עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ^Z^,

היי איך בודקים ספק כח למחשב? יש איזו תוכנה או שחייבים לפתוח תמארז וכולי? כמה W צריך בשביל לבנות מערכת crossfire? תודה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by מתן88,

אז ככה , קניתי לפני חודש מחשב מ SKYPC שהמוכרים המליצו לי עליו מאוד . מפרט : מעבד amd phenom 945 לוח אם MA770T UD3 זיכרון 4GB RAM G.SKILL כרטיס מסך HD6870 עכשיו ברוב המשחקים יש לי נחיתות של FPS לדוגמא ב GTA IV אפשר לשחק הFPS לפעמים מגיע ל70 אבל לפעמים גם ל25 . וקרייסיס הFPS עובד בין 15-35 שזה ממש נמוך . הממוצע אמור להיות לי בערך 35 . ASSASIINS CREED הראשון עובד לי על 30 FPS ובמשחב הקודם עם HD4870 הוא עבד לי על 60FPS . (דווקא BROTHERHOOD עובד מצויין 40-70 FPS ) מה עושים ?? דרך אגב הדרייבר מעודכן .

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by kadila,

מחשב חדש רכיבים מקוריים קניתי אותו ב4000 ש''ח יש עליו WIN 7 64BIT הבעיה התחילה מיום חמישי המחשב נכבה ונדלק לבד. כל הרכיבים במחשב תקינים הכל עובד טוב (יש לי אותו כבר חודשיים והכל היה טוב) הבעיה לא קורת במצב SAFE MODE. איך אפשר לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by dj_poo,

יש לי בעיה יש לי מחשב חדש עם windows xp 32bit motherboard abit ip43 מעבד core2duo e7300 2gb memory ddr2 graphic card : geforce 9800gt עכשיו המחשב עושה ריסט בכל מיני מצבים מוזרים למשל כאשר אני מנסה לראות סרט הוא תוקע את המחשב ועושה ריסט או לא מציג שום הודעה כחולה וביקשתי ממנו כאשר יש כשל מערכת להראות מסך כחול בנוסף בדקתי עם זיכרון אחר אולי הזיכרון הוא הבעיה אבל הזכרון טוב מה יכולה להיות הבעיה מודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by DuDsAn,

אהלן חברה. אני מרגיש שהביצועים של המחשב שלי לא תואמים את המפרט... אני מריץ משחקים כמו SC2 heart of swarm , BLCK OPS 2 , BF 3 והמחשב אמור להריץ את המשחקים ההללו במקסימום גרפיקה (במיוחד SC2) בלי יותר מידי בעיות , אלא שהמשחקים לא רצים חלק בכלל.... גם אם אני מוריד את הגרפיקות הדבר לא עוזר יותר מידי... אני לא יודע אם יש לי בעייה במעבד , כרטיס מסך , זכרונות , הארד דיסק... אני צריך את עזרתכם למצוא את הבעייה (אולי אפילו התקנה לא נכונה ב BIOS כי אני זוכר ששקניתי את המחשב היה עם זה בעייה). SPECS : i7 2600k , gtx 680 , 8gb ram , 128gb ssd , p8p67

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by eranratzon,

שלום למומחים המחשב שלי-חלונות 7 עולה למסך משתמש , ללא סיסמה, עם צורך ללחוץ על הכפתור עם שם המשתמש במרכז המסך ,כדי להגיע לדסקטופ. אין לי צורך במסך המשתמש, מוגדר רק משתמש אחד במחשב זה ואני רוצה להגיע ישירות לדסקטופ כשמדליק את המחשב. איך אני משנה את עליית המחשב כדי להגיע ישר לדסקטופ? תודה ערן

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by עידן גולן,

שלום קיבלתי במתנה מדפסת canon mx 495 ואני חייב עזרה בלחבר אותי למחשב מההתחלה ועד הסוף כי איני מצליח לעשות זאת לבד אגב יש לי מחשב אם ווינדווס 10 בעברית

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. קיבלתי היום את המחשב החדש שלי(7 אלף שקל) חתיכת פצצת שעוד שנייה תוריד את אירן, אבל בוא לא נכנס לפוליטיקה זה לא המקום, בקיצור המוכר בחנות(IQPC) שעשה את הOC למעבד, אמר שהוא שם את WINDOWS 7 גרסת ה64ביט כדי לעשות למחשב בדיקות כפי שביקשתי, ואמר שכדי לנצל את כל הRAM שיש לי אז עדיף לי להשאיר את המערכת וזה גם באמת חסך לי קצת עבודה, אבל עכשיו כל משחק שאני מתקין לא מוכן לעלות ואומר שהקובץ הזה D3DX9_37.DLL פגום או שאני צריך להפעיל את המשחק בתור מנהל וכמובן שאני המנהל של המחשב כך שזה לא עוזר, עכשיו אני מתלבט בין לפרמט את המחשב ולהתקין WINDOWS 7 בגרסת ה32 ביט ולתלות את המוכר מהביצים על חבל כביסה או שאני מוצא דרך סבירה לפתרון הבעיה

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. ללא שהופעל עליו מאמץ, בעבודה רגילה לגמרי בווינדוס (אקספלורר, ICQ...) הוא מחליט לכבות את עצמו או לעשות ריסטרט. ניסיתי להפעיל עליו מאמץ - ולא קרה כלום. המחשב במהירויות מקור. לוח NF7-S והרדיסק WD 80gb/8mb ווינדוס XP PRO SP1a (השאר בחתימה). :-\

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by 142371,

שלום וברכה היתקינו לי בעבר וואצפ על המחשב דרך מערכת אנדרואינד כמדומה לי, וכעת כבר שבועיים לא נפתח לי קבצים ורושם לי 'לנסות שוב מאוחר יותר' [בערך הלשון]. ולא ולא קורה לי כך עד כעת, מה יכול להיות הסיבה לדבר, האם זו כי אני על חסימת אתרוג שאתרוג עלו על העניין והצליחו לחסום, או מיכל סיבה אחרת, אשמח לקבל את עזרת הציבור בעניין תודה

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. וינדוס 98 תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by bull,

היי, לאחרונה קרו מספר BSODs במחשב שלי והיום במיוחד לאחר שהתחלתי לשחק ב World Of Tanks בכל פעם שמתחיל קרב. שיחקתי היום לראשונה במשחק לאחר כמה חודשים שבהם לא שיחקתי. לפני שהמשחק עלה התבצע עידכון. המשחק עולה, וכשאני מצטרף לקרב לאחר הספירה לאחור המחשב קורס. זה לא קורה מיד לאחר תחילת בקרב, לפעמים לאחר כמה שניות ולפעמים לאחר דקה או שתיים. רק קרב אחד בלבד הצלחתי לסיים בלי שהמחשב קרס. חיפשתי בגוגל את הסבר ל dumps. atikmpag.sys dxgmms1.sys dxgkrnl.sys הסרתי את הדרייברים והתקנתי מחדש. ביטלתי את ה X-fire. התקנתי OpenHardwareMonitor כדי לנטר את החום מהמעבד כי קראתי שייתכן שזו גם סיבה הטמפרטורה של המעבד לא עברה את ה 67. בפעם האחרונה שקרה BSOD לא שיחקתי ואותם שלושה דרייברים עשו את הבעי…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  13. הוא עובד לי כמו שצריך במערכת המקבילה לזו שאני משתמש בה, Win Millenium, רק שהוא לא עובד לי בXp. כל תקליטור שאני מכניס לכונן -דרך המחשב שלי -כשאני מקליק על הכונן -קופצת לי הודעת השגיאה הבאה: "F:\ is not accessible. Incorrect function." כונן התקליטורים שלי הוא: BTC 24x. מה לעזאזל עושים?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by huhxd,

מה ה TJ.MAX שאמור להיות במעבד E6600 בתוכנה CORETEMP (כרגע זה מציג לי 85). זה אמור להיות על 85 או על 100 כמו במעבדי QUAD?

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by zam,

שלום לכולם ושנה טובה יש לי בית 2 קומות עם מיסוך נוראי. נקודת התקשורת עם הראוטר נמצאת בקומה התחתונה ואני צריך למצוא פתרון לקומה העליונה. קניתי את הדגם הזה אתמול ב- KSP כי רציתי פתרון מהר והבנתי שסך הכל הוא טוב. העניין הוא שאין wifi מובנה בקצה השני, משמע שאני צריך לחבר ראוטר.(כלומר אני רוצה, כי יש לי אחד פנוי של בזק בבית) יש גם את עניין ההגדרות בראוטר אבל אני מאמין שאני אמצא פה באתר איזה מדריך (מקסימום באינטרנט) הדגם עלה לי 267 ש"ח התקציב שלי הוא עד 350 שח, 400 אם באמת יש הצדקה. 1. האם הדגם באמת טוב 2. האם יש דגם יותר מומלץ לצרכים שלי 3. האם להחזיר את הערכה הזו ולקנות דגם עם wifi מובנה 4. האם יש פתרון מומלץ…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by rivki1985,

צהריים טוביםאני מנסה להתקין וידוס 10משנה בבביוס שישאב מידע מהדיסקהמחשב מפעיל את עצמו מחדש בשביל להתחיל את ההתקנה ואז קורסומביא לי את השגיאה הנ"ל (מצורף צילום מסך)גם שלוחצת אנטר וגם F8 זה לא נתן לי פתרוןמה עושה? פליז http://www.siz.co.il/my.php?i=1z5tqtznnkko.jpg

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. מחשב נייד DELL INSPIRON15/5000 בן 8 חודשים מידי פעם הודעה "אין אינטרנט" .בתיקון ע"י וינדוס מופיע משהו לא תקין ב-DNS החיבור בין נקודת הגישה,הנתב או מודם שלך לבין האינטרנט נתקל בבעיות קישוריות להוציא את הראוטר מהחשמל. DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET זה קורה רק במחשב הזה ,בשאר המחשבים אין בעיה,הטלויזיות מחוברות לאינטרנט סיבים אופטים גם ואין ניתוקים יש פתרון לתקלה? תודה

18. Started by Krot84,

שלום לכולם, היה לי במחשב הרדיסק אחד וCDROM, עכשיו הוספתי עוד הרדיסק אבל ב WINDOWS COMMANDER שני הכוננים של ההארדיסק התווספו אחרי הCDROM, כך הם מסודרים עכשיו: A: C: D: E: F: CDROM H: I: אז איך אני מסדר שכל הכוננים הקשיחים יהיו מסודרים אחד אחרי השני ולא שהCDROM יתקע באמצע? נ.ב. יש לי WIN XP PRO

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום, כנראה שנשרף לי הספק אחרי הפסקת חשמל (הספק הוא FSP BLUESTORM 400W) כשחזר החשמל הדלקתי את המחשב ושמעתי מין שני פיצוצים קטנים ומאז המחשב לא נדלק. הבאתי ספק כוח אחר לבדיקה (ספק ג'נרי) חיברתי אותו וכשאני מפעיל את המחשב יש צפצוץ ארוך יחיד ואחיד והלוח אם שלא נפסק עד שאני מכבה את המחשב. מה פירוש הצפצוף הזה? הלוח אם הוא Gigabyte EP43 DS3L תודה רבה לכם !

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by Lakers24,

יש לי ווינודס 7 והמחשב מאוד איטי, הדפדפנים קורסים עם הרבה פופ אפים שהשתלטו עליהם ולא מעט תוכנות שהתקנתי הם יש אפשרות לתקן את המצב(עם תוכנות מתאימות) לפני שאני עושה פירמוט?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אהלן, עקב כל מני העתקות כוננים ופרטישנים ריקים של AOMEI ניסיתי למחוק פרטישן קטן ולאחד אותו עם מערכת ההפעלה. התוצאה לא טובה (מצורף תצלום מסך מAOMEI - התקן נייד וכן מסך שחור בעלייה). יש למישהו רעיון שלא כולל לפרמט הכל? ממש לא בא לי תודה רבה

22. Started by bati6,

איך אני בודק את בריאות הסוללה? המחשב שלי בן שנה וקצת, אני מרגיש שהסוללה קצת מזייפת

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by zabal,

שלום, יש לי מחשב נייד בן חצי שנה ב של חברת DELL מהיום שקיבלתי אותו יש לי תחושה שהסוללה שלו לא מתפקדת כראוי. למחשב יש אחריות ל-3 שנים. לפני שאני פונה לאחריות רציתי לדעת איך אני יכול לאבחן את הבעיה בעצמי ולוודא שאכן קיימת בעיה. למחשב יש מסך מגע ואני חושב שזה קשור לזמן סוללה הנמוך. אני מעריך שבשימוש רגיל הסוללה מחזיק בערך שעתיים וחצי. המחשב מסידרת INSPIRON. יש רעיונות ?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Cupid Me,

שלום לכולם יש לי רסיבר תומך דולבי אטמוס שמחובר ב-HDMI למחשב ומשום מה אני לא יכול לבחור בהגדרות השמע תחת spatial sound את הדולבי אטמוס אני משתמש ב-Windwos 10 64bit תודה

25. היי קניתי דיבורית JABRA FREEWAY לרכב ואיך שאני פותח אותה היא נכנסת למצב PAIRING הבעיה שהפלאפון שלי LG G3 לא מזהה אותה בסריקה של הבלוטות'. זה פשוט הזוי ולא ברור לי למה הוא לא מזהה אותה. הפלאפון כן מזהה התקנתי בלוטות' אחרים. למישהו רעיונות? http://www.mea.jabra.com/in-car/jabra-freeway

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים