עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום אנשים אני זקוק נואשות לעזרה! אני לא מצליח להגדיר RAID בלוח הזה עשיתי הכל לפי המדריך של הלוח אבל הוא לא נותן לי את המסך שבו אני לוחץ CTRL+J כדי להיכנס RAID UTILITY מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  2. המחשב הוא d530 של HP, כאמור. יש לו מעבד 2.8 ובביוס אפשרות ה- HyperThreading אינה פעילה כברירת מחדל. בשביל לשפר ביצועים, הפעלתי את ה- HT. את הביצועים זה אמנם שיפר, אבל בנוסף מאז, בכל פעם שאני מפעיל תוכנה קטנה, המאוורר מתחיל לעשות רעש של אופנוע. יש לציין שלפני השינוי המאוורר לא נשמע בכלל. עכשיו המצב הוא שהמאוורר מרעיש ביחס ישר למספר אחוזי התפוסה של המעבד. אני לא חושב שמדובר בבעיה של טמפרטורה גבוהה מדי- כי הוא מתחיל להרעיש מיד עם ההפעלה (בנוסף מצורף צילום מסך של התוכנה speedfan). אז עשיתי את מה שמתבקש, והורדתי את ה- HT מהביוס לראות אם יש שינוי. לצערי, בנוסף לזה שהרסתי קצת את המחשב והייתי צריך להתקין מחדש חלק מהדברים, הרעש לא פסק- נראה לי שהוינדוס התקין כמה דברים כשעברתי ל-HT…

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by barlevi321,

שלום לכם!! קניתי מחשב חדש ואטלנטיק מחשבים, שהגעתי הביתה ראיתי על הקופסה שמביאים עם המחשב שרשום שם שהוא יכול לפעול בסביבת עבודה של win- vista , והם גם אמרו לי שהמחשב יכול לעבוד ב- windows vista. התקנתי את vista , והם הביאו לי דיסק התקנה של nero, בשביל להתקין את התוכנה של הצורב. ניסיתי להתקין והמערכת סירבה להתקין לי את התוכנה nero, היא אמרה שהגירסה לא תואמת למערכת ההפעלה. 1.רציתי לשאול למה זה לא תואם ? 2. ועם זה לא תואם אז למה הם הביאו לי דיסק שלו תואם ל vista ? 3. איזה nero מתאים ל vista שאני יקנה ? בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by malicious,

כמו שציינתי למעלה יש לי בעיה מוזרה, לא ידעתי אפילו לאיזה פורום לשייך אותה, מקווה שלא טעיתי! המחשב שלי די חזק. בחרתי את כל החלקים בעצמי לפי התכונות הטכניות שלהם והסתמכתי על הביקורות שלהם באתר הזה. להלן המיפרט הרלוונתי: Core 2 Duo E6600 Asus Striker Extreme nForce 680i SLI Corsair Dominator 2GB PC2-6400 DDR2-800 CL4 Asus 8800GTS 640MB GDDR3 Western Digital 320GB 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS (X2 Enermax Liberty 500W Active PFC Zalman CNPS9700 NT Windows XP Profesional עכשיו המחשב נתקע לאחר כמה שעות שתוכנת שיתוף\הורדות פועלת ברקע. ולעתים רחוקות נתקע גם ללא התוכנה ההיא, סתם כך בזמן עבודה השותפת. לא בצעתי אוברקלוקינג למחשב, וכבר הספקתי לעשות פורמט מספר פעמים. עכשיו אני חושד ש…

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  5. Started by amitle22,

תגידו מה עדיף: נורטון 2007 קספרסקי 7 נוד 32 איזה אנטי וירוס יש לכם והאם אתה מרוצים וממליצים עליו? יש לי עכשיו קספרסקי 6 ואני קניתי מחשב חדש ביום שני הוא מגיע אני רוצה לדעת איזה אנטי ווירוס הכי יעיל ומה הטיפול שצורך המחשב בשביל להחזיק הרבה שנים בלי ווירוסים

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  6. Started by DRAMAKING,

היי הוספתי במחשב הישן שלי שני סטיקים של זכרונות 1GB Samsung DDR PC3200/400Mhz - Samsung Original כששניהם מורכבים ללוח המערכת נופלת כל כמה דקות - מסך כחול של WINDOWS. אבל כשכל אחד מורכב לחוד הם עובדים יופי. יכול להיות שמשהו לא מוגדר נכון ב-BIOS? או שהזכרונות פגומים? אשמח לעזרה תודה רועי

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  7. Started by CyberBot,

יש לי יציאות מקדימה ואחורה שאני מחבר את האוזניות מקדימה הרמקולים שמחוברים מאחורה מפסיקים לפעול דחוף!

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  8. Started by felix098,

שלום חברים החלטתי לשדרג את המחשב אז קניתי 2 סלוטים של400HZ Kingston 512MB במחשב שלי היה A-data 256 X2 לוח אם asus p4s800d עכשיו לבעיה : כשאני מכניס את הזכרונות חדשים ביחד עם הישנים המחשב נדלק אבל לא מופיע כלום במסך אבל אם אני מוציא את הישנים ושם את החדשים הכל עובד .. ניסיתי את המצבים הבאים המיקום DIMM A1 B1 (זכרון חדש) , DIMM a2 b2 (זכרון ישן) = לא עובד dimm a2 b2 זכרון חדש - עובד (אבל בלי הישן) בקיצור ניסיתי את כל המצבים ובדקתי שכל הזכרונות תקינים אבל אני לא מצליח להפעיל את המחשב שיהיה לי 1.5GB זכרון אולי זה משהו שצריך להגדיר ב BIOS ? אם אתם יודעים את התשובה אנא עזרו לי בתודה מראש פליקס

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by Aviv C,

יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח השני שלי. לפני כמה זמן התחילה להופיע לי הודעה כזאת ב- POST: Pri Slave Hard Disk S.M.A.R.T. Status: BAD, Backup and Replace מה אני אמור לעשות? הדיסק הקשיח הוא מדגם Maxtor 6E040L0.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  10. Started by most,

שבוע טוב לכולם יש לאחי צורב וגם כונן קורא dvd מסוג lg. שני הכוננים לא מזהים דיסקים מכל הסוגים(גם צרובים וגם אורגינאלים). יש לציין שמידי פעם חוזרים הכוננים לקרוא ואח"כ שוב לא קוראים. מה לדעתכם הבעיה? יש עיצות מיוחדות? תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  11. חברים אני מנסה להפעיל תמחשב ואז כאשר הוא טוען את הווינדוס אני מקבל מסך כחול. אני מדגיש שאין OVER ואין כלום, גם כאשר אני מנסה להכנס ל SAFE MOD זה עדיין עושה לי מסך כחול בטעינה !!! מה עושים עזרה!!!

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  12. שמעו חבר שלי רצה לעבור מקום ישיבה בעבודה שלו(כמו פינות קטנות כאלה שיש שולחן למחשב והכל..) אז הוא הוציא את כל החוטים,הכבלים,שצריך העביר את כל הדברים למקום החדש הכניס את כל החוטים כפי שהם(לדבריו) ואז נהיתה הבעיה שהיא,המחשב עולה ולפני שהוא מגיע לוינדוס הוא רושם 2 אפשרויות: F1.setup 2F.defult כאשר לוחצים על אחד מהם הוינדוס(אקס פי) מגיע למצב של הלודינג ואז יש מך שחור ווזהו אי אפשר לעבוד אי אפשר כלום. אז למישהוא יש מושג למה?יכול להיות שהבעיה היא שחיברו לא נכון את המחשב?בבקשה תעזרו זה די דחוף!

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  13. Started by danikos,

לפני כמה ימים ניסיתי לקבץ בעזרת WINRAR ולא שמתי לב שהוא מבקש בחלוקה לקבצים את גודל הקובץ בביטים סימנתי 100 ונתתי לו לקבץ קובץ של 20M והלכתי לעשות משהו כשחזרתי כל הדסקטופ היה מפוצץ באלפי קבצים והמחשב נתקע לא יכולתי לעלות אותו רגיל , אפילו כשנכנסתי דרך מצב בטוח וניסיתי להכנס לספריית הדסקטופ המחשב נתקע הצלחתי בסוף למחוק את הקבצים דרך הקומנד ליין עם DEL מהספרייה . בריסט אח"כ עלה לי הביוס של המחשב ואמר שיש איזושהי בעיה עם הזכרון מאז כל ריסט של המחשב הוא מדווח על שגיאה בכתובת בזכרון עם איזשהו DLL והמחשב הרבה יותר איטי , יכול להיות שתוכנה תפגום בחומרה ??

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  14. שלום אחרי קריאת "הנעוצים", אני רק מקווה שאני בפורום הנכון. קניתי לפני כחודשיים שלושה, מחשב חדש ודי מתקדם: לוח אינטל 965, מעבד dual core 2 duo, זכרונות של kingston בנפח 2 ג'גה וכרטיס מסך של gigabyte-nvidia 7900GT. מאז ההתקנה, בצפייה בסרטים, הצבעים ממש גרועים. למרות שעידכנתי את הדרייברים. ולא מצליח להעביר את התצוגה לטלויזיה. יש איזה בעיה עם הכרטיס הזה? או שיכול להיות שהכרטיס פגום? או שהקונפיגורציה של המחשב לא מתאימה?? אשמח לקבל כל עזרה או עיצה בנושא .. ( אני כבר חושב להחליף ל-ATI X1950X, אם אני לא טועה בשמו..) תודה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  15. אוקיי אני חושב שזה שייך לכאן עם לא תעבירו לתצוגה גרפית אוקיי שמעו קנינו מחשב משומש. ייחסית חזק עכשיו לא קנינו אותו עם כרטיס מסך, והבאנו אחד אחר שהוא משומש. כבר עכשיו על המחשב הזה יש כרטיס און בורד שכמו שאתם יודעים כרטיסי און בורד הם *** אוקיי אז הרכבתי את הכרטיס מסך המשומש ומה שקורה זה שזה פותח את התמונה של ווינדוס עולה וזה והכל טוב וזה מגיע לשולחן עבודה וזה מראה מסך שחור לגמריי ואת החץ של העכבר שאני יכול להזיז. ניסיתי להיכנס במצב בטוח עדיין שחור ויש בצד את הכיתוב של ה-safe mod כרגיל והעכבר יכול לזוז ועדיין שחור אז ניסיתי לפהעיל את המסך עם הכרטיס און בורד וזה נכנס אבל הצבעים ממש ממש פגומים מה וגם ניסיתי לשים מסך אחר על האון בורד ולא עבד מה אני יכול לעשות עם זה?????????…

16. Started by picasso,

שלום, יש לי מחשב חדש יחסית. (מס' חודשים) P4 3000 לוח GIGABYTE, 512DDR II, כרטיס מסך PCX6600LE - 256MB DDR. במהלך משחק כמו פיפא 2005 המשחק נסגר וחוזר חזרה לWINXP או מבצע RESTART. גם לאחר התקנת דרייברים חדשים, ללוח,לכ.מסך. וגם לאחר התקנת מערכת הפעלה מחדש. קבצי DUMP לא מצביעים על תקלה חוזרת אלא כל פעם על משהו אחר למשל DLL של כרטיס מסך, SYS של כ.קול או win32k.SYS... איך אני יכול לדעת אם התקלה היא בלוחאם או בזיכרון או בכ.מסך ?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  17. תשובה טובה ופשוטה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  18. Started by avidan28,

טוב אחרי שיטוט בפורום ב"חיפוש אני כבר התחלתי להשתגע.... יש מארז של טרמלטייק עם מאוררים בני שנה (של אותה חברה) היום אחרי שימון וניקוי הם עושים רעש כמו טרקטור. האם כדי לקנות חדשים של טרמלטייק או חברה אחרת?? יש את ונטק אני יודע.עכשיו אני מתלבט אם לשדרג את מערכת הקירור של המחשב המשני שלי ולתקן של המחשב הקיים בערכה של טרמלטק 2 + 2 שנמכרת בפנדה 2 של 80 ממ ו 2 של 120 ממ.העניין שהם אחרי שנה עושים רעש איום....אז אני אשמח לקבל עצות. אם יש חברה טובה של 120 יחד עם בקרת מהירות ודציבל נמוך אני אשמח לקבל המלצות תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by A.M,

אני מנסה לפרמט את המחשב אבל אין לי את התקליטון אתחול של הווינדוס.. ועכשיו אני מנסה לשנות בביוס את הגדרה שתיהיה על הסידי רום.. אבל אני לא מצליח מקווה שתעזרו לי בבקשה כי המחשב שלי כבר עוד מעט גוסס בבקשה ???

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  20. Started by yigal33,

התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  21. שלום יש לי בעיה בכונן די וי די ,הבעיה היא שהכונן פשוט מפסיק לזהות את תכולת התקליטור לאחר מספר פעמים ובעיקר אחרי צריבה . אני יכול לצרוב דיסק די וי די והפעולה תצא ללא תקלות ואז כאשר אני מכניס את הדיסק הכונן פשוט לא מצליח לזהות אותו,וגם הוא לא מזהה די וי די אחרים. לפעמים כאשר אני מאתחל את המחשב אז הכונן מצליח לקרוא את התוכן של הדיסק דד וי די. חשבתי שהכונן תוצרת חברת "פיליפס" התקלקל אז קניתי חדש מתוצרת "teac" ואז הבעיה פשוט חזרה על עצמה,שמתי לב ש"בכלי ניהול" של חלונות ב"ניהול דיסקים" המערכת מזהה את התקליטור די וי די ואת תכולתו אולם כאשר מנסים לפתוח אותו אני מקבל הודעה שאין דיסק בכונן. החלפתי את כבל הנתונים שמחבר את הכוננים ללוח האם בכבל חדש ,אבל הבעיה חוזרת על עצמה. האם יכו…

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by galedri,

יש לי כרטיס טלויזיה ואני לא יודע איך קוראים לו של איזה חברה הוא בקיצור אני לא יודע עליו כלום והעלתי לפה תמונות שאול אתם תזהו ותביאו לי גם את ההתקנה שלו(דרייבר) תמונות: 1)http://img260.imageshack.us/my.php?image=001ru5.jpg 2)http://img235.imageshack.us/my.php?image=002du3.jpg

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  23. Started by bad boy,

אז ככה לפני מסך הWELLCOME יש לי מסך כחול כזה שרשום בו CHACKING SYSTEM ואני יודע שזה קורה רק אם המחשב מיתכבה בפיתאומיות אבל אצלי זה פתאום צץ וזה לא מפסיק לבדוק לי את הארד דיסקים אם מישהו יודע איך לבטל את זה אני רוצה לדעת תשובה...

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  24. Started by fatNjazzy,

היי יש לי 6600GT של GB עם VIVO ואני לא מצליח להפעיל אותו. הורדתי את ה WDM DRIVER המעודכן, יש לי כמה תכנות צפיה, DIRECTX האחרון, חיברתי את ה RCA לכניסת COMPOSITE ואני לא מצליח לראות YES במחשב. המסך קופץ, הוא משנה את הרזולוציה שלו לנמוכה מאד ויוצאת הודעת WINDOWS טיפוסית של שגיאת חומרה ב NVIDIA. מה יכולה להיות הבעיה??? יש לי גם כרטיס של LEAD TECK ודרכו אני כן רואה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  25. Started by anevsky,

כל כניסות האוויר הסטנדרטיות למארז שלי מכוסות בפילטרים - ובכל זאת לאחר תקופה מצטבר אבק רב בתוך המארז. איזה עוד מקומות כדאי לכסות ואיך (אולי מסביב לסלוטים של 5.25)? הייתי מאוד רוצה לגרום למארז נקי מאבק :'( תודה.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים