עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by omerico22,

שלום לכולם , יש לי מחשב עם נמפרט הבא : E8400 260GTX OC 4FB RAM וחלק מהמשחקים נתקעים לי זה קטע ממש מוזר באטלפילד החדש עובד לי חלק על הכי גבוה וקרייסיס גם אבל באטמן , AC , FALLOUT ועוד נתקעים לי משום מה למרות שהFPS גבוה מעוד .

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by ido7,

יש לי מחשב עם כונן sava dvd , ואני לא מצליח לעשות ממנו boot לשום דיסק ! ואפשר לעשות boot מהדיסקים האלו על מחשבים אחרים ... אם זה משנה הלוח זה - gigabye p55 ud2 . כשני עושה F12 בעליה ובוחר ב- cdrom הוא פשוט כותב לי: boot from dvd/cdrom ואז השגיאה שהוא לא מוצא מערכת העפלה , בלי השורה שאתה מצפה לה - press any key to boot from cd ... יכול להיות בגלל שזה sata dvd , צריך להגדיר משהו מיוחד בביוס ?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by shaithebest,

שבת שלום לכולם יש לי מחשב נייד שך LG E500 SPINE ואני רוצה לפרמט אותו נכנסתי לביוס והגדרתי שהבוט יהיה מהדיסק אבל כל F שאני לוחץ עליו לא נותן בקיצור איך עושים BOOT במחשב הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by arikm,

במחשב שלי אין חיבור SATA, מערכת הפעלה מותקנת בדיסק WD green 500GB AADS עם כרטיס STLAB SiI 3512 PCI SATA. המחשב נתקע לעיתים קרובות, לפעמים עם הודעה על בעיה ב-scsiport.sys. פעם אחת כבר החלפתי דיסק באחריות אחרי כמעט שנה, הדיסק הקודם היה כמעט זהה - AACS. המחשב הסתדר, עברו 3-4 חודשים ועכשיו שוב חזרו בעיות דומות. אני לא יודע אם הבעיה בדיסק או שאולי הבקר לא אמין וגורם לשגיאות בדיסק הקשיח. 1. האם זה בקר מוצלח לפי דעתם? 2. אשמח לשמוע המלצות לתוכנה לסריקת הדיסק הקשיח ומציאת סקטורים פגומים. chkdsk מצא כמות קטנה של טעויות, כנראה בגלל שהמחשב נתקע באופן פתאומי... חשבתי גם על כיוון שאולי ה-windows update עידכן את קובץ ב-scsiport.sys וגרם לבעיות אבל מצאתי רק תיעוד על בעיות שהיו ב-SP2 ולי…

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by BladeRunnerSting,

יש לי לוח GB GA-EX58-UD5 והכרטיס הזה בעצם משדרג אותי פלוס מינוס ללוחות מסדרה הA... אבל באתר של אסוס כתוב שהוא רק ללוחות שלהם. האם יש סיבה שזה לא יעבוד על הלוח שלי? אשמח לתשובה.

6. Started by roey12,

התקנתי את מה שצריך להפעיל את האפשרות לצפות בטלויזיה. אני נכנס לתמונה ורואה מסך שחור, אבל שומע את מה שיש בטלויזיה(נגיד אני שומע את יורם ארבל משדר את בארסה - אינטר)

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by thedarkman,

שלום יש לי את המסך SAMSUNG T220 ולפני כמה זמן הוא התחיל להיות מטושטש ולרעוד הדגם של הכרטיס מסך שלי הוא PALIT 9800GT 1GB הטמפרטורות של הכרטיס מסך שלי הם במנוחה 62 מעלות במאמץ עשיתי פעם אחת בדיקת מאמץ וזה הגיע לי ל-90 מעלות אז עצרתי את הבדיקה פחדתי שהוא ישרף האם משהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  8. עריכה: עכשיו הכל עובד :-) שתהיה אחלה שבת

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  9. מופיע לי עוד מסך שרשום בו : Novel NetWare Ready Firmware v1.00 (940810) © Copyright 1997-1994 Novell, Inc. All rights reserved. VIA PCI 10/100Mb Fast Ethernet Adpater v3.32 (06/22/2001) Analyzing network Media type, this will take several moments.... OK. RPL-ROM-ADR: 0007 915B 14BB RPL-ROM-IRQ: 5 RPL-ROM-PIO: D800 RPL-ROM-FFC: 1_ שמעכב לי את העלייה, איך מורידים אותו וגם את המסך של הביוס? ניסיתי דרך הביוס לא הבנתי מה ללחוץ שם

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by arigo,

שלום חברים, בזמן האחרון יותר מידי תקלות קורות לי הפעם המסך נורת המסך נדלקת למסך VP 930B של VIEWSONIC 19(מסך מעולה בן 4 שנים) אך המסך לא מראה שום דבר וגם לא רואים בו כלום חיברתי את המחשב למסך אחר והכל בסדר עם המחשב כי יש תמונה במסך האחר! לכן אני מניח שהתקלה היא במסך לצערי ! פתחתי את המסך אולי למצוא פיוז או משהו שנראה שרוף אבל לא מצאתי. להיפך ראיתי כי יש מתח יציאה של כ 5V בכל מיני מקומות וכך אני מניח שהשנאי לא נשרף. לפיכך יש כדאיות לתקן מסך כזה? במסך חוץ מלד ההפעלה לא דולק שום דבר גם לא שאני לוחץ על כפתורי השליטה שלו תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by Bebush,

הבעיה התחילה עד לפני 2-3 שבועות שהרצתי את המשחק Assassin's Creed 2 והמחשב היה קופא לגמרי, שום דבר לא היה עובד הייתי חייב לעשות ריסט. לאחר כמה זמן שמתי לב שהבעיה גם הייתה במשחק Battlefield Bad Company 2, עכשיו זה קורה לי כל איזה 15-20 דקות שאני משחק באטלפיילד.. יש משחקים שאני מריץ והכל עובד יופי בלי בעיה בכלל... -ניסיתי להריץ את באטלפיילד גם על הגדרות שונות, שוב ללא הצלחה... היה לי OC לכרטיס מסך שביטלתי אותו והבעיות עדין המשיכו. היה לי OC למעבד שגם אותו ביטלתי והבעיות עדין המשיכו. כשהמחשב קופא שמתי לב שההארדיסקים והכרטיס מסך עדין ממשיכים לעבוד. יש אפשרות לבדוק מה גורם לזה? אני כרגע מריץ OCCT לכרטיס מסך, וMEM TEST.. - עידכון 1 הרצתי 3DMARK Vantage על ההגדרות הכי גבוהות, ללא…

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by brum,

אהלן. הווינדוס XP נכנס ללופ של הדלקה וכיבוי ורק אחרי שהשארתי סטיק זיכרון אחד הצלחתי להעלות את המערכת. עשיתי בדיקה ב MEMTEST וקיבלתי ERROR החלפתי לסטיק השני ושוב ERROR לקחתי שני סטיקים אחרים מחבר וגם עליהם קיבלתי שגיאות. נראה לי מוזר. המערכת מדי פעם קורסת כך שברור שיש בעיה. האם לדעתכם הבעיה בכלל בלוח? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by big454,

שלום, נתקלתי בבעיה בכונן שלי שאני פשוט לא מצליח להשתמש בו אני מחבר אותו והכל , המחשב מזהה אותו . אני לוחץ על סרט והוא לא נותן לי לפתוח בטענה שהוא לא מזהה את החיבור , אין לי אפשרות גם להעתיק מאותה סיבה.. אחרי שניסיתי במחשב אחר לפתוח אותו הגעתי למצב שהוא לא נפתח בכלל. מופיע חלון שבו רשום : d:/ is not accessible inpage שגיאה בביצוע פעולת מה עליי לעשות?? (יש לציין שיש בכונן 450 ג'יגה חומר )

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  14. שלום לכולם לאחרונה קניתי כרטיס רשת אלחוטי של TPLINK עם כניסת PCI. ברצוני לשים אותו במחשב הישן בבית שכן החדש מחובר בעזרת כבל לנתב. אני לא יודע למה, אבל המחשב הישן (פנטיום 3) מסרב לזהות את הכרטיס, הוא פשוט מתנהג כאילו לא הכנסתי שום דבר. בדקתי כמובן את הכרטיס רשת במחשב החדש והוא מזוהה מצוין, בנוסף בדקתי כרטיס PCI אחר באותה כניסה במחשב הישן ולא היתה בעיה כלל. על הכרטיס רשת רשום PCI 32 ביט שזה לדעתי הגרסה הרגילה ולא אמורה להיות למחשב בעיה לזהות אותו. אני מבולבל ממש, מישהו יודע מה הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. החלק הראשון עולה, לאט באופן מבהיל, כשלוחצים על המתג POWER, והדברים מתחילים להירשם, האותיות באנגלית נרשמות כאחת ל-שנייה וחצי בערך, וכך החלק הראשון לוקח עד 10 דק'! המחשב ישן, וזה קרה רק לאחר שהתקינו כרטיס מסך חדש של NVIDIA. שאר הדברים עובדים היטב, והבעיה חלה רק בזמן המסך הראשון בעט לחיצת כפתור הPOWER. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  16. אני עושה בדיקות מאמץ ב OCCT ומקבל שגיאות ואין לי שום אוברקלוק. למה זה קורא? יש לי מעבד Q9450 וזה כל הזמן כותב לי בעיה ב CORE אחר פעם ב 1 פעם ב 3

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  17. שלום לכולם הרכבתי מחשב חדש לוח אם של ג'יגבייט P55 מעבד i5 750 כרטיס מסך רדיאון 5670 ספק אנמרקס 400 וואט קשיח 500 מארז קולרמאסטר 690 II הכל עובד רק אין תמונה במסך סיימתי רק לחבר הכל והמסך מחובר דרך יציאת DVI שיוצאת מהכרטיס מסך

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  18. Started by GeForce93,

המפרט: Intel Dual Core E5200 2.7GHZ ASUS P5KPL9-AM/PS KINGSTON DDR2 2GB 800MHZ WESTREN DIGITAL 320GB LEADTEK NVIDIA GEFORCE 9500GT 1024MB כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX מסך BENQ 20" רחב ספק כח 500W ומארז ג'נריים. כאמור, המחשב של אחי נתקע באמצע משחקים שנחשבים "קלים" - לדוגמא "NBA2K10" שרץ במחשב השני שיש לו כרטיס מסך יותר חלש ומעבד יותר חלש, עם ספק ג'נרי ומארז ג'נרי (אני מדגיש שזה לא העניין). כל החלקים באחריות - מה זה יכול להיות? נ.ב מדי פעם המחשב בעת ההפעלה פיזית נדלק, אבל המסך לא מציג כלום. לאחר שאני מרסט אותו זה מסתדר... > התופעה הזאת נעלמה, אבל בכל זאת זה מדאיג. שוב, מה זה יכולה להיות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  19. שלום ברשותי מחשב נייד מסוג ACER Extensa 5630 אתמול ראיתי משחק הוקי-קרח שמשודר באינטרנט במחשב וחיברתי אותו ביציאת ה hdmi שלו ל lcd בסלון. לאחר מספר דקות המחשב קפא ונתקע.לחצי על כפתור ההדלקה לחיצה ארוכה וכיביתי. לאחר מכן שהדלקתי אותו שוב הוא עצר בביוס,אמר לי את החומרה שמותקהת בו ואמר שיש error ואם אני רוצה f1 להמשיך ואז כבר שמגיע המסך עם הכיתוב ACER הוא נתקע,יש למעטה סקלה כזו עם פס כחול והוא נתקע בערך אחרי 3/4 דרך. מעבר לכך יום קודם גם ראיתי סרט באותה הדרך דרך המחשב לטלוויזיה,ואני לא יודע מה חשבתי לעצמי אבך פשוט ניתקתי את הטלוויזיה ולחצתי על לחצן הכיבוי ואמרתי לעצמי טוב המחשב יעלה מחדש והוא לבד יסדר לעצמו את הפלט של התצוגה כי כבל ה HDMI מנותק. אך זה לא קרה והוא בכלל לא הגי…

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  20. שלום! לא עשיתי שום שינוי תוכנה במחשב לאחרונה, אני חוזר מהבפר מדליק אותו וזה נותן לי את ההודעה AMD data change update new data to DMI! לפעמים הההודעה הזאת הייתה מופיעה אבל המחשב היה עושה BOOT וכו', עכשיו המחשב לא עושה צעד אחרי ההודעה הזאת. עשיתי LOAD DEFULTS בביוס, אני מבקש עזרה בדחיפות, מחר עלי להגיד פרויקט לבגרות ועוד לא סיימתי אותו. תודה מראש עידכון- שיחקתי עם ההארד דיסקים לא עזר כלום. הוצאתי את הסוללה של הלוח אם- כנ"ל הוצאתי את הכרטיס מסך גם אם אני עושה FIRST BOOT DEVICE ככונן DVD ושם בו את דיסק ההתקנה של הוינדואוס המחשב עדיין נישאר קפוא בהודעה הנ"ל גם לסייפמוד לא ניתן להכנס><

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by oz12,

שלום המחשב שלי עושה ריסטרטים כול הזמן הוא מגיע לטעינה ואז ישר מסך כחול ושוב מחדש הכול. הצלחתי להיכנס ל safemode כמה פעמים ואז לעצור את המסך הכחול והוא אמר שהבעיה עם ה sptd.sys לאחר כמה פעמים המחשב כבר לא נכנס לשוםsafe mode מה לעשות ?הדבר היחיד שאני יכול כדי להגיע למחשב זה להכניס את הדיסק של הוינדוס ללחוץ R ומשם מה ?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  22. החלפתי היום את המעבד ואת הזיכרון , המפרט בצד ימין המעבד החדש הוא Phenom II 720BE הזיכרון הוא 4GB KIT OCZ REAPER DDR2 1066 PC8500, שני סתיקים של 2 גיגה. יש לציין כי את הזיכרון החדש הרכבתי לתוך 2 סלוטים שונים, לא אותם סלוטים שבהם הייה הזיכרון הישן בגלל הקירור של המעבד. כאשר אני מדליק את המחשב , הוא משמיע ביפ אחד ארוך כל כמה שניות. עריכה: אוקיי , אחרי קצת בדיקות גיליתי כי הבעיה נוצרת בגלל הזיכרונות , הזיכרונות הקודמים שלי היו מחוברים ל סלוטים 1 ו 2 , את החדשים ניסיתי לחבר ל 3 ו 4 , ביגלל הגובה של הקירור הם לא יכנסו פיזית לסלוטים 1 ו 2. ניסיתי לחבר את הזיכרונות הישנים לסלוטים החדשים , והמחשב עולה בלי שום בעייה , אבל כאשר אני מחליף לזיכרונות החדשים הוא לא עולה , ומשמיע …

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  23. שלום יש לי מחשב נייח: מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO לוח אם של ג'יגה בייט EP45-ED3L מעבד של אינטל E7500 כרטיס קול מובנה של REALTEK המחשב ממקומם בסלון מחובר לרסיבר ולטלוויזיה. יש לי את כל המקודדים הדרושים, נעשה עידכון ביוס+ כרטיס קול לגירסה הכי עדכנית מהאתר של היצרן. ברגע שאני מתחיל לראות סרט או לשמוע מוזיקה במספר נגנים שונים, אני מאבד את הסאונד מהרמקול סנטר כל כמה דקות, פתאום יש סאונד פתאום אין. רסיבר חדש,והכבל שמחבר ביניהן תקין. כמו כן שברגע שאני רואה סרט בטלוויזיה באופן רגיל, לא דרך המחשב ( הרסיבר מחובר גם לטלוויזיה ) שומעים מעולה ברמקול סנטר ואני לא מאבד סאונד אפילו לרגע. זה קורה רק במחשב. האיבוד של הסאונד הוא מתחיל בדעיכה קלה,ואז יש קיטועים ואז נעלם, ואז חוזר אחרי כמה …

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  24. אוקיי חבר'ה, אז ככה.. יש לי בעיה מאוד מטרידה במחשב.. במחשב שלי מותקנות שתי מערכות הפעלה במקביל:Windows 7, וWindows Xp Windows7 עולה כרגיל, ללא שום בעיות, אבל לעומת זאת Windows Xp, "נטען"[מופיע מסך הטעינה עם הלוגו של מיקרוסופט], ואז פשוט מופיע מסך שחור, והמסך מגיב בצורה מוזרה, כאשר בצד שמאל למעלה הוא כותב:"Analog ואז Digital".. אין לי שמץ של מושג למה לכל הרוחות הוינדוס לא עולה לי, ואני כבר שעה שובר את הראש בניסיון למצוא פתרון לבעיה המטרידה הזאת :s05:..מקווה שתוכלו להאיר קצת אור על הבעיה ההזויה הזאת

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by DL,

שלום חברים, אחרי שהמחשב שלי (מפרט בפרופיל) נעשה ממש איטי בזמן האחרון עשיתי פירמוט והתקנתי ווינדוס 7. אחרי ההתקנה, כל פעם שהמחשב מגיע למצב של עליית הווינדוס (הפס הזה שזז על המסך) הוא פשוט עושה לעצמו ריסטרט ואח"כ נתקע במסך של עליית הביוס. בדקתי בתוך המארז וכל הרכיבים מותקנים כמו שצריך, בעיית תוכנה זה לא ככה שאני מעריך שיש איזשהו חלק שגורם לבעיה. אני אשמח לעזרה בזיהוי המקור לבעיה, ויעשה\יענה על כל שאלה שתוכל לעזור בנושא. נ.ב. אני נמצא ברייד 0 והווינדוס עצמו עשה מחיצות בכונן בזמן ההתקנה לצורך קבצים של הווינדוס. הבנתי שזה לא בריא לעשות מחיצות בכונן רייד, יכול להיות שזו הבעיה? תודה מראש, אלמוג.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים