עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כפי שאתם רואים בתמונה המצורפת, א"א לשים את הכרטיס מסך בסלוט העליון, כי יש שם מקום לזכרונות, הכרטיס מסך הזה ארוך מאוד ויש אפשרות לשים אותו רק בסלוט התחתון,(תופס מקום של 2 סלוטים) הבעיה היא, שכשמים אותו למטה, אין לאוויר החם, מאיפה לצאת. הבעיה מתחזקת, כי רציתי לשים קירור פסיבי על הצ'יפסט, ולא נראה לי שזה אפשרי בכלל, אם רוצים לשים כרטיס מסך בסלוט העליון. איזה באסה עם ASUS, הם לא ידעו שצריכים לצאת הכרטיסי מסך האלו? הקיצור, מה עושים? תודה על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  2. יש לי הארד דיסק WD שישים גיגה הביוס מזהה אותו איזה שיש את הרשימה של הIDE אבל איפה שבוחרים את הBOOT הוא לא מופיע מה לעשות? אני חייב לעשות BOOT מההארדיסק הזה

3. Started by din707b,

שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!

4. Started by marik,

שלום רב. לאחרונה החלפתי דיסק קשיח בגודל של 320GB ולא מצליח להתקין מערכת הפעלה ונאמר לי בגלל ש הדיסק של WINDOWS בלי SP2 . מה עליי לעשות תעזרן לי בבקשה

5. Started by tuka,

לא ממש ידעתי איפה לפתוח את זה, מקווה שכאן זה בסדר. קניתי מאורר 120MM של THERMALTAKE עם לד כחול, המאוורר עצמו עובד בסדר, אבל אין אור, לא משנה באיזו דרך חיברתי. הוא מגיע עם מולקס זכר (מחובר דרכו ישירות לספק כרגע), מולקס נקבה וחיבור 3 פינים ללוח אם. גם עם החיבור 3 פינים אין אור. עשיתי משהו לא בסדר, או שהLED סתם דפוק?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  6. שלום אנשים! אני צריך עזרה דחוף לפני שאני ניגש למעבדה אולי מישהו פה יאיר את עיניי.. אתמול בערב במהלך עבודה על המחשב פתאום הוא כבה לגמרי, ועשה restart. ומאותו רגע והלאה הוא מגיע למסך הפתיחה של המחשב מראה את כל הנתונים mem check וכל זה ונתקע שם. לא ממשיך הלאה. כשאני לוחץ del כדי שייכנס ל-bios הוא לא מגיב. כשאני עושה שוב restart ולא עוזב את ה-del אז הוא אומר entering bios או משהו כזה ונתקע, כלומר המסך של ה-bios אפילו לא עולה. ניסיתי לעשות מס' פעולות כמו להוציא מהחשמל 10 דק' להוציא את הבטריה cmos לעשר דק', לנתק הארד-דיסק, עכבר, מקלדת... אפילו שיניתי slot לזיכרון (יש 4 הכנסתי אותו לאחד אחר) - במחשבה שאולי ככה אני אפתור את הבעיה אבל זה לא עוזר. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ה…

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  7. Started by ZiV PerRy,

אז ככה התחלתי לפרמט תמחשב ובטעות בהתקנה ששאל אותי איזה שפה אני רוצה סימנתי גם את האפשרות של east languages אחרי שזה מגיע לקטע שזה מתקין את הווינדוס קופצץ לי הודעה שמחפשת את הFILE ניסיתי לחפש אותו בדיסק בתיקייה i386 ולא מצאתי את הFiLE שהם ביקשו וזה גם לא נותן לי להמשיך את ההתקנה בלי זה , וכשאני מנסה לעשות ריסט זה חוזר לי להתקנה . אז חברה מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איך אני יוצא מההתקנה בכלל וכשאני יעשה ריסט זה לא יחזור לי להתקנה?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  8. Started by קובי 1980,

מקווה שפה המקום (סליחה מראש אם לא) המקלדת והעבר שלי לא פועלים כמו שצריך,בויסטה. בהתחלה חשבתי שזו בעיה של המקלדת והעכבר האלחוטיים והחלפתי אותם בישנים והרגילים שלי. אבל גם לאחר אתחול ראיתי שהבעיה חוזרת על עצמה. התאורה בעכבר וגם במקלדת עובדים וכמו כן בביוס המחשב מזהה את המקלדת אבל כשאני מגיע למסך של בחירת המשתמש בוסיטה המחשב לא מזזה לא את המקלדת ולא את העכבר ואני פשוט תקוע במסך הזה.(שוב התראורה בהם עובדת כרגיל,הם מחוברים ב ps2). ניסתי שוב ושוב לעשות ריסט אבל הבעיה חזרה על עצמה. לא התקנתי שום תוכנה כזאת או אחרת שיכולה לגרום לשיבוש כלשהו וכמו כן המחשב מעודכן וגם הלוח אם. מצאתי פתרון כלשהו דרך הכנסת הdvd של הויסטה ושחזור המערכת דרכו. משום מה שאני נכנס לתפריטי ההתקנה ה של הויסטה…

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  9. שלום לכולם!!! לפני מספר ימים הדלקתי את המחשב והוא הראה לי את ההודעה הבאה a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart חשבתי שיש בעיה עם הפלופי ולכן ניתקתי אותו מהמערכת אבל עדיין ההודעה ממשיכה להופיע אני ישמח עם תעזרו לי בהקדם האפשרי לפתור את הבעיה תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  10. Started by redead,

הלוח אם מיושן ויש לו רק IDE.. איך בכל זאת אני יכול לחבר את ההרדיסק? הבנתי שיש מתאמים.. אם זה למשל טוב : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=5269 תודה..

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  11. Started by anthony,

כאשר אני מדליק את המחשב שלי, אני רואה על המסך "no signal", אני לא שומע שום צפצוף, עם זאת, האור של הסידירום מהבהב. במה לדעתכם מדובר? לוח אם? מעבד? אם יש צורך בעוד פרטים אני אשמח לספק אותם. תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  12. Started by Shpiz,

טוב אז ככה קניתי צורב דיוידי חדש שאני נכנס ל device manager השם שלו מופיע כך: TSSTcorp CD/DVDW SH-S182F עכשיו המחשב מזהה אותו והכל טוב ויפה אבל שאני רוצה לצרוב איתו זה לא נותן לי לבחור מהירות וצורב אוטומטית על 16 ובנוסף במקום שצריבה על 16 תקח לא יודע משהו כמו 4 דקות? זה לוקח בסביבות ה50 דקות... והמדיה שאני צורה עליה תומכת ב16 המדיה זה: Verbatim DVD-R 16x תודה לכל מי שיעזור...

13. אהלן אני מקבל מחר מחשב חדש, לא קניתי אותו עם מערכת הפעלה ואני מתכנן להתקין XP. חבר שלי אמר לי שיש בעייה עם דיסק קשיח שהוא sata2 כי המע' הפעלה לא מזהה אותו ושאני צריך להגדיר את ה drivers המתאימים לפי הלוח אם בזמן ההתקנה ע"י שימוש ב floopy. בקיצור- אין לי מושג למה הוא התכוון, קניתי כרטיס לוח אם ga-p35-ds3l (ג'יגהבייט) והדיסק הקשיח WD-sata2 500GB 16MB למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  14. Started by shaibend,

שלום! אני רוצה לרכוש זכרון ram נוסף למחשב שלי אבל : א. אני לא יודע איזה סוג זיכרון לקנות ב. האם יש סלוטים פנויים לעוד זכרון מה הדרך לבדוק את זה? תודה מראש

15. Started by soundf,

שלום לכולם.... יש לי שאלה.... מערכת הפעלה mac os x תעבוד על מחשבים רגילים?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  16. אני חושב שהרעש הזה מגיע מהספק שלי זה כעש כמו שהמחשב עושה שהוא נדלק או שהוא עושה ריסט פעם עשיתי קצר בטעות במסילה של ה 12V והיה את אותו רעש משהו מבין אותי ויודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  17. Started by RoverBoy,

שלום קניתי היום את הכרטיס שבכותרת אבל משום שאני מחבר את המסך אליו הוא לא נידלק :\ אני מקווה שהכנסתי אותו נכון יש לי PCI-E הלוח הוא M2NPV-VM אבל הצ'ופצי'ק הכי אחורי אמור להתפס במשהו ?! או שאולי לא הגדרתי אותו טוב:\ תודה לעוזרים *יש לציין שיש לי על הלוח אם כרטיס מובנה שהשתמשתי עד עכשיו.

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  18. Started by shlevnl45,

יש לי בעיה רצינית במחשב שאני משחק במישחקים או שומע שירים או רואה סרט המסך ניתקע וצריך לעשות ריסט בישביל שהוא יעבוד כי הוא ניתקע לגמרי אוקי יש כאלה ילדים שאמרו לי שהוא ניתקע ביגלל שהוא חם או משהוא אחר טוב בכל זאת רציתי שתעזרו לי ולתת לי עצה איך לפתור תבעיה מפרט- לוח אם -Motherboard Name Biostar 945GC Micro 775 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) מעבד- e4500 ram-אחד ג'יגה כרטיס מסך-geforce 9500gt ובדקתי ב everest מה הטמפרטורות של החומרה במחשב http://up32.siz.co.il/up1/djmhij4zrmn2.bmp

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  19. יש לי HD 500GB של SEAGATE BARAACUDA 7200.11 אתמול בערב כיביתי את המחשב ברגיל, היום בבוקר הוא לא מזהה את הHD לא בביוס ומבקש ממני להכניס דיסק איתחול כיוון שהוא לא מוצא את HD יש לציין שהHD חדש בערך חצי שנה מורכב על מחשב חזק וחדש גם בערך חצי שנה שאני הרכבתי, מעולם לא היו בעיות חומרה כלשהם. מישהו יודע על אילו שהם באגים בHD מסוג זה או מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב שמעתי שלאחרונה מיקרוסופט מייצרת תוכנות שאמורות "לדפוק" את המחשב לבעלי WIN לא חוקי, כנראה מותכנים ע"י העידכונים האוטומטיים, מה שלאחרונה בוצע אצלי זה עידכון אוטו', מישהו שמע על שמועות מסוג זה. בבקשה נא עזרו לי, אפרופו בדקתי את הHD הוא אכן מקבל מתח ועובד (מסתובב), חיברתי אותו למחשב אחר וגם הביוס שלו לא מזהה או הHD.

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  20. קניתי ספק כוח THERMALTAKE THOUGHPOWER W0171RI 1500W 120A יש לי מחשב עם לוח XFX NFORE 790I ULTRA במארז BTX עד עכשיו עבדתי עם ספק 500W 30A וכשהדלקתי את המחשב הכל זוהה טוב ויפה אבל ההתקנה של הווינדוס נתקעה לי ניסיתי להחליף הארדיסקים ואת דיסק ההתקנה של הווינדוס וזה המשיך לעשות את אותו הבעיה הלוח שלי דורש חיבור חשמל של 24 ו8 CPU חשבתי שאולי המעבד לא מקבל מספיק חשמל ומכאן נובעת הבעיה של התקנת הווינדוס קניתי ספק חדש חיברתי אותו למחשב ועכשיו בביוס אני מזהה שהלוח לא מזהה את ההארדיסקים הבעיה המוזרה היא שבספק השני הלוח כן מזהה את ההארדיסקים הספק החדש כן מזהה לי את הDVD אבל לא את ההארדיסקים ניסיתי עם 1TB SATA 2 עם 250G SATA1 ועם 160G IDE את כולם הוא לא זיהה מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  21. Started by leonmex52,

עשיתי פירמות דיסק קשיח 2 ולא היצלחתי לאחר מכן עשיתי תיקון לדיסק קשיח מס 1 ויצא בסדר אבל כרגע דיסק מס 2 לא מגיב ומראה שהדיסק מלא וצריך פירמות אך לאחר שאני מנסה לפרמט כותב הודעה לא נין לפירמות איך אני יכול להחזיר את הדיסק לעבוד

22. Started by avio15,

כשאני מפעיל את המחשב הוא עולה והכל בסדר אבל לאחר דקה בערך הוא פשוט קופא..כך גם במצב בטוח.. ניסיתי אולי להתקין את הווינדוס מחדש אבל שאני נכנס לביוס לשנות את סדר הBOOT המחשב גם נתקע.. נראה לי שזה הלוח אם יש לכם פתרונות?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  23. שלום, במידה והותקן RAID 0 או RAID 1 על מחשב. ויום אחד אחליט להסירו, אזי אני צריך לפרמט הכל ולהתקין מחדש? או שיש איזוהי שיטה לבטל את ה-RAID מה-BIOS מבלי לפרמט מחדש או להתקין מחדש את המחשב ? תודה.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  24. Started by iyehuda,

אני שומע רק את המוזיקה ללא השיר במסנגר אני כמעט ממש לא שומע למרות שהווליום על העוצמה הכי גבוהה . החלפתי רמקולים ולא עזר הכרטיס קול הוא onboard realtec ac 97

• 1 תגובה
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים