עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, אני סובל מ-2 בעיות במשך שבוע, לדעתי הן קשורות אחת לשנייה. הראשונה, קשורה לרשת. אני משתמש ב-UTORRENT ומקבל את הודעה בשם an operation on a socket could not be performed because the system lacked sufficient buffer space or because queue was full במשך שבוע, מה שאומר שאחריה אני לא יכול לגלוש, צריך להפעיל את המחשב מחדש, להתחבר ואז הכל בסדר. שמתי לב שזה קורה ר-ק אחרי 11-12 שעות, לא לפני. חיפשתי בגוגל על התקלה וניסיתי להחזיר את הגדרות ה-TCPIP לברירת המחדל, אבל אין שינוי. בעיה שניה, המחשב "מגמגם", מה שאומר שכשאני מנגן שיר או וידאו בזמן שאני משתמש בדפדפן, הקובץ מגמגם לכמה שניות, חוזר לנגן רגיל, שוב מגמגם ושוב בסדר. גם זה קורה רק לאחר מספר שעות חיבור ולא מיד. קצת פרטים על המחשב…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  2. שלום, לפני כחודש התקנתי מחדש את XP אחרי פירמוט, ואז את כל התוספות (AVG8.5, ZoneAlarm, SP3, Office2003 וכן התקנה של דונגל BlueTouth דרייבר של bluesoleil. אחרי כמה ימים של עבודה תקינה המחשב החל להתקע, תחילה עוד אפשר להזיז את העכבר ואח"כ כלום רק boot עבודה של 2 דקות ושוב תקיעה. יש לציין שבמצב בטוח המחשב עובד בסדר גמור. כדי להמנע מדיבוג ארוך, התקנתי שוב אחרי פירמוט הכל מחדש הפעם בשלבים, תחילה את הmust (AVG8.5, ZoneAlarm, SP3) עבר שבוע עבודה תקין ואז את הכל השאר, לאחר כמה ימים של עבודה תקינה חזרה הבעיה. ניסיתי לנטרל את הדרייברים במנהל החומרה ונשארתי עם מינימום, זה עבד והחשד נפל על הדונגל של BT אבל שוב לאחר התקנה של דרייבר עדכני שלו חזרה התופעה, והמחשב פשוט נתקע 2 דקות אחר…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by Melkor,

היי חברים, לפני כמה ימים הכונן הקשיח החיצוני שלי ספג מכה מנפילה של כ-20 סנטימטר... לאחר מכן הפסיק לעבור, בניסיון לבדוק את הבעיה פירקתי והגעתי לכונן הפנימי (seagate 1TB) שלא פועל כראוי. התופעה היא: נסיונות להתחיל את הסיבוב ומפסיק וככה כל פעם... מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by haimvrt,

ערב טוב אנשים יש לי בעיה המפרט של המחשב: e8400 3.60 hd4870 זיכרון 4gb windows 7 rtm 64bit הוספו קירורים על המעבד + מארז מאוור קידמי + מאוור צדדי+ 2 מאוורים במארז למעלה+ מאוורר על המעבד אם החסרתי איזה שהו פרט אז תגידו כשאני מפעיל משחקים כבדים המחשב נתקע מופיע מסך שחור וזהו ככה זה נשאר עד לריסט מה יכולה להיות הבעיה? הינה תמונה של הטמפרטורות בזמן מאמץ: http://img694.imageshack.us/img694/2747/hotk.jpg אם אפשר תסבירו לי מה כול דבר אומר שם איפה שמסומן ציור אש תודה מראש

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by ellell,

שלום. הפעלתי את המחשב והנה לפני שיעלה את "הלוגו" של הוינדוס XP הופיע הודעה הזאת . windows could not start because the following file is missing or corrupt windows root> \system32\ntoskrnl.exe> please re - install a copy oy pf the above file אינני מבין איך נוצרה הבעיה. וגם איך לתקן את הבעיה. עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם. יש לי מחשב שלא עולה, נורית הדיסק הקשיח דולקת באופן קבוע ( לא מהבהבת כרגיל ) וכלום לא קורה. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  7. קניתי מחשב חדש: E6300 G41M-ES2L WESTERN DIGITAL 250GB 4GB 800MHZ RAM ספק ג'נרי של 520W וכרטיס מסך 9500GT. שני החלקים יוחלפו ב4870\90 ובספק CORSAIR 650W. במחשב הישן שלי חיברתי את ההארד דיסק החדש והתקנתי עליו ווינדוס, שמתי במחשב החדש ואחרי שחיברתי הכל הדלקתי את המחשב והוא מראה את המסך הראשוני עם הפרטים על המעבד והלוח אם ואחרי זה עושה רסטרט... ניתקתי את ההארד דיסק החדש ושמתי אחד ישן ואותה בעיה, ניתקתי את הצורב, מאווררים, כרטיס מסך, חיבורים למארז(הכל חוץ מPOWER) ובדקתי בכל פעם ואותה הבעיה...אז אני הבנתי שיש סיכוי שיש בעיה או בזכרונות או בספק =\ חיברתי את הספק למחשב הישן והמחשב מעלה את הBIOS אך לא ממשיך הלאה אחרי מסך הטעינה של הווינדוס... יש דרך ל-ב-ד-ו-ק אם הספק עובד…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  8. המחשב עובד באופן סדיר אבל כשאני נכנס למשחק CSS הוא מריץ אותו במשך 5 דקות ולאחר מכן המסך נכבה אבל המחשב עדיין עובד כרגיל ורק לאחר שאני עושה ריסט הוא מריץ שוב תמחשב מה הבעיה בדיוק? אני לא רוצה סתם לקנות מסך חדש או שאולי בכלל מדובר בכרטיס מסך תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by TecNodRom,

שלום, לאחרונה קיבלתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3229&CatCode=1 רק שלי במקום הזיכרון שיש שם יש GOLD OCZ 3X2GBׂ(6GB) DDR3 1333MHZ אחרי שהתקנתי את מערכת ה64 סיביות הוא זיהה את ה6 ולאחר חצי שעה פתאום זה נהיה 4:\ מה יכולה להיות הסיבה? וכיתד ניתן לפתור זאת. תודה. יש לציין שתוכנת האברסט מזהה שמחוברים 3 של 2 ראם

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by aracer,

היי, יש לי WIN7 32Bit לאחר התקנת call of duty יש לי בעיה עם הכרטיס מסך (Geforce px8800 GTS) כאשר הווינדוס נותן לי שיגאה- CODE 43 ובביוס יש מן פסים לבנים מוזרים. ניסיתי להתקין דרייבר חדש אך ללא הואיל. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by squishy,

יש לי יציאת VGA מהמסך ו-2 אופציות לכניסה בכרטיס מסך - VGA ו-DVI. כשקניתי את המחשב והמסך קניתי גם מתאם בין VGA ל-DVI, חיברתי אותו לכבל של ה-VGA ואת המתאם עצמו לכרטיס מסך והכל היה בסדר. החיבור עבד מצוין ככה לפחות שנה וחצי. לפני כמה ימים המסך פתאום הפסיק לעבוד לי, וכשניסיתי לבדוק מה הגורם לתקלה גיליתי שכשאני מחבר את המסך לחיבור VGA רגיל הוא עובד, אך רואים הרבה פחות טוב. הסקתי שהבעיה היא במתאם וקניתי מתאם חדש - אך התקלה נשארה. חשבתי שאולי מקור הבעיה הוא בכבל VGA וניסיתי להחליף כבל עם מחשב אחר, אבל המצב נותר על כנו. מישהו יודע איך לעזור לי להשיב את המצב לקדמותו?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by ofir667,

אני מדליק את המחשב ולפני שהוא מתחיל לטעון את ווינדווס הוא נתקע וכותב disk read error occurred מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by michaelr,

שלום יש לי מסך סמסונג T220 כל הזמן שאני משחק או סתם גולש באינטרנט או אפילו שהמחשב עולה הוא מתחיל להשתגע !!! הופך למסך שחור ומחפש חיבור או אנלוגי או דיגיטלי כל לאיזה 5 שניות ואז נכבה !!!! מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! :pissed: !!!!!!!!! אני לא יכול לעשות כלום כל שניה נכבה כאילו הוא לא מזהה את החיבור !!!! ניסיתי כל מה שאפשר חיפשתי בגוגל לאלפי אנשים יש תבעיה הזאת ללא פתרון !!!!!!!!!!!! אולי המוח היהודי אתם יודעים לפתור את הבעיה הזאת תודה!!

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by מאיה גרינברג,

יש לי שגיאות מוזרות במחשב אבל בבדיקה " לא ארוכה " הכול תקין . שהרצתי את המחשב רק אחרי 30 שעות MEM TEST הוא מצא שגיאה אחת והוא רשם GOOD 8080 EROR 8081 ? שתי שאלות : 1. יש במחשב 2 זכרונות זאת אומרת 8080 סלוט 1 ו 8081 סלוט 2 ? 2. אם אחרי 30 שעות שגיאה אחת זה תקין ? לא יודעת מה לעשות . היה רשום memory adress באדום , מספר שגיאה : 000086ee14c . איך אני אמורה לדעת איזה זיכרון מהם דפוק ? ובהמשך רשום GOOD 80808080 EROR 80808081

15. Started by dolev16,

אני מחבר רמקולים של CREATIVE למחשב נייד של דל דגם D610 והרמקולים פשוט לא עובדים.. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by yitzy,

אני מנסה לחבר כונן פלאש של חבר למחשב Sandisk cruzer micro 8GB והוא לא מופיע במחשב כמובן ניסיתי בכל הכניסות של הUSB (מכשירים אחרים כן עובדים) בדקתי גם בdevice manger...שום דבר גם הנורה של הכונן לא נדלקת הכונן הוא של חבר, אבל למיטב ידיעתי הוא כן עובד במחשבים אחרים windows 7 וגם ב XP (Dual boot) תודה מראש איציק

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  17. שלום, יש לי בעיה מוזרה, רכשתי מחשב חדש לפני כחודש ובכל פעם כמעט שאני צופה בסרט HD, בנגן, ביוטיוב וכו' המסך משחיר, לאחר כמה שניות אני רואה רק את סרגל החלונות למטה, העכבר תקוע ואין אפשרות לעשות כלום! לפי מעבדת המחשבים, נאמר לי שכרטיס המסך תקין, האם יכול להיות שזה רכיב אחר? אולי חלונות 7 הוא הבעיה? יש דרך לבדוק זאת? אני מיואש וזקוק לעזרה! תודה, שי.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by amitnaz,

המחשב שלי התחיל לעשות בעיות מיום שבת. כל תוכנה שניסיתי להפעיל הוא אמר לי שגיאה: לא ניתן לגשת לקובץ זה. אז רסטרטי אותו ואז עלה לי מספר כחול שאומר שכונן c צריך להיבדק משום מה הוא נתקע בשלב ה2/3 ב4%. אחרי כמה נסיונות זה הגיע ל100% אבל תמיד כשהמחשב סיים להריץ את הריבועים שבפתיח (המסך של הxp עם הטעינה) אז הוא עשה ריסטרט ושוב ושוב. הבעיה היא שמאז אני ניקיתי אותו והוא בכלל לא העלה בוט אפילו. הוא גם לא משמיע ביפ כזה בהתחלה. מה אפשר לעשות? (אל תשאלו אם שכחתי לחבר איזה כבל כי אני תמיד מתקן אותו לבד פשוט פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה.) תודה מראש לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by avihy_1989,

השארתי את המחשב לפעול במשך הלילה אני בא לפתוח את המסך אז הוא מהבהב כאילו אין סיגנל בעכבר אין אור בליזר והמקלדת לא מגיבה למשל לקפס לוק ונאמ לוק אבל למקשי הפונקציה היא מגיבה ניסיתי לכבות להדליק מחשב לנתק את המאדרבורד ממתחים לא הצליח בדקתי חיבורים הכל מחוזק מה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by TripMan,

אני מדבר עם אנשים בסקייפ, והם תמיד שומעים אצלי רעשי רקע מוזרים כאלה... רעשים סטטים כאלו. אני ניסיתי להחליף בין המקרופון השולחני - לבין המקרופון המובנה שיש במצלמה שלי... וזה עדיין לא עוזר. עדיין אותם רעשים.... מה יש לי לעשות בנוגע לזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by Infection,

שלום, המחשב שלי מבצע ריסטרט ומציג מסך כחול הנה שניי תמונות: http://i45.tinypic.com/2lw0zu8.jpg http://i49.tinypic.com/2qnp1f6.jpg לדעתי הדיסק קשיח נדפק, היה לי קטע כזה עם עוד דיסק קשיח והייתי חייב להעביר את המערכת הפעלה לדיסק אחר ועכשיו גם הוא נדפק... אני מתכוון להתקין את המערכת הפעלה על דיסק שקניתי לפניי שנה עם 320GB רק הבעיה שיש שם פנוי 10GB ואני רוצה להתקין ווינדוס 7 שדורש 16GB יש דרך למחוק כמה דברים בלי לפרמט את כל הדיסק? ועוד שאלה יש דרך להציל קבצים שנותרו בדיסק שנדפק? תודה לעוזרים!=]

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by Forest14,

המחשב כולל מעבד QUAD Q9400, עם לוח ASUS P5Q PRO ו4G של זיכרון. בנוסף כ. מסך 285GTX של ג'בייט. וכ. קול של קריאטייב, מע' הפעלה - ויסטה אולטימייט. תוך כדי משחק ישן ביצעתי לו ריסט, המחשב עלה עם הודעות של ERROR : 1. קירור מעבד לא עובד (לא נכון) 2. לא מזהה HD (יש 2 של 320 ו2 של 1 טרה) מבקש ללחוץ על מקש להמשך. ולאחר הלחיצה עולה ללא כל בעיה.(כאילו אין שום בעיה בכלל) נראה לי שהבעיה היא בביוס- אם כן, מה לשנות שם ?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Hi, Whenever I start the PC, it looks like it's loading Vista, but then instead of giving me the list of my 3 users I just see a black screen with a couple of minor blue-turkiz stripes (stripes to the hight, not width) and that's it. The PC won't start no matter how long I wait. Even if I unplug all cables, wait a few minutes and replug them it still won't start. Then, when I restart the computer it sayes that windows had an "unexpected shutdown", and asks me if to run it normaly (which never works) or run through safe mode. The only way I can run the computer is by safe mode, and that's what I'm doing now. I guess it's important to say that I have never overclocked the P…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  24. שבת שלום, לאחרונה שמתי לב שהכונן החיצוני שלי גורם לתקיעות מוזרות בעת עבודה שותפת. אציין כי מדובר בתקיעות רנדומליות של כמה שניות. ניתקתי אותו והתקיעות נעלמו לפחות נכון לעכשיו... האם מישהו ניתקל בבעיה דומה? האם מדובר בתקלה כלשהי אשר מצריכה ניצול אחריות? שאלה נוספת: איך עדיף לשמור על הכונן מנותק - רק בכבל הנתונים או גם לנתק מהחשמל (הכונן מחובר בכבל ESATA) ?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  25. המחשב מסרב בתוקף לזהות את המכשיר! ניסיתי את כלל החיבורי USB וזה לא עוזר. ליתר דיוק, המכשיר לא מזוהה בתוכנה PC SUITE, והתקנתי אותה כמה פעמים מחדש. -קורה מידי פעם שהתוכנה מזהה, אבל לעיתים רחוקות! אשמח לקצת עזרה מכם, תודה!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים