עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היום בצהריים ראיתי פרק של סמלוויל במחשב ולקרת הסוף המסך נכבה לי ולא שמעתי סאונד אבל מה שמוזר שחשבתי שסידרתי את זה הזזתי את הכבלים מאחורי המחשב בדיוק עשיתי איזה סדר קטן אז חשבתי זה נבע מזה אבל בלילה זה קרה לי עוד פעם הפעם שיחקתי בבטאלפיד 2 ואחרי שעה משחק נכבה המסך ואין סאונד WTF :kopfpatsch: יש מישהו שיודע מה הסיבה לזה עשיתי כמה בדיקות וראיתי שחום הכרטיס מסך עלה ב10 מעלות במנוחה מ41 ל51 שזה קצת מוזר והוא נישאר ככה גם לאחר כיבוי והמתנה של כמה דקות לראות אם יתקרר (MSI 6800NU) הכרטיס קול שלי הוא משולב על לוח האם P4S800D-X של אסוס אם ציפסט SIS ואפשר לראות את המפרט שלי בצד אה גם פתחתי את הצינורות של הכרטיס (6800) אבל זה עבד חלק במשך 4 חודשים אז לא ניראה לי שזה הבעיה …

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  2. אמרו לי איפשהו שהתקני חומרה שנוצרו לפני שנתיים לא יעלו על הוינדוס 2000 האם זה נכון? יש לי מעעבד LGA775 3.0GHZ 512RAM כרטיס מסך חרא בעיקרון 6200TC. האם זה יעבוד?ההתקני חומרה שלו? ואם זה בכלל יעלה לי על המחשב וכזה?

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by Gliding,

היי, אני יודע שבלוח שלי יש בעיה לחבר שני סטיקים של 512... איך אני פותר אותה ומגיע עם הזכרונות אלו למקסימום ביצועים...? ושאלה נוספת... איך אני יכול להשתמש בממטסט86 עם מערכת הפעלה XPX64 תודה מראש, שחר

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by d3bugg3r,

הלוח המדובר הוא ASUS P4S533-VM הבעיה היא ביוס.. עד כן הקדמה סופר קצרה, בכל מקרה, ניסיתי לעדכן את הביוס דרך התוכנה שמוצעת באסוס (יש להם תוכנה משלהם ל WINDOWS) הבדיקה הצליחה, המחיקה של הרום הצליחה אבל ה FLASH לא הצליח... הוא נכשל.. ניסיתי כמה פעמים וכל פעם מחדש הוא נכשל... חשבתי לעצמי שאולי נפעיל מחדש את המחשב, וזאת הייתה הטעות שלי.... מייד אחרי שהפעלתי אותו מחדש הוא הפסיק לעלות.. אני דיי בטוח שזה בגלל שהוא בעצם מחק את הביוס, (מי שמכיר את הפעולות של התוכנה של אסוס, הוא עשה 2/3 ונתקע) בגלל שמדובר בביוס ישן אין לו את האופציה של CRASHFREE שבעצם אם הייתה בעיה בביוס הוא אוטומטי מחזיר לדיפולט... או אין את האופציה שאני יודע עליה בכל מקרה.. ניסיתי לנקות את ה COMS כמפלט אחרון, גם זה…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  5. Started by dan_sas,

שלום=] יש לי בעיה קטנה.. יש לי דיסק קשיח של 80 גיגה בחיבור sata ועוד 40 ג'יגה בחיבור IED ואני לא מצליח ששניהם יעבדו!!! אני לא מבין מה לעשות... שמתי בביוס את ההגדרות על combine mode וזה עדיין לא עובד..... הוא מפעיל לי רק את ה-80 ג'יגה... חשוב לציין שהכל פעל כרגיל עד שחבר שלי שינה לי משהו.... ואני לא יודע איך להחזיר.... ניסיתי הכלל ניסיתי גם לשחזר את הבריירת מחדל ולא עזר=[ בבקשה אם אתם יודעים......

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  6. מישהו יודע לאיזה טמפרטורה ולאיזה מאורר מתיחסים הנתונים בתמונה? איך נוצר מצב שהמהירות עבודה של המאוורר לכרטיס מסך לא תואם את מה שכתוב בתוכנה שבאה עם הכרטיס?(PX7800GT) *זה קשור גם לתוכנה...אז אם אני בפורום הלא נכון נא להעביר, תודה תודה ex [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  7. Started by skywalker13,

שלום. התועררתי היום בבוקר מרעש ממש חזק של הספק כוח שלי. בדקתי את הטמפרטורות והכל הייה בסדר חוץ מטמפרטורות גבוהות של המעבד (44) שזה תמיד ככה. לפי הרעש שהוא עושה זה מעיד על מהירות ממש גבוה של המאוורר כי שאני קצת מפעיל לחץ על נקודה כלשהי בספק אז המאוורר עובד יותר לאט ונהייה יותר שקט. המאורר שלי הוא 400 וואט וחוץ מעוד מאוורר אחד ששמתי במחשב אין שום דבר רציני שהייה מעמיס עליו. לא יודע מה לעשות אם זה. אני יהייה שמח אם תמצאו פתרון. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  8. Started by Spring,

שלום, שאני מנסה לחבר את האוזניות למחשב (אני עם מארז TT Suprano) אז אני צריך לשחק עם החיבורים כמה דקות עד ששומעים באוזניות, ובמידה ואני מנסה לחבר מיקרופון לא שומעים אותי בכלל אפילו אם אני מנסה לשחק עם החיבורים. אז רציתי לשאול איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by intel suck,

יש לי כרטיס קול של REALTEK AC97 מובנה על הלוח אם משום מה הרמקולים והמיקרופון לא עובדים התוכנה שבאה עם הכרטיס קול מזהה שחיברתי משהו אבל אומרת שחיברתי לא טוב ניסיתי 2 רמקולים כבר ובשניהם זה לא עבד ניסיתי הכל הדרייבר מעודכן והכל והם מחוברים לחיבור הנכון אבל עדיין זה לא עובד אני ממש חייב עזרה זה מחשב חדש והרמקולים לא עבדו ממהתחלה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by Y-T-M,

שלום לכולם יש לי כונן dvd של סמסונג הדגם שלו זה sd-612 צרבו לי משחק על דיסק dvd+r והכונן לא קורא אותו למה? זה דחוף בבקשה!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  11. Started by satlan1,

כל מסמך שאני שולח להדפסה אני מקבל את ההודעה הזאת. בדקתי והדרייברים מותקנים טוב. מה יכולה להיות הבעייה? תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  12. Started by RonenIL,

היום בבוקר פירקתי את המחשב וניקיתי את החלקים מאבק על הדרך פירקתי את הגריל של ה- TT BT והרמתי גם את המאוור לנקות אבק על כל האיזור של המאוורר ומתחתו הבעייה שרק לא זכרתי איך לשים את המאוור.. .עם הצד של המדבקה למטה? או כשהצד של המדבקה למעלה? אני מאמין שיש משמעות מבחינת אוורור אז בבקשה אני אשמח אם מישהו יוכל לבדוק ולענות לי תודה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  13. Started by zazaman,

שלום... יש לי בעיה שלא מצאתי לה פתרון עדיין.. כל פעם שאני משחק במחשב לאחר זמן מה מסוים ( זה נע בין 30 קות לשעה ויותר) ..המחשב שלי נכנס למצב "קיפאון"....כלומר המשחק מתנתק נכבה המסך...אבל המחשב ממשיך עדיין לעבוד.. ממה שהבנתי כנראה מדובר בהתחממות כרטיס המסך שלי ...כרטיס המסך שלי FX5200... אז לכן ביצעתי ניקוי של המחשב מבפנים בעזרת תרסיס לחץ אוויר..לאחר מכן הוצאתי תכרטיס מסך וניקתי את הסלוט שלו... לצערי התופעה שוב חזרה על עצמה אחר כך... מה אפשר לעשות?? יכול להיות שהבעיה קשורה גם לקירור לא מספיק של המעבד?? בתודה לכל מי שיעזור..

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  14. Started by Liran_mor,

ניקית את המחשב מאבק כיוון שהמחשב לא נדלק לפני עכשיו שאני מדליק אותו הוא עולה ומגיע למסך נעילה ושם המסך נעילה כחול ולא מופיע שום דבר

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  15. מערכת הפעלה windows 10 כונן קשיח חיצוני wd my passport 5TB אחרי שניתקתי את הכונן בלי ההוצאה הבטוחה של ווינדוס, החזרתי יום למחרת, המחשב כן מזהה שהכונן מחובר, אבל מעבר לשם שלו אי אפשר להיכנס לכונן, כשלוחצים עליו הוא פשוט נתקע לכמה שניות ואז חוזר לעצמו ועדיין אי אפשר להיכנס לכונן, ולא רואים כלום במאפיינים כמו כמה זיכרון יש לו וכ' ניסיתי את הפקודות בCMD של DISM וזה לא תיקן את המצב, ובמנהל התקנים אני מקבל על הכונן Error 10 מקווה שמישהו כאן יוכל לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  16. ברשותי 3 מחשבים מסוג פנטיום 4 בדגמים שונים 2 מתוכם בעלי מערכת הפעלה XP HOME ואחד XP PRO - כולם בעברית עם כל העדכונים ו SP3 בחדר אחד מחשבי הXPHOME אינם מצליחים לייבא כתובת רשת אבל ה PRO עושה את זה בגדול בחדרים האחרים המחשבים פועלים כראוי ומייבאים כתובת ללא בעיה הרשת היא רשת חוטית תודה מראש

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  17. Started by elad5252,

לא משנה הסתדר אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  18. אתמול שידרגתי את הספק כוח ואת הכ"מ קניתי את hec win+power 500w(מתכוון להחליף לא קשור למה שקרה) אוקי במהלך כל היום היו לי עיוותים בסאונד ובעבר בחיים לא היה לי כזה דבר ועכשיו משום מה אין לי בכלל סאונד לא ברמקולים ולא באוזניות כאילו הספק כוח שרף לי את הכרטיס קול מה לעזאזל קרה?!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  19. Started by r2m,

כשאני מחבר אליה משהו אז יש לי הודעה שההתקן יכול לפעול מהר יותר כמובן כשאני מחבר משהו ישירות ליציאת ה USB ללא המרכזייה אז הכל בסדר. המרכזיה ללא חשמל ואמורה להיות USB 2.0, כך על פי החנות וגם רשום עליה... אולי צריך להוריד דרייברים?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  20. Started by Vladgi,

המפרט שלי הוא 2600+ axp barton epox 8rda3+ hd sata 80gb wd sapphire 9600xt 256 512 geil 400 mhz ddr הבעיה שלי היא בעצם כשאר אני מפעיל את המחשב בפוסט הוא רושם לי שיש לי שגיאת אובר קלוק,ואני לא ביצעתי שום אובר קלוק לגמרי!!,בקיצור בגלל השגיאה הזו הוא מוריד לי את המהירות המעשית של המעבד מ-1,917mhz ל-1,150mhz ולאחר כמה שניות שהמסך הזה מוחזק הוא ממשיך בטעינה על הווינדוס ובווינדוס עצמו מרגישים בנפילת ביצועים ענקית,לדוגמא הוא נתקע ברענון של דפי אינטרנט . וגם אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב השגיאה נשארת רק אחרי שאני נכנס לביוס (וההגדרות בביוס לא השתנו לגמרי אגב) ולא משנה כלום פשוט לוחץ יציאה ושמירה הבעיה מסתדרת ואז היא חוזרת בפעם הבאה שאני מפעיל את המחשב..... יש למישהו מושג…

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by Fostex,

שלום , יש לי מחשב בבית של אחותי פנטיום 3 דיי ישן קבלתי אותו מדודים שלי יש לו 64 ראם סדי ראם לא משהו.. אבל מה הבעיה אני לא מצליח להפעיל אותו !@?# הוא פשוט לא נדלק בדקתי אותו עם שלושה ספקי כח והוא פשוט לא נדלק אני חושב שזה משהו בלוח אני לוחץ על כפתור ההפעלה וזה לא עובד. יש איזה בעיה אני לא חושב שזה קשור למארז גם את זה בדקתי על הקבלים של החחיבורים ללוח לא רשום כלום יש רק צבעים ועל הלוח רשום . האם ישנו סיכוי שזה לוח מיוחד שדורש משהו ? אני יתן את שמו של הלוח אם מישהו מכיר אני אשמח לשמוע מה הבעיה. ECS P6S5AT תודה :]

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  22. Started by lidor-s,

ראיתי בסידי רום מאחורה שייש מין חיבור כזה עם כל החיבורים שייש עליו מן פלסטיק כזה בצבע ירוק ופעם שהסידי לא עבד לי מישהו אמר לי להוזיז אותו קצת וזה עבד מישהו יכול להסיבר מזה??? : :s05:

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  23. Started by cold fire,

יש לוח אם לp4 של intel 845GRG , כל פעם שאני מעדכן את השעה(שעון קיץ/חורף) השעה נשמרת לאיזה יום יומיים אבל לאחר מספר ימים הוא חוזר לשעה המקורית, חשבתי שהסוללה נגמרה אבל כל שינוי של הביוס (כמו שינוי של הBOOT נשמר) או שעדיין הסוללה נגמרה... חבר שלי אמר שזה בגלל הוינדוס (אבל ממש לא נראה לי)

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by yosi yosef,

מישהו יודעה איך ליבדוק ספק שרוף. אני יודע שצריך לחבר שני חוטי חשמל אחד עם השני אני רק לא זוכר את הצבע

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by UNDERDOG,

הגיע אלי כרטיס מסך X800XL התקנתי קאטליסט הכי חדש 6.9 הרצתי 3DMARK2005 וזה עשה לי מסך כחול בפעם השניה שהוא מריץ על רזולוציה אחרת מה יכול להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים