עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by liran2003,

אתמול התחילו להופיע לי מסכי שגיאה כחולים (ווינדוס 7) עם שגיאות שונות ואחריהם ריסט. בהתחלה זה היה כל כ-5 דק', אחרי זה בתכיפות גבוהה יותר. פתחתי את המארז כדי להוציא סטיקים של זכרונות ולבדוק אם הבעיה באחד מהם. כשהוצאתי את אחד הסטיקים המחשב קפא כבר במסך פתיחה של הלוח אם. כשהוצאתי עוד סטיק המחשב כבר לא עלה (וגם לא כשהחזרתי אותו). המחשב נדלק, כל המאווררים עובדים אבל המסך נשאר שחור וגם אין את הצפצוף של הלוח אם ושום צפצופי שגיאה. האם אלו סימפטומים של לוח אם גמור או שיכולה להיות בעיה אחרת? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Dubek,

שלום. אתמול הפעלתי את המחשב של אשתי ועלתה הודעה בנוגע לבעיה במאוורר המעבד. מצרף צילום מסך של ההודעה וצילום מסך של המעבד. המחשב עובד, מעלה windows אבל אני לא משאיר אותו פתוח האם צריך להחליף את המאוורר? האם יש טעם כלכלי בכך (בהנחה שלא אעשה זאת לבד)? תודה נמרוד

3. חשבתי לקנות את זה ב 120 שקל גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 וספק כח 300 שקל FSP 500W Active PFC 120mm Fan SATAx3 או 500W SS-500ET 120mm אני חושב ללכת על ה FSP הוא שקט וטוב מתלבט עדיין במחשב יהיו 2 כוננים אופטים ( זה נוח אוהב את זה ) 4 כוננים קשיחים כרטיס מסך GTS 450 עם 6 PIN

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. הוכ נכבה לי אחרי כל כמה זמן, ואחר כך אפשר להדליק אותו שוב. מה נדפק שם?[br]פורסם בתאריך: 27.09.2010 בשעה 18:38:08

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום . התקנתי את ה WIN 7 מחדש עכשיו אני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי אחרי ההתקנה עושה ריסטרט ואני לא יכול לשנות רזולוציה והכל נשאר אותו דבר כאילו אין לי דרייבר ביכלל ... מה אני עושה נסיתי הכל כבר. וכה הורדתי את הדרייבר הנכון אני לא דביל אם לא הייתי מוריד את הנכון זה לא היה מתקין לי אותו ביכלל... אני חייב עזרה אני לא יודע כבר מה לעשות .

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by nargsi,

צהריים טובים, ניסיתי להתקין משחק די ישן בשם 'כוכב כחול', משחק ישראלי מצאתי הורדה דרך 'מסע אל העבר' שעשו אחלה פרויקט למי שלא מכיר. בכל מקרה המשחק שלהם מותאים לXP ויש לי WIN7 אולטימייט שאמור להיות בלי בעיות תאימות לתוכנות XP, בסדר. הפעלתי את התוכנה על תאימות 95 מומלצת. עדיין... מופיעה לי ההודעה הבאה http://prntscr.com/a913o8 מה ניתן לעשות ? אפעיל את התוכנה בXP MODE ואעדכן, אבל אני לא חושב שזה יעזור. - לא עזר

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by BeNDeR,

אני ממש צריך עזרה לגבי 3dfx voodoo 3 opengl on windows xp למי שיש פטרונות בבקשה תעזרו אני חייב להפעיל את זה אז בבקשה ותודה ממכם !! !!

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by miz,

יש לי דיסק און קי סנדיסק קרוזר, שמתי אותו במחשב שלי, המחשב מתנהג כאילו לא שמתי כלום, גם במחשב אחר אותה תגובה, האם יש משהו לעשות?? בעבר המחשב שלי היה מזהה אותו

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by DJO,

כל פרק זמן לא קבוע המחשב של אבא שלי שהוא סלרון 500 על לוח גנריק. בקיצור הווינדוס לא עולה, ואני מקבל הודעות שיש בעיה עם קובץ כזה או אחר שהוא פגום. פעם ראשונה הוא לא אמר שום קובץ ספיציפי, פירמטתי והתקנתי שוב. פעם שנייה הוא אמר PCI.SYS, חיברתי את ההארדיסק למחשב של אחי והעתקי את ה PCI.SYS ממנו ואז המחשב עלה. שלשום הוא אמר לאבא שלי PCI.SYS, אתמול באתי כבר עם המברג אמרתי נדליק נראה מה קורה המחשב עלה. אבא שלי קרא לי היום הוא אומר לו ISAPNP.SYS, אני תיכף יורד עם המברג למישהו יש רעיון מה דופק את הקבצים האלה?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by ahp,

שלום לכולם, ברצוני לחבר את המחשב שלי למסך בעזרת כבל HDMI ארוך - אני רוצה להפריד את היחידות (מחשב ומסך) בחדרים נפרדים. לצורך כך רכשתי כבל HDMI עם תקן 1.4a. המחשב מחובר למסך כיום עם כבל HDMI שהגיע כשרכשתי את המסך ואני לא יודע באיזה תקן כבל זה. כשניסיתי להחליף בין הכבלים - נוכחתי לראות כי לא מתקבלת תמונה במסך, למרות ששומעים את הצליל המוכר שמחשב מזהה חומרה. במקום תמונה נראת על המסך הודאה חוזרת של "כניסה ל SLEEP MODE ". בתחילה חששתי כי הכבל מזויף ו/או פגום אולם מבדיקה שבצעתי עם מיכשור שונה בבית (טלויזיה ו STREEMER ) נוכחתי לדעת כי הכבל תקין ורואים תמונה. שאלתי היא מדוע אינני רואה תמונה במסך המחשב. במחשב שלי מותקן כרטיס מסך GEFORCE NVIDIA …

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by tovx,

העכבר זז לאט במשחקים מסוימים עכבר של a4tech אופטי יש למישהו מושג מזה? p4 1.7 512 ram win xp g force 64m כל הדריברים עודכנו.מליון תודות לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by sdahan12,

אהלן יש לי מחשב דיי ישן שלא נגעו בו הרבה זמן! ויש לי מסך שנמצא בשימוש ואני יודע שהוא עובד... ניסתי לחבר את המסך (שעובד) למחשב הישן המחשב נדלק ואני מקבל הודעה : Frequency Out Of Range עם תדרים מאוד מוזרים: 29KHZ\63HZ ניסיתי לחבר את המסך למחשב אחר ועברתי בין כל התדרים האפשריים של המסך עם המחשב האחר (כי שחיברתי למחשב הישן קיבלתי את ה Frequency Out Of Range בלי אפשרות להמשיך פשוט נתקע) וגם שעברתי על כל התדרים (60HZ,72,75,85,100) וניסיתי כל פעם לחבר למחשב הישן שום דבר לא עזר עדיין קיבלתי את אותה שגיאה עם אותם תצדרים please help!

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by cool_man,

אז המחשב הוא חדש לגמרי! אצלי באיזור החודש. לא מותקן עליו דברים כל כך בתכלס, רק דברים בסיסיים אנטיוירוס, אופיס, משחק, דרייברים וכאלה מידי פעם, זה רנדומלי לחלוטין המחשב פשוט נתקע, ולא ברור למה. בכל הפעמים ששמתי לב זה קורה כשאני יוצא מהמשחק... או סתם תוך כדי גלישה רגילה באינטרנט. ההבדל היחיד שנעשה במפרט הזה (בשבוע האחרון, שבו בעיה קוראת) זה שהוספתי לפה כרטיס מסך Gigabyte GTX 460 (עם קירור כמובן). יכול להיות שהסיבה היא שה400W של הספק לא מספיקים למחשב? ואם זאת הסיבה, איך הוא עובד סבבה במשחק לדוגמא, בלי תקיעות או ריצודים או דברים מוזרים, ממש עובד חלק וסבבה זה המחשב: לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 מעבד: Intel Core i5 4670 קירור: Arctic Freezer 11 LP דיסק: Seagate 1.0TB SATA3 זיכרו…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. מחשב נייד DELL INSPIRON15/5000 בן 8 חודשים מידי פעם הודעה "אין אינטרנט" .בתיקון ע"י וינדוס מופיע משהו לא תקין ב-DNS החיבור בין נקודת הגישה,הנתב או מודם שלך לבין האינטרנט נתקל בבעיות קישוריות להוציא את הראוטר מהחשמל. DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET זה קורה רק במחשב הזה ,בשאר המחשבים אין בעיה,הטלויזיות מחוברות לאינטרנט סיבים אופטים גם ואין ניתוקים יש פתרון לתקלה? תודה

15. Started by omery000,

כבר כמה שעות שאני מנסה לעדכן את ה-bios ופשוט לא מצליח.. בפעמים הקודמות פשוט השתמשתי ב-BIOS@ וזה עשה הכל לבד, עכשיו הוא רושם לי הודעת שגיאה, אמרו לי לעשות usb boot disk, לא הלך לי.. לוח אם - Gigabyte Z68X-UD4-B3 עם ביוס F10b אשמח לקבל עזרה כי אני כבר משתגע

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Aaa Bbb,

מדובר בדיסק קשיח SSD של panther בן חצי שנה ביום בהיר הדלקתי את המחשב וגיליתי שכולו חזר חודש אחורה, כל הקבצים, התוכנות, ההגדרות שהוכנסו בחודש האחרון נמחקו מאז כמה שבועות המחשב לא נותן להתקין שום תוכנה חדשה וקבצים חדשים שאני מוסיף / מוריד נעלמים עם ההפעלה הבאה אני אובד עצות בענין אשמח לכל עזרה

17. היי, מדובר ב-Broadcom 802.11g הנפוץ. לא עשיתי דבר חריג ופתאם לפני כמה ימים הפסיק הכרטיס לזהות רשתות אלחוטיות כשבוודאות יש שידור באזור. נעשו כבר: כבוי והפעלה מחדש, disable/enable לכרטיס הרשת, הסרה והתקנה מחדש של מנהל ההתקן של כרטיס הרשת. מערכת ההפעלה היא Windows 7 Professional. מה ניתן לעשות בשלב זה? האם יש טעם לנסות System Restore או שיש אפשרויות אחרות שלא לקחתי בחשבון? רב תודות.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by oneofakind,

אני מקבל את ההודעה הנ"ל בשתי אתרים ישראלים : spor5.co.il ו-sport2.co.il. באתר ספורט 5 אחרי כמה זמן הוידיאו עולה (הרבה ריפרשים או אחרי כמה ימים). אני מצאתי פיתרון לבעיה ולא כל כך מובן לי מאיפה זה צץ פתאום. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by tal_p,

יש לי WIN VISTA ULTIMATE.... ולפני כמה זמן החלה לי בעיה של מסך כחול.. השגיאה היא: driver_irql_not_less_or_equal.... עשיתי פירמוט כמה פעמים ועדיין זה קורה.... מכיוון שזה קרה גם מיד לאחר פירמוט מחדש חשבתי שזה יכול להיות הכונן הקשיח שמותקנת עליו המערכת הפעלה..... מה אתם אומרים?

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום במחשב נייד יחסית ישן (6-7 שנים) מריץ מערכת הפעלה ווינדוס 7 HOME. כמות הזיכרון שהמחשב שואב היא מוגזמת לדעתי. בהדלקה הוא מתחיל סביר ואז עולה ל-1.2, 1.6 ואחרי כמה דקות אפילו עד 2.8 ג'יגה. בדקתי וירוסים עם AVG, מחקתי הרבה תוכנות, הורדתי תוכנות שרצות באיתחול, הרצתי ADAWARE, עשיתי עדכון למערכת הפעלה, עדכון לביוס (לא חושב שזה קשור אבל בכל זאת ניסיתי). כלום לא עזר. מצרף כמה תמונות, אולי תוכלו לעזור לכוון אותי מה עוד לבדוק. תודה ויום טוב.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by עידן גולן,

שלום קיבלתי במתנה מדפסת canon mx 495 ואני חייב עזרה בלחבר אותי למחשב מההתחלה ועד הסוף כי איני מצליח לעשות זאת לבד אגב יש לי מחשב אם ווינדווס 10 בעברית

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Culandur,

1. אני על WIN2K SP3 והאייקונים ב systray מוצגים ב 16 צבעים אפילו שאני על 16BIT 2. משום מה סרטים מוקרנים אצלי לאט מאד (DIVX) תודה איגור

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Krot84,

שלום לכולם, היה לי במחשב הרדיסק אחד וCDROM, עכשיו הוספתי עוד הרדיסק אבל ב WINDOWS COMMANDER שני הכוננים של ההארדיסק התווספו אחרי הCDROM, כך הם מסודרים עכשיו: A: C: D: E: F: CDROM H: I: אז איך אני מסדר שכל הכוננים הקשיחים יהיו מסודרים אחד אחרי השני ולא שהCDROM יתקע באמצע? נ.ב. יש לי WIN XP PRO

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by zoriza,

הבאתי לפני כ-3 שבועות את המחשב לתיקון לאחר מספר רב של פעמים שהופיע מסך כחול . הם טענו שמקור הבעיה היה מכיוון שמערכת ההפעלה Vista אינה פועלת עם צורב DVD SATA וטענו לטענתם שהתקנתי בפוקס את Vista ולכן הם החליפו לי צורב . חזרתי הביית ומייד מגלה שוב מסך כחול תוך כדי הפעלת המערכת . פניתי אליהם שוב , ובסופו של דבר החליפו מעבד , כמובן שגם זה לא עזר . הם טענו שהם עשו את כל הבדיקות ( מאמץ , זיכרון , דיסק קשיח וכו' ) וטענו שלא היית שום תקלה . amd d.c 4600 2.4 4*512 ocz 667 300gb hitachi gefroce 8500 512mb msi 9kn ultraf 570 ניסיתי מגוון גרסאות של מערכות הפעלה והרצתי אינספור בדיקות זכרון אך לא התגלו שום שגיאות . במצב בטוח לא הופיע מעולם מסך כחול , מידי פעם היית שגיאה 00.....ובסוף הס…

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by uvs84,

שלום לכולם אז כמו שכתוב בכותרת כאשר אני מחבר את הדיסק און קיי למחשב לא משנה בכניסה הקדמית או האחורית אני שומע צליל של חיבור התקן אבל כלום לא מופיע על המסך וגם דרך ה"מחשב שלי" אני לא רואה שום, דבר נכנסתי למנהל ההתקנים לבדוק ושם הכל בסדר ללא שגיאות מופיע לי התקן זה פועל כראוי, התקנים אחרים שמחוברים לי למחשב בכניסת usb עובדים בצורה תקינה (מקלדת עכבר מצלמת רשת ומדפסת) ,ניסיתי כמה זיכרונות ניידים שבוודאות עובדים במחשבים אחרים ורק במחשב הזה לא.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים