תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
כשרציתי להעביר את המחשב שלי מהסלון אליי לחדר הוא בטיפשותי התחלק לי בזמן שהכבל של החשמל והמקלדת היו מחוברים... החיבור לחשמל שבר את הפלסטיק של החיבור והכניס את כל המתחת של הספק פנימה... זה מקרה אבוד אני כנראה אקנה ספק חדש... זה עוד בקטנה... הקטע הוא שבגלל שהמקלדת הייתה מחוברים היא כנראה דפקה את החיבור של המקלדת ואולי של העכבר על לוח האם... רציתי לדעת אם אפשר להחליף רק אותם או אם כבר כדי לקנות מקלדת USB? ועוד משהו, לאחרונה פרמטתי את המחשב שלי (אחד אחר, ישן יותר) וקיבלתי הודעה כחולה על שגיאה בהארד דיסק, פירמטתי שוב והעניין הסתדר אך הדבר הזה עדיין מטריד אותי. באיזו תוכנה אני יכול להשתמש כדי לבדוק את מצב ההארד דיסק ואם אנחנו כבר בעניין גם את מצב לוח האם והמעבד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי נקלע לצרה שכזאתי לא ראיתי מיימי. אתאר את זה בפשטות - המחשב עולה, וכאשר הוא מגיע לווינדוס, מייד לאחר שינוי הרזולוציה, לאחר שניה, מתבצע אתחול קשה של המערכת. ככה המערכת נתונה בלולאה. אפילו ניסיון להעלות אותה בסייף מוד מוביל לאותו המצב - ככה שאפילו להכנס לווינדוס כדי לפתור את הבעיה זה אינו מצב ריאלי. ידוע לכם משהו על הבעיה? האם זו בעיית חומרה אולי? מישהו נתקל בה כבר? אשמח לכל תשובה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
פירמטתי את ההארד דיסק, לאחר שאני מחבר אותו במחשב שלי הוא פועל יופי. כשאני מחבר אותו במחשב אחר, מחשב ישן, הוינדוס מגיע למצב של טעינה ועושה ריסטרט. כשניסיתי לחבר הארד דיסק אחר הוינדוס פשוט נתקע בטעינה ולא עושה ריסטרט. איפה הבעיה? ניסיתי כבר כמעט הכל...יכול להיות שזה קשור איכשהוא לספק כח שלא מצליח להחזיק את המחשב? תודה! עריכה: אני חושב שזה בגלל שהחומרה שלי לא מתאימה לשלה, ובעיקר כי המעבד שלי הוא AMD ושלה הוא INTEL. הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב והרכבתי אותו, היו לי 3 מאוורים(מאוור של מעבד,מאוור בקדמת המארז ומאוור בצד האחורי של מארז) לכל מאוור היה כבל לחיבור מתח קטן בעל 3 חורים(אין לי מושג איך קוראים לכבל הזה) כבל של מאוור של מעבד התחבר לכניסה של CPU_FAN, כבל של מאוור הקדמי התחבר ל SYS_FAN ונשאר לי המאוור האחרון מאחור כשנקודת התחברות האחרונה שנשארה על לוח אם היא NB_FAN אבל יש בה רק 2 פינים ולכבל של מאוור יש שקע של 3 חורים. מישהו אולי יודע איך לחבר את המאוור האחרון?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
קניתי מצלמה דיגיטלית של אולימפוס עכשיו אני בא להתקין את התוכנה של המצלמה ותראו מה קורה: זה מתחיל להתקין ואז זה נישאר על זה: http://loading.co.il/uploads/1062904400.jpg ולא ממשיך בהתקנה, אתמול השארתי את זה אולי 5 שעות וזה לא עזר...פשוט לא זז... יש לכם אולי פתרון? התוכנות שפועלות ברקע הן: איי סי קיו, אנטי וירוס, חיבורי רשת שזה לא מוגדר, התחברות לאינטרנט, התוכנה של המקלדת והוצאת חומרה באופן בטוח... יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני בודק את האוויר שהספק כח מוציא , ולפי הבדיקות שלי הוא מוציא קצת מאוד אוויר - פושר עד חם. ממה יכולה לנבוע הבעיה לפי דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
מאז שפרמטתי את המחשב, כרטיס הקול שלי Creative Audigy כבר לא עובד. אחרי שהתקנתי את הדרייברים מהדיסק המקורי, ווינדוז עדיין לא מזהה שום כרטיס קול ב "sound and audio properties" ואף אחת מהתכונות הנלוות (כמו המיקסר) אפילו לא נפתחת. ניסיתי גם להתקין את הדרייברים החדשים מהאתר, אבל הבעיה נשארת. חשוב לציין, שתוכנת העדכון של האתר של קריאייטיב, כן מזהה שכרטיס מסך מסוג אודיג'י מחובר למחשב. תודה על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום... היו לי בעיות לפני שנתיים עם המאיץ גרפי שנשרף והחלפתי אותו לאותו דגם(אחריות..) הדגם הוא ati x600xt128 ... אחרי זמן מה בטעות לא מרחתי משחה טרמית על המעבד..אבל הכל זרם טוב... עד ליום אחד שבו משחקים החלו להתקע ולצאת לי למסך הכחול והידוע...(זה לא קורה במהלך גלישה או משהו שלא מאמץ מערכת)... שמשחק היה עולה הייתי רואה התחממות מסויימת במערכת אבל לא ידעתי למה לשייכה..למעבד ?למאיץ? חשבתי שאולי בגלל הטעות שלי עשיתי נזק למעבד... הדבר המוזר שקורה הוא שיש צליל של ניתוק של המחשב שבאותה שניה המחשב לא עובד ..ואז שוב הצליל בהתקפים רצופים ארוכים ומאין צליל של איתחול למרות שהכל נשאר על כנו... שזה מסתיים הכל נשאר כרגיל...האם יש דרך לבודד את הבעיה..מאיץ? או מעבד... רצ"ב נתוני מ…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
זה לינק מענין לכל הנושא של Hybrid drive http://en.wikipedia.org/wiki/Hybrid_drive עכשיו כשמחירי הזיכרונות בצניחה > האם אפשר ליקפוץ לשיטת עבודה מהירה יותר? : לי למשל יש 2G >> רובו לא מנוצל העבודה השוטפת >(במשחקים כניראה כן) האם ישנה דרך אפקטיבית (למשל תוכנה) להגדיל את הדומיננטיות של הזיכרון על חשבון הHD ? מישהו ניסה משהו שעובד?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל תכנה לעריכת קבצי אודיו כגון : mp3 splitter & joiner וכדומה אני מקבל הודעות שגיאה . בתכנה שציינתי אני מקבל את ההודעה לאחר בחירת קובץ השמע (בחרתי המון קבצי שמע כך שהבעיה אינה בקובץ עצמו) ההודעה היא : "the specified file cannot be played on the specified MCI device.The file may be corrupt, not in the correct format,or no fil" אם זכור לי נכון הבעיה החלה רק לאחר פירמוט המחשב ולפני כן יכלתי לערוך קבצים כרגיל . במחשב יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם שאינני משתמש בו וכרטיס קול חיצוני שאני משתמש בו sound blaster live 5.1 במנהל ההתקנים הכל נראה נורמלי ואין סימני שאלה או סימני קריאה. אגב חוץ מזה הכרטיס קול פועל תקין ואני שומע בו כרגיל... אודה לכם על העזרה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום. קניתי דיסק SATA של WD, חיברתי אותו לחשמל ולכבל שלו, אבל המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי גם לג'מפר אותו שיעבוד רק ב SATA 150 אבל זה לא עוזר. חיפשתי בחוברת של הלוח, בגוגל, פה בפורום, לא מצאתי תשובה. אני לא פוסל את האפשרות שאני פשוט לא התקנתי אותו נכון (בהנחה שצריך לעשות משהו חוץ מלחבר שני כבלים) כי כבר כמעט שנתיים שלא נגעתי בקרביים של מחשב (בגלל הצבא). תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחיל ההרדיסק שלי לעשות קולות של חשיבה חזקה כזאת (סתם באמצע שיטוט באינטרנט) ולאחר כמה שניות יש מן ירידת מתח כזאת (בהרדיסק) שגורמת למחשב לחשוב כמה שניות ואז להתקע.. מישהו יודע במה מדובר? תודה..
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הבנתי שצריך דרייבר RAID אבל אין לי אותו אז מאיפה אני יכול להשיג?? ומה אני אמור לעשות אחרי זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנה וחצי שלפני חודש התחיל לקרטע הוחלף הזכרון RAM של המחשב אבל יש לי תחושה שהמחשב לא נותן את הביצועים שהוא אמור לתת א. איזה תוכנה מומלצת על ידכם בודקת ביצועי מחשב ? ב. האם שני סלוטים של זיכרון RAM מחברות יצור שונות יכולים לפגום בביצועים?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עם קיימת תוכנת אבטחה שתותקן על DISK ON KEY, ורק בחיבור הDISK ON KEY למחשב ,אוכל להפעיל אותו/לעשות LOG-IN ** אני יודע שקיימים התקנים מובנים כאלה. אני רוצה לדעת אם ניתן לקחת DOK רגיל ולהתקין תוכנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה שאני לא מצליח למצוא לה פתרון. כאשר אני צורב סדרה מסויימת לדי.וי.די (FAMILY_GUY), הסנכרון של הפרקים משתבש. הכוונה שלי היא לכך שהקול לא תואם את התמונה באופן מוחלט.. לא משנה על איזה מהירות צריבה אני משתמש או באיזה דיסקים אני משתמש. אני משתמש ב NERO לצריבת הדיסקים שלי. בעיה זו לא קיימת אצלי במהלך צריבות אחרות של סרטים,סדרות אלא רק בסדרה הספציפית הזאת. אשמח לקבל פתרון שאולי יוכל לעזור לי. תודה,
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אפשר להרכיב HARD DISC עם עוד HARD DISC שיש לי במחשב ? אם כן אז איך ? ??? תוווווווווווווווווווודה . . .
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מסך חדש LSD של metz 19 אינצ', אני לא ממש חושב שזה קשור.. אבל עכשיו כשאני מפעיל מוזיקה זו נותן לי הודעה כזאת..: ושום קול לא פועל... http://img260.imageshack.us/img260/7568/67772077kl6.jpg בבקשה עזרה..
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שינתי תכותרת אז זה שהגיב זה היה על שאלה אחרת.עכשיו השאלה זה זאת שבכותרת [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לגדל למחשב שלי את זיכרון יש לי שאלה מה אני צריך לדע לפני שאני קונה את זיכרון ואם אני יכול לקח זיכרון שלא דומה למה שיש לי כבר בקצר לא אותה חברה אם זה יעשה לי נזק למחשב?? בקצר זה טוב לא טוב
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש בעיה בדיסק הקשיח במחשב הזה, וכנראה אין מנוס מלהחליף את החלק. זה מראה בהפעלה של המחשב 301 FALIURE. לפי בירור באינטרנט מדובר בסוף סיפור. תוכלו להמליץ לי על כוננים קשיחים מומלצים ומתאימים למחשב? המעבד שלו - AMD II P340 Dual Core. תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
קניתי כונן קורא כרטיסי זכרון פנימי והרכבתי אותו לבד על לוח של Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R חיברתי אותו ל - USB 2 בלוח (אבל נשארו 2 פינים פנויים) בכונן המנורה הירוקה עובדת כול הזמן גם כשהמחשב מכובה מה יכולה להיות הבעיה? לאן בדיוק צריך לחבר את שתי הכבלים שמגיעים איתו ? (עדיף בתמונה או גרף לאן לחבר את זה) תודה
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לפתור בעיות בסאונד של המחשב יש לי רמקולים logitech x530 עכשיו הם היו מחוברים לכרטיס קול של הלוח אם מובנה והיה לי כל הזמן רעשים ברמקולים חלשים כאלה שמפריעים לאיכות הסאונד. וגם היה לי כל כמה דקות שניות זה היה משתנה מין טוו כזה קצר שנמשך שניה אבל מציק. לכן החלטתי שזה בעיה בכרטיס קול וקניתי כרטיס קול אחר Creative Audigy SE 7.1 (PCI) הסאונד קיבל נפח אבל עדיין יש את הטו והרעשים המציקים אבל יש לציין שהאיכות השתפרה.
-
- 8 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב מוציא לי שמע מרמקול אחד בלבד. פעם בימין ופעם בשמאל לסירוגין. ריסטרט (אחד או שניים) פותר לרוב את הבעיה. ניסיתי להסיר דרייבר ולהתקין מחדש, אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לדעת מה מקור הבעיה בדיוק? כדי לדעת אם עליי להחליף כרטיס או שיש דרך אחרת לפתור את הבעיה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-