תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
אוקיי,לא בטוח שזה דווקא מתאים לפורום הזה אך ננסה.. הusb שהיה בתוך הכונן השתחרר ונפל פנימה לתוך הכונן,הוא שימש כשקע חיבור לכבל שאותו חיברתי למחשב. אמנם בעיה מכנית וככל הנראה לא רצינית,עדיין רציתי להתעניין אם מישו נתקל בבעיה כזאת והאם שווה ללכת לברר לגבי תיקון או שפשוט לנסות לפתוח את הכונן ולנסות לחבר את הusb בעצמי.. תודה
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לוח b75m-d3v שהוא DUAL BIOS. ה MAIN BIOS פגום פיזית. אם אני ישים את ה Backup Bios במקום ה MAIN, הלוח יעבוד כרגיל? (תהיה גישה לביוס, אפשר יהיה לעדכן וכו') בתיאוריה נראה שיעבוד, אך אשמח לתגובות מאנשים שעשו זאת פיזית. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. כרטיס מסך Radeon x1950 pro מסך dell 2007 fp. לאחרונה, כשאני מדליק את המחשב, בזמן שהוא עולה (לפני שמגיעים לוינדוס), על המסך נכתבת הודעה שהוא לא תומך ברזולוציה ושאני יעבור לרזולוציה המקורית שהיא 1600x1200(הרזולוציה שהגדרתי בוינדוס היא 1360 1024x עבדתי ככה במשך שנה לפחות בלי בעיות) בעיקרון לא זה מה שמפריע לי. לאחר זמן עבודה מסויים, המסך מציג הודעת שגיאה ועובר כאילו למצב של sleep (זה לא שבאמת הוא אמור להכנס למצב שינה כי לא נגעתי במקלדת עשר דקות או רבע שעה), בלי שאפשר "להעיר" אותו, גם אם אני מכבה ומדליק. אחרי שזה קורה, המסך מתעורר רק כאשר אני מכבה את המחשב מהכפתור של ההדלקה ומדליק שוב, ואז התופעה חוזרת לאחר כחצי שעה. גם רואים די מוזר. האמת שאני מהמר שזה בגלל הכרטיס מסך. …
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי קהילה, אז הסיפור שלי הוא כזה. יש לי חשבון בUNLIMITED של 500/50. כל הכבלים שלי הם CAT 6 חדשים! בחיבור ישיר למחשב, מהקיר אליו, אני מקבל מהירויות היסטריות (לא נופל מ500 ולפעמים אפילו יותר), ברגע שאני מחבר את הקיר לסוויצ' ואת הסוויצ' אליי (שוב, בחיבור קווי) אוט' לא עובר את ה100Mbps. להלן הדברים שאולי תשאלו, ואני כבר ניסיתי. - כבלים מיצרנים שונים - switch של tplink חדש שתומך עד 1500mbps - חיבור לראוטר (גם הוא תומך במהרויות גבוהות) של tp link ac1200 מה עוד אני יכול לעשות? שוב, בחיבור ישיר לקיר (מחשב - כבל - קיר) אני מקבל יותר מ500Mbps!! ברגע שעוברים לסוויצ' או לראוטר - שוב נופל. אגב, הכל עבד נפלא עד אתמול, כשניתקתי את אחד הכבלים וחי…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי קרס לי המחשב וכשהגדלתי אותו הוא ביקש לעשות ריבוט משום מה וניסיתי לכבות ולהדליק ואחרי כמה זמן הכנסתי לביוס וראיתי שרשום שאין כונן m2 שמחובר עכשיו הווינדוס מותקן על אותו כונן והוא לא מזהה אותו ואני לא יודע איך לעשות שהוא יזהה אותו אני ממש צריך את זה אני כבר מהבוקר מנסה לתקן את זה זה מחשב די חדש
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
היי חברה לצרכי תכנות האם עדיף 2 או 3 מסכים? איזו גודל של מסך מומלץ? האם עדיף 24 אינץ או אולי משהו גדול יותר (השאלה אם זה לא יגרום לי כל רגע להעלות ולהוריד את הראש ולסובב לצדדים כדי לראות את כל מה שעל המסך).
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם קניתי שלשום משחק FM15 שזה משחק שאין בו בכלל דרישות גבוהות של תוכנה וכו באתי להתקין אותו ונתקלתי בתקלה שבה המחשב נכבה מיד בעת הטעינה שלו ואין לי אפשרות להתקין את המשחק. לשם הבנה נוספת הדיסק אמיתי ולא חיקוי וגם המשחק של שנה שעברה עולה אצלי מעולה וזה אותו הדרישות. אם זה עוזר הוינדוס שלי לא חוקי אבל למרות הכול המשחק של שנה שעברה עולה ושל השנה לא אז נראה לי אין קשר. צילמתי את השגיאה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ze kotev The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly . The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX occupied an adress range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL sould be contacted for a new DLL
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה כל פעם שמדליק את המחשב נתוני הביוס עולים מצויין ורגע לפני עליית הווינדווס הכ.מסך נכבה ועל המסך לא מופיע כלום. לאחר מספר ריסטארטים המחשב לבסוף עולה והווינדוס עולה. מה לדעתכם הביעה? תודה מראש יש לי מחשב- מעבד: intel core 2 due 6600 2GB ram 360GB HD כ.מסך: Sapphire radeon hd 4670
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי שני מחשבים ללא שימוש , אחד שעליו מותקן openelec (מחובר לטלוויזיה) , השני עם ווינדוס (כיאלו עכשיו הם בשימוש אבל אם אצליח לעשות איתם מה שאני רוצה אז הם לא יהיו המחשב עם הווינדוס בכל מקרה לא יהיה בשימוש עוד כמה ימים כי קניתי מחשב ביתי חדש ) שניהם מחשבים חלשים יחסית ורועשים טיפה הגודל של המארז טיפה מפריע וגם הרעש . זה שהמחשב חלש לא כל כך מורגש openelec זו גם מערכת קלה השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול להרכיב מ-שני המחשבים הללו ? HTPC נורמלי ? ופחות רועש? לא מעוניין לבזבז על זה יותר מ-500 שקל אז אם אין דרך לעשות את זה בזול אז לא צריך . על ה-HTPC אני אתקין openelec אם אני רוצה לעשות את זה , מחשב שקט , וקטן אז אני צריך לקנות רק מארז ואולי …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי כרטיס מסך מסוג nvidia gtx465 ביצעתי אוברקלוק בכרטיס והכל עבד חלק לאט לאט העליתי והעליתי ,ברגע שהגעתי ל830 בmemory clock\ המחשב נכבה וסרב להידלק ,ניסיתי הכל (הוצאת זכרונות,ניתוק וחיבור של הספק כוח,ניתוק הסווללה,שינוי ג'אמפר) הכל ללא הצלחה המחשב לא נדלק עם הכרטיס מסך הוצאתי את הכרטיס מסך מהלוח אם והמחשב נדלק. אני לא יודע מה לעשותת בבקשהה עזרה המחשב שלי intel quad core 2.6 ספק כוח : 600 W כרטיס מסך:GTX465 זיכרון:G4 DDR2
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
טוב יום אחד אני קם בבוקר ובלי שום סיבה שניראת לעין המחשב פשוט לא מזהה את ה-CD ניסיתי לשנות בביוס נתתי לטכנאי לנסות אבל שום דבר לא עוזר ..... ה-CD עצמו עובד (אני מכניס דיסק והוא קורא אותו ) אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי או שום תוכנה אחרת...... ה-CD הוא גם DVD וגם צורב ..... מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה את ה-CD ??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי מעבד ולוח אם חדש. פרמטתי את המחשב, התקנתי דרייברים, והגעתי לדרייבר של הכרטיס מסך (R9 280X) הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר של AMD, ושאני לוחץ על ההתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה: תודה רבה על העזרה, שתהיה שבת שלום וחג שמח אנשים יקרים!
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. מוגדר לי שאחרי חצי שעה של אי שימוש המחשב שלי יכנס למצב שינה. לאחר שאני מזיז את העכבר המחשב נדלק אך הסמן קפוא לא זז. העכבר מדגם G700 אלחוטי , לא עוזר גם כאשר אני מחבר אותו כחוטי זה לא עוזר. הבעיה התחילה רק היום... דברים חריגים שעשיתי לפני זה הם: שינוי הזמן של מצב השינה מחצי שעה לשעה ובחזרה, OC למעבד ולכרטיס מסך והחזרתי לסטוק . שימוש בתוכנה VIRTU MVP, אולי שונה משהו בביוס? למישהו יש רעיון בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מחשב חדש עם חלקים שרכשתי לפני יומיים. הבעיה היא שלפעמים הוא לא נדלק בכלל ואני צריך לאפס את הסימוס בכדי שיעבוד. יש לי שתי מסכים ושאני מגדיר שהראשון יעבוד בהפעלה (שהוא יהיה התצוגה הראשית) דרך הביוס או דרך ההגדרות כ. מסך במחשב זה בדכ קורה.אשמח לעזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד של DELL בארה"ב XPS L501X עם מסך 15.6 וכרטיס מסך GEFORCE 420M GT. כאשר אני צופה בשירים ביוטיוב או צופה בוידאו בזרימה ישירה מכל אתר (MSN, WALLA וכו') הסרגל מדיה למטה (שמראה את הדקות ושולט על הווליום) מהבהב תמידו הסרטון נמצא בחלק האמצעי של המסך (הוא לא מנצל את כל המסך). כאשר אני צופה בסרטים במחשב דרך הMEDIA PLAYER אין כל בעייה אלא רק דרך האתרים בדגש על יוטיוב. עדכנתי את הכרטיסי מסך במחשב (גם את המובנה של אינטל וגם את הג'יפורס), עשיתי עדכונים לפלאש ושום דבר לא עזר. זה נורא מציק. למישהו יש איזה פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב טוב - i7 7700k 4.20 GHz, gtx 1070,Aorus Z270X gaming 9, noctua NH-D15S 32 ram . ויש לי fps drops בכל המשחקים ובחלקם פשוט קצת fps. הטמפרטורות של הcpu וה-gpu טובות ולא צריך לציין שברגע שיש לך מסך 144 הרץ אתה רוצה 144 fps יציבים. מישהו? עזרה?
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, סורי מראש על החפירה: אז זה מתחיל ככה: לפני כשנה גרתי בדירה בה הייתי מחובר לתשתית וספק של בזק בינלאומי (עד 100 מ"ב), הראוטר שלי תמך תקן N וכך גם כרטיס הרשת שלי, ובהתאם, עם חיבור לווייפיי (5 ג"ה) קיבלתי בממוצע 60-65 מ"ב לשנייה, שזה מגניב ממש. עברתי כעת לדירה אחרת, אותו עניין- תשתית וספק של בזק, עד 100 מ"ב, אני מאודד קרוב לתחנת ממסר (אני לא סגור שכך היא נקראת, אבל אני מקווה שמובן), המחשב שלי נמצא כ5 מטרים מהראוטר, יש לי כרטיס רשת Qualcomm Atheros AR938x Wireless Network Adapter (אותו הכרטיס שהיה לי לפני שנה) ובSPEED TEST אני מקבל בעקרון פינג של 11-14 ומהירות הורדה של גג 20 מ"ב. כשאני בודק בSPEED TEST ד"א הנייד שלי אני מקבל באיזור ה50 מ"ב…
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_1902_1903&products_id=11820 תודה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם! פקק החשמל קפץ לי בבית וכעת רשת הwifi שלי לא נמצאת ברשימה במחשב. הראוטר עובד- כל הנורות דולקות. האם יש לי דרך לתקן זאת בעצמי או לחכות למוקד הטכני של ספקית האינטרנט שלי? רוב תודות
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם msiexec.exe כשאני רוצה להתקין משהו או למחוק קופץ לי חלון ואומר נתקלת בבעית msiexec.exe תעזרו לי בבקשה לסדר את הבעיה הזאת
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הmouseware של לוג'יטק זורק מסכים כחולים בסוף ההתקנה, ואחרי זה שהווינדוס עולה יש בעיות בתוכנה אי אפשר להגדיר את הכפתורים והווינדוס לא מזהה כמו שצריך את העכבר. יש לי דריבר מעודען מהאתר שלהם, מה לעשות? וזה דחוף כי אני רוצה לפרמט (אני כבר אחרי פירמוט ככה שהווינדוס זה לא הבעיה)
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ב''ה שבוע טוב, האם במקום לחבר כבל H.D. מהמחשב הנייד אל מסך הטלוויזיה החכמה ניתן להקרין/לשדר אל-חוטית אליו/אליה ? תודה אלעזר
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ברשותי טאבלו SURFACE GO המחובר למסך המחשב עם כבל מתאים. אילו פעולות אני צריך לבצע כדי לראות את הטאבלט דרך מסך המחשב, כי זה לא פועל כך אוטומטית?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-