תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
משום מה פתאום עושים לי רעש סטטי וצפצוף בווליום מסויים (9,13,14,27 ועוד),לא שומעים את זה בכלל כאשר מפעילים מוזיקה/סרט/משחק. לא היה לי זמן לבדוק את זה,כבר כמה חודשים אני לא עם הרמקולים,מישהו מכיר את הבעיה? לפי דעתי זאת בעיה שקשורה לחשמל,כי גם כשהם לא מחוברים למחשב זה קורה וגם עד שהעברתי אותם חדר זה לא היה קורה. היה רעש סטטי,אבל בקטנה...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט מפורט בפרופיל. המחשב חדש יחסית, אבל מאז שהרכבתי אותו יש לי בעיה שקצת מטרידה אותי. המחשב עובד סבבה והכל טוב רק מדיי פעם הוא "משהק"... כלומר העכבר או המקלדת קופאים ממש לשניה פלוס מינוס ואז הכל ממשיך כרגיל. לא מצאתי אופיין שיכול להעיד על משהו ספציפי שגורם לזה (נגיד כתיבה על הדיסק או גרפיקה תלת מיימדית או שאני מריץ בדיקת זכרון לא גורמים לזה) אלא זה קורה ללא כל סיבה שנראית לעין. מה שנראה לי אחרי כמה פעמים זה ה DRIVER של המסך. עדכנתי לאחרון ועדיין זה קורה. למישהו יש איזשהו מידע נוסף שיכול להעיד על פיתרון אפשרי? תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של 3540 -NEC_DVD_RW ND כשאני מכניס דיסק ריק CD או DVD הוא לא מזהה שיש דיסק ובנרו(תוכנת צריבה NERO) הוא אומר לי להכניס דיסק למרות שכבר הכנסתי, אותו דבר גם בתוכנת צריבה המובנית של windows. בהגדרות של הצורב סימנתי שהוא אמור לזהות הכל ולעשות הפעלה אוטומטית לדיסקים אבל הוא לא קורא את הדיסקים ויש רעש מוזר כזה ממנו. מי שיכול שיתן תגובה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
טוב מחר יגעיע אלי מחשבוהחבר המחיר בסוף הוא 4000 שקל. הדגם הוא ibm t20 שלדעתי הוא יתאים בול לאחותי הסטודנטית (קל משקל ביצועים מספיקים לאופיס ומסך 14 אינץ). מה שנשאר לי עכשיו זה לחרוט עיברית ולהוסיף מערכת הפעלה ב\תומכת עברית. עכשיו יש לי מספר שאלות שאולי הן לא במקום אבל אשמח לתשובה. 1.כמה עולה ביטוח למחשב כזה? 2.איזה מערכת הפעלה כדי לי לשים על המחשב? 3.תיק למחשב מה כדי בשביל סטודנטית? 4.מה צריך או כדי לקנות כתוספת למחשב? 5.אני רוצה לבנות רשת בין המחשב הישן והניד כמ תעלה לי רשת פשוטה לא אלחוטית שתאפשר לי לחלוק את החיבור לאינטרנט של המחשב הישן? 6.טיפים או חוקים שעלי לזכור בקשר למחשב נייד בתור משתמש שלא ממש מומחה לניידים. זהו אני יכתוב במהרה לכם על המחשב המיוחל כשיתקבל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול OB של אינטל בלוח אם של אינטל DG965WH. בזמן האחרון הוא עושה לי רעשים סטטים מוזרים, פרמטתי אותו כבר פעם אחת ובדקתי, הבעייה היא לא ברמקולים אלא בכרטיס. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום. היום בצהריים התחילה לי בעיית רעש מרגישה מכרטיס המסך. חשבתי שהרעש נוצר לפי מה שהצלחתי להבין מחיכוך של המאוורר עם הרשת הזאת שיש מעליו, אבל כרגע בדקתי וגיליתי שלא. זה מטריף.. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הרעש המעצבן הזה? X_X אני רוצה לנסות לפרק את הפלסטיק שיש בקירור של לידטק, אבל אני מפחד לשבור. מישהו יכול לעזור בנושא? (שלבי פירוק או משהו כזה) ברגע שאני אפרק את הפלסטיק אני אוכל לנקות באופן יסודי ולשמן את המאוורר שעושה רעש מציק בטירוף. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום לכם,אשמח אם תוכלו לעזור לי. כבר זמן רב שאני מתמודד עם בעיה מסויימת ולא מצליח לפתור אותה,למרות הסברים שונים שניתנו לי: כאשר אני משחק במשחקי מחשב מסויימים,חלקם מתקדמים גרפית וחלקם לא,עולה לי אחרי זמן קצר ההודעה הבאה: "Input signal out of range" ,באותה הודעה נכתב שהמסך משנה את הרזולוציה שלו ואת קצב הרענון לפי מגבלות המסך,שהן 60HZ ו...1280X1024. לאחר מכן עולה הודעת Monitor going to sleep,ואף לפעמים מלווה בבלוסקרין לאחר מכן. התקדמות זו בהודעות השגיאה היא אינה קבועה,לעיתים ההודעה על הירדמות המוניטור מופיעה לבדה,ולעתים נדירות המשחק פשוט קורס ולא צריך ריסטרט בשביל להפעיל את המחשב. הדסקטופ שלי אינו חורג ממגבלות המסך,ובמשחקים עצמם אני נוטה לשחק ברזולוציה נמוכה ממגבל...ת המסך,א…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי, לצערי נמחק לי קובץ מאוד מאוד חשוב מכונן :C. במחשב יש ווינדוס 7 אך זאת רשת מחשבים פנימית. בגלל בעיה נדרשתי לאפס את היוזר ולצערי נמחק קובץ (pst (Personal Storage Table גודל הקובץ 25 ג'יגה. מחיפוש באינטרנט הבנתי שהקובץ בפועל לא נמחק אלה הוא רק לא בשימוש ונדרס ע"י מידע אחר. האם קיים סיכוי לשחזר את הקובץ הזה? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים חבר שלי רצה לבדוק אם יש בעיה בזכרונות שלו והביא אותם לבדיקה במחשב כדי לראות שהבעיה היא אכן. בכל אופן, אחרי שהחלפתי בחזרה לזכרונות שלי נאלצתי לעשות clearcmos בכדי שהמשחב יעבוד. אבל מאז, המחשב עושה כל מיני בעיות ממש מוזרות. שני ההרדיסקים מסרבים לעבוד ביחד עם הסידירומים, למען האמת הדרך היחידה שהצלחתי להפעיל את ההרדיסקים כי לחבר כל אחד ל IDE אחר ולנתק את הדיוידי והצורב. כמו כן מאז ההחלפה המחשב מסרב לעבוד בכל הגדרת מעבד וזכרון שלא במתח סטוק, ולפני ההחלפה עבדתי ב1.8v ומעבד ב 2560 מה"ץ. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר מדפסת משותפת. בלוח בקרה במרכז הרשת והשיתוף (במחשב אליו מחוברת המדפסת) בגילוי רשת ושיתוף קבצים ומדפסות מופיע ביטול. כאשר משנה להפעל ולוחץ למוטה על שמור שינויים, ולאחר מכן בודק זה לא שונה. מה לעשות ? גם לחיצה על המחשב שלי עבבר ימני על ניהול לא מגיב. יש למיהו רעיון מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב לא חדש, שנדלק לשנייה ונכבה. לפני כחודשיים הוספתי עוד 4gb ram כדי לשפר את הביצועים. כרגע אני עם 8 gb ב2 סלוטים מתוך 4. לפני כשבוע בהדלקה הראשונית המחשב היה מקרטע ונדלק רק בפעם השלישית או הרביעית. כאשר בכל ניסיון הוא נדלק לשנייה ונכבה. ניסיתי להוריד את כל מה שלא קריטי להפעלה, הוצאתי הארדיסקים, צורב, כ. מסך, כ. רשת. החלפתי בין הזיכרונות וניסיתי לעלות רק עם הישן או עם החדש,בהצלבה לסלוטים שונים. הספק הוא 450w והיה לי ספק אחר תקין בוודאות אבל של 350w. בשניהם אותה תופעה. ניסיתי לאפס את הביוס על ידי הוצאת הסוללה. על לוח האם אין קבלים מפוצצים, היה טיפה אבק שניקיתי אבל לא הרבה. מבקש עזרה באבחון התקלה, תודה רבה מראש!.…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב כולל מעבד QUAD Q9400, עם לוח ASUS P5Q PRO ו4G של זיכרון. בנוסף כ. מסך 285GTX של ג'בייט. וכ. קול של קריאטייב, מע' הפעלה - ויסטה אולטימייט. תוך כדי משחק ישן ביצעתי לו ריסט, המחשב עלה עם הודעות של ERROR : 1. קירור מעבד לא עובד (לא נכון) 2. לא מזהה HD (יש 2 של 320 ו2 של 1 טרה) מבקש ללחוץ על מקש להמשך. ולאחר הלחיצה עולה ללא כל בעיה.(כאילו אין שום בעיה בכלל) נראה לי שהבעיה היא בביוס- אם כן, מה לשנות שם ?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי חבריה, מחשב gigabyte כרטיס קול מובנה, הבעיה: רמקולי המחשב פועלים שניהם רק בחיבור השקע הקדמי ואילו בחיבור לשקע האחורי רק רמקול אחד פועל מה הפתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום מופיעה לי ביומיים האחרונים הודעת שגיאה "00" על הצג של הלוח אם (שבחתימה) חיפשתי בחוברת ולא מצאתי מה הפירוש (מצב תקין זה FF) עידכנתי את הביוס וזה לא ניפתר. כמו כן פעם אחת ההודעה השתנתה והיה כתוב 01 (שזה לפי החוברת "expand the Xgroup codes locating in phsical address 1000:0") מה זה אומר? תודה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
עשיתי תיקון קבצים כמו שהסברתם בתרד התחל הפעלה CMD = והפקודה באנגלית ... זה סיים ותקע את המקלדת האור של NUM LOCK נשארה תקועה אחרי ריסט זה נשאר תקוע שכיביתי את המחשב והדלקתי זה עבר ... מה קורה שם ? יש לי יותר מ 400 קבצים רגסטרי דפוקים ותקלות מוזרות ואף טכנאי לא עלה על הבעיה. אני מתחרפנת התרד הראשון שפתחתי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=385166.0
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס PCI אלחוטי. אני היתקנתי דרייבר וגם התוכנה שלו. אבל קרה לי משהו מוזר. פתאום תוך 1 דקה חלונות XP עושה ריסט(הפעלה מחדש). לא ידוע לי מה הבעיה. אני חושב שבחלונות XP יש אבטחה "חומה אש". נסיתי לבדוק ולפתוח יציאת תקשורת אלחוטי. אני לא יודע איפה אפשר למצוא אופוצייה לאפשר לו יציאה תקשורת בטוחה. מישהו יכול לכוון אותי, איך פותחים יציאה תקשורת בתוך לוח בקרה Firewall (חומה אש) של חלונות XP? בתודה מראש מיקי
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
נכנסתי לCOMPUTER MANGEMENT ומשם לSTORG ולDISK MANAGEMENT משם אני מבין שאני צריך ללחוץ על ההרדיסק החדש ולעשות INITIALIZE DISK ? יש לי שם שתי אופציות לבחור מיד אחרי זה כשהראשון זה MASTER BOOT RECORD והשני זה GUID PARTITION TABLE מה אני אמור לבחור? ואם יש עוד משהו שאני אמור לדעת אז זה הזמן :-) תודה..
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, יש לי סט עכבר ומקלדת אל חוטיים של Microsoft, ולפעמים כעבור X זמן של שהייה בדפדפן ללא הקלדה, הדפדפן לא מגיב להקשות על האותיות במקלדת (אבל אנטר למשל לירידת שורה, כן אפשרי). מישהו יודע למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המחשב שהוא נתקע בעומס כשאני נכנס למשחקים כבדים בעיקר. בדקתי אם זהו הכרטיס שלי, החלפתי את הכרטיס שלי לכרטיס אחר (3870) והמחשב עבד מעולה ללא נפילות (כשהוא נתקע הוא מחייב לעשות ריסט, בנוסף לפעמים רואים כל מיני פיקסלים צבעונייים על המסך וכו'), בזמן שעבדתי עם ה3870 שלחתי את הכרטיס שלי בחזרה לחנות בכדי לממש אחריות כי חשבתי שזהו הכרטיס מסך, אך עכשיו שהייתי בחנות ונתנו לי אותו אמרו לי שהם הפעילו עומס על הכרטיס במעדה כל הלילה והכרטיס עבד מעולה, לאחר מכן הם החליפו מחשב והפעילו עליו שוב עומס ועבד להם גם טוב ללא נפליו, ועכשיו שקבלתי את הכרטיס שוב, הבעיה קורת שוב. מדובר בכרטיס מסך מדגם 4870x2 מישהו בבקשה יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי, מדובר במחשב נייד חדש של לנובו, כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת - הבטריה עומדת על 100 אחוז ועדיין בטעינה, למרות שמערכת ההפעלה מודיעה שהבטריה טעונה במלואה. ממה נובעת הבעיה והאם מדובר בסיכון לטעינת יתר? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה,לפני כמה זמן היה לי קאספרסקי אנטי וירוס על המחשב וכשהוא נגמר פשוט מחקתי והתקנתי נורטון אינטרנט סיקיוריטי 2013 המלאה מקורי.עכשיו מאז יש לי רק בעיות במחשב!1.הגאדג'טים לא עובדים לי.2.פתאום הטיונאפ לא עובד לי :S3.האתר FIFLAYER לא נותן לי לפתוח משום מה ואצל אחרםי זה עובד.4.כשאני מנסה להוריד שירים/סרטים למחשב אני מקבל תמונה כזאת:זה קורה לי בכל דבר שאני מוריד בעיקר בסרטים ובשירים...אני מתחנן אליכם אני לא רוצה ואני לא אפרמט את המחשב אני מוכן לסבול איתו ככה אבל אם יש דרך לתקן הכל אני אשמח!!הכל בגלל האנטי וירוס!! למה החלפתי?? למהה???
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני כותב הודעה זו אחרי תקופה שבה אני מסתובב במערכת הפורומים הזאת, בעיקר מתוך כוונה לעזור לאחרים וגם ללמוד הרבה בדרך. ההודעה הזאת באה להסביר איך אני לדעתי צריכה להיראות פניה ל'תמיכה טכנית', בתור אחד שרוצה ואוהב לעזור בתחום הזה. ההודעה לא קשורה לכללי הפורום או למנהליו. 1) רשום כותרת עניינית להודעה, שמתארת בתמצות את הבעיה. כותרת עניינית תמשוך יותר אנשים שמכירים את הבעיה או מסוגלים לטפל בה לקרוא את ההודעה שלכם, תראה על רצינות מצדכם, ולא תעצבן את המנהלים. שלוש סיבות מצויינות לכתוב כותרת כמו "המחשב מכבה את עצמו ללא סיבה" ולא "המחשב השתגע!! עזרה!!!". 2) תאר את הבעיה בפירוט. להגיד "המחשב נתקע" נותן לקורא רק מושג מאוד כללי על הבעיה. מתי הוא נתקע? כשהווינדוס עולה, או אולי לפני, או …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
תעשו את מה שכתוב בכותרת בבקשה. תודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי במארז יציאתAUDIO קידמית ועכשיו אני רק צריך לדעת איזה מבין הכבלים לחבר ללוח אם. יש לי קונקטר אחד של AC'97 ואחד של HD AUDIO . הלוח אם שלי הוא P5P 800 של אסוס . והדרייבר שמותקן הוא של SOUND MAX . תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-