עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חברים. והיום אני ילמד אתכם איך פורצים את הסיסמא למחשב וינדוס 10. אז מה שאנחנו צריכים זה USB ריק לגמרי. טוב. אז אנחנו צריכים בשביל הפריצה להוריד קובץ תמונות דיסק של אירנס בוט (אפשר להוריד מכאן) נצרוב את זה על usb על ידי התוכנה Rufus (אפשר להוריד מכאן) עכשיו לאחר שצרבנו את זה על USB ברגע שהמחשב עולה נלחץ ברציפות על F12 עד שעולה לנו הbios שימו לב חובה שהusb יהיה בתוך המחשב בזמן שאנחנו מעלים אותו. עכשיו נפתח לנו החלון הזה נלחץ על mini Windows XP ועכשיו עולה לנו הוינדוס של XP עכשיו ליחצו בשולחן עבודה על הישום הזה HBCD Menu עכשיו למעלה יש לכם אופציה של Programs ליחצו על זה ועכשיו יש לכם אופציה כזאת Passwords / Keys ליחצו …

2. Started by desert,

יש לי 4 כניסות USB ואף אחת לא מזהה את ה EXPRESS CAM שלי של GENIUS אבל אני יודע שהמצלמה עובדת כי היא פועלת על המחשב השני שלי , ואני גם יודע שה USB עובד כי הוא מזהה את המצלמת HP PHOTOSMART 435 שלי , אז מה הפתרון כאן? אגב הלוח הוא VIA אז חשבתי אולי אני צריך לעכן את הקשוחה שלו אבל לפני שאני בכלל מתחיל להתעסק עם כאלה דברים אולי יש פתרון קל יותר

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by ולד חילקובסקי,

היי יש לי מחשב ששחכתי סיסמה איך אני יכול לאפס את המחשב מדובר במחשב נייח אם צריך להחליף משהו

4. כל איזה חצי שעה שעה יש לי ריסט ואני לא מצליח להבין ממה זה, בהתחלה חשבתי שזה ביגלל הדואל, אפילו פתחתי על זה תארד ליפני כמו חודשים כשרק קניתי את המחשב הזה . שם נאמר לעדכן ביוס אך גם עידכון ביוס לא פתר את הבעיה.. :'( ע"י הוצאה של סטיק אחד הבעיה המשיכה אבל לעיתים רחוקות יותר בממוצע של כשעה ... אבל יכול להיות מיקרים של פחות מ 10 דקות אפילו.. ועכשיו לחלק המוזר של הבעיה ... מעולם לא היה ריסט כשהמחשב בעומס.. לדוגמה שעות של NFS MW ו HL2 אתמול, או במהלך תוכנת אימוץ כל שהיא אלא לפעמים בזמן גלישה ברשת (אפילו סתם כשאני לא נוגע בכלום אלא קורא משהו..) או בשיטות בתיקיות המחשב או צפיה בסרט... ובעיקר כאני לא קרוב למחשב .. למשל אם אני מפעיל תוכנת שיטוף כל שהיא אין מצב שאני אבוא בב…

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  5. Started by idani1983,

הרם ניתן לחבר באותו מחשב הארד דיסק SATA והארד דיסק IDE ואם כן ,האם זה משפיע על הביצועים של המחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by oren13,

הוצאתי את הכבל של החשמל החזרתי אותו ואני רואה את הנורה של הלוח אם דולקת אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה והמחשב לא עולה ד.א. הכפתור מחובר למקום עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לבדוק שזה ספק למה ראיתי באיזה אתר שאפשר לגשר בין שני חוטים בספק (לגשר ב2 פינים שמתחברים ללוח לא למשהו אחר ולא דרך הלוח עצמו) איזה חוטים לגשר המחשב הוא amd 2400 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  7. קניתי מחשב נייד חדש מאמזון מחשב גיימינג של acer Predator Helios 300 שהגיע עם וינדוס שמותקן על הssd אבל הדיסק קשיח של ה 1T אני לא מזהה במחשב גם כשאני מנסה להכנס למנהל דיסקים מהמחשב שלי אני ישמח לעזרה תודה.

8. Started by johny,

שימו לב למקרה הבא: פנה אלי חבר עם מערכת הפעלה WIN XP שנתקל כל הזמן במסכים כחולים. הרצתי בדיקת זיכרון ולא היו תקלות. החלפתי לו כרטיס מסך (זמנית) - לא עזר. החלפתי גם כרטיס קול - לא עזר. החלפתי לו זיכרון - לא עזר. החלפתי מערכת הפעלה - לא עזר. הרצתי PRIME95 לבדיקת התחממות של המעבד - המחשב לא נתקע. הגעתי למסקנה שהלוח דפוק. ייעצתי לו להחליף לוח. הוא קנה לוח חדש משולב של אסוס עם זיכרון חדש. נחשו מה?? המסכים הכחולים נמשכים! מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה? אני ממש זקוק לעיצה טובה. יש לו פלאג מחובר למחשב של תוכנה חוקית שהוא רכש. יכול להיות שהפלאג גורם לזה??

• 12 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by rgb00,

שלום וחג שמח, כשאני מפעיל את המחשב, הוא מציג את ההודעה המצ"ב. דיסק ההתקנה של windows לא מציג את האפשרות repair your computer כמו שכתוב בהוראות, אלא מתחיל כבר לעשות copying windows files (כמובן ביטלתי מיד). (אם זה עוזר, צרבתי על דיסק את ERD Commander 6.5 X64). תודה! INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY Intel Desktop Board DH67BL G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X DVD LG DVDRW GH-24NS50 X24 M-AUDIO AUDIOPHILE 2496 ANTEC SONATA III SEASONIC S12II 430W ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. התקנתי מחשב ישן מחדש, עם חלונות 7. כחלק מסט העדכונים הראשוני עודכן גם דרייבר כרטיס המסך (מסוג nVidia 7600 GS). לאחר ביצוע ה-reboot המסורתי, בעת עליית המחשב מחדש לאחר הופעת הלוגו הצבעוני של ארבעת הריבועים שהופכים לאחד ולפני הופעת מסך הכניסה (הקשת הסיסמא) אני מקבל BSOD, עם ציון הדרייבר nvlddmkm.sys. אם אני נכנס ל-safe mode המחשב עולה. אני מסיר את ההתקנה של הדרייבר של nVidia והמחשב עולה באופן רגיל, אך כל ניסיון עדכון גורם לתהליך דומה. לא ניתן לעבוד ללא העדכון, מכיוון שהרזולוציה אינה תקינה והשפעות דומות. ניסיון התקנה ועבודה קצרה על Windows XP, עבר בהצלחה מלאה. יש למישהו מושג כיצד ניתן להתגבר על הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by myname,

שלום, יש לי בעיה של מסכים כחולים חוזרים ונשנים במחשב החדש שלי. אחרי שעברתי על שירשורים קודמים ראיתי שהציעו לשנות את התיזמונים של הזכרונות. הענין הוא שלא כל כך הבנתי איך עושים את זה ואיך אני קובע מהו התזמון האופטימלי. כל עזרה תתקבל בהערכה...

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by yadin,

שלום יש לי מחשב שבעברו היה נתקעה יודעים קפוא לאחר ניקוי יסודי של המחשב המחשב הפסיק להיתקעה ועכשיו הוא מתכבה לגמרי לבד אם אני משחק הוא מסוגל להתכבות כך סתם עעזרה?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by itsome1,

שלום לכולם. חברה שלי קנתה מחשב נייד לפני יומיים הדגם: מחשב נייד HP Pavilion 14-CE2000NJ / 6PB92EA עכשיו כשהיא משחקת בסימס4 או גולשת הרבה זמן באינטרנט שומעים את המאורר כאילו כמו מטוס רעש חזק מאוד.. בדקתי את המעלות של המעבד והוא נמצא בין 50~60 מעלות. האם יש תקלה כלשהי בחיבור של המאורר? צריך להפעיל את הביטוח שיבדקו מה יש שם? או אולי פשוט צריך להתאים משטח קירור כלשהו(ואם כן מה מומלץ?)?? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by matanor5,

אני קניתי כרטיס מסך gtx 650 ti 2gb ויש קבל מסוים שצריך לחבר ואין לי מקום מתאים לחבר אותו לספק כח שיש לי מה אני אוכל לעשות? עריכה הוספתי תמונות הקטע הוא שהקבל שיש לי שחבר הביא לי לא מתאים למה שיש לי בספק כח מישהו יכול לומר לי איזה סוג קבל אני צריך לקנות כדי להתאים ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by lopp,

שלום לכולם, לאחר 2-4 ימים שהמחשב עובד ברציפות ,המחשב עושה באופן עצמאי הפעלה מחדש. אני כל הזמן דואג לנקות את הזיכרון הפנימי שיעמוד על מקסימום 70% ניצול. מאפייני המחשב: - P4 1.6G - 128MB RDRAM - מערכת הפעלה WIN2000SP1. המחשב עובד שבוע אחד בלבד והמקרה חזר על עצמו פעמיים, תוך כדי גלישה באינטרנט. יצויין שמחשב מוגן מפני פעולות של גולשים אחרים וכן לא נמצא בו וירוס. תודה מראש על העזרה. lopp

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by פניצילין,

יש לי בעיה מוזרה בגלגל העכבר כשאני מגלגל למטה כל שנייה הוא עושה לי קפיצות קטנות כלפי מעלה וזה ממש מעצבן. אני לא יודע אם לקנות חדש אם הבעיה בעכבר. מישהוא נתקל בבעיה כזו?, והאם אפשר לנסות משהוא בהגדרות. מי שמכיר את הבעיה אשמח לעזרה.

17. אז ככה. יש לי מחשב Athelon 1.2 עם מודם 28,800 של US Robotics חיצוני. עד כה עבדתי עם המודם ללא שום בעיות, ובעיקר שיחקתי במשחקי רשת. לאחרונה התקנתי מחדש משחק שהייתי משחק לפני כמה חודשים בקביעות. מהירות החיבור במשחקים האלו די חשובה, אבל הם עדיין מתוכנתים כך שאפילו בפינגים גבוהים המשחק יזוז חלק אצל המשתמש, כדי למנוע כל מני "תקיעות" מעצבנות. המשחק שאני מדבר עליו כרגע הוא Counter Strike, אבל אני מבקש ממי שמבין בעניין לעזור לי בעניין כבכל תוכנה. זמן אמת חשוב מאוד במשחקים, ולכן אם יש נתק בתקשורת המשחק יעצר. כפי שאמרתי, שיחקתי במשחק במשך חודשים ואף פעם לא היה לי נתק תקשורת, פרט למקרים בודדים מסיבות טכניות כמו ניתוק הקו או הרמת הטלפון בבית. עכשיו התקנתי את המשחק מחדש ואני מנסה לשח…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by almogas,

שלום לכולם שו אבא שלי קנה לעבודה שלו מחשב חדש עכשיוהמחשב עובד מצוין הוינדוס עובד חלק מאוד אבל רק שאני מכניס איזה התקן יו אס בי או את המדפסת המחשב מתחיל לעבוד ממש ממש לאט .. אפילו לא זז לוקח לו בסביבות 5-10 דקות לפתוח תאתחל מאז שאני לוחץ עליו... עכשיו בהתחלה חשבתי שזו בעיה בוינדוס אז פרמטתי והתקנתי מחדש וזה לא עזר אז יש רעיונות? וזה לא קשור לוידנוס כי התקנתי כמה דקות אחרי וינדוס על מחשב אחר שקנינו מאותו מקום כאילו אבא שלי קנה את שתיהם ביחד.. והמשב השני עבד מעולה עם אותו וינדוס ועם יו אס בי מחובר. אז מה לדעתכם יכול ליהיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by motorishta,

לאחרונה ה-buffer level ממש ממש נמוך (9-40) +-. הצריבה ממש ממש איטית כשאני צורב דיסק מלא של דיוידי במהירות של 8X במקום לסיים את הצריבה בערך 10 דקות אז זה מגיע לחצי שעה אפילו יותר מה יכול לגרות לתופעה הזאת? מבקש את עזרתכם תודה רבה ושבת שלום ומבורכת.

20. Started by arik_bulldog,

הרבה זמן יש לי רעשחזק מהמחשב, לפעמים כשאני מדליק אותו הוא נשמע ממש כמו הנעת אוטו קטן, לפעמים זה פחות חזק אבל עדיין אני יודע שזה לא הרעש הטבעי של המחשב ומשהו לא בסדר שם. (לפעמים גם אין בכלל רעש) אני מכיר 4 מאווררים במחשב- על המעבד, על הכרטיס מסך, כללי ובספק, וכולם עובדים בסדר, אין שום חוט שנמצע שם וגורם לרעש המיותר. הפתרון המיידי שלי בא כאינסטינקט של קווקזי, זה לבעוט במחשב עד שהוא נרגע, עם זאת, אני מבין שזה פתרון מיידי ויכול לגרום נזק למחשב, או לרגל. (הפינה של השולחן, עם האגודל... לא נעים בכלל) אני ממש נואש למישהו יש פתרון?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by DaGaN23,

כל פעם שאני נכנס למשחק לא משנה איזה משחק אחרי כמה דקות מתחילים להיות לי באגים מוזרים כל מיני קווים על המסך ופיקסלים מישהו יכול לעזור ?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by yirmi_opp,

יש לי בעיה עם הכרטיס קול. ברגע שהwindows עולה, מתחילים לשמוע רעשי רקע כאלה ברמקולים....... הורדתי דרייברים מהאתר של creative וזה עדיין לא פועל. יש לי כרטיס o/b. מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. Started by Sunny Jim,

לפני חודש-חודשיים שמתי לב לבעיה במשחק FAR CRY, שהחלו אצלי ארטיפקטים במשחק. למשל ברגע שאני נע ומסתכל על איזשהו אובייקט, כאילו יוצאים ממנו עמודים ענקיים מעבר לשמיים, שנעים על פני המסך בזמן שאני מסתכל עם השחקן לכיוון אחר. חשבתי שהבעיה רק במשחק הזה ספציפית, כי אף פעם לפני זה לא היה לי נסיון עם ארטיפקטים, אז לא נתתי לזה תשומת לב גדולה. היום כשניסיתי לשחק בMEDIEVAL 2 TOTAL WAR, עוד פעם היו לי את העמודים שיצאו מכמה חיילים, ואחרי דקה המשחק נתקע, והמחשב קרס. הרצתי 3DMARK05, ואותו הסיפור. בסצנה עם הדרקון מים הענק, כל התמונה בעצם התעוותה ואז הכל נעצר ונתקע, והמחשב עשה RESTART. אציין ששום רכיב לא תחת אוברקלוק. האם הבעיה בכרטיס מסך? לפנות לחנות?

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  24. יש לי AMD Athlon XP 1600+ והיה לי לוח אם - Gigabyte 7vtxe. חזרתי יום אחד הביתה והמסך היה שחור. פתחתי את המארז וראיתי שבעה קבלים מפוצצים על הלוח. קניתי Asrock K7vm3 חדש והחלפתי את הלוחות מבלי לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש לאחר מכן. האם יש לזה קשר לכך שהמעבד עובד על 1.05GHZ בלבד במקום 1.4GHZ ? אם לא, איך אני יכול לפתור את זה ? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by mabar,

שלום. מה העייינים :] אז ככה. יש לי מחשב בן בערך 3, קיבלתי אותו עם כרטיס טלוויזיה, והבעיה היא שאף פעם לא הצלחתי להפעיל אותו, גם לא לטלוויזיה עצמה עם כבל אנטנה, אלא גם לחיבר אליו DVD וכאלה. הבעיה היא שנראה שהמחשב פשוט לא מזהה את הכרטיס. בהתחלה חשבתי שזה בגלל הXP, אבל גם אחרי שהתקנתי ווינדוס 7 הכרטיס לא זוהה. גם אם אני מתקין את התוכנה והדרייבר שהגיעה עם המחשב, כשאני מנסה להיכנס אליה היא אומרת לי שלא נמצאת החומרה הנדרשת להפעלת התוכנה, והיא נסגרת. (התוכנה היא Hedy TV). זאת אומרת, המחשב מתעלם פשוט מהכרטיס. עכשיו מה שמוזר, כשהתעסקתי עם הכרטיס היום, הוא שחיברתי וניתקתי את הכרטיס, כן הרמקולים שלי השמיעו איזה קול שנגעתי בכרטיס, זאת אומרת, לדעתי, שיש השלכה של הכרטיס על הסאונד. אגב, …

• 5 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.