תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי חשד שהכרטיס מסך החדש שלי HD5670 לא בסדר, הכל טוב ויפה עד שאני לא עושה כלום עם המחשב בערך 30 דקות ואז המסך שלי הופך לשחור ואני גם לא רואה שומר מסך למרות ששמתי שומר מסך ואז שאני מזיז את העכבר או לוחץ על המקלדת כלום לא קורה והמחשב לא מגיב לי או לפחות אני לא רואה כלום על המסך... מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום מצאתי איזה לוח אם עם מעבד והרכבתי ממנו מחשב הבעיה שהמסך לא נדלק כשאני מפעיל אותו. הלוח וכל מה שעליו עובד אבל המסך לא נדלק. הכרטיסים וכל התוספות נבדקו על מחשבים אחרים וכולם עובדים. אני יודע שיכולות להיות 100 סיבות אבל אמרתי אולי תוכלו לתת לי את הסיבות הנפוצות יותר ואולי אני מפספס משהו פשוט תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מאז שקניתי את המחשב יש לי רעשים סטטיים באוזניות (ניסיתי שתיים שונות ככה שהן לא הבעיה אני חושב), הם קורים כשאני עושה כל מני פעולות במחשב. לדוגמא כשאני מגלגל דף באינטרנט, או משחק COD - לא משהו ספציפי. שומעים את הרעשים גם כשהווליום על MUTE אז אני מניח שזה בעיית חומרה ולא תוכנה. מה זה יכול להיות? תודה זה המפרט שלי: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪303 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2180 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 , יחידות 1 ₪982 http://www.rsm.co.i…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד של DELL בארה"ב XPS L501X עם מסך 15.6 וכרטיס מסך GEFORCE 420M GT. כאשר אני צופה בשירים ביוטיוב או צופה בוידאו בזרימה ישירה מכל אתר (MSN, WALLA וכו') הסרגל מדיה למטה (שמראה את הדקות ושולט על הווליום) מהבהב תמידו הסרטון נמצא בחלק האמצעי של המסך (הוא לא מנצל את כל המסך). כאשר אני צופה בסרטים במחשב דרך הMEDIA PLAYER אין כל בעייה אלא רק דרך האתרים בדגש על יוטיוב. עדכנתי את הכרטיסי מסך במחשב (גם את המובנה של אינטל וגם את הג'יפורס), עשיתי עדכונים לפלאש ושום דבר לא עזר. זה נורא מציק. למישהו יש איזה פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מערכת עם לוח MSI NEO2 P45 ומעבד E2160 כרטיס 9800GT ספק אנרמקס טומהוק 405W מערכת הפעלה ויסטה אולטימט הכל עולה יפה חוץ מטעינת החלונות שלוקח בערך דקה או שניים לטעון את החלונות ממה זה יכול להיות? (זה קורה גם כשהמחשב באוברקלוק וגם כשהוא לא). אני עובד עם החלונות האלה גם במחשב השני (לוח MSI מעבד AMD ATHLON X3) ושם המערכת עולה במהירות.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
http://www.xionite.com/ViewProduct.aspx?id=19 לינק למקלדת שלום לכולם קניתי מקלדת משולבת עם עכבר עיגול בצד דגם המקלדת וכמו כן לינק מצורף.... אציין כי יש לי מחשב חדש I3 עליו מותקן Windows ultimate 64 bit לא הגיע שום דרייבר עם המקלדת הנ"ל וכמו כן מערכת ההפעלה זיהת לבד את הדרייברים החיבור למחשב פשוט יש USB ובלחיצה ארוכה עליו ועל כפתור במקלדת הוא מסתנכרן עם המקלדת כשאין שימוש במכשיר משך כחצי שעה המכשיר נכבה אוטומטית ולהפעלתו מחדש נדרש סנכרון חוזר פה הבעיה הסנכרון החוזר לא תמיד עובד כמו שצריך לפעמים מסתנכרן לפעמים לא, וכש-כן העכבר מתחיל לרצד ולרקד על המסך ללא כל נגיעה אנושית.. שאלתי??? למה???? שאלתי 2 - האם אתם יודעים מכירים שמעתם על מקלדת משולבת עכשבר עם כפתור און ואוף על המוצ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני מס' שבועות מחשב SB חדש, מפרט למטה. היום, אחרי restart רגיל לחלוטין (המחשב עבד בסדר עד היום), המחשב לא עלה ואין תצוגה. אחרי שניסיתי לכבות אותו ולהפעיל מחדש, הוא מסרב לעלות. המאווררים פועלים, אין תצוגה ונורת DRAM_LED מהבהבת. אחרי כמה שניות המחשב מפעיל את עצמו מחדש וחוזר-חלילה עד אשר הוא מפסיק להפעיל את עצמו מחדש והנורית נשארת דלוקה קבוע. ניסיון לבצע MEM-OK לא עזר. חיפשתי עזרה במס' פורומים שהמליצו לבצע CMOS CLEAR. ניסיתי ללא הצלחה, גם ניסיון להסיר ולהחזיר את הסוללה של הCMOS לאחר כמה דקות לא עזר. ניסיתי גם להחליף את מיקומי הזיכרון למיקומים המומלצים ב-manual (הם היו במיקומים שונים בהתחלה) וזה גם לא עזר. רעיונות לפני שאני מחזיר את המחשב ל-RSM לתיקון? מפרט: core…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יותר נכון להגדיר את זה שכשאשר אני פותח את המחשב הכל בסדר, זה מגיע למסך עם הלוגו של וינדווס (7, טרי, עכשיו הותקן, הדיסק/גרסא תקינים - בדוק) ואז הנורית של המסך הופכת מירוקה לכתומה והוא רושם No Signal או משהו כזה, כאילו הכ.מסך מפסיק "לשדר" אחרי אותו מסך...אחרת אין לי הסבר אחר.כמובן שהחיבורים מחוזקים והכל בסדר - אחרת גם בעת עליית המחשב לא הינו רואים כלום. עזרתך דרושה באופן דחוף. המחשב הוא AMD 3800X2 1GB זיכרון DDR1 לוח של ABIT כ.מסך 6600 ספק טוב (לא זוכר את החברה כרגע, נדמה לי HEC) WIN 7 ULT
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי כרטיס רשת אלחוטי, הכל עבד טוב ויפה ואח"כ יומיים שהדלקתי את המחשב, מופיע לי המסך -בתמונה מצורפת ניסיתי לאפס את הביוס בעזרת הוצאת הבטריה ל5 דקות כולל ניתוק מהחשמל ... לא עוזר... איפה יכולה להיות הבעיה במצב הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
החלק המוזר שאצל הארדיסק הישן האחוז עומד על 100. כבר קרתה לי תקלה בהארדיסק החדש של: the file or directory is corrupted and unreadable האם זה אומר שהארדיסק תקול? יש אפשרות לתקן אותו?
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כאשר אני מכניסה דיסק לכונן די וי די המחשב לא ניגש ישר לכונן. אני חייבת לגשת לכונן דרך הסייר ואז לפתוח את תוכן הדיסק. איך גורמים לכך שהמחשב יזהה מיד שהוכנס דיסק לכונן ויגש לקרוא אותו?
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבוקר התעוררתי, והמחשב היה כבוי- שזה מוזר, כי לא הייתה הפסקת חשמל בלילה. הדלקתי אותו, והכל עבד מצויין לכ20 דקות. כעבור 20 דקות, הוא נכבה שוב. הדלקתי שוב, והוא התחיל לרוץ, ואחרי 10 שניות נכבה. הדלק רביעית- הוא הגיב ל2 שניות ונכבה. ומשם הוא כבר לא מגיב בכלל לכפתור ההדלקה. מה יכולה להיות הבעיה? אני חושד במאוורר. מה כדאי לעשות במצב כזה? יש סיכוי שרק ניקוי של המאוורר יפתור את הבעיה, או שצריך לקנות מאוורר חדש? יכול להיות שנגרם נזק למכשיר? ראוי לציין שהמחשב אצלי מ2006 ועד עכשיו לא הייתה לו שום בעיית חומרה חוץ מכמה תקלות בכרטיס מסך הראשון שלו, שהחלפתי קצת אחרי קנייתו עוד ב2006. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
ניסיתי לבצע בדיקה של המחשב לפי תוכנת S&M אך מייד שאני מתחיל את הבדיקה מופיעה השורה האזהרה : The test monitoring has been interrupted at the voltage + 4.88V מה המשמעות של זה? משהו לא בסדר ? :s05:
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כל פעם שהפרויקט מגיע לCPO גבוהה בערך 70 % הוא יציב לרבע שעה ןאחכ" הוא פשוט נתקע ולא זז יש 2 סירטונים לפני ואחרי ועשיתי פירמוט ובדקתי את המעבד עם כל מיני תוכנות ואני לא מוצא את הבעיה!! http://www.youtube.com/watch?v=jFOHmsiDgMY http://www.youtube.com/watch?v=b_5RrR9iGBQ
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום שלום רכשתי כרטיס Sapphire HD5450 כדי לנגן סרטי HD דרך המחשב בצורה חלקה יותר ולצפות במסך בטלוויזית ה-LCD (איני משחק במחשב). חיברתי לטלויזיה עם כבל HDMI איכותי, הורדתי Catalist חדש ועדכנתי DirectX11 ואפילו BIOS, זה נראה מצויין אבל - אחרי חצי שעה בערך של נגינת סרט או פעילות אחרת, בבת אחת כל הצבעים מתחרבשים והכל נראה בגוון ירוק/כחול מזוויע. אם אני משנה הגדרות זה חוזר לעצמו ולפעמים לבד אחרי כמה דקות ואז אחרי זמן מה חוזר חלילה (לבד או לפי פעולה לא ברורה שלי). בדקתי את הטמפרטורה דרך התוכנה מיד אחרי קרות התופעה וזה על 60 מעלות. בבקשה עזרה - מה הבעיה שלו? מכירים את הנושא? (צירפתי תמונות להמחשה) נתוני המחשב: AMD Athlon 2Ghz עם 2GB זיכרון. מערכת הפעלה חלונות 7 ULTIMATE. לוח אם …
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני משתמש במחשבים שבבית הספר והם חדשים קיבלנו אותם לפני שבוע אבל ילדים התקינו משחקים ען הדיסק און קי והבית ספר חסם איכשהו את החיבור שמעתי שמישהו אומר שזה מצב hike או משהו כזה. איך אני יכול לפרוץ את זה? נהרס לי המחשב בבית ואני חייב להשתמש עם הדיסק און קי במחשבים האלה. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי USB HUB רגיל חיצוני, ללא כבל מתח, אשר רשום עליו שתומך ב USB 2. הוא מחובר ישירות ל USB שמאחורי המחשב אשר עובדים על מהירות USB 2. אך אם אני מחבר אליו DOK אני מקבל הודעה שהוא לא עובד במהירות המירבית, יענו הוא עובד על מהירות של USB 1. מדוע זה קורה והאם ניתן לתקן זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות פוסט הקודם שלי - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=491522.0 הבנתי יותר לעומק מה הביעה ויש לי שאלה. יש לי לוח אם GA-P55A-UD4 Gibabyte שלא שמתי לב בכלל שיש 6 כניסות של SATA2 ושני כניסות של GSATA3 בחנות בו קניתי מחשב עם דיסק קשיח חדש התקינו לי אותו על GSATA3_0 ועכשיו אני רוצה להוסיף הרד דיסק הישן שלי עם כל הנתונים בתור דיסק השני (בלי לעשות RAID) אבל הסתבכתי עם ההתקנה שלו. כפי שציינתי בפוסט הקודם ה-BIOS מזהה את שני הדיסקים אבל לא רוצה לעלות מהדיסק החדש שבו מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס 7. פעם אחד ווינדוס עלה וזיהה את הדיסק הנוסף שעבד מצויין, אחרי כיבוי והדלקה למחרת שוב אותו סיפור של לופ ולא רוצה לעלות וונדוס. עכשיו השאלה - אני מניחה ש…
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לאחי כבר מלא זמן מחשב נייד דל לא תקין (לא יודע למה) , פירמטתי אותו והתקנתי חלונות XP SP3 , במהלך ההתקנה קיבלתי BSOD אני חושד בזיכרונות 2X2 שאולי אחד לא תקין.. אני מקבל : STOP : 0x000000F4 (0X00000003 , 0X8A3BC020,0X8A3BC194,0X805D2970) I אשמח לעזרה במציאת גורם התקלה..
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
קורה לפעמים שיש מן רעש שמתגבר במחשב, ובסופו יש קול של תקתוק יחיד... כשזה קורה, המחשב קופא לכמה שניות, ולאחר קול התקתוק הוא ממשיך הלאה... לפעמים זה קורה כשאני פותח תיקיה, והפתיחה מתעכבת כמה שניות בגלל זה ולאחר התקתוק היא נפתחת... זה קורה גם באמצע הסרטים... לפעמים הם מפסיקים לכמה שניות בגלל זה ולאחר מכן ממשיכים הלאה... כשאני מחזיר את הסרט לאחור כדי לבדוק אם התקיעה היא חלק ממנו, הוא לא נתקע שוב באותו הקטע... בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בהארדיסק מסוים, אבל זה קרה לי גם כאשר פתיחת תיקיה התעכבה בהארדיסק השני, וגם בצפייה ישירה באינטרנט... גם חשוב להדגיש שוב שזה לא כמה תקתוקים - כפי שקורה כאשר ההארדיסק מתקלקל לחלוטין, אלא קול אחד של תקתוק, לאחר שרעש מסוים במחשב הולך ומתגבר... אני לא …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מדפסת hp 4580 בת שנה וחצי והיא מדפיסה לפעמים שורות באלכסון, מדפיסה חצי עליון של שורה, רווח, ואז את המשך השורה. הרבה פעמים באמצע ההדפסה היא אומרת שיש משהו שחוסם את הפידר. פתחתי אותה מכל כיוון ולא מצאתי שום דבר. אין בעיה עם הסורק. גם בצילום הבעיה קיימת, כלומר זה לא בעיה בתקשורת עם המחשב. מה לעשות איתה לפי דעתכם? hp רוצים 100 שקל רק בשביל להסתכל עליה? לקנות חדש, או שיש אופציה לתקן כזה דבר? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפעמים קורה לי שמסך לאחר שנכנס למצב שינה לא מצליח להתעורר. כאשר אני מכבה ומדליק מחדש את המסך הוא כותב לי שאין לו סיגנל והוא נכנס למצב חיסכון. בדקתי חיבורים ואפילו ניסיתי לחבר אותו ליציאה של הלוח אם, זה לא עזר. לאחר כיבוי והפעלה מחדש של המחשב הוא עבד לי. (יש מצבים לפעמים שגם לאחר כיבוי ראשוני של המחשב אין לו עדיין סיגנל ואחרי הפעלה מחדש הוא עובד). מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד לאתמול המסך עבד רגיל הלכתי לישון בבוקר אני מנסה להדליק את המסך לא נידלק . ניסיתי לבדוק אם זה מהכבל החלפתי כבלים לא נידלק ,ולפעמים שאני מחבר לחשמל אני רואה שהנורה של המסך נדלקת פעם אחת ומתכבה ,שלוחצים להדליק את המסך לא נידלק ולא כלום. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
צילמתי סרט בחו"ל באמצעות מצלמת וידאו סוני. הסרט נמצא על dvd שאותו אני לא מצליח לראות במחשב באמצעות מדיה פלייר (אני מקבל הודעה שממליצה לשנות את הרזולוציה של המסך) אך מצליח לראות באמצעות תוכנת vlc מה עלי לעשות כדי לראות באמצעות מדיה פלייר (הקובץ שנוצר הוא עם סיומת vob). שאלה שניה מתייחסת לכך שאני לא מצליח לצרוב את הקבצים הנ"ל. כל מדיה חדשה שאני שם בצורב אני מקבל הודעה שהמדיה מלאה ואין מקום.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. קורה לי משהו מוזר ביותר, יש לי הרדיסק 2T והמחשב הפסיק לזהות אותו.. המחשב מזהה הרדיסקים אחרים וההרדיסק הזה זוהה לפני כן ע"י המחשב ומזוהה עכשיו ע"י מחשבים אחרים ... לפני זה קרה משהו גם מוזר, המחשב לא זיהה את ההרדיסק ואז החלפתי שקע USB והמחשב זיהה את ההרדיסק ועכשיו שום שקע USB לא מזהה את ההרדיסק,נשמע מסובך אז אפשט : מחשב A לא מזהה את הרדיסק B מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-