תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה כל כמה זמן המחשב שלי נעצר ומופיע לי מסך כחול, רשום שם מיליון דברים ומספרים ואין לי מוסג מה זה אומר אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איך לפתור את הבעיה שישלך תשובה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים ספק אנטק 430 והיום הוא פתאום לא עובד והמחשב לא נדלק רק עם ספק אחר האם הספק הלך וצריך להחליף אותו או שיש משהוא אחר שאני יכול לעשות כי אמרו לי שהספק כמעט בלתי ניתן להריגה. תודה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי צפצוף אחד ארוך ושניים קצרים אח"כ ואז הרבה קצרים בלי סוף בכל מקה הוא לא עושה בוט הלכתי לאתר של הביוס (AWARD -phonixe) רשום שהצפוף הוא רק בעית תצוגה (AGP\משהו עם הביוס) או בעית זכרון את הזכרון הוצאתי נתן צפצוף אחר החזרתי נתן את הצפצןף הראשון לפני הכול עידכנתי את הביוס אבל אחרי העדכון הכול עבד בסדר(היו קצת בעיות להתניע אבל אחרי כיבוי והדלקה מחדש זההסתדר) אני העלתי את הזכרון ל200\400 אחרי שהוא היה ב333 זה קרה אחרי שעשיתי ריסטרט בגלל שהוא נתקע באמצע האעלת הוווינדוס יש למישהו רעיונות \מכיר את הנושא? אמרו לי לנסות כרטיס מסך PCI אבל כרגע אין לי :-\
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי צורב של ריקו לא דגם חדש במיוחד בקיצור בזמן האחרון קרה פעם פעמיים שהוא לא היה מגיב והמנורה הייתה דולקת סתם... הכפתור לא היה פותח ולא סוגר, וגם לא החור הקטן שמכניסים דרכו סיכה רק הeject של וינדוס עזר אתמול זה קרה שוב רק שהפעם כלום לא עוזר, גם לא ריסט.. בבקשה עזרו לי, יש לי כמה צריבות דחופות
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתאום גיליתי שה-CDROM פועל לי על PIO שהוא תמיד פעל על Ultra DMA Mode 2 או 3 (לא זוכר איזה)!!! זה לא יכול להיות יותר מדי זמן אבל אין לי מוסג למה זה קרה...! יכול להיות שה-DirectX 9 גרם לזה? איך אפשר לסדר את זה?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי דיסק אופטי שיש בו עבודות ישנות אבל הבעיה שלי שאין לי כונן שקורא אותו ואני לא רוצה להשקיע 300 שקל כדי לקנות כונן אז שאלתי היא היכן אני יכול להעביר את הקבצים שיש בו לדיסק רגיל
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אז ככה הLPT שבלוח אצלי משום מה לא פועל גם המדפסת שלי פועלת אצל חבר אבל אצלי לא אז טכנאי אחד אמר לי לקנות כרטיס מסויים שיוכל לשים לי LPT הוא הביא לי כרטיס שמתחבר לחיבורים הישנים בלוח בצבע שחור חום שקצת יותר ארוך מPCI אז ניסיתי להתקין אותו וכל מיני שטויות ולא הצלחתי אז נתתי לו שיתקין לי אותו וכל ההגדרות וכו' אז הוא אמר לי שהוא שינה דברים בביוס וגם ג'מפר שעל הכרטיס הזה ואז המדפסת שלי פעלה אבל אני פירמטתי ואז הכרטיס לא פעל ואני רוצה להתקין אותו בכדי שיהיה לי LPT וגם בשביל שאני יוכל להרכיב את הLCD אז הכרטיס עצמו יש לו חיבור של מדפסת ושל איפה שמחברים ג'ויסטיק ישנים זה כל מה שאני יודע או של העכברים הישנים יש בזה כניסה ל9 פינים אז אני מבקש ממכם שתעזרו לי בבקשה איכשהו שאני יצלי…
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום אנשים , יש לי עכבר Microsoft - Wheel Mouse Optical שקניתי לפני כחודשיים . מההתחלה הוא התחיל לזייף - לרקד קלות על המסך , לסרב לעזוב נקודה מסויימת - רק לאחר משיכה חזקה של העכבר לכיוון הרצוי הוא מואיל בטובו לזוז וכו' ... חשבתי לתת לו זמן "להתרגל לשטח" אבל נשאר בשלו .. :AR15: התופעה קטנה כאשר אני על משטח בעל צבע אחיד אבל כאשר המשטח צבעוני אין לי סיכוי לשלוט על העכבר . הורדתי את הדרייברים הכי חדשים , וזה עדיין לא עוזר , מה אפשר לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מוצא בשום מקום ואשמח אם תעזרו לי. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך בדחיפות דריבר לכרטיס קול ON-BOARD של לוח ASUS CUSI-M לווינדוס XP תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברשותי MULTIMEDIA KEYBOARD MICROSOFT. ואני רוצה לדעת איך אפשר שמקש הF LOCK ישאר דלוק כל הזמן בלי שאני יצטרך להדליק אותו כל הזמן. ושאני מדליק את המחשב אז הוא ידלק גם כן, כי כרגע הוא לא אני צריך ללחוץ ידנית. תודה לכל העזורים.
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
קיבלתי תוצאה נמוכה מאוד של 3656 נקודות בלבד, תסתכלו במפרט מחשב שלי ואולי תגידו לי מה הבעייה... לפי דעתי זה הכרטיס כמובן.. אבל בכל זאת זוהי תוצאה נמוכה מאוד, אז מה לפי דעתכם הבעייה ? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת PCMCIA II למחשב הנייד שלי מתוצרת טושיבה (המחשב), המחשב עצמו הוא מחשב ישן עם מעבד פנטיום 133 וווינדוס 95. עד כמה שאני הבנתי המחשב אמור לזהות את הכרטיס ברגע שאני מכניס אותו אבל הוא לא גם לא אחרי איתחול וחיפוש של חומרה חדשה. יכול להיות שפשוט הבעיה בווינדוס כי אני זוכר שה-95 לא היה חזק בזיהוי חומרה. אם יש למישהו רעיון בבקשה תענו לי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מיקרפון וחיברתי אותו למחשב אבל שאני מדבר בו לא שומעים שום דבר עם זה עוזר יש לי XP PRO
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות, אחת מהיא מהירות החיבור דרך כרטיסי PCcard . יש לי אפשרות לחבר דיסק חיצוני דרך USB2 או דרך כרטיס PCcard מה מהיר יותר. שאלה שניה, יש לי מחשב שולחני חזק בלי מוניטור וכן יש לי מחשב נייד חזק, האם אפשר לחבר את שני המחשבים כך שהעבודה תתבצע עי המחשב השולחני ואילו המחשב הנייד ישמש רק בלוח המקשים העכבר הרמקולים והמוניטור. במחשב השולחני יש לי גם כרטיס וידאו וטלויזיה ותוכנות עריכה של וידאו. האם אפשר לחבר את שני המחשבים כך שבמחשב הנייד אפשר יהיה לצפות ולערוך סרטים ולעשות את שאר פעולות המחשוב שבאות מהמחשב השולחני.
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
אני כנראה הולך לקנות צורב בשבוע הקרוב, יש לי כבל IDE בבית ומארז אנרמקס FS-710B(די גדול) עכשיו, בינתיים יש לי רק כונן DVD והארדיסק מחוברים להתקני IDE. האם חיבור צורב צריכה להיות משימה קשה למי שלא יודע לחבר התקני IDE? כאילו, זה רק לחבר את הכבל חשמל מהספק(את זה אני יודע ;D), ולחבר את הכבל IDE ללוח ולצורב. אפשר לעשות בבית או לקחת לטכנאי?
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ברשותי מצלמה דיגיטלית של UAT דגם HE 501A . כמו כן אפשר לראות אותה בלינק הזה : http://www.haimei.com/digital_camera/100k.htm מה שאני צריך זה דרייבר למצלמה שמותאם ל XP . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
התרד הקודם היה בשביל דרייברים, אבל עכשיו הבעיה היא אחרת. אני מחשב את ה GamePad והוא לא מזהה לי אותו , כיאילו לא חיברתי כלום . מה לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
איפה ניתן להוריד דרייברים לGamePad בשביל XP ?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לחבר שלי כ.מסך GF4 MX440 הכל עבד יפה עד שעידכנתי את הדריוורים... עכשיו כשאני נכנס להגדרות תצוגה (מאפיינים על הדסק טופ) ואז אני הולך ל"הגדרות" ופה הבעיה ..מכיוון שהמחשב קורס.... ולא מסך כחול של 98 אלא מסך שחור או סתם כל מיני קשקושים על המסך...... לפי דעתי הפונקציה של ה 2 מסכים עושה את כל הבלאגן! ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש (גם את הדרייור היישן.....אבל כלום לא עוזר!!!!!!!) אז לפני שאני מוחק את 98 ומתקין מחדש....למישהו יש רעיון?????????????? עידו
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר דיסק של 4.3 ג"ב של מקסטור למחשב DX2 66 מה"צ עם ביוס AWARD משנת 94. הביוס לא זיהה את הגודל הנכון וחשבתי שעם תוכנת MAXBLAST II שאמורה לפתור את מגבלות הגודל אוכל "לרמות" את המחשב. לזה היא נועדה הרי. הבעיה היא שעברתי את כל השלבים בתוכנית, מחיצות, פירמוט, מערכת הפעלה והתקנת EZ-BIOS ובכ"ז הדיסק לא מוכר עם האתחול. פעם זה INVALID SYSTEM DISK, פעם I\O ERROR ויש פעמים שאני מקבל את מסך ה-EZ-BIOS שמבקש לבחור בין אתחול דיסק לאתחול תקליטון ואחרי בחירה כלשהי הכל נתקע. אז רציתי לדעת האם זה בכלל אפשרי חיבור כזה ואם כן האמנם רק באמצעות MAXBLAST? ואם יש מישהו שמתמצא בסדר השלבים הנכון בתוכנית ויכול לעזור אשמח לשמוע ממנו, אפשר גם ב-ICQ : 115600486. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כשחזרתי היום הבייתה הדלקתי את המחשב, וכאשר windows98 עלה הוא מיד הציג את המסך הכחול. עשיתי reset והפעם ה-windows עלה. ניסיתי להתחבר לאינטרנט, ושוב לפני שהייתי מחובר הופיע המסך הכחול. הפעם, לאחר ששוב הפעלתי מחדש את המחשב, שולחן העבודה היה ברזולוציה הכי נמוכה ועל 256 צבעים והופיעה הודעת שגיאה (בעיה בתצוגה או משהו כזה). שיניתי את ההגדרות חזרה לרזולוציה 1024X768 ורמת צבע של 32 סיביות ולכן שוב הייתי צריך להפעיל מחדש. עשיתי reset ושוב כאשר ניסיתי להתחבר לאינטרנט הגיע המסך הכחול. ניסיתי להתקין מחדש את windows אבל הופיעה הודעת שגיאה בתחילת ההתקנה (אני מניח שזה בגלל שה-windows שמותקן עכשיו לא הותקן מהדיסק שממנו ניסיתי להתקין). החלטתי שוב לנסות להפעיל את windows ושוב חזרה בעיית ה…
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
קודם כול לא היה פורום אחר שיכלתי לרשום את ההודעה אז רשמתי כאן האם יש הבדל בין כבל IDE שמוחובר לHARDDISK לבין הכבל IDE שמחובר לCD ואם לא אז למה אצל הכבל של הארדדיסק שהוא בצבע אפור ככה יותר רשום 150V בעוד הכבל של הCD הבהיר יותר רשום 300V מה זה משנה בעצם ( כי אני יודע שאפשר לחבר עם שניהם (תקנו אותי עם אני טועה ))
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי לוח אם i850-W83627 עם גירסאת ביוס Award Modular BIOS v6.00PG יש לי CD רגיל של LG X52 , צורב PHILIPS 20X10X40, צורב PLEXTOR 16X10X40 וצורב חדש מתאילנד YAMAHA 44X24X24 (כן כן הזה שמצייר על הדיסקים...) כאן מתחילה הבעיה, כשאני שם את הצורב של פיליפס עם איזה כונן אחר, הכל בסדר ועובד מצוין, כשאני שם איזה כונן עם כונן אחר יש בעיות, אני אסביר למשל כשאני שם את הLG עם הYAMAHA אז אני מסתכל בביוס (כשהמחשב עולה) אז לא כתוב שם 2 כוננים נפרדים אלא משהו מעורבב, כלומר הלוח שלי (או הביוס) "חושבים" שה2 כוננים האלו זה כונן אחד, וכשאני מנסה להיכנס לXP אז זה לא עולה פשוט... אותו דבר עם הPLEXTOR והYAMAHA, או עם הLG והPLEXTOR, פשוט יש בעיות, רק הPHILIPS בסיידר, אבל אני לא ממש צריך אותו כי …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש בשלושה רזולוציות עם המסך שלי: 1024X768 על תדר רענון 85 800X600 על תדר רענון 100 640X480 על תדר רענון 120 כשהמסך עובר לרזולוציה 640X480 אז התמונה לא מוצגת על כל המסך האם יש דרך לכוון שכשאני עובד בשלושת הרזולוציות האלה אז התמונה תהייה על כל המסך? וד"א אני משתמש בPower Strip
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-