עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by A.I.,

כמו שציינתי בכותרת, יש בעיה בשמע. לא רק במשחקים אלה בהכל, פשוט אין שמע. זה לא בעיה של החיבורים עשיתי דבל צ'ק על הכל. וגם בדקתי עם רמקולים אחרים, שיש לי במחשב השני. Volume Control בדקתי שהכל מורם למעלה. הכרטיס קול שלי הוא SB LIVE. WIN XP PRO. התקנתי גם את הדרייברים שלי מחדש, מהדיסק המקורי. אם יש למישהו רעיון אחר, אשמח לישמוע(גם במחשב). בתודה מראש. נ.ב. אם צריך עוד פרטים, אני אוסיף.

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  2. אני חייב לציין שמעולם לא נתקלתי בכזה דבר! העכבר שלי משום מה חורג מגבולות המסך. כשאני מזיז אותו לקצה השמאלי או העליון הוא בסדר (מגיע עד הקצה ונעצר) אבל כשאני מזיז אותו לקצה הימני או התחתון הוא ממשיך למטה (נעלם וחוזר רק כשאני מעלה/מזיז שמאלה חזרה)... ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של המסך וכרטיס המסך (MAG786FD ו GeForce 4 TI4600 ) אבל כלום לא עוזר על המחשב מותקנת Windows xp רעיונות התקבלו בברכה! תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by ilya83,

כל זמן התנתק ותוקע מודם (usb adsl modem ale 130) של נטויטיון אני הוריד מיני הורדות אח"כ חצי שעה מיד הנתק מודם שלי גם תוקע מערכת הפעלה שלי חלונות 98 מהדורה שניה מה פתרון בעיה? אני מחכה תשובתך תודה מראש

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  4. אז ככה יש לי בעיה ממש חמורה וזה הולך ככה המחשב נתקע עכשיו כל כמה שעות יכול ליהיות גם אחרי 5 דקות פעולה אבל שאני לוחץ על הכפתור של הPOWER הוא מתכבה כמו שצריך פתאום הוא לא תקוע הכל רץ ואז הוא מתחבא כיבוי "מבוקר" הוא יוצא מהתוכניות נקי והכל כאילו שלפני דקה הוא לא היה תקוע!! ועד בעיה לפעמים כשאני לוחץ במקלדת על הSHORTCUT זה עושה לי ריסט האם זה יכול ליהיות קשור לכבלים?? :AR15:

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום המחשב של אח שלי כבר שבוע הושבת ואחרי ששלחתי אותו לתיקון הוא חזר לי עם בעיה מוזרה: הכל עובד טוב ויפה אבל בקצב מעצבן ההרד דיסק חושב וכל הזמן שהוא חושב יש תקיעות אפילו בווינדוס סתם שאני שומע שיר אפילו בשיר יש תקיעות ויש לו פנטיום 866 עם הרד דיסק 30 ג'יגה ו 312 זיכרון פנימי מה אני יכול לעשות? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  6. שלום, לפני מספר ימים עשיתי סוף סוף פירמוט והתקנתי XP SP1 מחדש והכל עובד כמו שצריך. הבעיה היחידה היא בגלגלת של העכבר: למשל אם יש דף ארוך, אני גולל למטה (ויש קליקים כאלה בעכבר כפי שאתם יודעים, כשגוללים) ועל כל קליק זה גולל מספר שורות, כמו שצריך, אך הבעיה היא כשאני רוצה לגלול מעלה, אז אני צריך לעשות קליק אחד מעלה והוא לא גולל (לא עושה כלום למעשה) ואז בקליק השני הוא מתחיל לגלול לי למעלה. אותו דבר להיפך, אם אני גולל מעלה ואז רוצה לגלול מטה, יש תמיד באמצע את ה"קליק מבוזבז" הזה שלא עושה כלום, בין הגלילה מעלה והגלילה מטה. פעם כשהייתי גולל מטה הוא היה גולל מטה וכן להיפך, בלי קליק מבוזבז באמצע... ייתכן שזה בהגדרות ושאפשר לשנות את זה איכשהו אך אני לא יודע בדיוק איפה... רציתי ל…

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by club_501,

התמונה הזאת היא כאשר המחשב דולק כ5 דקות התמונה הזאת כאשר נכנסתי לאינטרנט והפעלתי את האיציק, אימיש וwinmx צריך הסבר לגבי כל אחד מהנתונים שמציגה לי התוכנה לגבי הזיכרון ועוד שאלה: האם אני יכול להתקין win xp על המחשב הנ"ל שהוא (פנטיום 3 800Mhz, 128MB SDRAM).

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הי, מה זה צריל להיות ?! אני מחבר את המדפסת כשהמחשב פועל, עוד לא אמרתי צביקה פיק - המסך נכבה. העסק לא מתרחש כשהחיבור מתבצע לפני הדלקת המחשב. התופעה חוזרת על עצמה במחשב אחר בעל אותו מפרט אבל עם win98. יש לי עוד כל מיני תקלות מוזרות במחשב, אני מתחיל לחשוש שמשהו נדפק בלוח האם. האם תוכלו לעזור לי לשכנע את המחשב שלי שכדאי לו להתחיל להתנהג ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי בעיה קטנה עם ה USB שלי, הוא WINDOWS לא מגיב, כלומר חיברתי את הסורק שלי ל USB והWIN שלי לא הגיב בשום צורה. אז העברתי את החיבור של הסורק ל USB השני שלי, וגם שם שום דבר לא קרה. אחרי זה חשבתי אולי יש בעיה כבל חיבור של הסורק אז חיברתי סוג של עט שנקרא Removable harddrive ל USB וגם זה לא עבד. אני לא יודע עם זה ב USB עצמו או משהו בחלונות, משהו יכול עזור? תודה מראש Some Thing...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ??? ??? אני אובד עצות. חייתי לי בשקט ובשלווה, עם כונן רגיל של LG וצורב של LG, והיכולת להעתיק קבצים מדיסקים בלי שזה יפריע לכלום, ואפילו לצרוב דיסקים תוך כדי שאני רואה סרט או מפעיל וסוגר תוכנות. יום אחד, בלי שום סיבה שאני יכול לעלות עליה, התחילו בעיות איומות - צריבה התחילה לקחת את כל משאבי המערכת, לא איפשרה לעשות שום דבר אחר, ובקושי עבדה בעצמה - כל הזמן הבאפר ירד כמעט לאפס... ואז התאושש, וחוזר חלילה. הוא אף פעם עוד לא דפק דיסק בגלל זה, אבל הוא משתק את המחשב אפילו בקריאה! חשבתי שאולי נדפק לי הצורב, או מערכת ההפעלה, אבל מאז קניתי מחשב חדש, והעברתי אליו את שני נכוננים האלה, והבעיה ממשיכה - אפילו העתקת קבצים רגילה משתקת וידאו, מאיטה את העכבר ומשתקת הפעלת תוכנות חדשות. ניסיתי את…

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  11. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

עוד לא סיימתי לחבר את כל החלקים במחשב (אין טעם כי גם מעבד אני מחליף ואז להתקין הכל מחדש יהיה סיפור. בנתיים תיכננתי להשתמש בכרטיס קול און בורד וברמקולים הישנים שלי בשביל לשמוע קצת מוזיקה, אבל, אין מוזיקה ואין סאונד בכלל. נכנסתי לBIOS והפעלתי את הכרטיס קול והוא מותקן גם בXP כמו שצריך ומראה לי בעצם שהוא עובד, אבל שום צליל לא יוצא. אין התנגשות חומרה ואין שום הודעת שגיאה, חשבתי שהבעיה ברמקולים הישנים אבל גם באוזניות כלום לא עובד והווליום עד הסוף. מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. המחשב שלי 1.3 ג"הצ עם 256 מ"ב אבל משום מה כשאני עובד על 98 (דואל 98 ואקס פי) המחשב עובד נורא לאט ונתקע מידי פעם הורדתי את כל הדרייברים מעודכנים ועדיין הבעייה ממשיכה אם למשהו יש רעיון בבקשה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  13. יש לי צורב LG, אני כותב איתו במהירויות מאוד נמוכות, למרות שהדיסק והצורב מראים תמיכה מלאה ב 48, הצריבה עצמה לוקחת איזה רבע שעה במקום 4 דקות... אין לי מושג מה קורה... היו כאלה שאמרו לי שאולי זה המערכת הפעלה, יש הצעות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Crash5,

חוששני שהספק הכוח שלי גוסס ועומד לסיים את עבודתו. מה שקורה, זה שבאמצע עבודה שוטפת על המחשב לפתע המסך נכבה ואיתו גם העכבר, המחשב עצמו נשאר דולק ואיתו גם המקלדת. אני מעוניין לדעת האם אלה הם סממנים של גסיסת ספק כוח. האם ספק יכול בכלל לגסוס או שהוא ישר נשרף\מפסיק לעבוד בפעם אחת? יש לי ספק של 300w משהו פשוט, איני יודע את שמו. תודה על כל עזרה שתבוא.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היה לי windows xp professional. שידרגתי ל SP1, ובמהלך השידרוג המחשב נתקע. עכשיו כשאני בא לחדש את ההתקנה הוא אומר משהו על קיבצי DLL חסרים ו - KERNEL. אז החלתתי לפרמט, אבל אין כונן C !!! המחשב, אומנם, מזהה פיסית את הכונן והכל, אבל אין כונן C. כשנכנסים ל FDISK הוא מזהה את ההרדדיסק והנפח שלו אבל , עוד פעם, אין את האות C,ואי אפשר גם ליצור PARTITON חדש כי הוא אומר שאין מקום. ומשום מה הוא גם כותב שיש לי NTFS. (אולי באמת בשלב השדרוג זה הפך לי ,בלי שרציתי, את ההרדדיסק ל NTFS. צריך עזרה דחוף!!!! זה הרדיסק 40 GB של IBM חדש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by CybeR_CoM,

מדי פעם, בעיקר כשאני מפעיל משחקים (יותר נכון counter strike) המחשב שלי עושה ריסט פתאומי. בדרתי מתחים, בMBM5 ה3.3 מופיע לי כ2.7 לכן הלכתי ובדקתי ישירות מהכבל של הספק שנכנס ללוח אם ושם המתח עומד יציב על 3.3V. עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך + ללוח אם, כלומר לציפסט ושום דבר לא עוזר. אני עכשיו על אוברקלוק, לא משהו רציני 1800@2200 (לא מצליח יותר המערכת לא עושה BOOT) והרצתי PRIME95 במשך 4 וחצי שעות (נרדמתי באמצע ;D ) ו3DMARK בלופ של 10 פעמים והמערכת יציבה כמו סלע! אני פשוט משתגע ולא מוצא את המקור לבעיה. HELP PLZ :-\

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. יש לי תרדאון 9700 פרו ... ויש לי איתו בעיות.. זה קרה לפני שבועיים .. פתאום שהפעלתי את את המחשב הוא הראה לי ישר מסך שחור ורשום שם : R9700PRO F1 והמחשב לא עולה לא מגיב לכלום.. חשבתי שזה בעיה בכרטיס ונתתי אותו לאבא שלי שיסדר אותו הוא מצא בעיה קטנה וסידר אותה.. אחרי זה בדקנו אותו אצלו ואצלו במחשב זה עבד טוב ואצלי עדיין אותה הבעיה ... חשבתי שזה אולי הספק אז הורדתי מאוררים וסידירומים וזה עדיין לא עזר.... ומה שמצחיק זה שהגי פורס 2 כן עולה ועולה טוב... מישהו יודע מה לעשות?.... אני כבר לא יודע מה לעשות :-\

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by yirmi_opp,

תראו איזה מסך קופץ לי, וצריך לעשות ריסט...

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. יש לי כרטיס מסך אסוס ASUS V7700 GEFORCE 2 GTS DELUXE 32MB DDR ,XP פרו(לא SP1), מסך EIZO-NANAO 17 אינץ. הבעיה - כאשר אני מעדכן דרייבר לדרייברים של נוידיה חדש יותר ממה שמותקן לי המחשב מפסיק לעשות למסך כיבוי אוטומטי. מה שמותקן לי כרגע זה הדרייבר האורגינלי שמגיע בתוך XP שזה בעצם גירסה NVIDIA 12.40. זה קורה כאשר אני מנסה לעדכן - ניסיתי כבר לעדכן לכמה גירסאות שונות 18, 20.40 ,32 נראה לי ועוד איזה גרסא נראה לי. הסבר מפורט יותר - אצלי במחשב השומר מסך כבוי והפעלתי את ההגדרה של כיבוי מסך אוטומטי בתפריט POWER בלוח בקרה. לאחר התקנת הדרייבר החדש אז המסך לא נכנס למצב כיבוי מהמחשב אלא רק למצב חיסכון באנרגיה (במצב פעולה הוא צורך 110+W במצב חיסכון הוא צורך 90W ובמצב שהוא כאילו מכובה או…

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  20. חברה יש לי בעיה חמורה , הוספתי היום בבוקר זיכרון מ256 ל512 ועכשיו המחשב עושה לי רסטרט כל פעם שאני מדליק משחק או אקספלורר! העברתי אותו סלוט , ועכשיו במקום רסטרט , ברוב המקרים הוא פשוט יוצא מהמשחק / אקספלורר בלי שום הודעת שגיאה !! מה קורה עם זה ואיך אני פותר את הבעיה , אף משחק לא עובד!!! תעזרו לי !!

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by Stalker,

הורדתי קובץ מאינטרנט,ובדקתי אותו עם נורטון אנטי וירוס כמו שאני עושה עם כל קובץ. הנורטון אמר שהקבוץ נקי מוירוסים ופתחתי אותו, מיכוון שהקובץ לא עזר נסיתי למחוק אותו וזה לא נתן לי ועוד משהו אני לא יכול לעשות ריסטרט למחשב או לכבות אותו או לעשות ניתוק. חשבתי אולי האנטי וירוס שלי לא מעודכן אז עדכנתי אותו והוא עדיין אומר שהקובץ הוא לא וירוס... מה לעשות ?! OFF TOPIC לא ידעתי איפה להשים את ההודעה, אז שמתי אותה כאן.

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by gshhar,

ניסיתי ךראות עכשיו שני סרטים עם תרגום עם ה-RADLIGHT(הצילצול וספינת הרוחות) ואחרי כמה דקות הם נתקעים ואחד מהם הופך שחור לבן ,החלפתי תוכנה וזה לא נפטר. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  23. עובד שתי שניות ונתקע לשניה וכך הלאה!!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי את זה ב-bios .....תגידו לי לאיזה מצב לשנות את זה .....תודה..... הבורד הזה של PCPARTNER DRAM TIMING BY SPED [DISABLED] DRAM CLOCK [HCLK+33] BANK INTERLEAVE [DISABLED] SYSTEM BIOS CAHEABLED [DISABLED] VIDEO RAM CAHEABLED [DISABLED] AGP APERTURE SIZE [64] יש לי כרטיס של GEFORCE 4 MX440 AGP 4X MODE [ENABLED] AGP DRIVING [AUTO] AGP FAST WRITE [DISABLED] POWER SUPPLY TYPE [ATX] CPU …

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  25. אם משהו יכול לעזו לי אז בבקשה . אני מחפש דרייבר למחשב ישן - כרטיס מסך ATI - 3D RAGE ואני לא מוצא אחד כזה. אם אתה \ את יכולים לעזור אשמח לקבל את העזרה - תודה - רועי ROEER007@WALLA.CO.IL עוד פרטים על הכרטים: FCC ID : EXM340 משנת 1995

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים