תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שזה שייך לפורום הזה כי מדובר בעצם הרכיב שהוא מתפקד כמו הארד דיסק נייד. לפני שבוע רכשתי את הנגן החדש של CLUBIN בנפח של ג'יג'ה - ראה קישור - http://www.e-buy.co.il/Product.asp והבעייה שלי היא שלאחר שכשאני מוריד קבצים נותן לי מן הודעת אזהרה אולם אני רואה את הקובץ ומצליח לעבוד איתו. ברגע שאני מנסה להעתיק קובץ לנגן קופצת לי ההודעה הבאה: the file 'crystalpro.exe' has extra information attached to it that might be lost if you continue coping . :the contents of the file will not be affected. Information that might be lost includes KAVICHS:$DATA מה מקור הבעיה ואיך פותרים אותה. אודה לכם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
היי חברה, סיימתי להתקין את המחשב שבחתימה. ואני רוצה להתקין XP נכנסתי לביום ושם תחת Adavnced BIOS שיניתי את First Boot Dwvice לCDROM עכשיו הוא כותב לי BOOT from CD NVIDIA Boot agent DISK BOOT FAILIURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTEr והוא לא מגיב לאינטר (הXP המצא בכונן) מישהוא יכול לעזור לי ???????
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מצ"ב תמונה של התוכנה FastCheck Monitoring Utility לאחר שמערך ה-RAID קורס. הדבר נגרם לאחר X זמן של פעילות המחשב, זה לא קבוע ומשתנה מפעם לפעם. כיצד אני פותר את הבעיה שה-ARRAY 2 לא יגיע למצב OFFLINE? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
בעייה מוזרה: כשאני מחבר את ההארדיסק המחשב מסרב להידלק.. נדלקת נורת ההארדיסק לחצי שנייה ונכבית והמחשב לא נדלק. ברגע שאני מנתק אותו הכל בסדר. יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מערכת הפעלה: win7 pro 64bit רמקולים: creative t6060 כרטיס קול מובנה על הלוח אם: msi p67a-gd53 דרייבר: realtek hd audio manager הבעיה היא כזאת: כשאני מחבר אוזניות כל שהן לבקר של הווליום של הרמקולים ואז מנגן קובץ עם 5.1 ערוצי שמע, אני שומע את כל הצלילים כרגיל, חוץ מהערוץ של הסנטר (זאת אומרת - יש מוזיקה וסאב, אבל לא שומעים את הדמויות מדברות) חיפשתי גם בבקרת ווליום של הווינדוס וגם של הדרייבר ולא הצלחתי למצוא בשום מקום איפה ניתן להפעיל\להגביר את הערוץ הזה בזמן שהאוזניות מחוברות. אשמח להכוונה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה לי בעיות. אני לוחץ על כפתור ההפעלה, הוא נדלק, אבל שום דבר מעבר לכך. המאווררים עובדים על המקסימום והוא משמיע את הצפצוף שהוא משמיע בד"כ פעם בודדת, מספר פעמים בחלוקה לא אחידה. פעם פשוט הייתי אותו מהחשמל, מוציא את הבטרייה של הביוס, לוחץ מספר פעמים על לחצן ההפעלה, מרכיב הכול מחדש והוא עבד. עכשיו זה כבר לא מצליח. הוא לא עולה אפילו למסך הראשוני - המסך פשוט שחור. ממה זה יכול להיגרם? זיכרון? לוח-אם? הארד-דיסק? אני באמת אשמח לתשובה כמה שיותר מהירה, כי כרגע אני תקוע עם מחשב מאוד מאוד מעאפן ואני די צריך לסיים כל מיני דברים למחר לבי"ס, דברים שנמצאים על המחשב השני. בתודה מראש ___________________________________________________________________…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מזה שבוע לא מופיע אצלי כונן E של צריבת דיסקים וכו', נעלם משום מה . אין לי מושג איך פותרים את הבעיה הזו ואשמח אם תעזרו. יש לי וינדואוז 7 או ויסטה. (בעברית) בנוסף, מדי פעם המסך מחשיך ועולה מחדש עם הודעה מצד שמאל ליד השעון שהמנהל התצוגה ביצע שיחזור משהו כזה. וזה קורה כמעט כל יום ואפילו כמה פעמים ביום עד שאני עושה הפעלה מחדש ואז זה מפסיק לזמן מה. הפעלתי את התוכנה של איתור וירוסים וזה איתר אחד ומחקתי אותו אך עדיין זה ממשיך ואני מאמינה שזה לא קשור לזה.. אשמח לעזרה מפורטת ומדריך לפתרון הבעיה. תודה !! מקווה לתשובה מהירה!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
לוח מדגם gigabyte ga-z87x-d3h יש בו 3 יציאות לכרטיסי PCI-E. כאשר רק העליונה ביותר הצמודה למעבד מגיבה לכרטיס טלויזיה או לכרטיס קול PCI-E. מה יכולה להיות התקלה? תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב חדש לוח אם gigabyte GA-8I945P-G ודיסק קשיח wd sata 160 giga יש 3 מחיצות c: 37 giga d: 110 giga e: 5 giga על ה-c מותקן xp .רציתי להתקין על הE ווינדוס 2000 לאחר השלב הראשון שהוא מעתיק קבצים אני מקבל שגיאה שהוא לא מוצא קובץ בשם ntoskrnl כשאני בודק את המחיצה אני רואה שהוא ריק לחלוטין כאילו שהוא לא נגע בו מה הבעיה(ניסיתי להתקין במחיצה הזו win98 והוא הצליח להתקין חלקית. יש עם win98 בעיה אחרת , שהלוח לו תומך בו) תודה?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני שומע רעש צורב כזה מהמארז ממה יכול ליהות הרעש הזה?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, הוא נכבה לפעמים בלי קשר לכלום. אחרי שהוא נכבה - אין אפשרות להדליק אותו עד שלא מנתקים אותו מהחשמל... מידי פעם הוא גם סתם נתקע או מרסט את עצמו, אבל שתי התופעות האלה קצת יותר נדירות.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD חדש אבל יש לי בעיה מאוד מוזרה איתו שהוא לא קורא שום דיסק הוא פשוט נתקע לי למשל שניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה מדיסק מקורי לא הייתי מצליח להתקין אותה וגם עם דיסק הגיבוי שלי לא עבד, החלפתי את הצורב בחדש כזה ושוב אותה בעיה, אבל כאשר צרבתי דיסק לשמיעה באוטו הוא קרא אותו בלי בעיות אחרי הצריבה. זה מוכר דבר כזה או שיש לי בעיה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני אתמול שידרגתי את הלוח אם מעבד והזיכרון לAMD עד אז עבדתי על אינטל הכל מחובר וטוב ויפה אבל כשאני מעלה את המחשב הוא נותן לי את השגיאה של החלונות שיכול להיות שמשהו השתנה בחומרה והוא נותן לי לעלות על מצב בטוח או נורמלי ועוד כמה אפשרויות.. אתם מכירים את זה. ואז לא משנה מה אני בוחר הוא מחכה 2-3 שניות ומאתחל את עצמו. אז אני מתאר לעצמי שצריך להגדיר משהו בביוס אבל אין לי מושג איך להיכנס אליו בAMD וגם המערכת עולה ממש מהר כך שאין לי הזדמנות להגיב תודה רבה נ.ב שכחתי לציין עובדה חשובה שאני לא החלפתי דיסק קשיח ואת החלונות והם עדיין המשיכו כמו שהם ממעבד האינטל
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
המחשב לא עולה .. יש לרשום סיסמה עוד לפני שעולה הביוס.. מה עליי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי מחשב חדש עם הרד דיסק SATA II 80G והוא מופיע מצד ימין למטה כמו התקן USB האם זה אמור להיות כך ?? אם לא , מה עושים?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
לוח אם DFI NF4 ULTRA HD WD250GB +WD80GB SATA וSATA2 בהתאמה. את השמונים הוא מזהה לפעמים בביוס כ -SABRE את ה250 הוא מזהה לסירוגין. יש למישהו רעיון???? ומה זה לכל הרוחות SABRE???? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם Dell Latitude D505 שיש לו כונן COMBO (צורב + קורא די וי די) אך בחודשים האחרונים הוא הפסיק לקרוא דיסקים של די וי די... אם הם באים בתור סרט, או בתור תוכנה... זה בא לידי ביטוי בכך שאני מכניס דיסק די וי די, הוא מתחיל לעשות רעש חזק, הוא מרעיד את כל המחשב ואינו יכול לקרוא את תוכן הדי וי די.... מה לעשות? תודה מראש נ.ב. ----- הצלחתי כבר לקרוא בו דיסקים של די וי די... והדגם שלו הוא 8w007 a01 של DELL
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
המחשב שלי השתגע מסתבר שמס' תקלות ארעו בבת אחת, ולא ידוע לי כיצד לפתור אותן. (אחת הסברות שלי, היא שבעת ניקוי ה"קוקיס" ניקיתי גם קבצים לא זמניים בטעות). בכל אופן, זה נראה כך בינתיים: * גודל הפונט בתפוז משתנה לי כל הזמן, גם אחרי שכיוונתי מחדש את הגודל הרצוי. בכל לחיצה על ריפרש הוא עשוי להשתנות. * בקריאת טקסטים אחדים חלקי שורות (דווקא בצד) נעלמות.מילים עולות זו על זו. * אין יכולת להיכנס לצ'אט (משום סוג). מישהו יכול ומוכן להדריך אותי מה לעשות? יש לי מערכת XP
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
רציתי לדעת למה כשהמחשב שלי עולה יש הודעה שכתוב שהוא מחפש ide וכתוב משהו על Fasttrack לא הספקתי לקרוא ובסוף כתוב The Bios is not installed למרות זאת המחשב עולה בנורמליות מפעיל משחקים ותוכנות אבל ההודעה הזו מטרידה אותי זה יכול להאט את ביצועי המחשב?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
1. מה אני צריך לעשות כדי לחבר את המחשב שלי ללפטופ? איזה כבל צריך, איזה תוכנה וכו'... 2. מה אני צריך לעשות כדי לחבר את הלפטופ הזה לטלויזיה?... תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה מחשב מ KSP עם מפרט שהרכבתי לו. KSP התקינו לו XP HOME מקורי בעברית התקנתי לו כמה תוכנות שימושיות וביינהם NOD32 , NERO,WINRAR, BSPLAYER, OFFICE , את מצלמת האינטרנט, דרייברים של מסך SUMSUNG 731BF, קודקים של CCCP. האם ייתכן שאחת התוכנות גורמת לבעיית תקיעת המחשב (FREEZ) ד"א העכבר זז בזמן שיש פריז ניתן לצאת מזה רק ע"י ריסטארט
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי כאן לוח של msi שתומך ddr333 ויש לי 2 סטיקים של זכרון. 1 של ddr 400 512 ואחד של 256 ddr333 עכשיו כששניהם בסלוטים שלהם הביוס מזהה 512 וגם כך בווינדוס אבל כשאני מריץ cpu-z הוא כן מזהה 2 סטיקים ואת הגודל הנכון של כל אחד מה הבעיה? עוד שאלה האם חייבים לשים את הזכרונות בסדר של הDIMM או שאני יכול לשים באיזה סלוט שבא לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9800 ATI של POWER COLOR פתאום אחרי מספר חודשיים שהכל עבד מעולה. לאחר שעשיתי בלילה כיבוי רגיל בוונדוס. הדלקתי בבוקר את המחשב והוא לא נדלק .הוא התחיל לזוז (הפאן זזו לשנייה ועצרו) האורו נשארו דולקים אבל לא היה למחשב חשמל. אז ניתקתי את כל החיבורי חשמל שלו והוא נדלק. חיברתי חזרה ואותו דבר . חיברתי רק את הכרטיס מסך ונדלק. אחרי כמה שנייות כיביתי וחברתי את הדיסק קשיח והסידירום והמחשב עבד. אני ככה כבר חודש עוד מעט ולא יודע מה לעשות זה לא ספק כי החלפתי לבדוק לספק של 480 וואט של חברה ידועה וזה בטוח הכרטיס מסך כי עם אני מחליף לכרטיס אחר פשוט זה לא קורה מה דעתכם הבעיה? אמרו לי שזה כנראה בגלל שהצ'יפ שלי זה של אינוודיה וזה כרטיס מסך של ATI מישהו נתקל במקרה דו…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי היום בבעיה מוזרה שהמסך נהיה שחור, הוא דולק אבל ברגע שמאתחלים ווינדוס רואים על המסך את הטעינה של ווינדוס אבל השלב הבא הוא שהוא מחשיך ואי אפשר לעשות כלום. בדקתי את המסך במחשב אחר והוא עובד. מה יכולה להיות הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 14.11.2007 בשעה 10:00:38 אחרי אתחול במצב בטוח ועדכון הדרייבר, המצב בסתדר.נראה לי שווינדוס הוריד איזה עדכון שפגע בדרייבר
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-