עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BeNDeR,

אני ממש צריך עזרה לגבי 3dfx voodoo 3 opengl on windows xp למי שיש פטרונות בבקשה תעזרו אני חייב להפעיל את זה אז בבקשה ותודה ממכם !! !!

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Help I have an Asus X200 and it won't turn on and when it's plugged to the electricity with or without the battery three led lights are flashing and also it doesn't turn on. Tried pressing for 60 seconds while the battery is out and not connected and it still didn't help. Any idea???

3. Started by cool_man,

אז המחשב הוא חדש לגמרי! אצלי באיזור החודש. לא מותקן עליו דברים כל כך בתכלס, רק דברים בסיסיים אנטיוירוס, אופיס, משחק, דרייברים וכאלה מידי פעם, זה רנדומלי לחלוטין המחשב פשוט נתקע, ולא ברור למה. בכל הפעמים ששמתי לב זה קורה כשאני יוצא מהמשחק... או סתם תוך כדי גלישה רגילה באינטרנט. ההבדל היחיד שנעשה במפרט הזה (בשבוע האחרון, שבו בעיה קוראת) זה שהוספתי לפה כרטיס מסך Gigabyte GTX 460 (עם קירור כמובן). יכול להיות שהסיבה היא שה400W של הספק לא מספיקים למחשב? ואם זאת הסיבה, איך הוא עובד סבבה במשחק לדוגמא, בלי תקיעות או ריצודים או דברים מוזרים, ממש עובד חלק וסבבה זה המחשב: לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 מעבד: Intel Core i5 4670 קירור: Arctic Freezer 11 LP דיסק: Seagate 1.0TB SATA3 זיכרו…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. היי, לפני כמה זמן התקנתי SSD חדש של Samsung EVO850 250GB, עכשיו העניין הוא שמאז אני חווה המון בעיות, כולל אחת שנוצרה אתמול והיא ממש מציקה. אז הבעיות הם: 1. המחשב נכנס באופן ראנדומלי למצב שינה באמצע עבודה, וברגע שהוא נכנס למצב הזה אין אפשרות ל'העיר' אותו, כלומר אני לוחץ על העכבר / מקלדת והמחשב כן מראה שהוא דלוק, אבל המסך עדיין כבוי. 2. המחשב לפעמיים פשוט עושה מסך לבן, כל המסך לבן פשוט, נגיד המחשב ער חצי שעה ואני לא לוחץ על כלום, הוא לא יכנס למצב שינה, אבל אם אני חוזר ולוחץ על סתם חלון - בום מסך לבן, וחייב ריסטרט בשביל לסדר את זה. 3. עשיתי את כל ההמלצות שאמרו, לשנות את המצבי שינה דרך Control Panel, להפוך את הצלילים של ווינדוס ל'No Sound' + הוצאתי והכנסתי את הבטריה של …

5. וינדוס 98 תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. חשבתי לקנות את זה ב 120 שקל גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 וספק כח 300 שקל FSP 500W Active PFC 120mm Fan SATAx3 או 500W SS-500ET 120mm אני חושב ללכת על ה FSP הוא שקט וטוב מתלבט עדיין במחשב יהיו 2 כוננים אופטים ( זה נוח אוהב את זה ) 4 כוננים קשיחים כרטיס מסך GTS 450 עם 6 PIN

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by EEstudent,

??? בעיה מוזרה, פתאום הUSB מםסיק להגיב לא משנה מה אני מחבר זה לא עובד,אני מפעיל את המחשב מחדש כדי שיחזור לעבוד במקרה הטוב אני מפעיל פעם אחת מחדש, העכבר דולק שאני מחבר לUSB אבל זה לא מגיב בכלל,כנ"ל שאני מחבר זכרון הוא דולק אבל לא עובד

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by dj_poo,

יש לי בעיה יש לי מחשב חדש עם windows xp 32bit motherboard abit ip43 מעבד core2duo e7300 2gb memory ddr2 graphic card : geforce 9800gt עכשיו המחשב עושה ריסט בכל מיני מצבים מוזרים למשל כאשר אני מנסה לראות סרט הוא תוקע את המחשב ועושה ריסט או לא מציג שום הודעה כחולה וביקשתי ממנו כאשר יש כשל מערכת להראות מסך כחול בנוסף בדקתי עם זיכרון אחר אולי הזיכרון הוא הבעיה אבל הזכרון טוב מה יכולה להיות הבעיה מודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Haim Merizan,

יש לי מחשב נייח מעבד גיגה בייט מעבד איי5. יש עליו 4 ראם זכרון. קניתי כרטיס זכרון נוסף 8 גיגה הכנסתי אותו לסלוט הפנוי ושלפתי אץת 2 הכרטיסים הישנים. המחשב עולה ומכבה את עצמו כל הזמן בשלב שהוא מציג את שם לוח האם. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. הוא עובד לי כמו שצריך במערכת המקבילה לזו שאני משתמש בה, Win Millenium, רק שהוא לא עובד לי בXp. כל תקליטור שאני מכניס לכונן -דרך המחשב שלי -כשאני מקליק על הכונן -קופצת לי הודעת השגיאה הבאה: "F:\ is not accessible. Incorrect function." כונן התקליטורים שלי הוא: BTC 24x. מה לעזאזל עושים?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by huhxd,

מה ה TJ.MAX שאמור להיות במעבד E6600 בתוכנה CORETEMP (כרגע זה מציג לי 85). זה אמור להיות על 85 או על 100 כמו במעבדי QUAD?

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Dadude,

אין לי מושג מה קרה ,אבל פתאום היום בבוקר אני מדליק את המחשב ומופיעים לי כל הזמן דברים מוזרים על המסך , מן הפרעות כאלה... אני לא יודע מה קרה ,אם זה המסך או כרטיס המסך , לא עשיתי שום אוברקלוק וזה עבד בסדר גמור אתמול ההפרעות האלה גם מופיעות כשאני מדליק את המחשב על ההתחלה בביוס ובכל מקום. מה קרה ומה אני צריך לעשות ? תודה

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by zam,

שלום לכולם ושנה טובה יש לי בית 2 קומות עם מיסוך נוראי. נקודת התקשורת עם הראוטר נמצאת בקומה התחתונה ואני צריך למצוא פתרון לקומה העליונה. קניתי את הדגם הזה אתמול ב- KSP כי רציתי פתרון מהר והבנתי שסך הכל הוא טוב. העניין הוא שאין wifi מובנה בקצה השני, משמע שאני צריך לחבר ראוטר.(כלומר אני רוצה, כי יש לי אחד פנוי של בזק בבית) יש גם את עניין ההגדרות בראוטר אבל אני מאמין שאני אמצא פה באתר איזה מדריך (מקסימום באינטרנט) הדגם עלה לי 267 ש"ח התקציב שלי הוא עד 350 שח, 400 אם באמת יש הצדקה. 1. האם הדגם באמת טוב 2. האם יש דגם יותר מומלץ לצרכים שלי 3. האם להחזיר את הערכה הזו ולקנות דגם עם wifi מובנה 4. האם יש פתרון מומלץ…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. קיבלתי היום את המחשב החדש שלי(7 אלף שקל) חתיכת פצצת שעוד שנייה תוריד את אירן, אבל בוא לא נכנס לפוליטיקה זה לא המקום, בקיצור המוכר בחנות(IQPC) שעשה את הOC למעבד, אמר שהוא שם את WINDOWS 7 גרסת ה64ביט כדי לעשות למחשב בדיקות כפי שביקשתי, ואמר שכדי לנצל את כל הRAM שיש לי אז עדיף לי להשאיר את המערכת וזה גם באמת חסך לי קצת עבודה, אבל עכשיו כל משחק שאני מתקין לא מוכן לעלות ואומר שהקובץ הזה D3DX9_37.DLL פגום או שאני צריך להפעיל את המשחק בתור מנהל וכמובן שאני המנהל של המחשב כך שזה לא עוזר, עכשיו אני מתלבט בין לפרמט את המחשב ולהתקין WINDOWS 7 בגרסת ה32 ביט ולתלות את המוכר מהביצים על חבל כביסה או שאני מוצא דרך סבירה לפתרון הבעיה

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by tmvizel,

שלום לכולם. פעם ראשונה שאני מפרסם פה משהו, אז נקווה שזה יעזור לי קצת לפני כחודש קניתי מחשב חדש, והרכבתי אותו בעצמי, בעזרתו של חבר מבין דבר (גם אני לא רע בעניינים). הבעיה מתרחשת בכל פעם שאני לוחץ על כפתור ההפעלה - המחשב נדלק לשניה וכבה, שוב נדלק לשניה ושוב כבה - ממש פולסים של חשמל. במהלך כל פולס אפשר לראות את כל המאווררים וכל הנוריות פועלות - אבל לא שומעים את הצליל של הרמקול מלוח האם.. הביפ הזה. במהלך רצף הפולסים האלה (שאם אני פשוט אחכה, יכול להמשיך לנצח) אם אני לוחץ על כפתור ההפעלה ומחזיק אותו לחוץ בערך 5 שניות המחשב נדלק כרגיל, שומעים ביפ והכל טוב ותקין, והוא נשאר דולק עד שאני מכבה אותו. ברגע שהוא פועל, אני יכול לעשות בו הכל - משחקים אינטרנט.. הכל עובד כרגיל…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by עידן גולן,

שלום קיבלתי במתנה מדפסת canon mx 495 ואני חייב עזרה בלחבר אותי למחשב מההתחלה ועד הסוף כי איני מצליח לעשות זאת לבד אגב יש לי מחשב אם ווינדווס 10 בעברית

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by ben060,

קרה לי כמה פעמיים והייתי חייב לבצע פירמוט למישהו יש פיתרון מה עושים במצב כזה? ואיך עושים שלא נגיע למצב כזה

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by kadila,

מחשב חדש רכיבים מקוריים קניתי אותו ב4000 ש''ח יש עליו WIN 7 64BIT הבעיה התחילה מיום חמישי המחשב נכבה ונדלק לבד. כל הרכיבים במחשב תקינים הכל עובד טוב (יש לי אותו כבר חודשיים והכל היה טוב) הבעיה לא קורת במצב SAFE MODE. איך אפשר לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. משום מה אני נתקל כל פעם כשאני משחק בבעיה של כמו גלים כאלה בעת תזוזה מהירה במשחק. כאילו שחלק במסך מתרענן מהר יותר בקצב הפריימים מחלק אחר במסך. אציין שאני משתמש ב GTX 1060 6GB ryzen 7 2700X 16GB RAM וכונן SSD ובמסך 1920 - 1080 איכות המשחק בד"כ על high מה זה, למה זה נגרם ואיך מונעים את זה?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by Aaa Bbb,

מדובר בדיסק קשיח SSD של panther בן חצי שנה ביום בהיר הדלקתי את המחשב וגיליתי שכולו חזר חודש אחורה, כל הקבצים, התוכנות, ההגדרות שהוכנסו בחודש האחרון נמחקו מאז כמה שבועות המחשב לא נותן להתקין שום תוכנה חדשה וקבצים חדשים שאני מוסיף / מוריד נעלמים עם ההפעלה הבאה אני אובד עצות בענין אשמח לכל עזרה

21. Started by מתן88,

אז ככה , קניתי לפני חודש מחשב מ SKYPC שהמוכרים המליצו לי עליו מאוד . מפרט : מעבד amd phenom 945 לוח אם MA770T UD3 זיכרון 4GB RAM G.SKILL כרטיס מסך HD6870 עכשיו ברוב המשחקים יש לי נחיתות של FPS לדוגמא ב GTA IV אפשר לשחק הFPS לפעמים מגיע ל70 אבל לפעמים גם ל25 . וקרייסיס הFPS עובד בין 15-35 שזה ממש נמוך . הממוצע אמור להיות לי בערך 35 . ASSASIINS CREED הראשון עובד לי על 30 FPS ובמשחב הקודם עם HD4870 הוא עבד לי על 60FPS . (דווקא BROTHERHOOD עובד מצויין 40-70 FPS ) מה עושים ?? דרך אגב הדרייבר מעודכן .

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by sdahan12,

אהלן יש לי מחשב דיי ישן שלא נגעו בו הרבה זמן! ויש לי מסך שנמצא בשימוש ואני יודע שהוא עובד... ניסתי לחבר את המסך (שעובד) למחשב הישן המחשב נדלק ואני מקבל הודעה : Frequency Out Of Range עם תדרים מאוד מוזרים: 29KHZ\63HZ ניסיתי לחבר את המסך למחשב אחר ועברתי בין כל התדרים האפשריים של המסך עם המחשב האחר (כי שחיברתי למחשב הישן קיבלתי את ה Frequency Out Of Range בלי אפשרות להמשיך פשוט נתקע) וגם שעברתי על כל התדרים (60HZ,72,75,85,100) וניסיתי כל פעם לחבר למחשב הישן שום דבר לא עזר עדיין קיבלתי את אותה שגיאה עם אותם תצדרים please help!

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. לחבר שלי הזכרונות היו מוגדרים על T2 אז רציתי לשנות לו את זה לT1 לפני שעשיתי את זה רציתי לאפס לו את כל הביוס אז אני רגיל במחשב שלי להשתמש באפשרות LOAD OPTIMIZED DEFAULTS אז עשיתי את זה אצלו ואחרי ששמרתי הביוס פשוט לא רואה את IDE CHANNELS 2-5 של ה SATA.. הינה תמונה : http://img230.imageshack.us/my.php?image=bios3qo2.jpg ב X מסומן מה שאצלו עכשיו כבר אין [ לפני OPTIMIZED DEFAULUTS זה זיהה את כל ה CHANNELS לוח האם שלו הוא GIGABYTE GA-K8NF-9-RH תודההה פשוט ענקית למי שפוטר לי את זה . כמה שלא ניסיתי לשנות לו בהגדרות שזה יעבוד - לא הצלחתי .

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by ^Z^,

היי איך בודקים ספק כח למחשב? יש איזו תוכנה או שחייבים לפתוח תמארז וכולי? כמה W צריך בשביל לבנות מערכת crossfire? תודה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by eranratzon,

שלום למומחים המחשב שלי-חלונות 7 עולה למסך משתמש , ללא סיסמה, עם צורך ללחוץ על הכפתור עם שם המשתמש במרכז המסך ,כדי להגיע לדסקטופ. אין לי צורך במסך המשתמש, מוגדר רק משתמש אחד במחשב זה ואני רוצה להגיע ישירות לדסקטופ כשמדליק את המחשב. איך אני משנה את עליית המחשב כדי להגיע ישר לדסקטופ? תודה ערן

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים