תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום... כפי שאמרתי המחשב שלי לא עולה... התקרית: המחשב פתוח, משמיע מוזיקה, אני לא נוגע בו. אני בא להזיז את העכבר, לא זז... המוזיקה עדיין מושמעת... אני מנסה להפעיל task manager(win2000 אבל לא מגיב.. המחשב נתקע.. אני מכבה את המחשב על ידי המתג שעל ספק הכוח שמפסיק את המחשב... אבל... כאשר אני מדליק אותו שוב, ואז מדליק את המחשב, הוא נדלק אבל פשוט לא מגיב לאחר מכן. את הפעולות של בדיקת הסי די רומ וזה אני שומע שהוא עושה.. אבל אז נשמע כמו רעש מוזר כזה, לא צפצוף אלא כמו איזה שתי פעימות כאלה שנשמעות כאילו כמו בסגנון דוס ישן ( זאת אומרת, כמו המחשבים פעם בלי ווינדוס עשו רעשים כאלה מהפיסי ספיקר שהפקודה למשל הייתה לא חוקית) אשר באות אחת אחרי השניה במהירות ואז שום דבר לא מגיב אפילו המסך לא…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייב לציין שמעולם לא נתקלתי בכזה דבר! העכבר שלי משום מה חורג מגבולות המסך. כשאני מזיז אותו לקצה השמאלי או העליון הוא בסדר (מגיע עד הקצה ונעצר) אבל כשאני מזיז אותו לקצה הימני או התחתון הוא ממשיך למטה (נעלם וחוזר רק כשאני מעלה/מזיז שמאלה חזרה)... ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של המסך וכרטיס המסך (MAG786FD ו GeForce 4 TI4600 ) אבל כלום לא עוזר על המחשב מותקנת Windows xp רעיונות התקבלו בברכה! תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד Compaq Evo N160 איתו אני עובד באופן די אינטרנסיבי כבר שנה וחצי, וביומיים האחרונים נתקלתי שלוש פעמים בבעיה מוזרה: המאוורר לאחר שהוא מתחיל לפעול, הוא לא מפסיק, אפילו שהטמפרטורה של המחשב מאוד יורדת (זה מחשב נייד, המאוורר אמור לפעול רק שהטמפרטורה גבוהה). הפתרון היחיד שמצאתי לעצירת המאוורר הוא ביצוע אתחול, אבל זה מאוד מפריע במהלך פגישה, שאני רושם במחשב, לבצע אתחול. לא מצאתי שום אזכור לבעיה באתר של Compaq. כמו כן, לא התקנתי תוכנות חדשות על המחשב בערך שנה, וגם לא עדכנתי לאחרונה את ה-BIOS (גם בערך שנה). החומרה החדשה היחידה שחיברתי למחשב בזמן האחרון (שלא חיברתי אף פעם לפני כן), היא USB Flash Drive של SanDisk - אבל אני לא כל כך חושב שהוא גרם לבעיה …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לחבר שלי יש בעיה ! מידי פעם שהוא מדליק את המחשב מופיע מסך כחול וכתוב במסך שהמחשב לא מוצא את העכבר ומבקש להמשיך לעבוד בלי העכבר.(כניסה ps/2) . ב- DEVICE MANAGER הוא לא מראה את העכבר(כאשר הוא מראה את המסך הכחול). ברוב המיקרים המחשב כן מוצא את העכבר אבל לפעמים העכבר מפסיק לעבוד(כאשר הוא כבר נמצא בווינדוס) ואז המחשב ניתקע מבלי שום עומס גם כאשר שום תוכנה לא פועלת! המחשב כבר בן שנתיים וזה אף פעם לא קרה... בבקשה מישהו יכול לעזור לי??? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
1) הווינדוס נתקע באמצע העלייה של המחשב שלמשך כמה דקות, בקטע של הווינדוס שבו הוא תוען את התוכנות של הStartup, יש לי תוכנה שקוראים לה WinFox שקיבלתי עם הכרטיס מסך, שלוקח לה בערך 2 דקות לעלות. ביחד עם עוד כמה תוכנות. ברגע שהמחשב תקוע, יש לי שליטה עליו, ואם אני מנסה להכנס למחשב שלי, אז המחשב שלי עולה רק אחרי שהWinFox עולה. 2) כשהמחשב כבוי, דברים כמו המודם USB והעכבר האופטי שלי נשארים דולקים. רק אם אני מנתק את המחשב מהחשמל הם מפסיקים לפעול (לפעול הכוונה שהLED's שלהם פועלים). רק שתדעו שאין לי את הI/O Shild הזה בגלל שהוא לא מתאים למארז שלי.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי שתי כוננים אחד רגיל והשני צורב בכונן הרגיל לא קורא יותר דיסקים בכלל כל הזמן כותב לי Windows Cannot Read This Format... הכונן השני (הצורב) קורא את הדיסק אבל לא מצליח לתפעל אותו 0 למשל הכנסתי דיסק של סרט אני מנסה להפעיל את הסרט עם Bsplayer וזה נתקע שעות ולא זז והמחשב נתקע... למישהו יש פתרון משהו או שפשוט הלכו הכוננים , הצורב מסוגל לצרוב (אם זה חשוב ) ואני משתמש בWinXP (אם אם זה חשוב) תודה לכל מי שיעזור! 8)
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים עשיתי סוף סוף פירמוט והתקנתי XP SP1 מחדש והכל עובד כמו שצריך. הבעיה היחידה היא בגלגלת של העכבר: למשל אם יש דף ארוך, אני גולל למטה (ויש קליקים כאלה בעכבר כפי שאתם יודעים, כשגוללים) ועל כל קליק זה גולל מספר שורות, כמו שצריך, אך הבעיה היא כשאני רוצה לגלול מעלה, אז אני צריך לעשות קליק אחד מעלה והוא לא גולל (לא עושה כלום למעשה) ואז בקליק השני הוא מתחיל לגלול לי למעלה. אותו דבר להיפך, אם אני גולל מעלה ואז רוצה לגלול מטה, יש תמיד באמצע את ה"קליק מבוזבז" הזה שלא עושה כלום, בין הגלילה מעלה והגלילה מטה. פעם כשהייתי גולל מטה הוא היה גולל מטה וכן להיפך, בלי קליק מבוזבז באמצע... ייתכן שזה בהגדרות ושאפשר לשנות את זה איכשהו אך אני לא יודע בדיוק איפה... רציתי ל…
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם! בזמן האחרון יש לי בעיה עם המקלדת, היא פתאום מפסיקה לעבוד ללא שום סיבה מיוחדת. הנורית במקלדת דלוקה אבל הקלידים פשוט לא מגיבים. זה קורה לי סתאם כך אפילו לאחר שעבדתי אם המקלדת והכל בסדר, אני חוזר לעבוד אחרי זמן מה ופתאום אין תגובה!!! זה לדעתי די מוזר ואני לא רואה מה יכול לגרום לבעיה, יכול להיות שהלוח אם קצת דפוק? אחרי הפעלה מחדש המקלדת חוזרת שוב לעבוד. זאת מקלדת פשוטה ביותר אבל עד עכשיו היא עשתה את העבודה מצויין... בעבר (ללא קשר לבעיה הזאת) ניסיתי להשתמש במקלדת natural של microsoft והיתה לי בעיה שאם האיתחול הראשוני של המחשב המקלדת לא עבדה, כאשר הייתי מאתחל שוב היא כן עבדה, בזמנו הנחתי שהבעיה היתה במקלדת ולכן המשכתי להשתמש במקלדת הפשוטה שלי, אבל עכשיו אני רו…
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
יש לי בעייה כנראה באחד מהמאווררים. כשאני מדליק פעם ראשונה את המחשב אבל רק בהפעלה הראשונה, אחד המאווררים עושה רעש אדיר פשוט כאילו זה מטחנת בשר ואני לא מגזים, אבל, כשאני נכנס לווינדוס הרעש נעלם ולא חוזר יותר. מה לפי דעתכם היא הבעייה? תודה על העזרה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, קניתי לפני מספר ימים כרטיס INNOVISION GEFORCE 4 MX440 128 MB. כאשר אני משתמש בכרטיס לראות בטלוויזיה(סרטים או כל דבר אחר,אפילו ה- windows עצמו), המסך פשוט מרצד! זה מעצבן אותי ניסיתי לשחק עם הרזולוציה(הכרטיס תומך TV-OUT עד 1024X768) עם ה-REFRESH RATE, שיניתי דרביירים, שום דבר לא עזר! זה מעצבן אותי! אנא עזרו לי לראות סרטים ושאר ירקות בטלוויזיה שלי בשלווה וברוגע! תודה יונתן
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת הזרקת-דיו של HP, דגם Deskjet 600 (ישנה יחסית). ניתן להפעיל אותה ולבצע את הדפסת המבחן כראוי, ברגע שמחברים אותה לכניסת ה LPT-1 במחשב (בשעה שהוא פועל בדוס או בחלונות), היא נכבית או מתחילה להתחרפן. מישו נתקל באותה התופעה?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אוקי אני אנסה לקצר כמה שיותר חברי.. לפני כיומיים ההארד דיסק IBM שלי של ה40 גיגה שבק חיים והלך לקופסת הגרוטאות,עליו היה מותקן הווינדוס איכס פי פרו ועוד כל מה שרגיל בכונן C: . הוא גם היה מוגדר בביוס בתור PRIMARY יש ברשותי עוד הארד דיסק של MAXTOR 80 גיגה שהוא מוגדר SLAVE ועליו כל השירים שלי כ30 גיגה שאני מחשיב אותם עבודת חיים + כל מני משחקים ושטויות שמהם לא כל כך איכפת לי. היום אצתי רצתי לחנות וקניתי את ה WD 120GB 8MB BUFFER , ישר עשיתי עליו Primary DOS Partition ופירמטי ויאללה להתקין ווינדוס,הגדרתי אותו בתור PRIMARY בביוס. ווינדוס הותקן כהלכה והכל הוסדר א-ב-ל!!! אני רואה את האות של ההארד דיסק הישן (D:) אבל שאני מנסה להיכנס לראות את התוכן אז רשום לי "The disk in drive d:…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב זיכרון פנימי733MHZ WIN98 256MB והוא נתקע לו במשחקים ובWORD המחשב כבר אחרי פירמוט והתקנה מחדש
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי צורב LG, אני כותב איתו במהירויות מאוד נמוכות, למרות שהדיסק והצורב מראים תמיכה מלאה ב 48, הצריבה עצמה לוקחת איזה רבע שעה במקום 4 דקות... אין לי מושג מה קורה... היו כאלה שאמרו לי שאולי זה המערכת הפעלה, יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לפטופ אם אופציה לHIBRANTION קודם כול אין לי מושג ה זה ???? מה היתרונות של זה והאם זה יעיל בכלל וחוסך בטריה ואם יש לזה חסרונות הודה לכם אם תספרו לי הכול על האופציה הזאתי בתודה מראש אני....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים זה בזמן צפיה בקבצי ווידיאו ולפעמים זה באמצע משחקים (אני לא חושב שזה בגלל התחממות) יש לי xp pro
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש וביקשתי מהחנות לא להתקין לי חלונות כי יש לי משלי. כאשר אני מפעיל את המחשב אני רואה סמן קטן מהבהב בפינה השמאלית וזהו. הכנסתי דיסקט הצלה של חלונות 98 שאמור לבנות קבצי מערכת על הדיסק הקשיח, הפעולה עובדת אך כאשר אני מפעיל את המחשב הסמן עדיין מופיע. כאשר אני מורה למחשב לאתחל מהסי.די.רום, אני מקבל שוב את הסמן. לעזרתכם אודה.
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אינטל 2.4 עם win 98 וגם xp ב 98 יש חייגן טלפון אך אני לא שומע שום צליל חיוג או משהו אחר. במחשב הישן שלי שמעתי הכל בלי בעיה מה צריך לבדוק כדי לפתור את הבעייה? ואיפה נמצא החייגן ב xp ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הי, מה זה צריל להיות ?! אני מחבר את המדפסת כשהמחשב פועל, עוד לא אמרתי צביקה פיק - המסך נכבה. העסק לא מתרחש כשהחיבור מתבצע לפני הדלקת המחשב. התופעה חוזרת על עצמה במחשב אחר בעל אותו מפרט אבל עם win98. יש לי עוד כל מיני תקלות מוזרות במחשב, אני מתחיל לחשוש שמשהו נדפק בלוח האם. האם תוכלו לעזור לי לשכנע את המחשב שלי שכדאי לו להתחיל להתנהג ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה ממש חמורה וזה הולך ככה המחשב נתקע עכשיו כל כמה שעות יכול ליהיות גם אחרי 5 דקות פעולה אבל שאני לוחץ על הכפתור של הPOWER הוא מתכבה כמו שצריך פתאום הוא לא תקוע הכל רץ ואז הוא מתחבא כיבוי "מבוקר" הוא יוצא מהתוכניות נקי והכל כאילו שלפני דקה הוא לא היה תקוע!! ועד בעיה לפעמים כשאני לוחץ במקלדת על הSHORTCUT זה עושה לי ריסט האם זה יכול ליהיות קשור לכבלים?? :AR15:
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, זאת בעיה שמטרידה אותי המון זמן. (מעל חודשיים) הבעיה היא מוזרה, אין לי מושג איך להסביר, אבל אני יתאר אותה ככה : למשל אני משחק במשחק כלשהו (מהחדשים למשל generals), משחק.. משחק.. פתאום, ריסט ! פשוט ריסט... כמו שלוחצים כל הכפתור... זה קורה גם כשאני שומע שירים (אני שומע בWinamp)... רק להזכיר, שפעם הייתה לי בעיה בספק כוח, שהוא נהרס לאט לאט עד שיום אחד כל פעם כשהפעלתי את המחשב הוא עשה ריסט... אז הבאתי לאיזה טכנאי שיקנה לי ספק כוח רגיל (כמו שהיה לי כל הזמן), אז הבעיה הסתדרה, אחרי יומיים ככה הבעיה חזרה לי, אבל היא קוראת רק במצבים כאלה כמו שהסברתי, כבר חודשיים זה ככה... תשאלו שאלות חופשי.. אני נואש, אני לא יודע כבר מה לעשות... ניסיתי הרבה דברים אבל כלום לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
בעייה די מוזרה שפעם ראשונה שאני נתקל בה..המסך שלי (Samsunf 955DF ) היה במצב StandBy וכאשר הדלקתי אותו הגוון שלו הפך לצהבהב , המסך מקונפג בתוצרת RGB 6500K .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה מה עושים... חיברתי לוח מעבד זכרון וכרטיס מסך והמחשב לא נדלק בכלל אין כלום! ניסיתי ספקים אחרים... והכי מעצבן שאתמול הוא עבד למשהו יש רעיונות? בדקתי גם את 2 החוטים שמגיעים מהכפתור ללוח אם תודה רבה יניב
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
האים יש תוכנה שתוכל לתת זיהוי של המעבד שהוא לא זויף?
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-