עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by i.k,

יש לי בעיה אם זיהוי של סידירום pcmcia במחשב נייד אני רוצה להתקין אל המחשב windows דרך הסידירום ואני לא יכול להתקין כי אני לא יודע איך ליגרום למחשב לזהות את הסידירום מבקש שתעזרו.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  2. בשרותי אקספי כשניסיתי להתחבר גיליתי להפתעתי איקון חמוד בטריי שאומר לי שהקאבל של הכ רשת אינו מחובר למזלי יש לי עוד כ רשת חיברתי את אותו הקאבל ולהפתעתי הכל עובד עכשיו השאלה האם הכרטס רשת המובנה נידפק ככה פתאום או שזה העיה אחרת? תודה לעוזרים :

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by itzik52,

יש לי כרטיס מסך Gforce MX440 ולוח אם של MSI 6309 תומך ב AGP X4. היתקנתי דרייבר חדש של nvidia Deternator, וכאשר אני ניכנס להגדרות הדרייבר של כרטיס המסך אני רואה שהכרטיס מוגדר AGP X2 ולא AGP X4 כמו שצריך להיות. הביוס מוגדר על זיהוי אוטומטי וניסיתי גם ידני וזה לא עובד. יש למישהו עצה?

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  4. Started by zolder,

קניתי מחשב עם מעבד AMD2000. כשאני בודק ב-view system information C-WINDOWS XP אז רשום 1.26Ghz. השאלה שלי היא האם זה לא אמור להיות 1.6Ghz? למה זה ככה?

5. Started by omri_ro,

יש לי מחשב עם לוח ASUS P3V4X וHD של 8.4 ג'יגה שלא מזוהה(כלומר הביוס מזהה אותו אבל מיד נותן PRIMARI MASTER FAIL) אבל במחשב אחר הHD מתפקד ללא רבב. יש לכם רעיונות לפתרון?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by StarMo,

אני לא מצליח לעשות בוט למערכת שלי. אחרי השלב Verifying DMI Pool Data הוא כותב לי: NTLDR is missing Press any key to restrt למישהו יש מושג מה לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  7. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי ASUS P4S533 ולפעמים המקלדת לא עובדת כלומר הWINDOWS אומר שהיא לא אותחלה. יש לי WIN2K אם מישהו נתקל בתופעה ופתר אותה האם הוא יוכל לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by zzroni,

יש לי צורב פיליפס דגם PBRW4816 ושום תוכנת צריבה לא מזהה אותו. אבל הוא מצליח לקרוא דיסקים כרגילץ הביוס מזהה אותו נכון. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  9. Started by eyalo,

יש לי WIN XP PRO ואני לא מצליח להפעיל את אופציות הרטט של העכבר, יכול להיות שבגלל שהעכבר מתחבר דרך ממשק ה-USB הוא לא עובד?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  10. היי יש לי GF3 Ti200 ולאחר שהתקנתי דרייברים חדשים (29.80 - אני יודע שיש חדשים אך זאת הכי יציבה אצלי) "נעלמה" הרזולוציה 1024*768 מכל מקום שבו היה ניתן לשנות רזולוציות כלומר ממאפיני תצוגה - מתוך משחקים - תוכנות שונות .... למה זה קרה - ואיך אני מחזיר את האופציה ? אגב, במשחקים שלא מבוססים על הרזולוציות של DX אם אני בוחר שם את הרזולוצה הזאת זה פשוט מקטין לי את התצוגה ועושה "מסגרת" שחורה גדולה מסביב במקום לעבור לרזולוציה הרצויה !

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  11. הצורב שלי לא צורב ומציג את ההודעה הבאה: רשום שם משהו על הכבל החשמל-דבר שלא מובן לי עקב העובדה שהצורב עובד. יכול להיות שזה הספק כוח?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by Or ei,

אני במחשב של חבר שלי ויש לו סטיק של 256 שמזוהה כ128 יש איזה דרך לסדר את זה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by BABA_Z_Z,

כל בעיה שייכת למחשב שונה 1 לאחר שהמחשב מתחבר לאינטרנט לא ניתן לראות אתרים או לעדכן אנטי וירוס וכ... מהירות החיבור תקינה הותקן מחדש אקספלורר מה יכולה להיות הבעיה 2 כשנגעים באיקון כלשהו בWIN המחשב נתקע בוצע format + fdisk התקנה מחודשת וכלום בדיקת שגיאות בH.D לא העלתה דבר

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by nw,

מאז שהתקנתי כרטיס קול חדש מסוג creative live 5.1 מופיע לי לעיתים די קרובות (לא תמיד אבל בדרך כלל בזמן שאני מריץ קבצי MP3 וסרטים) ניסיתי להחליף לחריץ PCI אחר וזה לא עזר יש לי את גרסת הדריברים הכי חדשה -יולי 2002 למישהו יש בעייה דומה? מישהו יודע מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by htshuel,

עשיתי פלאש פעם א' לביוס וזה יצר שגיאות כשבאתי לעשות פלאש שוב מתוכנית מעודכנת הביוס מודיע שאין זכרון פנוי מה אני עושה?מדוע הוא לא כותב ע"ג הזכרון הקודם?

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by dock,

ברשותי מחשב בן שלושה חודשים, פנטיום 4, באופן קבוע אני עובד עם שתי מע' הפעלה 2000 ו-XP , לפני כשבועיים החלטתי לפרמט. לאחר התקנת מע' ההפעלה המחשב עולה בסדר גמור, הדבר הראשון שאני עושה הוא להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך, ואז לאחר RESTART המחשב עולה עם מסך שחור, אני יודע שהמע' עולה בסדר כי אני עושה RESTART ע''י שימוש במקלדת(פשוט זוכר את הסדר פעולות). דבר ראשון חשבתי הלך כרטיס מסך, אז נסעתי לחנות שקניתי את המחשב, ושם בלי בעיה התקינו לי את הדריבר על המע' הנקיה, בלי לגעת בכלום רצתי הביתה והדלקתי את המחשב, ומסך שחור שוב פעם, ואז חשבתי שאחד ההתקנים שלי (עכבר מקלדת וכו') משפיע אז ניסיתי להעלות את המחשב כאשר אני מנתק אותם אחד אחד ושום דבר לא עוזר. מיותר לציין שהתקנתי מחדש מספר פעמי…

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by zolder,

שלום לכולם קניתי מחשב עם מעבד AMD2000 וולקנו 7. הרעש שהוא עושה(לעומת המחשב השני שלנו של אינטל שאותו לא שומעים בכלל)הוא ממש חזק! מה,קניתי מכונת כביסה? זה נורמלי?

18. שלום לכם. התלבטתי איפה לשים את הדיון, אבל החלטתי על פורום תמיכה טכנית. אם זה לא המקום הנכון, עמכם הסליחה, תעבירו את הדיון. אני משדרג את המעבד ולוח האם שלי בקרוב. זה הולך לעלות לי בערך מאתיים שקל. המחשב של סבתא שלי גסס בשבועות האחרונים, והיום מת במפתיע [ליתר דיוק הHD מת]. כבר לפני כמה ימים היא החליטה לשדרג. אבא שלי הציע רעיון חביב: מכיוון שסבתי משתמשת במחשב שלה לדברים עם דרישות מאוד מינימליות [היה לה עד לפני כשנה 486, עכשיו היא נפתרת מפנטיום 1 עם 133Mhz], הוא חשב שאולי אני אעשה איתה טרייד-אין. אני אתן לה את לוח האם והמעבד שלי, והיא תיתן לי את החדשים שלה. היא אתמול אישרה את הרעיון. הייתי מספר איזה בלאגן הולך להיות לי בין-לבין, אבל זה לא קשור לדיון. אני משתמש בWindows…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. האם יש איזה קומבינה להשתמש בשנאי דומה אולי ? או איפה אפשר להשיג אחד ? או שאולי אני יכין אחד מכמה שנאים ? תנו עצה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. ערב טוב, היום, כשפתחתי את המחשב כהרגלי, המחשב נדלק, אבל לא היה שום דבר על המסך. המסך כאילו דולק על ריק. התצוגה על המסך היתה כאילו הוא הוא דולק, אבל המחשב סגור. הLED של הדיסק הקשיח פועלת כל הזמן. ניתקתי את הסידירום, את 2 הדיסקים הקשיחים ואת הפלופי והבעיה עדיין נמצאת, מה שאומר שזו בעיה או בלוח אם, או במעבד, או בזכרון. למען הפרוטוקול אני אגיד שהכרטיס מסך הוא בסדר, והוא סה"כ בן שבועיים. המעבד שלי הוא פנטיום 3, 667 מה"צ סלוט 1. הוצאתי את המעבד והכנסתי, ועדיין יש את הבעיה. הוצאתי את הכרטיס מסך והכנסתי, ועדיין יש את הבעיה. הוצאתי את הסטיק זיכרון היחיד שיש לי והחלפתי את הסלוט שבו הוא נמצא, ועדיין יש את הבעיה. מישהו יודע, או חושב שהוא יודע, או שיכול לתת לי קצה חוט למה לעשות? ניסית…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Necessary_Evil,

היי אנשים, זה הולך ככה... השארתי את המחשב כמה שעות לבד, אף אחד לא נגע בו... כשחזרתי אליו כל כמה שניות הסמן של העכבר קפץ למעלה, לבד, ככה סתם... איתחלתי, הסרתי ממנהל התקנים, ניתקתי, חיברתי, גם כשהוא היה מנותק הסמן קפץ למעלה (כבר אחרי האיתחול).. זה משגע אותי... מערכת הפעלה win2000 pro מה אני עושה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by yoniby,

ככה, אני מדליק מחשב השני שיש לנו, מחשב ישן, שאני לא נוגע אבל משמש אותנו לכתיבת מסמכים וכו', בקיצר, כשנפתח, מבצע קולות בחישה חזקים.... אחרי כמה שניות ( 15 בערך ), זה מפסיק, הקולות ממש מפחידים ואני רוצה לדעת מה זה.... תודה

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  23. Started by NuKe007,

ובכן, ניסיתי כבר את הפורום של אודיו (בלי להעליב חבר'ה וללא הועיל, עד היום אני מחכה לתשובה אז חשבתי לי שאולי אתם תוכלו לעשות משהו בנידון. המצב הוא כזה, הבעיה היא לא שלי אפילו, בשביל חבר שסובל (עם WIN 98)... אז ככה, חבר שלי יש לו מחשב AMD עם לוח אם של ASUS (אם אתם זקוקים לדגם מדויק יותר אני אוכל לבדוק) וכרטיס קול CREATIVE VIBRA 128. הכל החל טוב, כל עוד היה לו WIN 98 על המחשב, אבל מהרגע שהוא ניסה לעבור לXP הכרטיס קול שבק חיים והחליט שהוא לא מוכן לנגן יותר או להשמיע כל צליל בכלל. ניסיתי לפתור את הבעיה על ידי שינוי מלא אופציות (כמו למשל HARDWARE ACCELERATION או דרייברים מעודכנים), ולאחר מכן חיפשתי באינטרנט לקבל טיפת מידע על הבעיה, וכשפניתי לפורומים (במיוחד באתר של CREATIV…

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  24. Started by rweins,

שלום!!! יש לי מערכת ACER VERITON 7200. על הלוח אם יש כרטיס Magic Card של WinBond. "בטעות" איפסתי אותו עם DeBug ועכשיו ה Magic Card לא פועל או לא מזוהה ע"י הלוח... איך אני מחזיר את הMagic Card חזרה לפעול? תודה רבה!!! ולמנהל הפורום מצטער על הכותרת...

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  25. שלום !!!! יש לי כרטיס מסך ג'י פורס 4 טי אי 4200 עכשיו לאחר שהקנתי את Detonator 42.01 המחשק ג'י טי איי שלוש לא פעל לי !!! אבל שאר המשחקים עבדו ועבדו טוב יותר... כי בדרך כלל עקב המחשב היחסית חלש שלי יש 'תקיעות' באמצע המשחק כיאלו התמונה נעצרת לחלקיק שניה.. יש לי כמה שאלות... א.האם יש Detonator בטוח לחלוטין כי התקנתי את כמעט את רובם וכל אחד עשה לי בעיות במשחקים ב.האם יש תוכנה כלשהי של אנ ווידיה שעוזרת למחשבים חלשים שיש להם כרטיס חזק? ג.האם אין פיתרון אלה לשדרג? נ.ב ניסיתי להתקין אחד אחר לא עזר וDetonator 4.72 שנחשב ליותר טוב הוא תוקע לי את המשחק מאפיה בתודה מראש Lir@n

• 1 תגובה
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים