ביניהם. אני רואה את הסרטים שלי דרך vlc עם מנוע ace. צפיה ישירה בטורנטים למי שלא מכיר. חייב להשתמש בנגן זה בגלל שרק הוא תומך במנוע ace. תודה מראש על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
-
לאחר שעשיתי עדכון לווינדוס 10,זו ההודעה שאני מקבל ברגע שאני לוחץ עכבר ימני על המחשב שלי>ניהול. מישהו מכיר תופעה כזו ומה ניתן לעשות? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום היה לי תקלה בWIN10 ולאחר מכן נדרשתי לעדכן כל הדרייברים והאפליקציות מחדש ובצעתי עדכונים במערכת הבקרה לזמני שינה של המחשב והמסך לצערי המסך נשאר דלוק ולא נכנס לשינה למרות תכנות בלוח הבקרה בכניסה בהתחל בגישה לכבה או צא יש פרמטר לשינה וזה כן עובד אך לא באופן אוטומטי איך אני מאלץ המסך לכנס לשינה האופן אוטומטי אשמח לפיתרון תודה
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי את הגרסא הראשונה ויש לי 2 שאלות 1. למה אין מאחורה אור? 2. למה כשאני לא נוגע הרבה בעכבר ואז אני מזיז אותו ב 2-3 השניות הראשונות הוא לא מגיב?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי, בחודשים האחרונים אני נתקל בבעיה שלא נתקלתי בה מעולם. זה קורה באקראיות - המסך קופא, הסאונד נתקע ואני לא יכול לעשות דבר, גם לא להזיז את העכבר. לאחר כמה שניות הכונן משמיע צפצופים (ביפ ביפ) בלתי פוסקים עד שאני חייב לעשות ריסטארט. מפרט: https://valid.x86.fr/rxj6lg מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
עדכון פרסמתי מחדש בפורום רשתות ואינטרנט: לא יודע איך לסגור כאן את הדיון או למחוק... בבקשה להגיב שם. --------------- שלום לכולם, הותקן אצלי היום מודם-ראוטר BE של בזק, עם נקודה נוספת (בחיבור על תשתית הטלפון הביתי) בממד. אני לא כ"כ מרוצה מכך שאי אפשר להגדיר כמעט כלום בראוטר הזה, ושנוצרו ככה כמה רשתות וויפיי נפרדות ולכן אני מחפש דרך להתקין רשת ביתית בלי להשתמש במכשור של בזק בכלל. התוכנית שלי היא להתקין רשת mesh בדירה, ולחבר את היחידה שבממד באופן חוטי, על גבי רשת החשמל. זו דירה שכורה אז השחלת חוטי רשת בהשקעה של 700-1000שח לא באה בחשבון... שתי שאלות: האם קיימת יחידת מודם-ראוטר-מ…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מבקש לדעת האם ניתן להתקין דיסק E-IDE 2.5 בקופסה חיצונית המיועדת לדיסק IDE 2.5 .
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מעבד Q9400 עם אובר קלוק ל 3.6 4GB DDR לוח EVGA 780I כרטיס מסך EVGA GTX260 ו ZOTAK GTX 260 ב SLI והוא עדיין מריץ לי את הבאטלפילד לאט על אולטרה... עשיתי בדיקה עם 3DMARK VANTAGE קיבלתי 16000 הבעיה שלא מצאתי עם מה להשוות את ה... מה אפשר לעשות כדי שהוא בכל זאת יריץ לי על ההגדרות הכי גבוהות? כי לפעמים זה מגע למצב שהמשחק ניתקע לגמרי לכמה שניות טובות או שלפעמים יש נפילה בפריימים למשהו כמו 3-4 פריימים לשניה. אולי זה בעיה בשרת עצמו? :-O מצטער על השאלות של נובים פשוט אין לי מושג בזה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מעבד : AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4Ghz 8Mb AM3 BOX לוח אם : Gigabyte GA-MA770TA-UD3 AMD 770+SB710 Chipset AM3 Model G770TAUD3/38495 זיכרון: OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-24 Platinum OCZ3P1333LV4GK Model OCZ3414K כרטיס מסך : Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE Vapor X Model S5771GD5V ספק כוח : THERMALTAKE 450W HDD: WESTERNDIGITAL 320GB 16MB SATA2 רזולוציית משחק 1280X1024 איכות תמונה גבוהה- המשחק המדובר הוא SPLIT SECOND המשחק לא רץ באופן חלק על איכות תמונה גבוהה במפרט הנ"ל, מה הבעיה? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח asus b85m חדש חדש. אני מנסה לעלות את המחשב והוא לא מזהה את המקלדת usb, ניסיתי גם ps2 וגם לא זיהה. בדקתי בכל מיני מקומו ואנשים שנתקלו בזה אמרו לאפס את הלוח עם הג'מפר. עשיתי את זה והעברתי את המקלדת ל usb מקדימה, עכשיו ב post נרשם שהוא זהה מקלדת אבל כשאני לוחץ del או f2 כלום לא קורה וה post אומר שהוא יכבה את המחדב תוך 15 שניות. למשהו יש מושג מה עושים???
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול ממש התחשק לי לשחק בCOD, אחרי שלפחות שנה-שנתיים לא שיחקתי במחשב. הורדתי, התקנתי, נכנסתי, והמשחק מקרטע על ההגרות הכי נמוכות. חשוב לציין שהמשחק עבד לי פעם בצורה מעולה במחשב, על הגדרות גבוהות אפילו. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה! מפרט: core2dou e4600 nvidia 9600gt 512mb 2GB ddr2 HU HITACHI 320gb
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מראה ימין שזה בעצם עברית ומראה שמאל שזה בעצם אנגלית (הצופציק) זה כבר איזה חודש ככה. אמרו אנשים מחו"ל שזה אולי בגלל שהמערכת ווינדוס 10 חדשה עדיין ויש באגים. אבל אולי יש לכם פיתרון לזה? זה גורם לכך שאני חושב שזה יכתוב באנגלית וזה בעצם כותב בעברית ולהיפך.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי המחשב של אחי הקטן הפסיק להגיב, מרגע ההדלקה אני לא רואה את המסכים של הלוח אם והביוס שלא לדבר על הווינדוס, פשוט לא רואים כלום. הכרטיס מסך וההארד דיסק בסדר, וניקתי אבק, ניסיתי לנתק את ההארד דיסק כדי שיציג שאין HD, זה עדיין לא מגיב. יש איזשהו פיתרון לזה לפני שאני שולח את זה לטכנאי מחר?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי כונן Sandisk Ultra fit (כזה: https://www.amazon.com/gp/product/B00LLER2CS) ומהירות הכתיבה אליו נראית לי נמוכה מדי... לרוב אני מעביר קובץ / קבצים גדולים, של כמה ג'יגה, ומהירות הכתיבה מתחילה ב-80-90Mbps לבערך 10-15 שניות, שזה אחלה, אבל אז יורדת לאזור ה-20Mbps. הכונן מחובר ליציאת USB3, כמובן. ניסיתי גם קדמית וגם אחורית ובשתיהן המהירויות דומות. ברשת מציעים כל מיני פתרונות כדי לשפר את הביצועים, כמו למשל הסרת אופציית ה-Quick Release, אבל שום דבר ממה שניסיתי עד עכשיו לא עזר. מצרף תוצאות בדיקת DiskMark שהרצתי על הכונן וצילומי מסך של מהירות ההעברה של קובץ.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם.אני לא מבין הרבה במחשבים.רכשתי מחשב דיי חזק וכניראה שהעדכונים שהותקנו לא מתאימים למחשב. האם יש תוכנה שבודקת את ואומרת איזה עדכונים אני צריך איזו גרפיקה מתאימה לי לעריכת סירטונים ברמת hd המחשב שלי פשוט לא עובד נכון תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
Please enter SETUP to recover BIOS setting Press F1 to run SETUP Press F2 to load default values and continue כיצד אני פותר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-