עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אתמול בלילה יצאתי לשבת בחוץ עם חברים על כמה בירות. השארתי את המחשב דלוק בלי שום תוכנה דולקת, חוץ מהמסנג'ר. כשחזרתי המחשב היה כבוי. ניסיתי להדליק אותו וזה לא הלך. אזניתקתי את הכבל של החשמל מהספק והחזרתי והמחשב עלה. אחרי 3 דקות במחשב הוא שוב כבה ונדלק לבד בלי שאלחץ על כלום, לפני שהוא הגיע אפילו לשלב בו הוא מעלה את הוינדוס הוא שוב עשה הפעלה מחדש וככה עד שהוא מגיע למצב שלא רואים אפילו את הדגם של הכרטיס מסך כשמחשב עולה ואז הוא מתכבה סופית ולא נדלק עד שאני לא מוציא את הכבל של החשמל מהספק ומחזיר. החלטתי שאין לי כוח להתעסק עם זה ואנסה לתקן את זה בבוקר. היום כשקמתי הדלקתי ת'מחשב ושוב אותו דבר. ניסיתי לא להתחבר לאינטרנט, אולי וירוס או משהו. שיחקתי איזה חצי שעה במשחק קטן וזה לא נכ…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  2. שלום אני משתמש בתכנה בשם guitar rig 2 זאת תכנה שמחברים אליה ישירות את הגיטרה או המיקרופון והיא מוסיפה אפקטים הבעיה שהקול מגיע בדיליי אז חבר שלי אמר לי שצריך לשנות את ההגדרות של הlatency או משהו , האם מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  3. שלום לכולם, פירמטתי את המחשב וכעת לא מזהה את שני הרכיבים הבאים: multimedia audio controller vga compatible מה עושים?? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  4. שלום לכולם. נתקלתי בבעיה עם הנייד שלי והייתי מעוניין לדעת אם מישהו מכם כבר נתקל בה... יש לי נייד של LG דגם F1-224DE. שידרגתי לו את הזיכרון ל-2 ג'יגה של חברת CORSAIR. לפני 3 שבועות התקנתי DRIVER חדש לכרטיס מסך ומאז והמערכת הפעלה כבר לא עובדת. שום התקנה של מערכת הפעלה חדשה גם לא עולה. ניסיתי להתקין XP מחדש, ניסיתי VISTA וניסיתי גם UBUNTU. כל התקנה פשוט נעצרת איפשהו באמצע. הדיסק מפסיק להסתובב והכל קופא. מהיבואן של LG לארץ (ח.י מחשבים) אומרים שיש בעיית תאימות בין סדרת הניידים F1 לזכרונות של CORSAIR ו-KINGSTON וזה מה שגורם לבעיה אז אני צריך ללכת ולקנות זכרונות חדשים. מישהו שמע על בעיית התאימות הזו? אני ממש רוצה לדעת אם מישהו פה מכיר שיש בעיית תאימות בין מחשבי LG לזכרונות הנ"ל.…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by haim652,

תקשיבו. המחשב שלי די חדש... אניעשיתי OC קטן אבל כבר הורדתי את הOC יש לי כרטיס מסך HD3870 ומעבד E4500 עם קירור של ULTIMA 90 והמחשב במשחקים נופל. נתקע כמה פעמים בפעם השלישית שהוא ניתקע הוא כבר עושה ריסט (כל פעם שהוא נתקע זה לבערך 10 שניות) וזה קורה אפילו במשחקים ישנים קצת, כמו Prince Of Persia The Two Thrones. ניקיתי אבק ניסיתי לעשות הכל. הבעיה התחילה בימים האחרונים. נראה לי התחיל בערך מאתמול או לפני יומיים. אני משחק במשחק משהו כמו 10 דק' ונקתע ונופל... ואז שאני מנסה שוב, אחרי רחרי ריסט אחרי 3 דק' של משחק נופל. אם אני באינטרנט אין שום בעיה. רק שאני משחק. באמת הכרטיס מסך מתחמם ומגיע אפילו ל 70 מעלות אבל שאני מפעיל את המאוור ל 100% בREVIA TUNER אני מגיע במעמץ ל 50 מעלות ועדיי…

6. Started by URSH,

לוח אם שלי הוא ASUS P4P800 מפרט - http://www.digital-daily.com/motherboard/asus-p4p800/index05.htm חסר לי כבל לחיבור מתח ?SATA (כן יש לי כבל קטן למידע) לספק יש 2 יציאות מתח ישנות (לפלופי וכונן). מה אני עושה מחליף ספק? קונה כבל שחסר? ולאן מחבר אותו. האם אני אמור לקבל את הכבלים עם הצורב החדש?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  7. אוקיי... אז קניתי מחשב חדש הכל טוב הקיצר אני בא מכניס את הדיסק של הווינדוס... ברגע שזה מגיע להתחלה זה פשוט שולח לי את זה: http://img237.imageshack.us/img237/4889/dsc01428yc0.jpg http://img530.imageshack.us/img530/4269/dsc01429zs2.jpg אני לא יודע אולי לא הגדרתי טוב את המחיצות אולי הדיסק לא טוב... תעזרו לי בבקשה זה מאוד חשוב.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  8. Started by kobi3211,

אנשים מבינים בלבד יש לי בעיה רצינית עם המחשב כמו שאתם רואים המחשב חדש ואחד הטובים ועשיתי בדיקה בנורטון אנטי וירוס 2007 ובADAWERE 2007 מה עוד נשאר לבדוק אני לא מביןם למה המחשב עדיין איטי אם מישהו מכיר דבר אחר שיעזור לי לפתור את זה אני יודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by Netanel o_0,

יש לי מסך ישן LG flatron 795ft plus. שמחובר למחשב ישן. כרגע לא מותקן על המחשב שום מע"ה ויש לי צורך להיכנס לביוס.. הבעיה היא שהמסך לא מראה את הביוס, הוא כאילו נכבה לכל הזמן שהמחשב עולה. רק אם אני מכניס דיסק התקנה נגיד של לינוקס, כדי שיעשה ממנו בוט, המסך מתחיל להציג. לא קורה עם מסך אחר. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by KiDi,

חבר שלי קנה מחשב חדש עם GEFORCE 7300SE.. יש בו בעיה שהמחשב לא מזהה את הדרייבר... הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של nvidia שמתאימים לכרטיס הזה ואחרי שהתקנתי המערכת לא זיהתה את הדרייברים אוטומטית, כשניסיתי להתקין ידנית היא כן זיהתה שיש דרייבר של GEFORCE 7300SE אבל בסוף ההתקנה היה כתוב שאי אפשר להשתמש בהתקן זה... ניסתי למחוק ולהתקין ולהחזיר והכל ושום דבר לא עובד... מה אפשר לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  11. שלום. הבעיה התחילה כנראה מספק שנשרף. החלפתי אותו לחדש, וכשניסיתי לחבר את ההארד דיסק- המחשב לא נדלק. בקיצור, בעקבות עצות בפורומים, קניתי הארד דיסק חדש ותואם בדיוק- והחלפתי בין הלוחות. זה לא הצליח לעבוד- המחשב כל הזמן נתקע בשלב של המסך של "Start normally (הניסוח לא מדויק, אבל זה המסך ששואל אם לעבור למצב בטוח/ להפעיל לפי המצב שעבד קודם וכו'). הבעיה היותר גדולה קרתה כשהחזרתי את הלוח החדש להארד דיסק החדש שקניתי, והתקנתי מחדש את הwindows. הכל היה בסדר גמור, הכל עלה, עד שבטיפשותי החלטתי לפרק שוב את הלוח מההארד דיסק החדש (והתקין!) ולנסות שוב לחבר אותו לזה התקול ולראות אם אני אצליח ככה לשחזר את המידע שהיה בהארד דיסק הישן. זה לא עבד. החזרתי את הלוח החדש להארד דיסק החדש- ולהפתעתי גם…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by zepled,

שלום, יש לי בעיה עם כרטיס המסך הנ"ל הבעיה היא שאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס המחשב נכנס ל freez או שאני מקבל מסך שחור. הורדתי גם את הדרייבר מאתר של ליטק וגם קורית את אותה תקלה. מה הבעיה? תודה?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  13. Started by PsyMor,

חברה אני צריך עזרה יש לי לוח אם של MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 ורציתי לעדכן את bios למעבד כפול הליבה,כאשר התקנתי את העידכון בוינדוס באמצע ההתקנה ביקש ממני לשמור איזה קובץ על דיסקט ושמרתי אותו על המחשב כי אין לי פלופי. כאשר הפעלתי את המחשב הוא לא נותן למערכת לעלות. אני חושב שצריך את הקובץ. ההודעה שרשם לי זה: windows could not start because the foollowing file is missing or corrupt: windows root:\system32\hal.dll please re-install a copy of the a bove file תודה לכול העוזרים. הסתדתי כבר,לקחתי את הארדיסק שלי לחבר והחלפנו את הקובץ HAL.DLL.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by Dew,

אמנם אני לא בטוח שזה הפורום המתאים בשביל זה, אבל לפי מה שאני יודע זה קשור בעיקר לחומרה. כידוע לכולנו, המנוע של Q3 הוא מנוע מצויין, אשר מסוגל להציג תוצאות טובות במינימום מאמץ מהמעבד ומהמחשב בכלל. הבעיה שלי היא שבזמן האחרון (חודשיים-שלושה), משחקים אשר משתמשים במנוע זה עושים לי בעיות כשמדובר במשחק רק-משתתפים. משחקים כמו Star Wars: Jedi Academy , Wolfenstein: Enemy Territory, ומן הסתם גם Quake 3. כשיש לי יותר מדי מודלים (או שחקנים, אם תרצו) או אפילו NPCs (בוטים) על המסך, הפינג שלי קופץ אל 250-300 מעל הכמות הרגילה. כל זה לא קרה עד שקניתי זיכרון חדש (RAM) , והכמות הכוללת שלו עכשיו היא 256. ניסיתי לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך, ניסיתי לפרמט, ועם הזיכרון הוירטואלי אני לא …

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by bumpd,

הבקשה בכותרת תודה מראש..באמת [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by cold fire,

יש לוח אם לp4 של intel 845GRG , כל פעם שאני מעדכן את השעה(שעון קיץ/חורף) השעה נשמרת לאיזה יום יומיים אבל לאחר מספר ימים הוא חוזר לשעה המקורית, חשבתי שהסוללה נגמרה אבל כל שינוי של הביוס (כמו שינוי של הBOOT נשמר) או שעדיין הסוללה נגמרה... חבר שלי אמר שזה בגלל הוינדוס (אבל ממש לא נראה לי)

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by yosi yosef,

מישהו יודעה איך ליבדוק ספק שרוף. אני יודע שצריך לחבר שני חוטי חשמל אחד עם השני אני רק לא זוכר את הצבע

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by UNDERDOG,

הגיע אלי כרטיס מסך X800XL התקנתי קאטליסט הכי חדש 6.9 הרצתי 3DMARK2005 וזה עשה לי מסך כחול בפעם השניה שהוא מריץ על רזולוציה אחרת מה יכול להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  19. שאלה בכותרת ^^ לי רשום 1.5 וכרטיס 8800GTS

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by ShoeMan,

אני מבין ככה, אם אתה קונה מצלמת וידאו ואתה רוצה להעביר אתה מה שצילמת למחשב אתה צריך לקנות כרטיס וכבל פיירוייר. הסתכלתי קצת באינטרנט והבנתי שיש 3 סוגים של חיבורים יש 4 פינים ו6 פינים.. אז יש 3 כבלים.. אחד ששני הצדדים זה 4 פינים, אחד ששני הצדדים של 6 פינים ואחד שצד אחד זה 6 וצד אחד זה 4. אז יכול להיות שאם מישהו משתמש בכמה מצלמות שונות הוא יצטרך לקנות שני כרטיסים שונים(אחד ל4 פינים ואחד ל6 פינים) ו3 כבלים שונים? מצפה בקוצר רוח למומחה בדבר

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by lidor_abo,

אחים שלי אני עובד עם המחשב פתאום באמצע הוא נכבה לבד מזה התופעה הזו ?נראית לי מוזרה

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by Zeliran,

כשאני מפעיל את PM8 מופיעה לי ההודעה הבאה: Disk1 appears to have partitions created using a different drive geometry. הוא מפרט קצת שהמצב עלול לגרום לאיבוד של מידע ושלא צריך להתעסק עם המחיצות עכשיו, אלא לפרמט את כל הכונן ולהכין את המחיצות מחדש. בדקתי קצת באינטרנט אבל לא מצאתי שום פתרון למצב, האם יש איזשהיא אפשרות לעקוף את הבעיה הזאת? כרגע ה PM לא מוכן לעבוד בגלל זה. המחשב עובד בסדר גמור אבל אני לא יכול במצב כרגע לשנות את הגדלים של שתי מחיצות אצלי. במקרה שאין מה לעשות, האם יש איזשהיא דרך "נוחה" לגבות את התצורה של המחשב? כלומר בדקתי עם Ghost אבל זה לא כל כך פרקטי בשבילי לגבות 90GB של מידע על דיסקים ... וב HD נוסף שיש לי גם כן יש בקושי 10GB פנוי.. אז יש איזו דרך שאני אוכל ל…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  23. Started by olegr,

יש לי SB live 24 bit 7.1+מערכת רמקולים אנלוגית 5.1 (5 קטנים+מגבר\סאב) לאחרונה שידרגתי את המחשב מxp לויסטה (32), הויסטה שידרג את הדרייבר של הSB לכזה שלא מאפשר Bass redirection מה שמבטל את הבאס לגמרי במערכת. ניסיתי להשתמש בדרייבר הישן של xp(שלו יש תוכנה מיוחדת שעושה BRוכו') אך זה לחלופין לא נתן לי להשתמש ב 5.1 אלה רק בסטריאו (בלוח הבקרה). נ.ב דרייבר חדש מהאתר של קריאטיב הביא לאותם תוצאות כמו זה של ויסטה נכון לעכשיו אני לא יכול לשמוע כמו שצריך במחשב, אז מה עושים??

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by danboro,

היי קניתי צורב סוני AW-g170a והמחשב מזהה אותו אבל כשאני מכניס דיסקים הוא לא מזהה אותם. בין אם זה דיסקים ריקים או לא, הוא לא מזהה אותם. החלפתי אותו בחנות ויש אותה בעיה עם החדש. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by Snoopy2006,

שלום, יש לי בעיה מוזרה ורציתי לבקש את עצתכם. קניתי היום מסך CRT. שחיברתי אותו בבית למחשב התצוגה לא הייתה בפוקוס (הכל נראה כפול ומטושטש). לאחר 10 דקות בערך ראו כבר יותר טוב. הייתי בטוח שהבעיה היא בכרטיס מסך אז חיברתי את המחשב למסך אחר וראו מצויין. עכשיו חיברתי את המסך החדש למחשב אחר (שבו רואים טוב במסך אחר) ויש מן תופעה מוזרה. אם למשל אני קורא דף אינטרנט עם רקע בהיר לבן ולאחר מכן ממזער את החלון כך שיראו את שולחן העבודה יש לפעמים מן תופעה שבה כאילו המסך מנסה לשפר את התצוגה (גוונים משתנים מעט והכתב יוצא וחוזר לפוקוס). מוזר מאוד. זה לא קרה לי אף פעם במסך CRT. הבעיה היא שזה לא קורה אף פעם ובחנות אני רוצה להראות להם את זה ... יש תוכנה לבדיקת מסך שיכולה לעזור לי ? תודה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים