עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. specs: Acorp 6VIA81 Via Apollo Chipset P-III 450MHz Nvidia Riva TNT 2 32 MB Model 64 128 SDRAM 17" Liteon Creative Vibra 128-bit WD 20GB CD X 44 Teac 32x12x10 Windows XP Proffesional איזה בלאגן... קודם כל אני רוצה להבהיר שאני לא ניוב, אני משתמש מנוסה ביותר, ולא עשיתי שום דבר אם לא חשבתי שהוא יעזור. היום בצהריים, בגלל שנתקלתי בכמה בעיות במודם, החלטתי ללכת לביוס ולשנות שם משהו, אולי להעביר את המודם איי אר קיו. הגעתי למקום בביוס של ניהול איי אר קיו. שיניתי לmanual ואז יכולתי לשנות לכל מספר אייארקיו לשתי אפשרויות: או PCI/ISA PNP או LEGACY ISA. מסיבות לא ברורות שיניתי הכל לPCI/ISA PNP והפעלתי את המחשב. הכל היה בסדר, ורק הכ. קול נעלם כלא היה ממנהל ההתקנים. חזרתי לביוס והחזרתי א…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. ללא שהופעל עליו מאמץ, בעבודה רגילה לגמרי בווינדוס (אקספלורר, ICQ...) הוא מחליט לכבות את עצמו או לעשות ריסטרט. ניסיתי להפעיל עליו מאמץ - ולא קרה כלום. המחשב במהירויות מקור. לוח NF7-S והרדיסק WD 80gb/8mb ווינדוס XP PRO SP1a (השאר בחתימה). :-\

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום יש לי מחשב נייח שנדלק לבד לאחר כיבוי מלא. בדקתי בביוס הגדרות של wake lan וזה נראה תקין. איפוס מלוח אם והחלפת ספק כח חדש גם בוצע אבל עדיין המחשב מדליק את עצמו לבד. אשמח לרעיונות אך לפתור את הנ"ל.

4. שלום לכולם, לפני יומיים חיברתי כונן חיצוני חדש למחשב. מאז, המחשב נתקע לאחר חצי שעה-שעה. כשאני משחק זה לא קורה. חשבתי שיש בעיות בSLEEP MODE אבל גם במחשב וגם בכונן זה מכובה. הבדיקה העצמית של הכונן החדש עלתה שהוא בסדר גמור. האם יש לכם רעיונות מדוע זה קורה ואיך אפשר לתקן זאת ? תודה

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by law89,

אני לא מצליח לסגור את הדלת של המארז. יש שם יותר מדי חוטים בצד השמאלי. הצעות?

6. Started by nargsi,

צהריים טובים, ניסיתי להתקין משחק די ישן בשם 'כוכב כחול', משחק ישראלי מצאתי הורדה דרך 'מסע אל העבר' שעשו אחלה פרויקט למי שלא מכיר. בכל מקרה המשחק שלהם מותאים לXP ויש לי WIN7 אולטימייט שאמור להיות בלי בעיות תאימות לתוכנות XP, בסדר. הפעלתי את התוכנה על תאימות 95 מומלצת. עדיין... מופיעה לי ההודעה הבאה http://prntscr.com/a913o8 מה ניתן לעשות ? אפעיל את התוכנה בXP MODE ואעדכן, אבל אני לא חושב שזה יעזור. - לא עזר

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. הייתה לי אתמול הפסקת חשמל ועכשיו כשאני מדליק את המחשב הוא נשאר במסך טעינה הרבה זמן ולא עולה לי ה-Windows (ויסטה 32). זה היה אתמול והשארתי אותו כמה שעות מכובה אבל זה לא עזר. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Dubek,

שלום. אתמול הפעלתי את המחשב של אשתי ועלתה הודעה בנוגע לבעיה במאוורר המעבד. מצרף צילום מסך של ההודעה וצילום מסך של המעבד. המחשב עובד, מעלה windows אבל אני לא משאיר אותו פתוח האם צריך להחליף את המאוורר? האם יש טעם כלכלי בכך (בהנחה שלא אעשה זאת לבד)? תודה נמרוד

9. Started by orenmj23,

שלום לכולם, ברשותי דיסק און קיי בנפח 512 מגה (התקן USB), קרתה תקלה והמכשיר היה במכנסיים בשעה שהם היו במייבש הכביסה. לאחר מכן הוא עבד חלק ללא בעיות (עבר בין תיקיות, הציג מידע, פתח קבצים). אבל כעת הוא לא עובד בכלל ונותן הודעת שגיאה: PLEASE INSERT DISC INTO DRIVE F שמכניסים את הדיסק הוא מזהה שיש דיסק ומציג אותו במחשב האישי אבל לא נותן לגשת לתכנים שבו וזה כבר נבדק בשלושה מחשבים שונים ובשתי מערכות הפעלה שונות, האם יש דרך לגרום לו לעבוד שוב על מנת שיהיה ניתן להוציא את המידע או שכדאי לפרמט ישר בתקווה שזה מה שיחזיר אותו לפעילות? בנוסף אני רואה שהוא לא מזהה את הקיבולת של ההתקן (0 BYTES) והמצב של ההתקן הוא BUSY. תודה רבה ושבוע טוב.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by sdahan12,

אהלן יש לי מחשב דיי ישן שלא נגעו בו הרבה זמן! ויש לי מסך שנמצא בשימוש ואני יודע שהוא עובד... ניסתי לחבר את המסך (שעובד) למחשב הישן המחשב נדלק ואני מקבל הודעה : Frequency Out Of Range עם תדרים מאוד מוזרים: 29KHZ\63HZ ניסיתי לחבר את המסך למחשב אחר ועברתי בין כל התדרים האפשריים של המסך עם המחשב האחר (כי שחיברתי למחשב הישן קיבלתי את ה Frequency Out Of Range בלי אפשרות להמשיך פשוט נתקע) וגם שעברתי על כל התדרים (60HZ,72,75,85,100) וניסיתי כל פעם לחבר למחשב הישן שום דבר לא עזר עדיין קיבלתי את אותה שגיאה עם אותם תצדרים please help!

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום. אני מנסה להבין מה הלוח אם אומר לי כאן: 3 beeps

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. חשבתי לקנות את זה ב 120 שקל גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 וספק כח 300 שקל FSP 500W Active PFC 120mm Fan SATAx3 או 500W SS-500ET 120mm אני חושב ללכת על ה FSP הוא שקט וטוב מתלבט עדיין במחשב יהיו 2 כוננים אופטים ( זה נוח אוהב את זה ) 4 כוננים קשיחים כרטיס מסך GTS 450 עם 6 PIN

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by marik,

שלום רב חסר לי דרייבר ולא יודעה מזה וו חיפשתי באתר של DELL ולא מצאתי. אשמח אם תעזרו לי תודה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by cool_man,

אז המחשב הוא חדש לגמרי! אצלי באיזור החודש. לא מותקן עליו דברים כל כך בתכלס, רק דברים בסיסיים אנטיוירוס, אופיס, משחק, דרייברים וכאלה מידי פעם, זה רנדומלי לחלוטין המחשב פשוט נתקע, ולא ברור למה. בכל הפעמים ששמתי לב זה קורה כשאני יוצא מהמשחק... או סתם תוך כדי גלישה רגילה באינטרנט. ההבדל היחיד שנעשה במפרט הזה (בשבוע האחרון, שבו בעיה קוראת) זה שהוספתי לפה כרטיס מסך Gigabyte GTX 460 (עם קירור כמובן). יכול להיות שהסיבה היא שה400W של הספק לא מספיקים למחשב? ואם זאת הסיבה, איך הוא עובד סבבה במשחק לדוגמא, בלי תקיעות או ריצודים או דברים מוזרים, ממש עובד חלק וסבבה זה המחשב: לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 מעבד: Intel Core i5 4670 קירור: Arctic Freezer 11 LP דיסק: Seagate 1.0TB SATA3 זיכרו…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Aaa Bbb,

מדובר בדיסק קשיח SSD של panther בן חצי שנה ביום בהיר הדלקתי את המחשב וגיליתי שכולו חזר חודש אחורה, כל הקבצים, התוכנות, ההגדרות שהוכנסו בחודש האחרון נמחקו מאז כמה שבועות המחשב לא נותן להתקין שום תוכנה חדשה וקבצים חדשים שאני מוסיף / מוריד נעלמים עם ההפעלה הבאה אני אובד עצות בענין אשמח לכל עזרה

16. Started by BeNDeR,

אני ממש צריך עזרה לגבי 3dfx voodoo 3 opengl on windows xp למי שיש פטרונות בבקשה תעזרו אני חייב להפעיל את זה אז בבקשה ותודה ממכם !! !!

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Pancakes,

היי, קניתי מחשב חדש (מינוס כ"מ וssd שהיה לי ממחשב קודם ועבדו מצוין יום לפני), ומהרגע שהוא אצלי הוא לא מפסיק לקפוא, לקרוס עם bsod או אפילו בלי שום הודעה. המחשב קופא בהתקנה ווינדוס 10, בעדכונים של הווינדוס, בביוס, בsplash screen של לוח האם ובערך בכל מקום אחר שניתן לדמיין. הואיל ורכשתי אותו מחנות מוכרת עם מוניטין טוב פה בפורום, אני מנסה לשלול באופן חד משמעי בעיות תוכנה או גורם צד שלישי אחר (קשה לי להאמין שלא נעשתה שום בדיקה לפני שמסרו לי את המחשב) הערות השגיאה במסכים הכחולים הצביעו על בעיה בזיכרון אך מהבדיקות שהרצתי נראה שהוא תקין (memtest86 וwindows memory diagnostic) ניסיתי 3 הפצות שונות של חלונות 10, על hdd ועל ssd, וגם הטמפרטור…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by DJO,

כל פרק זמן לא קבוע המחשב של אבא שלי שהוא סלרון 500 על לוח גנריק. בקיצור הווינדוס לא עולה, ואני מקבל הודעות שיש בעיה עם קובץ כזה או אחר שהוא פגום. פעם ראשונה הוא לא אמר שום קובץ ספיציפי, פירמטתי והתקנתי שוב. פעם שנייה הוא אמר PCI.SYS, חיברתי את ההארדיסק למחשב של אחי והעתקי את ה PCI.SYS ממנו ואז המחשב עלה. שלשום הוא אמר לאבא שלי PCI.SYS, אתמול באתי כבר עם המברג אמרתי נדליק נראה מה קורה המחשב עלה. אבא שלי קרא לי היום הוא אומר לו ISAPNP.SYS, אני תיכף יורד עם המברג למישהו יש רעיון מה דופק את הקבצים האלה?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by tmpusr,

עבד מצויין עד לפני חצי שעה. מאז החלפתי ספק וחיברתי מחדש את כבל ה-IDE. וידאתי שהכבל מחובר כראוי ויש מתח מהספק. יש דיסק SATA בודד במערכת במקביל (ב-BIOS מוגדר בקר ה-SATA על AUTO כמו קודם. עצה מישהו?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by miz,

יש לי דיסק און קי סנדיסק קרוזר, שמתי אותו במחשב שלי, המחשב מתנהג כאילו לא שמתי כלום, גם במחשב אחר אותה תגובה, האם יש משהו לעשות?? בעבר המחשב שלי היה מזהה אותו

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by ben060,

קרה לי כמה פעמיים והייתי חייב לבצע פירמוט למישהו יש פיתרון מה עושים במצב כזה? ואיך עושים שלא נגיע למצב כזה

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by uvs84,

שלום לכולם אז כמו שכתוב בכותרת כאשר אני מחבר את הדיסק און קיי למחשב לא משנה בכניסה הקדמית או האחורית אני שומע צליל של חיבור התקן אבל כלום לא מופיע על המסך וגם דרך ה"מחשב שלי" אני לא רואה שום, דבר נכנסתי למנהל ההתקנים לבדוק ושם הכל בסדר ללא שגיאות מופיע לי התקן זה פועל כראוי, התקנים אחרים שמחוברים לי למחשב בכניסת usb עובדים בצורה תקינה (מקלדת עכבר מצלמת רשת ומדפסת) ,ניסיתי כמה זיכרונות ניידים שבוודאות עובדים במחשבים אחרים ורק במחשב הזה לא.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. הוא עובד לי כמו שצריך במערכת המקבילה לזו שאני משתמש בה, Win Millenium, רק שהוא לא עובד לי בXp. כל תקליטור שאני מכניס לכונן -דרך המחשב שלי -כשאני מקליק על הכונן -קופצת לי הודעת השגיאה הבאה: "F:\ is not accessible. Incorrect function." כונן התקליטורים שלי הוא: BTC 24x. מה לעזאזל עושים?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by tovx,

העכבר זז לאט במשחקים מסוימים עכבר של a4tech אופטי יש למישהו מושג מזה? p4 1.7 512 ram win xp g force 64m כל הדריברים עודכנו.מליון תודות לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. קודם כל: זה משהו שצץ רק לאחרונה. לא התקנתי שום דבר לאחרונה, לא הורדתי קבצים ולא נכנסתי לאתרים מפוקפקים. וההתנהגות חוזרת על עצמה כל הזמן: מפעיל את המחשב, הוא פועל בסדר למשך כמה דקות. מגיע למערכת ההפעלה, מעלה את הדפדפן - הכל עדיין בסדר. בינתיים טמפרטורות של המעבד בסדר גמור, אפילו נמוכות יחסית. ואז בבום, בלי שום התראה, לאחר כמה דקות של שימוש רגיל - שני מסכים שמחוברים דרך כרטיס המסך בבת אחת קורסים יחדיו. מקבל מסר שאין אות, והמסך הופך שחור. אם יש וידאו מנגן, השמע ממשיך - המחשב לא קרס, רק פתאום אין אות וידאו. אני ממש לא רוצה שזה יהיה סימן שאני צריך להחליף כרטיס גרפי אחרי 4 שנים בלבד... פרטים טכניים: מעבד:Intel Core i7-8700K 3.7 Ghz 6-…

דיונים חדשים בפורומים