עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by roylu,

כרטיס המסך הוא 7600gt extreme של leadtek הבעיה היא כאשר אני לוחץ כפתור ימני על משהו המסך נהיה שחור לכמה שניות וחוזר ניסיתי להחליף דרווירים להכי חדש ועדין אני יודע שזה הדרוויר כי בדקתי הורדתי את הדרוויר שלו אין בעיה אבל שאני מחזיר אותו יש בעיה עם למישהו יש רעיון

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  2. Started by galedri,

תגידו לוח אם asus p5w dh deluxe וכרטיס מסך 8800 gts יכנסו במארז antec p190 ??

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  3. Started by ocraft,

סאפ פורום תמיכה? טוב כדי שיהיה יותר מובן אני ירשום בשלבים בדיוק מה אני עושה: אני מכניס את דיסק הWindows XP Prof.. אני מאתחל את המחשב מגיע למסך הכחול שטוען את הקבצים הוא משכתב לי שלא ניתן לזהות את ההארד דיסק ולבדוק אם הוא מחובר למחשב או תקין מה עושים ?הדיסק לא פגום - פרמטו איתו לפחות כמה פעמים לפני ואחרי שניסיתי..

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  4. הבעיה המוזר היא כזאת: המחשב של אימא שלי נידלק ועובד בסדר ואחרי כרבע שעה, הוא מתחיל לצפצף רצוף, ציפצוף של משהו חורק זה 100% לא הPC SPEAKER(כי ללוח אין כזה ולמארז אין כזה) זה 100% לא הHDD, כי החלפתי לאחד תקין, וניסיתי להפעיל את המחשב ללא כוננים כלל, וזה עדיין עושה צליל של חריקה ניסיתי ידנית לעצור לשניה כל מאוורר שיש, ועדיין יש את אותו הרעש המעצבן מפרט: AMD- AXP-2400 ללא OC KingStone 512MB DDR 333MHz M.Board: GA-7VM400MRZ מארז V30 של Compucase ספק מיני HEC 200SR-T בטמפרטורות אין שום דבר חריג, וגם המתחים סבירים(כי אין יותר מדי חומרה על המחשב) מה לדעתכם מקור הרעש? אני חושד בעיקר בספק שמתחמם יותר מדי ומתחיל לקדוח בראש עם הרעש

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  5. קניתי השבוע את ה-BT. עכשיו יש לו חיבור של 3 פינים ועל הלוח איפה שצריך לחבר יש לי 4 פינים,האם זה אמור להשפיע על טמפ' המעבד?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  6. לא ברור לי איפה הבעיה. אם זה בדיסקים או כונן. יש דיסקים שכשמעלים אותם - פשוט כתוב שהכונן לא מוצא שום דיסק בכונן - או שכביכול הוא קורא את הדיסק אבל אין בו כלום (למרות שהמחשב גם אומר שהוא 100% תפוסה מלא) זה לא תמיד - לפעמים המשב כן קורא מה יש בדיסק. שוב - לא ברור לי מתי לא הצלחתי להבין. הכונן זה :NEC DVD RW ND-3550A איזה בדיקות אני יכולה לעשות כדי לדעת שהכונן תקין ? נתקלתי באפשרות בNERO של NERO INFO TOOL וכתוב שם ש ASPI instalation is corruptedץ מה זה אומר אם בכלל ?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  7. Started by bondi,

עשיתי למישהו ג'סטה בלפרמט את המחשב בחינם קיצר שבאתי לקחת את הסידירום שלי פתאום התכבה המחשב ומאז כל פעם שאני מדליק אותו מופיע לי במסך ההתחלתי שמופיע הכוכב הזה הצהוב מופיע לי השגיאה הבאה וככה זה נעצר ואי אפשר להיכנס לביוס ולא כלום השגיאה: AWARD plug and play BIOS Extension V1.0A חייב את עזרתכם בדחיפות מחר יום שישי אם יש בעיה אני חייב לקנות ת'חלק

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  8. Started by johnyG,

שלום, כשאני משחק משחק לאורך זמן, לפתע יש לי הודעת שגיאה של הכרטיס מסך: ""VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" " או שאין תצוגה לפתע וצריך לאתחל. זה קורה בכמה משחקים שונים. הכרטיס מסך הוא ATI RADEON 9600 PRO. יתכן כמובן שמדובר בבעיה של מתח או כרטיס פגום, אולם מהן כל פתרונות התוכנה שאני יכול לנסות כדי לסדר את הבעיה? אולי מדובר רק בהגדרות בעייתיות בכרטיס מסך... מה הייתם ממליצים לי לעשות בטרם אחליף ספק או כרטיס? תודה.

9. Started by sevenX,

אוקיי צרבתי ביוס חדש לכרטיס שלי 9600SE של גיגהבייט דרך התוכנה שלהם כניראה שהוא לא התאים ועכשיו המחשב ניתקע בעליה של הווינדוס הבנתי שבשביל לסדר את זה צריך כרטיס PCI השגתי אחד והוא עובד עכשיו שאני נכנס לתוכנה שלהם כדי לצרוב בחזרה תביוס הישן היא כותבת לי NO CARD FOUND עכשיו זה כניראה ביגלל שמחקתי תדרייבר כי המחשב לא עולה עם הדריייבר של ATI אפילו עם הכרטיס PCI מה אפשר לעשות?????? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  10. Started by et_gershon,

טוב התחלתי להתעסק עם קטע של חומרה לא מזמן וקיבלתי עוד מחשב מיוחיד להתעסק עם זה עכשיו מה שניסיתי לעשות זה להעביר את הכונן מקום מתחת והבעייה שלי הייתה שבכל מחשב אז יש את המקום מתחת לכונן החיצוני שרואים שכאילו מסתיר את הברזלים אז פירקתי את הפברגים מזה אבל יש שם גם מחסום מברזל והוא מחובר למארז והיא אפשר להוציא אותו מה אני אמור לעשות?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  11. Started by the kooks,

היי לפני כמה דקות השמעתי שירים בנגן שלי מדיה פליר כרגיל ופיתאום באמצע השיר הוא לא השמיע כלום בדקתי שיר אחר וגם אין כל בדקתי את החיבורים הכול בסדר שום דבר לא היה על השקט גם במדיה עכשיו אחרי 10 דקות הורדתי נגן אחר ויש קל במחשב אבל המדיה פליר עדין לא פועל ואני מעדיף אותו איך אני מתקין מחשב/מתקן את הביעה וממה זה יכול להגרם ? :'(

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  12. Started by nmy,

מדובר על נייד LENOVO 3000 N100 1. איך אפשר לכבות את המסך באופן יזום (בלי לכבות את המחשב) 2. למחשב יש יציאת SVIDEO, כאשר חיברתי את זה לטלויזיה (SVIDEO TO SCART), אני רואה תמונה אבל בשחור לבן, מדוע ? איך אני מתקן את זה שיראו צבע ?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  13. Started by KiDi,

העברתי את המחשב הישן שלי (P3) חדר והוא נדלק אך לא הראה תמונה. כשהסתכלתי בפנים ראיתי שהחוטים שמחוברים למאוורר של המעבד נקרעו, כנראה מבלאי או משהו(המחשב בן יותר מ6 שנים). יכול להיות שזאת הסיבה שהוא לא מראה תמונה?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  14. מחקתי את המחשב והתקנתי ווינדוס חדש שמעתי שיש תוכנות ש"עוקבות" אחרי כל ההתקנות ויכולות לנקות את כל הזבל שנצבר בווינדוס אחרי כמה חודשים מישהו מכיר משו כזה?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  15. ברשותי דיסק קשיח של 250GB שהיה מחולק לC וD רציתי לעשות גיבוי לנתונים בD אז חיברתי דיסק קשיח נוסף של 80GB והיה עליו מערכת הפעלה XP כעת נוצר לי מצב שין לי גישה לD ונוסף לי חלק שנקרא UNALLOCATED איך אני משחזר את כל הנתונים החשובם שהיו לי בD? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  16. Started by yosisharaby,

שולם לכולם כאשר אני שומע מוזיקה באוזניות או רמקולים אני שומע פף פף כזה לא יודע למה! עכשיו זה קורה כאשר אני מתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן! ושהוא מנותק יש צליל נקי בלי הפרעות כאלו או אחרות ברקע. ניסתי לראות אולי הבעיה באוזניות במחשב אחר ושומעים צליל נקי בלי הפרעות מה עושים במצב כזה ? עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס קול! הלוח אם שלי הוא Intel 965WH win XP proffesional 32BIT מיש שמוצא דרייבר או פתרון שיענה זה דחוף לי אנשים!

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  17. שלום חברים אני זקוק לעזרה שלכם אני מחפש כרטיס למחשב למדידת טמפרוטרה חיצונית+תוכנה שצגי על המחשב את הטמפרטורה אני זקוק לצימוד אחד בלבד יש המלצות

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  18. Started by RonenIL,

שלום לכולם, יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם של ג'יגה בייט 945P PRO משום מה בזמן האחרון יש לי מן ירידות ועליות בסאונד כשאני שומע MP3. משהו מוזר מאוד קורה לי במחשב כי גם מהירות ההורדה שלי ירדה פלאים, לדוגמא בIRC לא הייתי מוריד פחות מ-50-60 ועכשי ואני לא עובר את ה- 10 יש לציין כי אין לי ראוטר , יש לי מודם רשת כחול של בזק הרגיל, פיירוול של ווינדוס רגיל עם קרספסקי וזה הכל. אני אשמח עם מישהו יוכל למצוא לי פתרון לבעיות.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  19. Started by yotamavi,

אז ככה, בהתחלה קיבלתי את המחשב התקנתי XP והתחלתי ולעבוד..התחילו בעיות כשהתקנתי דרייברים...הרבה מסכים כחולים וכו... היום נזכרתי שיש בעיית תאימות קלה וצריך רק להוסיף קצת מתח דרך הביוס לזכרונות...וזה בדיוק מה שעשיתי..במתח לDDR2 הוספתי 0.1 עכשיו הXP עושה בעיות...בהתחלה הוא היה עולה אבל לאט רצח וגם עובד לאט ..ועכשיו הוא לא עולה בכלל...הוא נתקע במסך של הטעינה...מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  20. Started by databit,

מחשב עושה רייסט גם במהלך פירמוט רציתי לדעת את הגורמים 1יכול להיות שזה ספק רציתי לדעת איך אפשר לדעת זאת 2 יכול להיות שזה לוח עם או מעבד רציתי לדעת איך אפשר לראות את זה עם יש תוכנה BOOT שעובדת בדוס כדי לבדוק את את רכיבי לוח עם ואו מעבד תקינים בתודה מראש DATABIT

21. Started by eli_a2006,

שלום לכולם יש לי לוח dfi sli-dr מאז שקניתי את המעבד החדש הוא עושה לי בעיה כזאת נגיד אני עושה ריסט אני חייב להוזיז את הג'אמפר(cmos) בשביל שהמחשב יעבוד מה הבעיה ? נ.ב עידכנתי ביוס הכי חדש מבית dfi וזה לא עזר תודה לכל העוזרים אלי.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  22. Started by flezet,

האם הפעלת מחשב נייד דרך חשמל (שנאי) שומר לטווח הארוך על חיי הסוללה ? או שנכון יותר להטעין רק כאשר סוללה נגמרת ....

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  23. Started by pavelr,

אתמול קיבלתי מחשב חדש, וכמובן ישר בדקתי את הרכיבים והטמפרטורות שלהם (באמצעות everest): [ כמו שאתם יכולים לראות, במצב מנוחה המעבד (3800x2) בטמפרטורה 28 מעלות, לוח האם על 41, הארדדיסק על 34, שכל זה נראה לי די נורמלי. אבל 60 מעלות בכרטיס מסך במנוחה??? הרכיבים האלקטרוניים לא אמורים להפגע מטמפרטורות כאלה? כרטיס המסך הוא Leadtek PX7600GT Extreme. לגבי המארז לא צריכות להיות בעיות כנראה - מארז Compucase 6A19 עם שני מאווררים של 120 מ"מ.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  24. יש לי מעבק קונרו 6400 על לוח ג'יגבייט DS3 בביוס ניתן לקבוע גבול עליון לטמפ' שבה המחשב כבה . כשהמארז פתוח אני עומד על 37 מעלות כשהמארז סגור אני עוד על 51 מעלות ללא מאמץ לפעמים המחשב מרסט עצמו בשל טמפ' גבוה - כנראה שעובר את 60 מעלות. לאיזה טמפ' כדאי לקבוע בביוס כגבול עליון ?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים