תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום.. ברגע שאני רושם בתיבת שם המשתמש והסיסמא את השם והסיסמא ולוחץ "הכנס" אז זה עשוה לי כאילו זה נכנס וחוזר לדף הראשי בלי לרשום שום שגיאה למשל בוואלה שאני רוצה להכנס לדואר אז אני רושם את השם משתמש וסיסמא אך זה טוען דף וחוזר לדף הראשי של הדואר אפיה שהכנסתי את השם משתמש והסיסמא.. ניסיתי בכמה אמצעים לפתור את זה אך זה לא הצליח..ניסתי לפרמט וזה לא עזר.. וניסיתי להתקין IE7 וזה גם לא עזר.. אם מישהו יוכל לעזור לי ולתת קצה חוט לבעיה אקבל זאת בשמחה.. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
איך אני יכול להוריד ממני את התראת האבטחה של וינדוס?
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 עם WIN98 ואני מחובר לאינטרנט דרך מודם USB ADSL(דגם ALE130). הבעייה שלי היא שכאשר אני מוריד דרך האימיול(רק דרכו) לאחר זמן מסויים מתבצע ניתוק מהאינטרנט ,ורק כיבוי והדלקה מחדש או לעיתים ניתוק וחיבור לאחר זמן מסויים של כבל ה USB מהמודם, נותנים אפשרות להתחבר מחדש לאינטרנט. מה ניתן לעשות כדי למנוע ניתוקים אלה?( הם קורים תמיד בחיבור לאימיול והחלפת גרסאות של אימיול או חיבור המודם USB לכניסת USB אחרת לא עזרו). תודה מראש אסף
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה אשמח את תעזרו ... חבר שלי רשם : "אני מתקין את הווינדואס , רואה שיש 250 גיגה , בכל מקרה כאשר הגעתי לווינדואס נשאר רק 140 גיגה .... החלטתי לפרמט וב ולא עזר . למישהו יש מושג מה הבעיה ? ואם אפשר לסדר אותה מהווינדואס או ממקום אחר ?"
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה הפורום הנכון. קניתי והרכבתי מחשב חדש (מפרט בצד). כשהמחשב עולה, מייד אחרי הלוגו של אסוס מופיעה האזהרה הבאה : WARNING: H/W MONITOR STATUS ABNORMAL. כשאני נכנס לביוס אני מגיע לתיקיה של power ולאחר מכן לתיקיית h/w monitoring , שם מופיעים לי באדום הדברים הבאים : VCORE VOLTAGE- 4.08V VOLTAGE 3.3 -4.08V 5V VOLTAGE-6.85V 12V VOLTAGE-16.32V אני מבין שכנראה יש יותר מדי מתח במסילות, אבל מה גורם לזה ? באותה תיקייה מופיעים גם הערכים של טמפ' המעבד וטמפ' לוח האם, שניהם מינוס 128 מע' צלזיוס (תקלה כמובן). יש קשר בין הדברים ? לציין שלאחר שאני מאשר את ההודעה ב POST ה-win עולה כרגיל ללא בעיות, הטמפ' תקינות והכל עובד. הביוס מעודכן לגירסה האחרונה שלו, יש למישהו רעיון ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הרכבתי כרטיס פקס Dynamode NetoDragon 56K PCI Voice modem, ןעם הדלקת המחשב -נשמעים צפצופים ללא הפסקה ומ"ה לא עולה מה ניתן לבדוק?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
השאלה שלי האם הcommit charge שנמצא במנהל משימות שלי גדל האם זה יכול לגרום לתקיעת המחשב כי פעם היה לי בסביבות ה500 פעם אחת שהפעלתי משהו כל הלילה אז זה הגדיל אוטומטית את זה ל1249 ונראה לי שזה מה שתוקע לי את המחשב האם זה ייתכן ואיך אני משנה את זה?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אהלן התקנתי בעבר את המשחק Pro Evolution Soccer 5, שפעל במשך זמן מה ללא שום בעיות, ולפתע החלה הבעיה: עם הרצת המשחק, לאחר הצגת שני העמודים הראשונים עם הלוגו של KONAMI וכו, למעשה בשלב של התפריט הראשי - נהיה מסך שחור, אין שמע, והמשחק נתקע. הצלחתי פעם אחת להגיע ל Task Manager, וראיתי שהוא ב Not Responding. מיותר לציין שהסרתי והתקנתי את המשחק מספר פעמים, אך ללא הצלחה. עם יציאת PES 6 התקנתי אותו, ואני נתקל באותה בעיה בדיוק! חומרה - Intel Celeron 2.6, 512RAM, כרטיס מסך - Gforce PX6600 LE. המחשב הזה מריץ משחקים כבדים אחרים ללא שום בעיות, אני ממש חסר אונים. אשמח לעזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
טוב אנ מעוניין לקנות מחשב ואני גר בכרמיאל ואין שם מספיק חנויות מחשב... קיצר.. יש מקום שכולם מזמינים בו(לא באינטרנט)!!!!! וזה בלי רמאויות וכל זה???
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
טוב הכותרת מתארת את זה הכי טוב שאפשר, אני מנסה להתקין כל פעם חלונות אקס פי על מחשב פשוט (סלרון 2.53) עם הלוח הנ"ל, יש לי כונן קשיח סאטה 80 ג'יגה, והלוח מסרב להתייחס בביוס ובהתקנת ווינדוס לסאטה למרות שעל הלוח יש שתי יציאות סאטה. זה מחשב שני שלי (בשביל אמא) המחשב השני לא באותו מפרט ואין לי איתו בעיות אז הוא לא יצויין כאן. עם המחשב הבעייתי קיבלתי דיסקט התקנה ל-Raid (הלוח תומך רייד 0 ו-1 לפי האתר וגם על קופסת הלוח זה מצוין) וחשבתי שאיתו תיפתר הבעיה והסאטה תעבוד (אני לא צריך שהסאטה יעבוד ברייד יש לי רק כונן אחד ופשוט אני רוצה להתקין עליו אקס פי), אבל גם אחרי הוספת הדרייבר (F6) הכונן לא מזוהה. מה עושים ? ניסיתי למצוא עדכון לביוס, אבל זה MSI והאתר שלהם זה מבוכים ודרקונים, לא מצא…
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית e6300 עם גיגה זיכרון הכל היה בסדר עד לפני כמה ימים... פתאום התחלתי להרגיש איטיות ועכשיו כשאני פותח קובץ מקובץ ב rar של 350MB לוקח לו יותר מ 1 לסיים לפני זה, זה היה לוקח לכל היותר 10 שניות, יש לי גם אוברקלוק ל 2.8mhz. הטמפרטורה לא עולה על 35 למעבד גם במאמץ, בדקתי וירוסים עשיתי איחוי לכונן הכל רק שום דבר לא משתנה... במה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
נכון יש את הסרטונים שבאתר ynet? בחדשות שם נו.. הקיצר יש לי ראוטר edimax br 6104K יש לי רשת של שני מחשבים במחשב הבעייתי שהוא די חדש (פנטיום 4 3 ג'יגההרץ) מותקן אקס פי סרביס פק 2 אני לא חושב שהפיירוול של הווינדואז חוסם וגם לא של הראוטר כי במחשב השני הסרטונים עובדים ובמחשב השני גם מותקן סרביס פק 1 והוא מחשב יותר ישן פנטיום 3 600 כל אופן יש גם ווינדואז מדיה פלייר 9 במחשב הבעייתי וזה לא בעיה של קודקים לפחות כך נראה לי כי הוא נותן לי תתמונה הראשונה של הסרטון ואני מנסה לעשות "פלאיי" אבל הוא מנסה להתחבר רושם לי מתחבר ופשוט קופא לא זז בכלל כאילו. למישהו יש שמץ של מושג מה זה יכול להיות? דרך אגב ניסיתי להוריד תוכנה פרוצה של אינטרנט אקספלורר 7 על מנת לא לעשות עידכון כי אין לי תוכנה…
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
I just finished assembling my new system- DFI LanParty UT Ultra-D NF4 AMD Athlon64 +3700 san diego G.SKILL extreme series 400Mhz 512x2 Gygabye GeForce 6600GT 256MB MAXTOR 200GB sata 2 Diamondmax 10 Once the system was built, and the power supply was on, the "StandBy Power Led" worked, but the "Dram Power led" Didnt! (obviously the system didnt Boot) All the power cables are properly connected, and all the IDE FDD SATA ones aswell. *When I tried to boot the system with only the MOBO connected to the power supply the system did boot (and the dram power led worked aswell) What's the problem here?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני צריך עזרה/מדריך איך לצרוב לדי וי די . יש לי צורה dvd של nec הדגם הרגיל + nero 7 ultra edition . אני חושב שצריך להיכנס ל video/pic שם לבחור dvd-video ואז לצרוב אבל אני רוצה לצרוב כמה סרטים + תרגום באותו דיסק אשמח אם מישהו יכול לעזור לי תודה...
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהוא פה מכיר תכנה טובה לשליחת פינגים? תודה למי שיעזור אם אתם יכולים תביאו את השם של התוכנה קישור להורדה יעזור מאוד! ;D תודה רבה למי שיעזור! ודרך אגב לא ידעתי כל כך איפה לשים את הנושא אז למי שיעביר אותו שישלח לי הודעה פרטית לאיפה הוא העביר! תודה.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מאוד שלקחתי ממנו את ההארד דיסק , היה בתוכו וינדאוס 98 עכשיו רציתי להתקין XP עליו ולשים אותו במחשב חדש יותר הבעיה היא שאני שם אותו במחשב החדש הפנטיום 4 הוא לא קורא את ההארד דיסק.כלומר אני שם את הדיסק של הווינדאוס XP כדי להתקין אותו ובהתקנה הוא רושם לי שהוא לא מזה את ההארד דיסק. הקטע הוא שבBIOS אני רואה יפה מאוד שהוא מזהה את ההארד דיסק. יש למישהו רעיון איך אני יכול להתקין את הXP?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאודד מעצבנת במשחקים כל משחק שאני משחק,אחרי מספר דקות המסך מושהה ואני חייב לעשות ריסט. הטמפרטורות שלי בסדר- 40 מעבד 40 הארד דיסק 40 לוח אם 67 כרטיס מסך-לא במאמץ,במאמץ זה בטח מגיע ל80 מקסימום שזה גם לא כל-כך נורא. יש לי את הדרייברים החדשים של כל הרכיבים מותקנים וDX 9.0C. הבעיה התחילה ממתי ששידרגתי את הלוח+המעבד פירמטתי והתקנתי ווינדווס מחדש. המפרט שלי בסדר גמור- AMD64 3500 Venice MSI K8N NEO2 XFX Geforce 6600GT AGP Micron 512MB Segate Barracuda 160GB Thermaltake Silent Purepower 560W Thermaltake V5000A-xazer5 DAMIER+Silent Tower אז בבקשה תגידו לי מה עוד יכול לגרום לבעיה זו
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני לא יודע עם הבעיה קשורה לחומרה או תוכנה אבל אני ינסה את מזלי. יש לי מחשב עכשוי והבעיה שלי היא כזאת, כאשר אני מעלה נגיד שיר בוינאמפ ובאותו זמן מפעיל תוכנה נוספת כמו NERO השיר נשמע לי מקוטע, או שיורד לו הקצב עד שהתוכנה נפתחת. פשוט נראה כאילו הכול איטי וזה פוגע בעבודה השאלה היא אם זה בעיה חומרתית או תוכנתית
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, המחשב החדש שלי מסרב להידלק, ואני חושד שהבעיה היא בלוח האם שלי - Gigabyte GA-K8NF-9 (שאר המפרט בסוף ההודעה). בהתחלה לא היו שום בעיות, אבל לאחרונה הוא היה מגיב ללחיצה על כפתור ההפעלה רק כעבור מספר דקות. עכשיו הוא אינו מגיב בכלל ולא מראה שום סימן חיים כשאני מנסה להפעיל אותו - הנוריות לא נדלקות, והמאווררים לא מופעלים - כלום. החלפתי את הספק, וגם ניסיתי לנתק את הכוננים מהלוח אם, אבל שום דבר לא עזר. האם מישהו נתקל בתופעה דומה עם ה-GA-K8NF-9? האם יש למישהו עצות לפתרון? (מעבר לפתרון המייגע של לשלוח את הלוח אם בחזרה לחנות) בתודה מראש, g8byond המפרט של המחשב: מעבד AMD Athlon64 3.00 GHz Venice לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 כרטיס מסך Leadtek 6600GT Extreme ספק ThermalTake Pure Powe…
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום כולם למה כשאני מפעיל את המחשב אני לא רואה שום מסך של BOOT רואים שהמסך נדלק אבל הוא שחור ואז מופיע למטה אפס ואז המערכת הפעלה עולה... מישהו יודע איך אני יכול לגרום לתמונה של הBOOT או לכתובת הזאת להופיע? יש לי לוח אם INTEL DG965RY תודה עמית
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD ATLON 3800 X2 פתחתי את המארז שלו וראיתי שמאורר וגוף קירור מלאים באבק ושערות של הכלב (הכלב לפעמים נשכב ליד המחשב). עכשיו השאלה שלי בשביל לנקות את זה ,האם אני יכול לנקות את זה בספריי לחץ אוויר בלי להוציא את המאורר ואת הגוף קירור? ,או שאני צריך להוציא את המאורר ?.ואם ואני יכול לנקות את הגוף קירור בלי להוציא אותו? ואם אני מוציא את שניהם אם אני צריך למרוח מחדש משחה טרמית ? המאורר וגוף קירור הם מה שמגיע עם המעבד של AMD תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ראז תישמעו איזה בעיה זאת אבא שלי מיתקשר אליי והוא מספר לי שבמחשב שלו יש בעיה שבטעינה של הווינדוס זה טוען קצת את הווינדוס ואז יש מסך שחור לגמריי המנורה הירוקה של המסך דולקת ומראה שהמסך עובד אבל אין תמונה אין כלום רק שחור והכונן ממשיך ליפעול הוא גם מספר שזה רקה מאתמול הוא בא ליצפות בסירטון ואז המחשב ניתקע לגמריי והעכבר לא זז אבא ראה שהמחשב תקוע לגמרי אז הוא השאיר אותו דולק וכיבה את המסך והמחשב היה תקוע כל הלילה וזה ככה קרה מאתמול כאילו הבנתם זה מאתמול.... שהוא בא להפעיל סרט והמחשב ניתקע ממש לגמרי אז הוא כיבה רק את המסך והשאיר את המחשב עצמו דולק שהוא במצב תקוע.. אבא שלי ממש חדש בעסק של מחשב הוא לא ממש מבין במחשבים הוא בקושי יודע להפעיל אותו והוא לומד בוא חומר למבחנים... אז מ…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם דרל הביוס היתה לי אפשרות להמהיר ל 166 תמעבד בחרתי בזה עשיתי SAVE המחשב עשה ריסטרט והמסך פתאום לא נדלק, ניסיתיח תמסך במחשב אחר והוא עובד מצויין ניסיתי לאפס את הביוס ,הוצאתי את הבטרייה שמשך 20 דקות והחזרתי, הדלקתי תמחשב והעדיין לא עובד מישהו בבקשה יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
כשאני צורב דיסק אז יש את האפשרות ''COVER DESINER'' אבל לא מצאתי את האפשרות של להגדיל את הכתב זה יוצה בגודל של 0.005 אינץ' עריכה: למה אף אחד לא עונה???
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
עשיתי שהוא יסרוק רק את הראשון כל השאר הוא עושה סריקה אבל שאני עושה את הראשון הוא רושם FAILDE זה אומר שיש שגיאה במעבד? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-