עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מה יכולה להיות הסיבה לזה? חומרה/תוכנה?

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  2. אהלן, לפני מספר ימים כונן נייד של חברת WESTERN DIGITAL הפסיק לעבוד. הבאתי אותו לשני גורמים שאני סומך עליהם מאוד מבחינה מקצועית, והם אמרו, לאחר בדיקה, שהכונן שרוף ושאין דבר שהם יכולים לעשות כדי להחזיר ממנו קבצים. באותה נשימה הם הזכירו חברות - כגון "טיק טק" ו"מיסטי" המתמחות בנושא שחזור קבצים מכוננים. מבדיקה עם החברות עולה ששחזור כזה נע בין 500 ל-2000 שקלים. אשמח לדעת אם מישהו מכיר חברות/עסקים/אנשים נוספים העוסקים גם הם בתחום, מומלצים ואמינים, ואם אפשר - גובים מחירים נמוכים יותר (החברות הנ"ל עובדות בעיקר מול עסקים גדולים, לפי מה שרשום באתר שלהן) - אתם מוזמנים גם לשלוח לי הודעה פרטית או מייל. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  3. שלום לכולם. יש לי מחשב עם ראיד 5 שמחוברים אליו 3 דיסקים של 500 G כל אחד, כל הדיסקים שווים בסוג שלהם ובגודלם. לפני כמה ימים ראיתי בתוכנה שיש מלה שגיאות מדיה וסומן לי שדיסק מסים גורם לזה. בדקתי לפי הסידורי איזה דיסק זה, הוצאתי אותו והחלפתי בחדש גם מאותו הסוג בדיוק. אבל כאשר אני מסמן לו שהחלפתי את הדיסק ובצעתי שוב בדיק הוא עדיין אומר לי שאותו דיסק תקול. מה עלי לעשות? תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by House M.D.,

יש ברשותי נייד מדגם Dell n5010. לאחרונה שמתי לב לבעיה מוזרה. זה התחיל בכך שחצי מחיבורי ה USB הפסיקו לתפקד והאייקון של הבלוטוס נעלם לגמרי. נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שאכן אחד מהבקרים של ה USB לא מותקן והבלוטוס בכלל לא נמצא. לחצתי על update driver על הבקר של ה USB וזה התקין גם אותו וגם משום מה מצא את הבלוטוס והתקין אותו. ניסיתי לפני זה להתקין את הבלוטוס עם הדרייבר מהחברה והדרייבר טען שאין התקן בלוטוס, רק אחרי התקנת הבקר של ה USB הבלוטוס זוהה משום מה. הכול עבד טוב עד ההפעלה מחדש, ואחר כך עוד פעם אותו סיפור... לא עובדים החיבורים הנ"ל, מתקין מחדש את הבקר USB, זה מוצא גם אותו וגם את הבלוטוס, ועובד עד ההפעלה מחדש. מה ניתן לעשות בקשר לבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  5. שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות..מדובר בכרטיס מסך 9800GTX ולוח אם ABIT IP35 בזמן ההעלאה זה מתחיל להראות מלא נקודות וכשהמערכת הפעלה עולה היא פועלת ב4 סיביות וברזולוציה של 800x600 מה זה יכול להיות? האם זאת תקלה של הכרטיס מסך? או אולי של הלוח אם? מה ניתן לעשות בנושא? בתודה מראש, מתן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ofird,

כבר פתחתי על זה THREAD - וזה לא כ"כ הצליח לי - אני מנסה שוב אני לא מצליח להחזיר את המחשב כמו שצריך מRESUME SLEEP S3 1) המחשב לא מצליח להציג תמונת מסך ( נראה כאילו יש פעילות דיסק ותו לא) 2) אי אפשר לכבות את המחשב פיזית או לרסטט אותו מהכפתורים על המארז 3) אם אני מוציא את החשמל מאחרוי המחשב הוא נכבה, אחרי 10 שניות ניתן להדליקו מחדש - והוא עושה RESUME ולא START ל WINDOWS 4) כאשר המחשב עולה הוא מחליף בין סדר המסכים (אני עובד בDUAL MODE עם הטליויזיה) ומשבש לי את הפתיחה של MEDIA PORTAL למסך הלא נכון בקיצר, נורא תמוה! מפרט - MB - GIGABYTE MA770-UD3 זכרונות 2 GB (שאמורים לעבוד ב1033 אבל עובדים רק ב800) - לא ניכנס לזה עכשיו מעבד של AMD מארז של ARCTIC COOLING וספק 450 של…

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  7. שלום לאחרונה חיברתי את המחשב לטלויזיה lcd ונתקלתי בבעיה בצפיה בסרטי hd. כשהמחשב מחובר לטלויזיה הסרטים משום מה לא עובדים (חוץ מהסאונד) על שום תוכנה מה שלא קורה אם אני מחבר את המחשב למסך סטנדרטי שאז כל התוכנות עובדות. הוא לא מפעיל רק סרטי hd. סרטים בפורמט avi פועלים. התוכנה היחידה שהצלחתי להפעיל בה משהו הייתה bsplayer לאחר ששיניתי איזה משהו בהגדרות שם של ה video rendering אני חושב. אבל גם כשהוידאו פעל הכתוביות לא פעלו (שוב זה קורה רק עם הlcd. על המסך הרגיל הן עבדו). אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע. תודה.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by michael1232,

הבעיה נפתרה תודה למי שניסה לעזור אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  9. יש לי הרדיסק חיצוני של iomega בגודל 1TB שפעל עד עכשיו (כשנה) מצויין ופתאום עובד לאט מאוד- העברות להרדיסק אחר מתחילות במהירות גבוהה (כ 60MB/S), והמהירות יורדת תוך שניות ספורות ל 2MB/S. גם unraring לוקח המון זמן (שלדעתי זה שולל אי-תקינות כבל ה USB). יכול להיות שההרדיסק הלך? תשובות בגוגל לא ממש מצאתי עריכה: מסתבר שמקומות אחרים בדיסק עובדים כרגיל... אני בודק סקטורים פגומים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. כשאני מדליק את המחשב, מופיע מסך שחור והווינדוס לא עולה (מסך שחור, לא כתוב כלום). אני גם לא יכול להגיע למצב של safe mode. מה עלי לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. ערב טוב. המחשב שאני מנסה להפעיל עבד היום בצורה מושלמת. ניתקתי את כל הרכיבים והעברתי את הכל (מסך, מחשב, מקלדת, עכבר, חוט את'רנט וחשמל) לעיר אחרת. חיברתי את הכל מחדש ושום דבר לא עובד. העכבר, המקלדת והמסך לא מגיבים. חיברתי את העכבר למחשב אחר. המחשב האחר איתר את העכבר והפעיל אותו. חיברתי את המסך למחשב אחר וגם הוא עבד. יש למישהו מושג מה עלול לגרום למחשב להפסיק להגיב ככה? תודה מראש. עריכה: הבעיה נפתרה!!! בעצתו של מישהו מפורום אחר, פתחנו את המחשב, ניתקנו את כרטיס המסך, נשפנו עליו קצת וזה עובד! כשזה נדלק הופיעה הודעת "overclocking failed". עשינו ריסט ל Bios settings והווינדוס עלה.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  12. אחרי שהמחשב מפסיק לזהות אותו אני מוחק אותו מהחומרה עושה ריסטרט הוא שוב מזהה לקצת זמן ושוב עושה בעיות זה כותב CODE 43 .....

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  13. יש מגה הרץ 55 60 70 וכו.. זה קשור אולי במסך מחשב רגיל עובד טוב ובLCD איטי

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  14. שלום וחג שמח אתמול בלילה המחשב פעל כרגיל והכל היה בסדר. כשהלכתי לישון כיביתי אותו (דרך כיבוי מחשב, לא דרך הכפתור החיצוני) היום בבוקר קמתי ורציתי להדליק אותו- ופתאום הוא לא עולה השניות הראשונות הכל בסדר, יש את המסך שמראה את הפרסומת של לוח האם (qpl5q אם אני לא טועה) ושם גם אני יכול להיכנס לביוס אם אני רוצה, אבל ברגע שהפרסומת של לוח האם נעלמת יש מסך שחור וכל מה שרואים בו זה סמן כתיבה שמופיע ונעלם אך אי אפשר לכתוב בו כלום. קראתי פה כמה מדריכים לפני פרסום הנושא הזה אבל לא מצאתי משהו שמבטא את הבעיה הזו בדיוק. מה אני יכול לעשות? תודה מראש עריכה: לאחר בדיקה קצרה ראיתי שהשארתי את הN8 שלי מחובר למחשב ומשום מה המחשב ניסה לעלות דרכו. ניתקתי את הפלאפון והמחשב הסתדר.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by eiziks,

בחודש האחרון יש לי הרבה מסכים כחולים Crash Time : 28/04/2011 16:40:45 Bug Check String : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Bug Check Code : 0x100000d1 Parameter 1 : 0xf7fa3000 Parameter 2 : 0x00000007 Parameter 3 : 0x00000000 Parameter 4 : 0xf767dcb1 Caused By Driver : viamraid.sys Caused By Address : viamraid.sys+dcb1 File Description : VIA AHCI RAID DRIVER FOR WIN XP/SRV2003 Product Name : VIA RAID driver Company : VIA Technologies inc,.ltd File Version : 5.1.6000.581 Processor : 32-bit Computer Name : Full Path : C:\WINDOWS\Minidump\Mini042811-02.dmp Processors Count : 2 Major Version : 15 Minor Version : 2600 Dump File Size : 102,…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  16. אתמול שידרגתי את הספק כוח ואת הכ"מ קניתי את hec win+power 500w(מתכוון להחליף לא קשור למה שקרה) אוקי במהלך כל היום היו לי עיוותים בסאונד ובעבר בחיים לא היה לי כזה דבר ועכשיו משום מה אין לי בכלל סאונד לא ברמקולים ולא באוזניות כאילו הספק כוח שרף לי את הכרטיס קול מה לעזאזל קרה?!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by gilsna,

ברשותי לפטופ SONY VAIO VGN-SZ340P עם מערכת הפעלה XP וכרטיס מסך NVIDIA 7400. ניסיתי לשדך את המחשב למסך LCD של LG והוא מזהה אותו לשניה ונעלם, הורדתי דרייברים עדכניים מאתר התמיכה של סוני וזה לא עזר, הורדתי דרייברים מהאתר של NVIDIA וזה לא עזר, הסרתי את הדרייברים של כרטיס המסך וניסיתי להתקין מהתחלה, במהלך ההתקנה אני מקבל הודעה שהדרייבר לא מזהה כרטיס מסך, כרגע אני תקוע ללא דרייבר על המחשב, מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  18. שלום לכולם! קניתי שלשום מחשב נייד חדש לחלוטין מבית Samsung. הוא עבד בסדר גמור ביומיים האחרונים, עד שהיום כיביתי אותו והוא התחיל בעדכונים של windows 7. הוא תקוע בעדכון הראשון מתוך 6 כבר יותר מ-40 דקות. יש לכם מושג מה לעשות? בדקתי באינטרנט, אבל כולם אומרים להתחיל לכבות ולהיכנס ל-safe mode, ואני לא מבין בזה... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  19. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד HP Pavilion ze2000 עליו היה מותקן עד כה WINDOWS XP, פירמטתי את המחשב לווינדוס 7 HOME PREMIUM, אממה , לא ניתן להתחבר לרשתות אלחוטיות כלל וכלל, אף רשת אינה מופיעה, ולמטה מופיע אייקון של מחשב עם איקס אדום (מצ''ב תמונה) http://i49.tinypic.com/e6r3p1.png ניסיתי להוריד דרייברים של כרטיס רשת ועדיין אותה הבעיה, לא משנה מה ניסיתי לעשות. אני אובדת עצות, אשמח לקבל עזרה בדחיפות. תודה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by xsixt,

שלום יש לי לוח אם של Gigabyte p67-ds3-b3 אני משתמש בעכבר Steelseries sensei אחרי כמה זמן שאני משחק העכבר נתקע לי ואז כל הUSB נתקעים לי האוזניות מפסיקות לעבוד והמקלדת משהו אמר לי שאולי יש בעיה אלקטרונית בלוח אם שלחתי פעמים את העכבר לבדיקה כי חשבתי שהבעיה בו אני עדיין לא סגור על זה.. יש אפשרות לבדוק עם יש בעיה בלוח אם?? אני ממש במצב נואש. תודה ושבוע טוב =]

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  21. היי קניתי מחשב חדש ואני רוצה לוודא שהרכיבים במחשב גם תקינים וגם עם ביצועים כפי שהובטח. (מבחינת מהירות ויכולת עמידה בעומסים וכאלה..) אני רוצה לבדוק את הכרטיס מסך, כרטיס קול, כונן SSD, מעבד, לוח, וזכרונות ועוד... יש תוכנה אחת חינמית שיכולה לבדוק את כל הדברים האלה בצורה אמינה ? OCCT ?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  22. יש לי כרטיס Wi-Fi כזה שמתחבר לUSB דגם TP LINK TL-WN620G והבעיה היא שהוא נכבה במצב שינה ולא נדלק חזרה כשאני מדליק את המחשב.... יש לו דרייברים עדכניים. נכנסתי למנהל ההתקנים ולמכשיר והורדתי את הווי מהשורה "אפשר למחשב לכבות את המכשיר" (משהו כזה) וזה עדיין לא הצליח.... מה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by Jabberwock,

לעיתים קרובות יש לי רעשים בתמונה של הטלוויזיה שמתבטאת כעצירה של התמונה ובמקומה נקודות אדומות, צהובות, מה לא. כשמדליקים את המאוורר או מכבים זה יוצר גם רעשים. עכשיו קראתי בחוברת של הטלוויזיה שאמור להיות מבודד בין כבל האנטנה לטלוויזיה. ולא צירפו לו אותו יחד עם האריזה שקניתי את הטלוויזיה. האם זה מה שיפתור לי את הבעיה? ואיפה אני יכול לקנות את המבודד, וכמה זה עולה? האנטנה נועדה לקליטת ערוצי עידן+. עריכה: טעות שלי, המאוורר לא יוצר רעשים.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by shyby,

שלום , יש לי מחשב hp dx7400 נייח . תקע האודיאו הקידמי שלו עושה בעיות. לא ניתן להשיג את החלק הזה לבד מהחברה מכיוון שהוא בא כחלק מלוח האם. מדובר כאמור בשני שקעים audio :שקע מיקרופון + שקע אוזניות. יש הצעות ?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by Barsky.A,

שלום, יש לי שני מחשבים ושני מסכים, נקרא להם מסך ראשי ומשני וכנ"ל למסכים. המטרה היא שהמסך הראשי תמיד יראה את המחשב הראשי והמסך המשני יראה אותם לסירוגין. אבל מאוד חשוב שההחלפה תהיה בלחיצת כפתור. בשביל זה קניתי סוויצ' DVI שיש לו שתי כניסות DVI ויציאת DVI אחת. המחשב הראשי מחובר למסך הראשי עם כבל DVI. ולסוויצ' עם עוד כבל DVI. למחשב המשני יש רק VGA אז הוא מחובר דרך מתאם לכניסת DVI של הסוויצ'. היציאה של הסוויצ' מחוברת לDVI של המסך המשני. בלחיצת כפתור על הסוויצ' אני מחליף בין המסכים. זה לפחות היה התכנון אבל המסך לא מזהה את המחשב המשני כשאני מחליף אליו. בדיקות שעשיתי - - שני הפורטים של הסוויצ' עובדים - חיברתי את המחשב הראשי לשניהם והצלחתי להחליף. - המחשב השני מראה תמונה על המסך כש…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים