עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום היה לי וינדוס XP והתקנתי 7,הוינדוס עובד חלק,אבל הוא לא מזהה את ההתקן של הכרטיס קול ורשת חיפשתי באתר היצרן דריבר שיתאים ללוח אם שלי,אבל מסתבר שהדריבר תומך רק עד וינדוס XP סך הכל המחשב בן 5 שנים,אך יכול להיות שחברה גדולה כמו ASUS לא מוציאה עדכון לדריבר לפחות לויסטה והאם יש עוד משהו לעשות או להישאר עם XP? דרך אגב הלוח אם הוא לוח אם של ASUS מספר דגם-P4R800-VM תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by yoniby,

אהלן קיבלתי את המחשב החדש לפני כמה ימים (מפרט) ומשום מה גיליתי לאחרונה שהיו אס בי הקידמי לא עובד, (מאחורה כן עובד). צריך להתקין אותו/להגדיר משו? או שזו בעיה תודה יונתן

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by SHAY LOTAN,

יש לאמא שלי מעבד E5700 ורציתי לשדרג לה את המעבד ל E8400 משומש אבל הסתכלתי על ביצועים באינטרנט ההבדל בינהם הוא 10 אחוז זה הגיוני ? בכל האתרים ההבדל כמעט לא קיים איך זה ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by kerr,

הייתי לפני כמה ימים בלאן.. (נסענו במונית המחשב היה בבגאז'....) משחזרתי אני שומע רעש מוזר דרך האוזניות.. כמו עיקצוציים כאלו. והרעש תמיד עוקב אחרי הסאונד שאני שומע.. אם לא שומעים שיר או כל משהו אחר אז הרעש לא קיים.. החלפתי את הכרטיס קול באחד אחר, והרעש עדיין קיים. ניסיתי אוזניות אחרות והרעש עדיין קיים, ניסיתי ברמקולים של המערכת וגם שומעים את הרעש הרעש בכל מקרה מגיע מהאוזניות או הרמקולים או כל אמצעי פלט אחר של הקול אז הבעיה לא באוזניות ולא בכרטיס קול.... ובכל זאת ממה זה יכול להיות ? זה יכול להיות אלף ואחד דברים אבל לי אין מושג... אם אתם יודעים משהו בנושא.. שתפו אותי !

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ruff stuff,

הורדתי את העידכון האחרון של האייפוד לאחר ההתקנה המחשב שאל אם אני רוצה לעשות ריסטרט אמרתי בסדר מה כבר יכול ליקרות יש לציין שברקע היו מס תוכנות פתוחות אז אחרי שהמחשב עלה וניתקתי את האיי פוד באתי לעשות shut down ואז חשכו עיני עם מסך כחול למה?????????????? יכול להיות שהייתי צריך ליסגור את התוכנות לפני ? בדוח התקלה היה רשום שהבעיה היתה בכונן סי. יש למישהו מושג מה היתה פה הבעיה? תודה .

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by Slavikik,

רציתי לפרמט את המחשב של חבר שלי.אז התחלתי בפירמוט רק את השלב הראשון כאילו נכנסתי חילקחתי את הכונן ל C-D ואז הוא פירמט עשה ריסטרט ואז כאשר צריך לעלות המסך שבוא תהיה ההתקנה של הוינדוס אז אני מקבל את החלון הזה: http://img5.imageshack.us/my.php?image=mishaz.jpg והמספר שסימנתי כל כמה שניות עולה ואז כאשר הוא מגיע ל 200 אני מקבל את ההודעה הזאת: http://img14.imageshack.us/my.php?image=misha1x.jpg אז חשבתי שאולי צריך לשנות את ה FIRST BOOT לכונן קשיח אז שינתי ואותה הבעיה. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  7. שלום, עכשיו מחובר לי למחשב 2 זיכרונות של DDR (הרגיל,1 אני חושב) כל אחד מהם הוא 512 MB .. (יש לי ארבע כניסות לכרטיסים) ואני רוצה לדעת אם אני יכול ליקנות כרטיס אחד של 4GB אבל שהוא יהיה DDR3 והאם זה יעבוד? או שאני צריך חיבור מיוחד לכרטיס DDR3 בלוח אם?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by Dark-Ninja,

יש לי את הלוח אם Epox EP-8RGA+ וכמו שאתם יודעים יש על הלוח צג קטן שמציג מידע על בעיות במערכת, עכשיו זה מציג לי את הבעיה ff, לפי המדריך של הלוח זה אומר שיש בעיה בלוח : או שהצ'יפ של הביוס נדפק (לא נראה לי שזה זה, כי אני יכול להיכנס לביוס) או שמידע בביוס נדפק, או שיש בעיה ואחד מחברים לא מחובר כמו שצריך(למרות שגם זה לא נראה לי) , אני חושב שכדאי לי לאפס את הביוס/ לעדן אותו מה אתם אומרים? והשיטה של העידקון עם ה alt + F2 לא עובדת לי, אני יודע שיש עוד דרך לעדכן, מישהו יכול להסביר לי איך?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  9. דגם vostro יש למישהו מושג מה ניתן לעשות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Big_S,

אתמול היו לי בעיות עם המחשב ונאצלתי לפרמט את C אחרי שפירמטתי והתקנתי את ווינדוס המילניום הווינדוס זיהה לי רק את את המקום שהיה לי ב C בלי עוד שני כוננים שהיו לי באחד היה 40 גיגה ובשני 10 איך אני יכול להחזיר את המקום האבוד ? [ערכתי את הכותרת, אני מבקש לקרוא את חוקי הפורום ולהקפיד לרשום כותרת אינפורמטיבית בפעם הבאה.]

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אהלן... יש לי לוח ASUS M2A-VM HDMI ופתאום הויסטה לא עלה - קיבלתי מסך כחול... ראיתי ב POST שיש לי רק 127M זיכרון. (מתוך 2G) לא הצלחתי להבין מאיפה הבעיה. החלפתי זיכרונות - לא עזר. אני חושב לשלוח את הלוח למעבדה. אשמח לשמוע פיתרון אם יש. תודה.

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by Kenny,

טוב אז ככה , עשיתי פורמט למחשב של ידידה שלי.. מחשב "קצת" ישן.. קיצר , היתי חייב לשים לה ווינודס 98 בגלל שיש לה 32 מגה בייט זכרון ו 200 מגה הרץ. בקיצור , יש לה איידי אס אל שמחובר לכרטיס רשת בתוך המחשב אין לי מושג איך להתקין אותו , אין לי את הדרייבר שלו , ואני לא יודע איזה דגם הוא (זה משנה בכלל בכרטיסי רשת?!) הווינודס לא מזהה אותו לבד , והוא מבקש את הדרייבר. יש איזה דרייבר כללי לכל הכרטיסים? איך להתקין את הכרטיס? כבר ממש לא נעים ממנה :\

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by Xstyle,

יש לי תבעייה הכי מוזרה שיש אני לא יודע אם מישהו יצליח לעזור לי אני הסתבכתי אם זה 3 שעות ולא הצלחתי לסדר אז ככה התקנתי וינדוס חדש המחשב לא מזהה את הכרטיס קול בכלל ניכנסתי לוהפסת חומרה הוספתי אותו ידכנית דרך גריביר חדש שהורדתי מאתר של MSI אחרי זה הוא זייה ליי את הקול כלומר התחיו להופיעה האיקונים של קול ב מנהל התקנים אבל הוא רושם סימן קריאה על אחד מיהם ניסתי להתקין כבר הכול הכול לא יודע מה לעשות למישהו יש אולי רעיון מדובר על לוח אמ RC410M של MSI

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  14. שלום, לפני כמה ימים המחשב הישן שלי התחיל לעשות בעיות. הוא עובד כל הזמן עם CPU 100% ובקושי זז. לפעמים מופיעים מסכים כחולים שרשום שם שאם זה הפעם הראשונה שאני רואה את המסך הזה אז לעשות ריסט אחרת צריך לבדוק אם אין חומרה חדשה או תוכנה חדשה שעושה בעיות... משהו כזה. והיום הוא פשוט נתקע... המחשב עולה כמה שניות העכבר זז ואז נתקע. בדקתי טמפ' בביוס הוא הגיע ל 60 מעלות!!!! ניקתי את המחשב מאבק זה לא עזר. המעבד הוא של אינטל P4 1.7 GHz עכשיו אני יכול להפעיל את המחשב רק עם מאוורר (שבחדר שינה) צמוד. גם אי אפשרר להכנס למצב בטוח. מה עושים?? להחליף מישחה תרמית??

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by yns lab,

"power surge on the usb port" קיבלתי את ההודעת שגיאה מצורפת תמונה ולא מחובר שום דבר לUSB

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום ותודה מראש לכל העוזרים... WD 320 GB במחשב הביתי שלי - הכל עובד מצויין! מערכת הפעלה XP, מערכת קבצים NTFS. (של הכונן הפנימי וגם של החצוני) אבל.... במחשבים אחרים, לדוגמה בעבודה שלי (הורדתי מלא דברים ורוצה להעמיס), הוא מזהה את ההרדיסק אבל לא נותן לכתוב עליו! רק לקרוא ולמחוק... לא ניתן אפילו להוסיף תיקיה! הוא רושם "הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה", בנוסף, הוא נותן הודעת שגיאה בסרגל: secure$ is currupted and unreadbale (הרובץ או הספריה secure$ אינם ניתנים לקריאה, נא הפעל את כלי השירות CHKDSK). כשאני מפעיל את הצ'קדיסק דרך ה CMD הוא לא מתקן כלום כי זה במצב של READ ONLY. מה ניסיתי? להעביר לשני מחשבים אחרים במשרד- אותו דבר (כולם NTFS עם XP SP3) לשנות הרשאות דרך adm…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  17. Started by hasson4,

מחשב P4S800D מעבד: intel celeron 320. HD WD SATA. מערכת הפעלה xp עולה ללא בעיות. הוספתי HD נוסף ישן זהה לקודם, מקבל את ההודעה בכותרת והמערכת עולה, ניסיתי עם hd חדש אותה הודעה. ה- hd ללא ג'מפרים. מה הפיתרון?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by tz2000,

הבעיה אינה ברמקולים כיוון שחיברתי את הרמקולים לאייפד ואין שום רעשים , ועל המחשב יש כל הזמן רעשים מעצבנים שמתנגנת מוסיקה. תעזרו לי בבקשה

• 13 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. טוב אז ככה , המפרט : P4 2.8 ABIT IS7-E I865PE FX 5700 ... קיצר קניתי 2 גיגה DDR400 של קינגסטון , המחשב לפני שמגיע לווינדואס עצמו עושה ריסט , או בזמן הטעיה של המסך עם הקווים , או אחריו . יש לי עוד 2X512 גנריים ... שמתי אותם והכל בסדר , עכשיו זה כבר פעם שניה שזה קורא הוא הביא לי 2 גיגה אחרים לפני של קינגסטון ואמרתי לו שהם דפוקים והחליף לי לחדשים , משהו פה לא הגיוני , לא הגיוני ש4 סטיקים דפוקים . אגב נוסה על מחשב אחר : P4 2.4 MSI 6580 ואתה הבעיה , ושמתי שם רק גיגה אחד כי הוא תומך עד 1.5 גיגה ... קיצר אשמח אם מישהו יוכל לעזור . http://www.dooyoo.co.uk/motherboard/abit-is7-e/details/

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. זה קרה לאחר עדכון BIOS האחרון. בדקתי את ההארדיסק והכל בסדר, ניסיתי לעדכן שוב את הBIOS אבל ללא אופציה "Keep DMI Pool Data" ולא עזר. לוח X58A-UD3R הארדיסק ST3250318AS בחיבור SATA Any Ideas?

21. Started by pc34,

שלום חברים, בזמן האחרון מופיע אצלי בעיה מעצבנת נורא שכשמדי פעם שמתנתק הראוטר לאחר שאני מתחבר שוב לא ניתן להיכנס ליוטיוב למשוך זמן מה דרך דפדפן כרום ומופיע לי ההודעה הבאה: "לא ניתן לגשת לאתר הזה ‏לא ניתן היה למצוא את כתובת ה-DNS של השרת של www.youtube.com." משהו יודע איך ניתן לטפל בבעיה?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  22. שלום, בזמן האחרון (למען האמת במהלך החודשיים האחרונים) נוצרה לי בעיה כזאת: כאשר אני נכנס למשחק כמו OVERWATCH או League Of Legends דקה אחרי שהמשחק נטען, וברגע שהעיבודים הגרפיים מתחילים, המחשב נכבה ונדלק מחדש. ניסיתי כל פיתרון אפשרי שמצאתי כגון הוספת TdrDelay ברגיסטרי, עד לביטול תהליכים של NVIDIA, עד ל UnderClock של הכרטיס ומה לא!! המפרט שלי: Gtx 760 Intel Core I7 2600K H67M D2 B3 אשמח לעזרה בנוגע לאיך לפתור את הבעיה!

• 27 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. Started by skrew,

היום ראיתי ב youtube ( מתוך שעמום ) סרט הדרכה של אינטל על הרכבה של מעבד בסוקט 775 ( לאו דווקא קונרו ) וצויין שם במפורש כי אין לשים משחה טרמית. בנוסף , גם כשהבחור הדגים , הוא אכן לא שם, אלא הניח את גוף הקירור ישר על המעבד. יש סיבה מיוחדת ? http://www.youtube.com/watch?v=b6NbPMQgwPM הסיבה שאני שואל היא כי יש לאחותי מחשב עם P4 2.66 בסוקט הנ"ל והוא במנוחה על 49-50 מעלות ( על הקירור המקורי, כמו בסרט ) , רציתי לברר את סוגיית המשחה לפני שאני מפרק ומורח מחדש. טוב, טעות שלי... עכשיו שמתי לב שהוא מציין שהגוף מגיע עם משחה עליו...

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, לאחרונה הופיעו במחשב (לא זה שבחתימה) של המשפחה שלי כל מיני מסכים כחולים שבתוכם כתוב משהו על הקובץ ntfs.sys .. מכיוון שאין לי מושג כיצד לנתח ולפתור את הבעיה פניתי אליכם בתקווה שתצליחו לעזור.. -מצורפים קבצי הדאמפ. תודה מראש, עמית [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by eranir,

שלום, יש לי מחשב שהומהר (E8400, אני לא זוכר לכמה). אתמול המחשב נתקע פתאום (מסך קפוא) וכשהפעלתי אותו מחדש שמעתי אותו מתעורר לחיים, אבל קיבלתי מסך שחור. כך זה נשאר בכל פעם שפתחתי אותו מחדש. ניתקתי אותו מהחשמל, והיום בבוקר ניסיתי שוב להפעילו. למרבה הפלא הוא הגיב, וקיבלתי על המסך הודעה (איני זוכר במדויק) כי יש בעיה עם ה-OC וצריל לטפל בהגדרות בביוס. בטעות שמרתי את אותן ההגדרות, המחשב קרס שוב תוך 2 דקות, ועכשיו שוב אני לא מקבל שום תגובה ולכן לא יכול לשנות כלום. רעיונות?

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.