תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני עובד על XP HOME SP2 והכל היה נחמד וטוב עד ש.... יום אחד גיליתי שהמחשב מזהה את כל התקן USB שאני מכניס לתוכו רק פעם אחת ולאחר-מכן כל כניסות ה-USB במחשב שובקות. זה נכון ל-DISK ON KEY, למדפסת, לנגן MP3 וגם להארד דיסק חיצוני שמגיע עם חשמל משלו. אחרי אתחול המדפסת תעבוד - אבל אחרי שאני מכבה אותה - כל היציאות שובקות. כנ"ל כאמור לגי DOK וכדומה - פעם אחת זה עובד, אחרי הוצאה והכנסה המחשב לא מזהה שום דבר (אפילו לא UNKNOWN DEVICE). למישהו יש רעיון לפתרון ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה בהתקנת צג משני (טלויזיה) למחשב. יש לי כרטיס מסך ati radeon x1600 pro חיברתי את הטלויזיה לכרטיס מסך בעזרת כבל s-video אבל אני לא מצליח להגדיר אותו שום דבר לא מצליח לי !!! למישהו יש פיתרונות ????
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהפסיק לעבוד אחרי הפסקת חשמל. נראה לי נשרף חלק או משהו. יש לי מעבד מדגם I5 3450 אני רוצה לקנות לוח אם חדש שיתמוך בו. צריך שהלוח אם יכול לתמוך בכרטיס מסך מדגם AMD HD 6870 או NVIDIA GTX 970 יש לי את הכרטיס מסך של NVIDIA הזה שקניתי לפני חודש עדיין לא הספקתי להכניס אותו למחשב מזל שכך. מתכנן לקנות את הספק כוח הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5940 הוא מספיק חזק בשביל לתמוך במערכת? במידה וגם המעבד הלך לעולמו, מתכנן לקנות מעבד AMD RYZEN 5 1600X אז רוצה לדעת שהספק יוכל לתמוך בלוח אם שתומך במעבד הזה עם כרטיס המסך של NVIDIA GTX970
-
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הי חברים. למישהו יש ספק מודולורי וכבל כזה שהוא לא משתמש בו ומוכן לתרום אותו? לא קריטי האורך, הצבע או כמות חיבורי ה SATA: 6pin to three SATA connectors Modular Cable
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם הרכבתי מערכת עם לוח MSI NEO2 P45 ומעבד E2160 כרטיס 9800GT ספק אנרמקס טומהוק 405W מערכת הפעלה ויסטה אולטימט הכל עולה יפה חוץ מטעינת החלונות שלוקח בערך דקה או שניים לטעון את החלונות ממה זה יכול להיות? (זה קורה גם כשהמחשב באוברקלוק וגם כשהוא לא). אני עובד עם החלונות האלה גם במחשב השני (לוח MSI מעבד AMD ATHLON X3) ושם המערכת עולה במהירות.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי USB HUB רגיל חיצוני, ללא כבל מתח, אשר רשום עליו שתומך ב USB 2. הוא מחובר ישירות ל USB שמאחורי המחשב אשר עובדים על מהירות USB 2. אך אם אני מחבר אליו DOK אני מקבל הודעה שהוא לא עובד במהירות המירבית, יענו הוא עובד על מהירות של USB 1. מדוע זה קורה והאם ניתן לתקן זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, יש לי dell inspirion 5559 עם AMD R5 M335 וכל פעם שאני צריך לעדכן את הדריבר יש בעיות עם העדכון עד לרמה שהדרייבר מעלם לגמרי יש למישהו רעיון מה לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
נדפק ווינדוס וממש לא בא לי להתקין מחדש אז איך אני מעתיק אותו ?? לקובץ קוראים hal.dll תודה לעוזרים אני מנסה להדליק אותו עכשיו אבל ללא הצלחה אז כמו שחשבתי הוא עבר איזשהו קצר ונישרף משהו, אנשים לא יודעים לספר מה קרה ישר מאשימים חחחחחח איזה כיף אני לא יכול לפתוח אותו יש אחריות של KSP חחחח שידפקו איתו איזה כיף עוד עבודה שהסתיימה בהצלחה חחח אפשר לסגור
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אז ככה היתחדשתי לי בG7 ובG15 אבל מה מהרגע הראשון (יותר נכון לאחר רבע שעה) התחילו השניים להשתגע, ה-G7 כשמדליקים העכבר אין תצוגה אלא רק מנורת ה-POWER שלמטה דולקת ובזה נגמרת בעצם פעולת העכבר ווכמובן שהוא לא מגיב על המסך כרגע יש לי מעצור לדלת יקר שעושה אור ירוק קטן ה-G15 עובד במצב רגיל בסדר גמור אבל כשצפעילים כפתור G ולא משנה איזה מכפתורי ה-G או מה הגדרת כל כפתור העכבר לא מגיב לשום לחיצה במסך וגם המקלדת ניראת כשובקת חיים (הקטע של המקלדת חוזר על עצמו גם בלי קשר לסוג העכבר), האם משהו ניתקל בדבר דומה ויוכל לעזור בבקשה :'( עידכון: חברים אני פתוח לכל עצה כי כרגע אני בתהליך גיבוי של הקבצים שלי, כי כניראה לאחר התקנת הדרייברים של ה-G15 אפילו מקלדת של מיקרוסופט גורמת לאותה הבעיה כשאני…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש ב-3DMARK 2001 בדמו קטע קטן שרואים נהר ושני עצים (ממש לפני תחילת ה LOADING השני) עקב בעייה טכנית אני לא יכול "לצלם" את התמונה ולשמור בקובץ אנישים אני צריך את זה דחוף להיום Apocalypse256@hotmail.co.il דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מסוג Lenovo yoga pro 3. אני מנחש שהלך הלוח אם, כי בעבר גם הלך לו הלוח אם והחלפתי אותו דרך האחריות. המחשב הפסיק לעבוד פתאום, הכל נכבה וזה נראה שאין מתח למחשב. אני יכול לתקן שוב באותה מעבדה שתיקנתי פעם שעברה, אבל הפעם אין אחריות אז זה יעלה יקר מאוד. האם יש לכם המלצה למעבדה טובה ולא יקרה שמתקנת מחשב כזה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום! יש לי מחשב דיי ישן, בן 7 שנים כבר עם חלקים מקוריים למעט שני הארד דיסקים SSD - אחד מהם עליו מותקן ווינדוס 10, הכונן נקנה בשנת 2016 בערך. המחשב נתקע באופן פתאומי ולא מגיב לכלום, או שהוא נתקע ומאתחל את עצמו ואז נתקע בעת עליית הווינדוס ורק כיבוי עוזר, או שהוא מאתחל את עצמו ומעלה את הווינדוס ופועל כרגיל בין דקה ל-חצי שעה אפילו ואז נתקע וכו'. בגלל שאני לא יודע לאפיין את התקלה ולתת כיוון - אפרט כאן את השתלשלות האירועים שקרו למחשב... זה יהיה קצת ארוך ממליץ לקרוא כדי להבין יותר אבל אפשר לוותר אם אין כוח לקרוא. לפני כמה חודשים החלפתי משחה טרמית - דבר שפתר את הבעיה באופן חלקי - הצלחתי להוריד את טמפ המעבד והמאוורר פעל נור…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה אשכול אחר שפתחתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160948.0 לא ענו לי ויש לי עוד בעיה אז ככה יש היתתה לי את אותו הבעיה רק שעכשיו המחשב בכלל לא נדלק אפילו לא המאוור של הספק אני ילך עכשיו לבדוק אם הספק מקבל מתח (למרות שנראה לי שכן) ואני יערוך וגם אם הספק עובד אז מה יכולה להיות הבעיה (מצטער על הבורות)
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
התקנתי R STUDIO והוא פשוט ממלא את הLOG בארורים רצוף כשאני עושה להארד דיסק סקאן בווינדוס ההארד דיסק לא מופיע, רק במנהל ההתקנים איך אני מציל את ההארד דיסק והקבצים שעליו?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה שנתקלתי בה בזמן האחרון בעקבות התחלת צריבת דיסקים צרובים של די וי די כל דיסק של די וי די צרוב ששמתי עליו סרטים או כל מידע אחר (צרבתי עם נרו ובסוף הצריבה סגרתי את הדיסק) פשוט המערכת הפעלה שלי שהיא XP PRO עם שפה מותקנת עליו עברית... פשוט המערכת הפעלה לא מצליחה לראות את הדיסק כאילו הוא ריק. יש לציין שהדיסק תקין ו ה די וי די בסלון קורא אותו ללא כל בעיות וכן אצל הלפטופ של חברה שלי ששם יש לה גם מערכת הפעלה XP היא רואה את תכולת הדיסק כרגיל מה אני עושה?? למה אצלי המערכת לא מזהה את הדיסק ומה שיש בו ואיך אני מתקן זאת בתודה אסף
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אוקי, ניסיתי לחבר בין הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI, ניסיתי אפילו כבל אחר. ניסיתי הכל שום דבר לא עבד. עד שמצאתי אצלי מתאם בין hdmi ל DVI. ורק אז זה עבד. שזה לגמרי מוזר. ובלוח בקרה של נבידיה בחיבור רשום מחבר, HDTV-HDMI וזה מראה כאילו זה מחובר דרך ה HDMI... אז למה לעזאזל ה HDMI עצמו לא עובד, זה מוזר לגמרי. למישהו יש מושג למה זה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מעלים תוכנה של משחק בשם CALL OF DUTY 4 או כל משחק ברמה גבוהה , המחשב מציג Error during initialization : Video card or driver doesn't support separte alpha blend glow will be disabled המחשב בנוי מ -- motherboard P4P800 כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 9200SE ATLANTIS 128MB האם הכרטיס מסך לא מתאים לסוג של משחקים כאלה , או בעיה אחרת אם הכרטיס לא מתאים אז איזה כרטיס לרכוש , אולי Nvidia GeForce 8500GT PCI-Express 8500 GT 512MB תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כנראה שעשיתי כל מיני שטויות בהתקנה. בסופו של דבר הסרתי את הדרייבר של הוידאו שהיה, הוצאתי את הכרטיס מסך החזרתי את הכבל הכחול לתוך הלוח אם ועדיין אני לא יכול להכנס לוינדוס. איך שהוא מסיים לטעון אותו המסך נהיה שחור. לא עובד סייפ מוד ולא VGA מוד ולא כלום... מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולםאני מנסה כבר זמן די רב לחבר את המחשב שלי למסך הטלוויזיה כך שאוכל לראות את המחשב שלי על המסך הגדול של הטלוויזיה.לאחר שניסיתי מספר פעמים עם כבל HDMI פשוט וללא הצלחה , החלטתי לנסות עם כבל שהוא גם DVI וגם HDMIאת הDVI חיברתי למחשב ואת הHDMI חיברתי לטלוויזיה , ולא ראיתי כלום. שום דבר לא מופיע. מדובר בטלויזיה חדשה , וגם המחשב שלי הוא מחשב שנמצא מעל הממוצע מבחינת ביצועים. הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce gtx 750 . (אני מזכיר שגם כבל HDMI רגיל לא עבד , אז אם יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת,גם זה מאוד יועיל)יש למישהו רעיון איך ניתן לטפל בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
- 1 follower
-
-
כשמנסים להפעיל את עורך הרישום המחשב כותב "תכונה זו מבוטלת על ידי מנהל המחשב" למרות שאני נמצא בקבוצה ADMINISTRATORS
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום וחג שמח אתמול בלילה המחשב פעל כרגיל והכל היה בסדר. כשהלכתי לישון כיביתי אותו (דרך כיבוי מחשב, לא דרך הכפתור החיצוני) היום בבוקר קמתי ורציתי להדליק אותו- ופתאום הוא לא עולה השניות הראשונות הכל בסדר, יש את המסך שמראה את הפרסומת של לוח האם (qpl5q אם אני לא טועה) ושם גם אני יכול להיכנס לביוס אם אני רוצה, אבל ברגע שהפרסומת של לוח האם נעלמת יש מסך שחור וכל מה שרואים בו זה סמן כתיבה שמופיע ונעלם אך אי אפשר לכתוב בו כלום. קראתי פה כמה מדריכים לפני פרסום הנושא הזה אבל לא מצאתי משהו שמבטא את הבעיה הזו בדיוק. מה אני יכול לעשות? תודה מראש עריכה: לאחר בדיקה קצרה ראיתי שהשארתי את הN8 שלי מחובר למחשב ומשום מה המחשב ניסה לעלות דרכו. ניתקתי את הפלאפון והמחשב הסתדר.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה מוזרה במחשבי. מדי כמה שניות/דקות אני שומע את הצליל שמשהו מתנתק (כמו שמוציאים משהו של USB מהמחשב) ואין זכר למשהו שעבר המחשב. איך אני יכול לאמוד מה התנתק ואם בכלל?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב ACER EXTENSA 5630 שבא במקור עם ווינדואז ויסטה 32 ביט הום פרימיום , והטאצ'פאד היה תקין , גם עבדתי עם עכבר שחיברתי לUSB אבל הטאצ'פאד היה תקין , לאחר מכן התקנתי עליו ווינדואז7 וממתי שהתקנתי את ה7 - 32 ביט - אולטימייט - הטאצ'פאד יותר לא עבד לי , יותר נכון המשטח מגע לא עבד, אבל הכפתורים עבדו, אחר כך חזרתי לויסטה, ולאחר ההתקנה של גרסת הום פרימיום 32 ביט - SP1 , שוב המשטח של הטאצ'פאד לא עובד... גם לאחר התקנה של דרייברים מתאימים , ונסיון להסיר את כל הדרייברים שקשורים ולהתקין מחדש, לא עוזר, הכפתורים של הטאצ'פאד עובדים אבל המשטח עצמו לא עובד, ולפי זיהוי החומרה מבחינת הווינדואז הכל נראה תקין , FN+F7 לא עושה כלום, רק נועל ומשחרר את הלחצנים של הטאצ'פאד.. (ניסיתי ....) , מישהו נתק…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-