תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
הגיע לידי מחשב בטעה שהוא אינו נדלק. החלפתי לו ישר ספק , לספק תקין שיש ברשותי ובאמת נדלקה מנורת ביקורת על הלוח אם מה שלא קרה לפני זה. עכשיו שאני בא הדליק תמחשב הוא לא נדלק לא כלום , חשבתי שכנראה יש בעיה בכבל חשמל שבן המפסק לנקודה בלוח אם, אז הוצאתי תחיבורים ועשיתי נייתוק ידני , נגעתי בין 2 הפינים במטרה לעשות הדלקה עצמאית, ןשןב המחשב לא נידלק ף אז מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תקוע עם הבעייה הזאת לא מעט זמן. זה בעיקר קורה כשאני משחק, אז אני נוטה לחשוב שזה הכרטיס מסך. המסך פשוט נהיה שחור לכמה שניות ואז חוזר. המערכת לא נתקעת , אלא רק הראות נעלמת והכל ממשיך ברקע כרגיל. רצוי לציין שמאחר והלוח אם הישן שלי מת לא מזמן אז החלפתי גם לוח אם + מעבד + זכרונות + ספק (המחשב היה ענתיקה כבר אז החלפתי את המרכזיים) והבעייה עדיין קיימת. החלק המוזר הוא שזה גם קורה כרגע גם לא במשחקים, אבל זה לעיתים נדירות. מה שניסיתי עד כה : 1. הרצתי בדיקת אנטיווירוס לבדוק אם זה משהו שקשור בזה - לא היה לזה השפעה. 2. ניסיתי לשחק קצת עם המגעים של המסך והכרטיס מסך שזה לא גרם לבעייה. 3. יציאה מכלל התהליכים האחרים שלא רלוונ…
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר, בדקתי באפשרויות שהכל על On, והכל על הכי גבוה ועדיין אי אפשר לשמוע כלום. מה עליי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
לאחר כמה שינויים בביוס (אובר) אני מקבל הודעה כזאת ... והוא אומר לי F1 להמשיך DEL לביוס מה זה אמור להיות?
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
WIN XP התקנתי מדפסת LEXMARK וגם הדפסתי אך לעיתים כשאני רוצה להדפיס אני מקבל הודעה שהמדפסת לא מותקת ואכן במינהל מדפסות נעלמה לה המדפסת. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי כמה ספקים אני צריך אחד כדי להפעיל מחשב P2 עכשיו במקום לחבר את כולם ולראות אם הם עובדים(עבודה של שעות יש לי לפחות 10 ואני לא יודע אם הם עובדים או לא) האם אפשר לחבר את הספק לחשמל(ללא חיבור למחשב) לחבר מאורר ולראות דרך זה אם הוא עובד? או שיש אולי דרך אחרת? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P5B DELUX ורמקולים logitech z5500 הכל מחובר נכון הדרייבר מעודכן שומעים סאונד שמתגבר ונחלש כל הזמן כאילו יש לו מצביי רוח המחשב מכוון ל5.1 מה יכולה להיות הבעיה?? הכל מוגדר טוב בדקתי ובדקתי שוב הכל וזה לא משנה איזו תוכנה אני משתמש
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, בהמרת קבצים של MP4 ל MKZ המחשב קודם לי מידי פעם עם מסך כחול. האם מישהו יודע לקרוא ולאתר את הארוע? אשמח לכל עזרה שאוכל לקבל תודה הנה הקובץ: https://www.firedrive.com/file/1703FE3C21D1337B תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם דגם המחשב TOSHIBA SATELLITE L655 - 121 system unit PSK1JE מערכת הפעלה ULTIMATE 64BIT win 7 חיפשתי בנרות כבר אחרי ההתקן הלא מוכר הזה! מצורף תמונה. Uploaded with ImageShack.us נקווה שזה יעבוד..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה. אני מעוניין לדעת איך לעשות בדיקה כללית ללוח אם, מעבד והזיכרון ואם איזה תוכנה מומלץ לבצע את הבדיקה לראות שהכל תקין. אני לא יודע מה הטמפרטורה צריכה להיות או איך אני יודע שהרכיבים עובדים בצורה תקינה. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה או להפנות אותי למדריכים הרלבנטים. הלוח GIGABYTE G1.Assassin 2 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4046#ov המעבד Intel Core i7-3930k http://ark.intel.com/products/63697/Intel-Core-i7-3930K-Processor-12M-Cache-up-to-3_80-GHz והזיכרון Crosair XMS3 8GB http://www.corsair.com/en-us/xms3-8gb-ddr3-memory-kit-cmx8gx3m1a1600c11 - - - תגובה אוחדה: - - - אגב המעבד שלי יכול להגיע ל 3.80 GHz וכרגע הוא על 3.20 GHz האם מומלץ ל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבריה שלום אני פונה לפורום כי אנ י לא יודע איפה התקלה הסיפור מתחיל שלא היה ל יכולת גלישה בדפדפן חשבתי שזה ויירוס או בעיה אחרת טפלתי ולא עזר כלום לכן פניתי לספק האינטרנט והוא איבחן חסימה אצלו. לאחר טיפול התחלתי לגלוש ואז התברר שאני מאבד את הקשר וה IP שוב פניתי לשירות האינטרנט וטופל והתילתי לגלוש ואז התברר לי שאני גולש לסרטים עם עם קול אין קול בדקתי הכרטיס קול עי כניסה דרך HD אחר וWIN7 ואז הכל תקין אז איפה התקלה אשמח לקבל סיוע לשיבוש :s05: ??? בברכה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, רציתי לבקש ייעוץ לגבי סיבות אפשריות לבעיית מדפסת. מדובר ב-HP2483 חדשה שעובדת בצורה תקינה בחיבור נסיון שנעשה לכמה מחשבים. הבעיה היא בחיבור למערכת XP על מחשב מסויים שבה למסך התגובה לפקודת הדפסה ולהדפסה עצמה לוקח לפעמים עד דקה. ברור שהבעיה במערכת אבל איך אפשר לדעת מה הסיבה? הסרה והתקנת דרייבר, הן מהתקליטור המצורף והן מהרשת, לא מועילים ותמיכת HP די הרימה ידיים. ד"א, המדפסת חוברה למחשב חדש לגמרי אבל המערכת (XP) הבעייתית שהועברה אליו מהמחשב הישן ממשיכה לא להגיב כראוי. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4C800DELUXE ומערכת XP HOME . הבעיה היא שכשאני מוציא מכשיר מהUSB (לדוג': מצלמת אינטרנט או את הג'ויסטיק) המחשב מיידע אותי. אבל כשאני מחזיר חזרה הוא לא מזהה שנכנס משהו לUSB. רק אם אני עושה ריסטרט למחשב הוא יעבוד כשורה. ועוד בעיה היא עם מכשיר שניקרא TRACKIR (אם מישהו מכיר), שגם מחובר לUSB. הבעיה איתו היא שהוא לא עובד כשאני מפעיל את המחשב. כשאני מפעיל אותו כתוב לי לוודאות שהוא מחובר, והוא מחובר. גם אם אני מוציא אותו מהUSB אין את הצליל המוכר שמודיע שהוא יצא מהUSB, הוא כאילו לא מחובר כלל. רק אחרי מספר איתחולים למחשב (זה משתנה), המחשב מזהה אותו כמחובר. האם זה קשור ל PLUG IN PLAY\PLUG OFF PLAY ? האם זה אמור להיות ON בסטינג של הBIOS? האם אני צריך לעדכן את…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה במחשב שכל פעם שאני מפעיל משחק כבד( כמו BURNOUT PARADISE שכרגע רק בו אני משחק) אז אחרי כ-25-30 דקות המשחק ניהיה טיפה יותר איטי כאילו המחשב לא יכול לסחוב אותו ואז אני יוצא, או שהוא לא פועל לאט ואחרי חצי שעה ככה המחשב עושה ריסטרט ללא מסך כחול. שיחקתי לפני חודשיים במחשב ובמשחק הזה ספציפית המון והכל עבד כמו שצריך ואז יום אחד המחשב בכלל לא נדלק והחליפו לי ספק והוא קם לתחייה אבל הבעיה עם הספק הייתה שכל פעם שאני נכנס בכלל למשחק המחשב עושה ריסטרט אז החליפו לי לספק חדש..לספק הנוכחי. אני לא יודע אם הבעיה היא בספק או לא, לדעתי כן, אבל אני צריך ליהיות בטוח. נ.ב ATI HD4870 INTEL E8500 המחשב הריץ את המשחקים הכי כבדים שיש גם בויסטה ששמתי את קרייסיס על VERY HIGH בלי בעיות. תוד…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי, קניתי מתאם בין vga לHDMI כדי שאוכל לחבר את המחשב נייד (עם חיבור HDMI ) למסך מחשב(VGA) כיביתי והדלקתי והמחשב תקין ועובד כנל לגבי המסך (חיברתי למחשב נייח והוא עובד) רק זה לא מעביר את התמונה במחשב נייד למסך (זה לא אמור להיות אוטומטי?), מופיע מסך שחור עם הודעה כחולה no signal detected יש לי מאיץ גרפי של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA המחשב נייד של LENOVO I7 מערכת הפעלה Windows 8. אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות את התמונות רגיל אלא כמו נגטיב.מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן כונן חיצוני של seagate 2TB USB3 מחובר לפורט של USB 3 וכשאני בוחר ב- SLEEP MODE המחשב מיד מתעורר. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מסין קונסולת משחקים X9-S 8GB Handheld For PSP Game Consoles Player יש בו יותר מ10000 משחקים , חלקם כפולים אני רוצה למחוק חלק מהמשחקים. אך לא רואים אותם דרך הדפדפן. איך אפשר להגיע לזיכרון הפנימי? יש תוכנה שמאתרת קבצים מהזיכרון הפנימי? יש בהגדרות הקונסולה אפשרות 'פרמוט זיכרון פנימי' אם אעשה פרמוט, זה ימחק רק את כל המשחקים? או שיהרוס את הנגן וכל מערכת ההפעלה של הקונסולה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
עוד מישהו נתקל ומכיר איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
- 1 follower
-
-
פשוט הורדתי את הדרייבר והתקנתי את הקטאליסט 3.2. הכל הסתדר אבל עכשיו הפונטים במשחקים רועדים כאלה... מישהו מכיר את הבעיה? אני משער שאפשר לסדר זאת בעזרת כיוון נכון של הדרייבר ואופציות התצוגה של הכרטיס. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
לחצתי על כפתור ריסטארט של המחשב אחרי שבקושי זז לאחר מכן הוא מגיעה לי רק עד הבחירה של לאן אני רוצה להיכנס כמו מצב בטוח וכו'...משם הוא לא ממשיך הוא פשוט ניתקע או מאתחל את עצמו... איך אני יכול לתקן את זה בעזרת ה-repair של התקנתה של הווינדוס...יש שם כמה אפשרויות כמו recovery ו- fix boot אני מפחד לנגוע במשהו כי יש לי אינפורמציה מאוד חשובה על המחשב...
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם חברה יש לי שאלה! קניתי מאורר של ZALMAN דגם VF 2000 והחיבור שלו זה רק שלוש פינים ולא 4 מישהו יודע איפה אפשר למצוא מעביר מ3פין ל4 אם יש דבר כזה בכלל חייב עזרה דחוף בזה או שאולי יש פיתרון אחר יש לי כרטיס מסך 8800 GT מעבד 6750 6GB זיכרון 3 הר דיסק מערכת הפעלה וינדוס 7
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת HP עם ראש דיו שחור 21 (זה מספר הדגם). מכיוון שהראש הישן לא עבד דיברתי עם החברה והם שלחו לי ראש חדש במקומו, אבל מה, גם החדש לא עובד והמדפסת לא מוציאה דיו שחור בהדפסות. השתמשתי בפונקציית ה"העתקת מסמך" ככה שלא היה צורך בדרייברים או תוכנות כאלה ואחרות ככה ששללתי את האופציה הזאת. הראש עצמו חדש לחלוטין אבל כשאני מוציא אותו מהמדפסת הוא לא מוציא צבע, כלומר אם אני נוגע בו עם חתיכת נייר הוא יבש לחלוטין. הראש הצבעוני לעומתו כן מוציא צבע אם נוגעים בו עם נייר. אז איך בעצם אני יודע אם הבעייה במדפסת או בראש? האם הבדיקה שעשיתי (לגעת בראש עם נייר) מספיק טובה כדי לדעת בוודאות שזה הראש דפוק?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני שמזוהה במחשבים אחרים, רק אצלי לא. נכנסתי ל-disk managment וראיתי שהוא מופיע שם, רק הווינדוס לא מצמיד לו אות. הצמדתי וזה עבד. אחרי שלא השתמשתי בדיסק כמה ימים וחיברתי אותו שוב, אותה תקלה. הקטע היותר מעצבן, שאני לא יכול להוסיף כוננים וירטואלים, כי התוכנה לא מקבלת אות ולעומת הדיסק, אני לא יכול להצמיד אות ידנית... יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-