עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. למנהל הפורום שלום. בגלל בעיית גלישה הועבר הנושא פעמיים. אודה לך באם תמחק עותק נושא זי. שלום אני מנסה להרכיב מחשב הכולל: לוח אם:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=NFlvt10av3F7ayQ9 מעבד:אטלון 64 3000+ (מעבד שנרכש לבדיקת הלוח והפעלה של מערכת שלמה. כרטיס מסך: http://www.dclstore.co.uk/desc-palit-1gb-radeon-hd-4870-sonic-pci-e-2.0-dual-edition-retail-xae-4870s0502-pm9248-pid-2516.aspx ספק כוח:NX-8060 של חברת NEXUS בתחילה הרכבתי את המערכת עם הרכיבים הנ"ל, אך המחשב לא עלה, נשמעו ציפצופים: אחד ארון ושלושה קצרים, מה שמעיד על בעיית מתחים. חשבתי שתושבת ה- PCIE לא תקינה ולכן ניסיתי להעלות את המערכת (כמובן שלרמת הביוס בלבד) עם כרטיס מסך לתושבת PCI בלבד, וראה זה פלא המערכת עלתה. החל…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by טל קורקוס,

כל פעם שאני מפעיל 3DMARK 2006 התוכנה עולה שאני לוחץ " בנצמרק " הוא מתחיל וקורס כמו דפדפן , שאני מפעיל 3DMARK2001 זה עובד ומסיים ואני מקבל את זה , התוצאה נורמלית ?

3. Started by טל קורקוס,

בדקתי את הכונן הקשיח ב MHDD אין שם UNC בד סקטור אבל למטה בתוכנה אני מקבל EROR והמספר של הסקטור הפגום באדום ורשום UNC 0 , הכונן קשיח נחשב עדיין תקין ? יחליפו לי דבר כזה ?

4. Started by טל קורקוס,

התקלה הכי מוזרה שקרתה לי בחיים , המחשב עשה פתאום ריסטרט הבקר של המאווררים נכבה לגמרי נעלם ממנו המתח בדרך כלל שעושים RESET הבקר לא אמור להתכבה זאת אומרת שמשום מה המתח לבקר הפסיק חיפשתי בתיקיה MINIDUMP היא ריקה טמפרטורה תקינה , זכרונות תקינים , הכונן הקשיח אין לו בד סקטור אבל EROR עם זאת הבקר של המאווררים לא אמור להתכבות ואם הכונן הקשיח " תקול " הוא אמור לעשות רק RESET אני חושד בספק כח שמתקרבים לספק יש צליל חשמלי אבל זה עובד ככה 3 חודשים רק היום קיבלתי RESET ראשון עשיתי את כל הבדיקות הכול תקין מאז לא נכבה התפעלתי OCCT לאמץ את הספק כח , מעבד , זכרונות כלום הכול תקין , גם הטמפרטורה של המעבד

5. Started by ziv124,

שלום זאת בעיה שצצה פתאום..... אני משחק במחשב, אחר כך עושה כיבוי שסיימתי פתאום הדלקתי את המחשב הכל נדלק וזה.. פתאום אומר לי eror שנמחק איזה קובץ או חלה טעות בקובץ ב system ואז ניהיה מסך כחול כזה שרשום בו איזה 4 פסקאות אולי יותר.. ואז הוא הולך למסך שיש לי אפשרות בחירה start windows normaly safe mode ועוד.. שבחרתי בוינדאוס נורמלי הוא עושה אותו דבר הבעיה חוזרת על עצמה הכל מהתחלה.. ב safe mode לא חלה הבעיה.. ושאני מנסה לפתוח את backup resetore point הוא לא נותן לי... מה לעשות אולי repair איך עושים repair ל windows 7??

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by עוד אחד,

תיאור הבעיה: לא תמיד ה BOOT מצליח במחשב. במיוחד יש בעיה כאשר מדובר ב BOOT קר (לאחר שהמחשב לא פעל) בד"כ מה שקורה זה שהמחשב נדלק (יש מתח, נוריות, מאווררים מסתובבים, אין תצוגה) ומיד נכבה, ומנסה להפעיל את עצמו מחדש. זה קורה עד פעמיים ואז המחשב נדלק, יש POST והמערכת הפעלה עולה (64 WIN7) קוד ביפים בPOST: (אין כבר טבלאות ביפים לתקלות ?? לא מצאתי בחיפוש ללוח שלי, ואין במדריך למשתמש...) 2 ביפים קצרים - פאוזה - 6 ביפים בעיה 2 (נגזרת של הראשונה ?): לפעמים בהפעלה, במקלדת נדלקות 3 נוריות (ולא נכבות) בצורה שנראית אקראית (לפעמים כל הנוריות דולקות, לפעמים חלקן), ולאחר מסך בדיקות הPOST, המקלדת קפואה. לא עוזר ניתוק וחיבור מחדש המצב נשאר זהה. לפעמים גם כיבוי לא עוזר, ורק ניתוק מהחשמל "משחרר…

7. בהתחלה חשבתי שהתשתית של החשמל בעייתית בגלל החורף הקשה בחוץ בגלל שהמחשב עושה ריסט הבקר של המאווררים נכבה / נדלק בפתאומיות ממש מוזר אם הבקר סגור הוא נדלק בריסט ואם הוא דלוק הוא נסגר בפתאומיות למה ? נכנסתי למיני דאמפ וזה רשם : Probably caused by : win32k.sys ( win32k+a42ee ( מה הפירוש של זה ? בעיה של דרייברים ? ממש מוזר , הפעלתי OCCT וכלום המחשב תקין , אפילו עשיתי OC 25% לראות מה יקרה ולא קרה כלום המחשב עובד רגיל אז למה זה קורה ? 3@2.4 GHZ

8. יש לי מחשב של IBM דגםA50 אך במחשב אין לי אפשרות להוסיף כרטיס מסך יש לי רק מובנה ואני מאוד רוצה לחבר אותו לטלויזיה חברים המליצו לי על האתר הזה שרק אתם תוכלי לייעץ לי ולעזור לי תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  9. אני לא מצליח לעשות את זה יותר בוינדוס 7 כי הוא תמיד כותב שהסמלים (שהורדתי בשביל 7) לא נכונים אז אני לא יודע מאיפה נובעת הבעיה צורף קובץ dmp בתוך RAR תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  10. מחשב של חבר התחיל לפעול מאוד לאט מבחינה גראפית לדוגמא כשמזיזים חלון זה זז בצורה לא נורמלית. לא חלק כמו שזה היה אתמול. הורדתי GPUZ ושם זה מראה את השעונים על 0 MHZ כמו שאתם רואים בתמונה: בכל מקרה גם משחקים פועלים חצי כן ולא, ז"א שהרוזלוציה לא ניתנת לשינוי אך הוא פועל חלק כמו מקודם. התקנתי מספר דרייברים ניסיתי גם ישנים יותר אך שום דבר לא פעל, גם דרייברים חדשים ללוח לא פתרו את הבעיה. הכרטיס קיים באותו מחשב הרבה זמן. אך אתמול בזמן משחק מסויים המחשב נתקע ואחרי הריסטרט המחשב שוב נתקע, החבר עשה ריסטרט שוב ומאז זה ככה. הכרטיס הוא של LEADTEK 8500GT. ואחרי גיגול ראיתי שזה דיי נפוץ ב8500 אך לא ראיתי שום פיתרון. האם למישהו יש מושג כיצד לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  11. Started by DoR TnT,

המחשב שלי באמצע עבודה, עמידה, גלישה עושה ריסט לבד, פעם בכמה שעות. המחשב ללא OC הטמפ' במאמץ של כל המחשב תקינות, הרצתי תיקון שגיאות לדיסק קשיח, והרצתי MEMTEST ולא גילה תקלות. ממה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by osprey,

התקנתי על מחשב חדש את חלונות 7. ההתקנה עברה ללא בעיות וכל ההתקנים בסדר. הבעייה היא שלאחר כיבוי והדלקה מחדש של המחשב, חלונות לא עולה - מיד לאחר מסך ה- BIOS אני מקבל מסך שחור, מבלי שחלונות אפילו התחיל את הטעינה. אין שום הודעה בדרך, והכיתוב היחיד על המסך הנו האותיות EB בפינה הימנית התחתונה של המסך. לעומת זאת כאשר אני מדליק את המחשב כאשר דיסק ההתקנה בכונן, חלונות עולה ללא שום בעייה. חשבתי שאולי משהו בהתקנה לא היה בסדר, פירמטתי את הכונן והתקנתי את חלונות שוב. הבעייה חזרה. ניתקתי את הכבל האדום של הכונן וחיברתי אותו ליציאה אחרת (במחשבה שאולי הבעייה עם הכונן, SAMSONS F3 1TB SATA2), ללא הצלחה. פירמטתי שוב את הכונן והתקנתי את חלונות על הכונן הקשיח השני (SEAGATE BARRACUDA SATA2), לא…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by krizZhe,

יש לי דרופים בFPS בכל משחק שאני משחק לא נראה לי שזה קשור לכרטיס מסך כי החליפו לי אותו לכרטיס חדש והבעיה ממשיכה עכשיו יש לי 9800GT ולפני זה היה לי 8800GTS שניהם כרטיסים לא רעים לדוגמא כשאני משחק ב CALL OF DUTY 4 ה FPS שלי יורד מ 125 (המקסימום שהגדרתי לו ) עד 30 FPS אפילו המפרט של המחשב : מעבד - E6550 לוח אם - gigabyte p35-DS3R זכרונות - OCZ platinum DDR2 800hz ספק כוח - EZCOOL 500W REAL דיסק קשיח - HITACHI 16MB 320GB כרטיס מסך - 9800GT אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by rednit,

שלום לכולם רכשתי לא מכבר לוח אם P55M UD2 אני עובד עם חלונות 7 בגרסאת 64 ביט לאחר עדכון ביוס החלה תופעה מוזרה: בכל הפעלה של המחשב הכרטיסים השונים (רשת / קול / USB ) אינם מתפקדים ומסומנים בסימני קריאה במנהל ההתקנים. הפתרון היחידי הוא להסירם מתוך מנהל ההתקנים ולזהותם מחדש ניסיתי גם לעדכון לגרסאת ביוס חדשה שיותר (שיצאה בינתים) וגם לעדכן דרייברים אך ללא הועיל משום שבכל הפעלה מחדש של המחשב התופעה חוזרת על עצמה אשמח לפתרון תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by knoximator,

קיבלתי מחשב מחבר כדי לבדוק אותו. החבר אמר לי שהמחשב לא נדלק. פתחתי מכסה וחיברתי הכל לחשמל כדי לבדוק תהליך הדלקה, ברגע שהדלקתי את המפסק החשמלי (של הכבל המפצל) נורת הלוח-אם נדלקת, ואז הכל נדלק לשניה (מאווררים מתחילים להסתובב,עכבר נדלק לשנייה,נורות הקיבורד נדלקים...) ואז הכל נכבה, ואז זה חוזר על עצמו עד שאני מוציא מהחשמל. כל זה קרה ללא שאני לוחץ על לחצן ההדלקה של המחשב. החלפתי ספק כוח (זאת הייתה המסקנה הראשונה שלי), חיברתי הכל לחשמל אך כלום לא השתנה (המחשב התנהג כמו שתיארתי קודם). בדקתי הכל, זיכרון כשיח ונייד,כרטיס מסך, חיבור לfront panel,הכל....אך לא עזר. בדקתי מעבד,אין סימנים של משהוא שרוף וכל המגעים תקינים. הוצאתי את כל הרכיבים הלא חיוביים, השארתי רק את המעבד, אך עדיין כל…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  16. יש לי דיסק קשיח נייד PASSPORT של WD חמש מאות גיגה. עד לאחרונה כשהייתי מחבר אותו למחשב מיד היה עולה החלון של הפעלה אוטומטית. לאחרונה הוא לא עושה את זה ואפילו במחשב שלי הוא לא מציג את זה, אני צריף להפעיל מחדש את המחשב כשזה מחובר ורק אז אני יכול להשתמש בו. מה צריך לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  17. מדובר על כרטיס HD4650 של פאוורקולור. מחשב חדש לגמרי. התקנתי ווינדוס אולטימט 64 ביט. אני מנסה לחבר את הכרטיס ב HDMI ל LCD. אני לא מקבל סיגנל בטלויזיה אבל מה שיותר מטריד אותי זה שהמחשב עצמו לא מזהה שמחובר מסך נוסף. כשאני עושה לו DETECT הוא מהבהב קצת אבל לא מוצא כלום. התקנתי את הדרייבר הכי עדכני מהאתר של ATI, אבל זה לא הועיל. אגב, גם באובונטו זה עושה בעיות. אבל שם אני די בטוח שמדובר בבעיית דרייברים. מה דעתכם? האם החלפת מערכת הפעלה ל 32 ביט עשויה להועיל? תודה מראש לכל העוזרים. מאיזושהי סיבה לא ברורה, המחשב זיהה את הטלויזיה באמצעות הHDMI רק כשניתקתי את הVGA מהכרטיס. אחר כך, החזרתי אותו והמחשב זיהה את שניהם.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. שלום לכולם. אתמול קניתי את כל מה שצריך, לפי המפרט המומלץ שהתפרסם למחשב משרדי (זה שנמצא כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133216&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 בפירוט - לוח אם Gigabyte MA785GMT-UD2H מעבר AMD AThlon II X3 435 2.9 Ghz זכרון 2gb DDR3 1333Mhz של Kingston HD של WD וצורב. קניתי ספק של Chieftec - APS-450S. הבעיה הראשונה כשבאנו להרכיב את המחשב, חיברנו את החיבורים של הספק ללוח אם. חיברנו את הגדול מהשניים (הרחב מאוד), אבל כשבאנו לחבר את החיבור השני מהספק ללוח-אם, זה שנצא ליד המעבד והוא שמן יותר, נתקלנו בבעיה - על הלוח-אם היה מקום לחיבור של 8 פינים (הכוונה לא לפינים הקטנטנים כמו של הנורות או המאוורר, אלא לגדולים יותר) ומהספק…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by masteryoda91,

שלום לפני זמן קצר חידשתי את המחשב שלי וגם שמתי וינדווס 7 32ביט עכשיו הזכרון מסוג CORSIAR 1600MHZ 2X2GB התקנתי את CRYSIS כדי לבדוק איך המשחק רץ ואז לאחר 5 דקות משחק הוא מוציא לי שגיאה ש התוכנה בשם CRYSIS צריכה להסגר עקב זכרון נמוך (LOW MEMORY). עכשיו עשיתי CTRL+ALT+DELETE כדי לראות כמה זכרון נצרך עכשיו המערכת מזהה 4GB מתוכו היא משתמשת ב 3.5GB CRYSIS כאשר מופעל מנצל כ 2-2.5GB ועוד למערכת כ 800-900MHZ סה"כ יוצא 3.2-3.3GB מתוך 3.5GB הוא מראה שפנוי עוד כ 300MHZ ואני פשוט לא יכול לשחק הוא סוגר את המשחק חוזר לשולחן עבודה והחלק מהסרגל כלים או האיקונים נעלמים ונדרש לעשות RISET למחשב. המערכת שלי היא: I5 750 285GTX OC2 GIGABYTE GA-P55-UD3R 2X2GB 1600MHZ CORSIAR יש למישהו פתרון בישב…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by Guy31,

ליפני כמה ימים אחרי שאח שלי היה על המחשב כל שרת ישראלי שיש לא משנה באיזה משחק הוא עם פינג 260+ ליפני שהוא היה על המחשב שיחקתי ולא היה שום בעיה האינטרנט עובד מוציין וגם ההורדות רק משחקי המולטי לא עובדים כמו שצריך איך אני יכול לסדר את הבעיה? אני רק השבוע עשיתי פירמוט ואין לי כוח לפרמט שוב

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  21. זו שאלה שהעלתי בפורום כרטיסי מסך אבל בנתיים לא הצליחו לעזור לי שם. מה שקורה זה שבחיבורHDMI לטלויזיה יש פלאשים שחורים, בערך פעם ב10 דקות (לפעמים יותר). זה קורה בכל סוג של פעילות, גם בצפיה בסרטים וגם בגלישה באינטרנט. זה לא קורה בחיבור DVI וVGA ניסיתי גם כבל HDMI אחר וגם PORT אחר בטלויזיה, זה עדיין חזר על עצמו. הדרייבר של הכרטיס הוא העדכני ביותר שמצאתי. אשמח לשמוע רעיונות, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  22. שלום לכולם! יש ברשותי מחשב נייד דגם : LG F1 והמחשב נתקע בתהליך הפוסט ,גם לאחר הוצאת זכרונות וניקוי מגעים לעומת זאת כשמדליקים את המחשב רואים את הלוגו של LG אבל אז הוא נתקע יש שהוא לעשות בעניין ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  23. שלום רב וחג שמח, בהמלך טיסה בסימולטור המחשב נתקע, כאשר ביצעתי איתול בדקתי את רמת הטמפרטורה במאוורירים, באמצעות תוכנת Speedfan והתוצאה היא זו (אשמח אם תומרו לי מה בדיוק מתחמם, וכיצד לפתור זאת). תודה המחשב הוא: Intel® Core™ i7 920 msi X58 PRO-E GLAN Nvidia 250 GT 1GB GB 3 DDR3 מארז APEX RAIDMAX

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  24. שלום לכולם! אני מעוניין לבנות מחשב(רוב החלקים יש לי ) החלקים שאני רוצה לקנות זה: לוח אם :Gigabyte GA-H55M-S http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4893&CatCode=601 מעבד: intel core i3 530 box זכרונות:X2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3731&CatCode=619 השאלה היא האם ספק כוח מדגם:FSP http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5041&CatCode=409 יחזיק מעמד? נ.ב אני מוסיף כרטיס מסך HD4650 +1GB תודה לכם!

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by ralf7253,

when i try to start the computer i get a beep one long and two short and i know its a video problem and i think its somthing with the power supply cause i tried changhing the connections several times and it still dosen't work. any idea ?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים