תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, המפרט שלי הוא כזה: Intel Core 2 Duo E6750 3GB RAM ATI HD 4850 גרסאת "ספיר" עם אוברקלוק מובנה שבא איתו 10%+מאורר של זלמן עליו הבעיה היא כזאת: אני משחק קצת במשחקים שהם יותר "כבדים" כמו ה MEDAL OF HONOR החדש או BATTLEFIELD 3 אז אחרי מספר דקות הוא פשוט מציג לי מסך שחור ואני חייב לעשות ריסטרט למחשב. גם שאני מוריד את ההגדרות ל LOW זה ממשיך לקרות, מה יכולה להיות הבעיה? הבעיה היא בכרטיס מסך? למרות שזה לא הגיוני..הכרטיס הזה חייב להריץ אותם בלי שום בעיות
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי, ניסיתי לחפש דרייברים באתר של xerox, אך לא מצאתי דרייברים ל win 7. ניסיתי להתקין את הדרייבר של ה xp וזה לא עבד. קראתי באתר של xerox, וכתוב שלמי שיש ויסטה, יכול לנסות להתקין את הדרייבר של phaser 3130. אין לי ויסטה, אבל חשבתי שזה שווה נסיון, והורדתי את הדרייבר מ http://www.support.xerox.com/support/phaser-3130/downloads/enus.html?operatingSystem=winvista&fileLanguage=en_GB אבל אני לא מוצא שם את קובץ ההתקנה (אין קובץ בשם setup.exe או משהו כזה). יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה החלה בעיית סאונד בצפייה בסרטונים ביוטיוב ובצפייה בסרטים בצפייה ישירה (אין בעיה בסאונד בקבצים ששמורים על המחשב) כשאני רואה סרטים בצפייה ישירה כגון יוטיוב נשמע רעשי "פיצוצים" ברקע. הבעיה לא קשורה לרמקולים כיוון שגם אין בעיה בסאונד בקבצים ששמורים על המחשב וגם כי עדיין שומעים את הרעשים כשאני מחבר אוזניות תקינות. לאחר מספר ימים ביצעתי פירמוט שגם לא עזר. המחשב הוא מחשב נייד של חברת HP אשמח לעזרה בפתרון הבעיה. תומר
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם. הסלולארי שלי - nokia n73 הפסיק לתקשר עם המחשב/המחשב הפסיק לתקשר איתו. בעקרון אחרי התקנת הPCSUITE הכל עבד נורמלי, עד שניסיתי להתקין את התוכנת עדכונים למכשיר, ומאז המחשב הפסיק לזהות את המכשיר. הסרתי את התוכנה, הסרתי גם את הPCSUITE והתקנתי מחדש, כלום לא עוזר. בנוסף, המחשב לא מתקשר כמו שצריך עם העכבר החדש שקניתי (logitech MX 400). לאחר התקנת התוכנה של העכבר (setpoint) גיליתי שהעכבר לא מופיע בתוכנה ולכן אין אפשרות לתכנת את המקשים שלו. ניסיתי את מה שאמרו באתר של לוגיטק - הם הסבירו שאם העכבר מופיע בDEVICE MANAGER לא בתור לוגיטק אז צריך לעדכן את הדרייבירים. ניסיתי לעדכן עם הדרייבירים שהם ציינו והמחשב לא מוכן לעדכן. מה אפשר לעשות? האם יש דרך כלשהיא לאפס את כל מה שהמחשב…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה נתקלתי בתופעה מאוד מרגיזה. כאשר אני מעביר קבצים בין המחשבים המחוברים לרשת הביתית אני מקבל את המסך הכחול הבא או לחילופין המחשב פשוט קופא ונתקע. אני חייב לציין שעד עכשיו התופעה קרתה רק במהלך העברת קבצים ברשת אך אני עדיין לא בטוח שזה מצביע על מקור הבעיה. אשמח לשמוע את עצתכם בנושא, תודה. עידכון: במסך הכחול מצויין כי הקובץ TCPIP.SYS הינו הגורם לתקלה. מה שמחזק את החשדות שלי כי מדובר בתקלה שנגמרת בעת שימוש בשיתוף קבצים ברשת הביתית. האם מישהו יודע כיצד ניתן לתקן את הבעיה בקובץ TCPIP.SYS? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, המיקרופון המובנה במחשב הנייד שלי (toshiba satellite c650), לעיתים עובד ולעיתים לא. בדקתי את הגדרות האינפוט והם בסדר. כאשר מחברים מיקרופון חיצוני זה פועל. לאחר בדיקה נוספת שמתי לב שבד"כ כאשר המיקרופון לא פועל גם המצלמה המובנת לא מזוהה. לכן, חשבתי שזו בעיית חומרה ופתחתי את כיסוי המסך כדי לבדוק אם משהו לא מחובר כראוי. כאשר פתחתי ראיתי שהכבל מחובר (ועדיין לא שמעו). כאשר קצת נגעתי בחיבור (מצורפת תמונה) שמעו דרך המיקרופון כרגיל. המצלמה עדין לא זוהתה אך פעלה לאחר הפעלה מחדש של המחשב. העניין שזה נוטה להפסיק לפעול וכל פעם צריך לנסות לשחק עם החיבור.. בהנחה שהבעיה אכן חומרתית, השאלה אם יש משהו לעשות כי אני לא רואה משהו שאינו מחובר כראוי (כנראה מדובר בחיבור בלוח האלקטרוני…
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד שמותקן בו W10 ותוכנת אנטי וירוס MCAFEE ויש סמל עם איקס אדום שמראה שחומת האש של התוכנה כבויה וכשאני נכנס לתוכנה החומת אש פועלת איך זה שהווינדוס לא מזהה שהוא פועל וניסיתי לכבות את התוכנה ולהפעיל וכן לכבות את חומת האש ולהפעיל ולא עזר. גם חומת האש של ווינדוס כשכיביתי אותה לא הייתה ל אפשרות להפעיל חזרה ורק ע"י שיחזור ברירת מחדל זה חזר. המחשב חדש יומיים בשימוש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב למומחים, יש לי בעיה שמציקה לי מס' חודשים. אני עובד ב- RDP מהמשרד על המחשב הביתי שלי, יש לי חיבור 500 של הוט (גם בבית וגם במשרד) בחודשים האחרונים נתקלתי בתופעה מוזרה, לאחר כמה שעות עבודה (כמות השעות משתנה) מהירות ההורדה של המחשב הביתי יורדת מ- 400 - 500 ל - 50-100. לאחר אתחול חיבור הרשת המהירות חוזרת למהירות הגבוהה עד הפעם הבאה. החלפתי כרטיס רשת, במשך כמה שבועות תקין, ושוב ירידה עד האיפוס ולאחר מכן שוב מהירות גבוהה. יש למישהו רעיון איך לתפעל תקלה כזו ? תודה מראש לקוראים ולעונים חיים
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להעביר קבצים מהפלאפון למחשב נייד, אך כנראה תוכנת ה bluetooth במחשב לא מוגדרת טוב ולא מצליחה להגדיר טוב את ההתקן. ניסיתי להעביר דרך שתי פלאפונים שונים ולא עזר. אם זה עוזר המחשב של טושיבה. תודה
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
מצרף קבצי מינידאמפ המחשב קורס באופן אקראי כמה פעמים ביום המחשב מפורמט . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום,יש לי מערכת הפעלה windows 8.1 אתמול הייתה לי בעיה להעלות את המחשב, לאחר שהכנסתי את הסיסמה המחשב היה נתקע על חלון הWELCOME ולא מעלה את המחשב ניסיתי לעשות שחזור מלפני יומיים וזה הסתדר. עכשיו יש לי בעיה אחרת, אני לא יכול להעלות אפליקציות ואפילו אין לי אפשרות להיכנס ל"הגדרות מחשב" זה פשוט זורק אותי החוצה לשולחן העבודה..דבר נוסף כשהמחשב לא עלה הופיעה הודעה של תיקון לכונן הבא שאין לי מושג מאיפה הוא הגיע (הוספתי קובץ מצורף)תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום הורדתי את ה-DRIVERS הבאים מאתר החברה של GIGABYTE אבל משום מה אני לא יכול לעשות להם INSTALL תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
לילה טוב, בסוף השבוע התקנתי כרטיס מסך חדש NVIDIA 7300GT. הכרטיס מחובר ב- DVI למסך DELL 2007WFP. מאז ההתקנה, מידי כמה דקות, המסך עובר באופן עצמאי למצב POWER SAVING (כיבוי), ללא כל קשר לעובדה שמתבצעת פעילות על המחשב (עכבר, מקלדת). כמו כן, על המחשב מותקן הדרייבר האחרון של NVIDIA. אשמח לקבל עצות בנושא.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
נהייתה לי בעיה שהמערכת נהייתה ממש איטית עשיתי כל תחזוק שיכולתי.... לא עזר כלום אחרי זה בדקתי את מהירות הHDD שלי אני לא זוכר בידיוק אבל היא הייתה ממש נמוכה יחסית אז עברתי לחיבורים של הבקר של MARVELL והמחשב חזר להיות מהיר לא לוקח למחשב 3 דקות להידלק ועוד 2 דקות לטעון בכלל את האייקונים של הקבצים אבל הנה הבעיה איך אני מאתר את הבעיה בבקר של אינטל הלוח אם הוא Gigabyte Z68X-UD4-B3
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
החלק הראשון עולה, לאט באופן מבהיל, כשלוחצים על המתג POWER, והדברים מתחילים להירשם, האותיות באנגלית נרשמות כאחת ל-שנייה וחצי בערך, וכך החלק הראשון לוקח עד 10 דק'! המחשב ישן, וזה קרה רק לאחר שהתקינו כרטיס מסך חדש של NVIDIA. שאר הדברים עובדים היטב, והבעיה חלה רק בזמן המסך הראשון בעט לחיצת כפתור הPOWER. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי לכולם , יש לי בעייה עם הכרטיס קול (המובנה) ואני אודה מאוד לעזרתכם . אחרי הפסקת חשמל פתאום נעלם לי הקול (ניסיתי 2 זוגות של רמקולים וזוג אוזניות) . מבחינת התוכנה הקול מותקן עם הדרייברים הכי עדכניים והכל טוב ויפה ... הבעייה היא שפשוט לא שומעים כלום . יש לי לוח אם DP35DP . (לינק : http://www.intel.com/products/deskto...p-overview.htm) . משום מה הכניסה של : Optical S/PDIF (Toslink) line out מתחילה להאיר באור אדום אחרי זמן מה (לא יודע אם זה קשור או לא ואם זה תקין או לא .. פשוט רק עכשיו שמתי לזה לב) אודה לעצות ... תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כשאני מפעיל תמחשב מחדש זה רושם לי cpu is unworkable or has been changed - please recheck cpu soft menu מה התקלה ואיך אני פותר אותה ודבר שני אחרי זה זה מחייב אותי לשים את הדיסק של ווינדוס בכונן כדי שמערכת ההפעלה תפעל איך אני פותר את הבעיות??? בתודה שחר
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לגיסתי מחשב נייד LAPTOP של HP בן שלוש שנים. התמונה במסך לפעמים נעלמת ולפעמים חוזרת. בדקו ואמרו שיש למסך תופעה של FLEW AWAY ? מישהו מכיר? אמרו שתיקון יעלה בסביבות 1,000ש"ח+ ושלא כדאי לתקן. אם מישהו מבין בזה או יכול להמליץ על מעבדה אמינה/זולה לתיקון כזה דבר נשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, היה לי את הכרטיס המסך radeon hd 6850 והוא הריץ לי DIRT 2 על HIGH בערך ועבד חלק, עכשיו קניתי את ה GEFORCE GTX 670 WINDFORCE והמשחק עובד ממש לאט, וגם משהו דפוק. שמתי על הגדרות ULTRA ה FPS היה 23-25, על הגדרות LOW היה 27 FPS.. משהו מוזר פה, התקנתי דרייברים והכל נראה תקין. יש מצב ל bottleneck? הנה המחשב שלי : gtx 670 windforce כרטיס מסך AMD Phenom II X4 965 מעבד ga-890gpa-ud3h לוח אם 12GB RAM יש 4 כרטיסי זיכרון,אבל חלק לא זהים אני לא יודע אם זה משנה. עזרה בבקשה? המחשב בריץ בכיף את BF3 ואת DIRT 2 לא..
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם. מכירים את זה שבזמן ניגון סרט האפקטים כמו פיצוצים וכאלה ממש חזקים בזמן שהדיבור חלש יותר בהרבה. השאלה אם יש דרך לאזן את זה לאותה עוצמת סאונד כדי שלא יהיה הבדל ביניהם. אני רואה את הסרטים שלי דרך vlc עם מנוע ace. צפיה ישירה בטורנטים למי שלא מכיר. חייב להשתמש בנגן זה בגלל שרק הוא תומך במנוע ace. תודה מראש על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
-
לאחר שעשיתי עדכון לווינדוס 10,זו ההודעה שאני מקבל ברגע שאני לוחץ עכבר ימני על המחשב שלי>ניהול. מישהו מכיר תופעה כזו ומה ניתן לעשות? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום היה לי תקלה בWIN10 ולאחר מכן נדרשתי לעדכן כל הדרייברים והאפליקציות מחדש ובצעתי עדכונים במערכת הבקרה לזמני שינה של המחשב והמסך לצערי המסך נשאר דלוק ולא נכנס לשינה למרות תכנות בלוח הבקרה בכניסה בהתחל בגישה לכבה או צא יש פרמטר לשינה וזה כן עובד אך לא באופן אוטומטי איך אני מאלץ המסך לכנס לשינה האופן אוטומטי אשמח לפיתרון תודה
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-