תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה כבר כמה ימים במקלדת אני משחק כמה שעות במחשב והכל טוב ואז זה לא מחליף לי לאנגלית לאותיות קטנות זה מחליף רק לאותיות גדולות באנגלית מה אני צריך לעשות?צריך כל פעם להפעיל מחדש תמחשב שזה קורה תעזרו לי הכל מסודר בהגדרות כבר עשיתי הכל ואין זה פשוט לא מחליף לי לאותיות קטנות באנגלית אני חייב שתעזרו לי הבעיה הזאת משגעת אותי יש לי וונידוס 7 בבקשה תעזרו לי תמיד שזה קורה גם הלוח מקשים נעלם ואין אפשרות להחזיר אותו חשבתי זה בעיה מהמקלדת אז החלפתי אותה וזה קרה עוד פעם תודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חברים שלום אני זקוק לסיוע דחוף לעדכן הדרייברים במערכת שלי להלן הדרייברים ותנו לי קישורים להוריד דרייברים עשכניים NVIDIA GeForce 7600 GT Intel® ICH8 2 port Serial ATA Storage Controller - 2825 Intel® ICH8 4 port Serial ATA Storage Controller - 2820 Marvell Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ethernet Controller Ports ITE IT8212 ATA RAID Controller Intel® ICH8/ICH8R Family LPC Interface Controller - 2810 Intel® P965/G965/G35 PCI Express Root Port - 29A1 Intel® P965/G965/G35 Processor to I/O Controller - 29A0 Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller Intel® ICH8 Family USB Universal Host Controller - 2830 Intel® ICH8 Family USB Universal Host…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
Freeze at "Boot from CD/DVD" Win7 לא שיניתי כלום.. אתמול הכל עבד חלק. אין לי מושג אם זו בעית חומרה או תוכנה... הוא פשוט עוצר בחלק הזה של הסטרטאפ :\ עריכה : עשיתי DISABLE לכונן דיסקים והוא עצר אחרי Verfying DMI Pool Data עריכה2 : יש לי RAID0 ונכנסתי לבקר ווידאתי ששני ההארדיסקים עובדים כמו שצריך.. אני עוד רגע אעשה Repair לווינדווס ונראה.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי מסך דק מסוג LG, ביומיים האחרונים הוא התחיל לעשות דברים מוזרים.. האור שלו (הקטן הזה למטה) הבהב כל הזמן ואחרי כמה זמן הוא נדלק (המסך). היום קמתי והמסך לא נדלק בכלל.. זה לא קשור לכבלים כבר בדקתי. זה גם לא קשור למחשב, אך ורק למסך.. ייתכן שככה הוא נשרף בלי שום התראה ?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת שבערך כל מקש שלישי במקלדת גורם למיוט ברמקולים. יש לי מקלדת של מיקרוסופט, אם תצטרכו את הדגם המדויק אני אחפש אותו. זה קורה רק לפעמים כשאני שם סוללות חדשות לכמה זמן ואז זה מפסיק וחוזר ומפסיק וחוזר. חיפשתי בהגדרות וחיפשתי בהכל.. מישהו מכיר בעיה כזאת?[br]פורסם בתאריך: 9.07.2010 בשעה 15:58:55 מישהו בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בין היתר אני עובד עם דיסקים חיצוניים שאני מעביר אותם לעורך חדש שלי. הדיסקים הם דיסקים פנימיים עם מארז חיצוני- E SATA וגם USB. אצלי ב 2 מחשבים 2 הדיסקים מזוהים מייד כשמפעילים אותם, וישר נותנים צליל חיבור. אצלו יש בעיה במחשב- וגם אחרי 10 דקות הם לא מזוהים. צריך "לשחק" איתם הרבה -לכבות ולהדליק,להוציא, לכבות להמתין ואז זה מזהה. זה קורה גם ב USB (ישירות ללוח מאחורה) וגם ב E SATA. -כוננים אחרים חיצוניים של WD הוא מזהה טוב. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי , לאחרונה התחיל להטריד אותי מאוד נושא המהירות במחשב . אני מאוד מקפיד לשמור עליו (לפחות נראה לי ) ואין עליו משחקים . הבעיה היא שכאשר אני משתמש למשל בwinrar או מעתיק קבצים לHD חיצוני המחשב כמעט מושבת לגמרי ובקושי זז למרות שבperformance screen המעבד אפילו לא מגיע ל25% וצריכת הזיכרון לא עוברת את ה2.3 GB . . . התוכנות היחידות שרצות ברגע הן JDOWNLOADER , AVAST וSPYBOT . . בדר"כ גם דפדפן ,כל השאר הם היישומים הרגילים של מערכת ההפעלה (פייירוול , win update ,task manager וכו'. . . ) אני לא מבין למה זה ככה ותוהה אם זו בעיית חומרה או לחילופין יש שינויים כמו שינויים בהגדרות שאני צריך לבצע שאולי לא ביצעתי. בנוסף אף רכיב במערכת לא עבר המהרה אף פעם . מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. מע…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אז ככה אני יפרט לכם את המפרט שלי ואז תבעיה.. מעבד : Core i5 750 זיכרונות 2x4GB G.Skill 1333mhrz כרטיס מסך HD5850 2GB ווינדוס 7 הבעיה: המחשב בזמן שהוא מכובה זמן ממושך ואז אני מדליק אותו, בזמן שהמערכת הפעלה כבר עלתה והיישומים נטענים[באמצע העליה שלהם - בום המחשב נופל ניסיתי להתקין ווינדוס מספר פעמים והבעיה לא נפתרה, [הATI אף פעם לא עולה במצב שהמחשב עולה! זה נראה שהוא בא לעלות אז הוא פשוט נופל] לאחר שאני מוציא את השקע מהמחשב ומנסה להדליק ואז מחזיר ומדליק את המחשב, הבעיה נעלמת אבל חוזרת לאחר שאני מכבה את המחשב שוב לאחר זמן ממושך... אנא הציעו לי דרכים לפתירת הבעיה אני ממש כבר לא יודע מה הולך לי במחשב :]
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי תקלה כנראה בלוח האם. כל דיסק קשיח שאני מחבר למחשב לא עובד וקופץ מסך כחול. קופץ לי מסך כחול עם השגיאה הבאה: A Problam has bbeen Detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time youv'e seen this stop error screen , restart your computer. If this screen appears again , follow these steps: Check for viruses on your computer. Remove any newley installed hard drives or hard drive controller. Check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated Ruc CHKDSK / F to check for hard drive corroption , and then restart yout computer. Technical Information Stop:0x00000007B(0xEE233640,0xc00000034,0X00000000…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 שיש לו שתי חיבורים לכרטיס מסך אחד 4X ואחד 16X הבעיה שאני מחבר ל 16X וצופה באתרים של סרטונים למשל יוטוב במסך מלא(הרוב ב HD) הוינדוס מקרטע ממש וחייבים לעשות ריסט. זה קורה לי גם בפתיחה של המשחק DRIFT 2 (כנראה שגם משתמש בפלאש) אני חייב להדגיש שאני צופה במסך מלא בסרט על המחשב HD לא נתקע ושאני משתמש בסלוט של ה 4X לא נתקע! ניסיתי פורמט ניסיתי להסיר ולעדכן את הפלאש שום דבר לא עוזר כרטיס מסך HD4850 וינדוס 7 בבקשה חייב עזרה !
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם pentium-d 2.66Ghz ולוח אם של MSI. אתמול התחילה תופעה שקצת אחרי שהווינדוס מסיים לעלות (או עוד מספיק לגלוש טיפה) המחשב נכבה . יש למישהו רעיון איך לדעת אם זה הספק (ישן ופשוט) או שהלוח אם נדפק ? ??? או אולי אפילו משהו אחר... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי מסך כחול כל הזמן. היום זה התחרפן לגמרי וכל כמה דקות יש מסך כחול. שללתי אפשרות של חום, וגם עשיתי פורמט למחשב. מה זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה המקום לשאול את השאלה, לא מצאתי פורום מתאים יותר אבל נראה לי שלגולשים פה יש את הידע המתאים. רציתי לבנות מערכת אזעקה שמתחברת למחשב. לצורך כך השתמשתי ביציאה LPT וחיברתי אליה מגנט דלת. היציאה LPT מעבירה מתח של 5V למגנט ויש לי דרייבר במחשב שקורא את הערך המתאים בזיכרון שמגיע מהLPT לפי מצב הדלת. זה עובד מעולה, אבל החלטתי שאני רוצה לשדרג את זה למגנט אלחוטי. אז מצאתי חיישן של חברת ויסוניקס שמשדר ליחידה שנמצאת בקישור הבא: http://www.visonic.com/Data/Uploads/MCT_302_Hebrew_Installer_Guide.pdf השאלה שלי היא: לפי התרשים שבקישור למעלה יש 4 יציאות דיווח מהמשדר. האם לדעתכם אני יכול לחבר את ארבעת היציאות הנ"ל ליציאת LPT ולקבל את אותה התוצאה כפי שיש לי היום בחוטי? תודה…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למניעת שאלות מיותרות: ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 7/26/2010, 23:48:54 Machine name: RONEN-PC Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.100226-1909) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: G31M-S2L BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz (2 CPUs), ~2.4GHz Memory: 2048MB RAM Available OS Memory: 2046MB RAM Page File: 1054MB used, 3038MB available Windows Dir: C:\Windows DirectX Version: DirectX 11 DX Setup Parameters: Not found…
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני קם היום בבוקר להדליק את המחשב כרגיל הוא נדלק אבל על המסך לא רואים כלום והווינדוס עולה (שומעים ברמקול) מכך הסקתי שהכרטיס מסך מקולקל החלפתי כרטיס מסך AGP היה קשה להשיג עכשיו הכל טוב ויפה עד שעוד פעם התחילו בעיות רציתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך החדש והמחשב נתקע באמצע עשיתי ריסטרט המחשב עלה וזה נראה כאילו הדייברים הותקנו עשיתי התחלה מחדש שוב כדי לראות שהכל תקין המחשב עולה אבל עד הווינדוס (החלון של ברוכים הבאים) שם הוא נתקע מראה מסך כחול (לא מסך כחול של שגיאה כחול יותר בהיר של ההתחלה של ווינדוס) ואז המסך נהפך לשחור והנורית של המסך מראה כאילו אין קשר בינה לבין הכרטיס מסך מעין אור כתום וכשזה עובד כשורה זה מראה אור ירוק למצב בטוח זה נכנס כרגיל אבל נתקע באמצע שולחן העבוד…
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום , יש לי מכשיר קטן כזה שאני מחבר אותו אל ה-USB שבתוכו אני מכניס את הכרטיס זיכרון של הפלאפון שלי. אני מכניס הכל כמו שצריך , המחשב מזהה שיש התקן חדש אך אינו מצליח להתקין אותו. האם צריך בשביל ההתקן דרייבר או משהו כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מקווה שתוכלו לעזור לי.. המחשב שלי עושה כבר הרבה זמן מסכים כחולים, העתקתי לכם את מה שהווינדוס מראה לי כל פעם אחרי שמופיע מסך כחול: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 124 BCP1: 00000000 BCP2: 85DD0024 BCP3: B6000000 BCP4: 00000181 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\073110-16302-01.dmp C:\Users\yonathan\AppData\Local\Temp\WER-27456-0.sysdata.xml אגב, המערכת הפעלה היא ווינדוס 7 ואני די בטוח שהוא מעודכן, אני רוצה לדעת היא מדובר בבעיה שאפשר לפת…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב לפעמים הוא מחליט פשוט להיתקע המסך לא משתנה פשוט שום דבר לא זז ולא מגיב ולפעמים אחרי כמה דקות זה משתחרר הרמקולים בזמן התקיעה משמיעים קול מעצבן כזה כאילו הם מוצאים את אותו טב כל הזמן ואם אני עושה ריסטרט אז זה כאילו מחקתי את כל ההיסטוריה של הקוקיס וכו' שמתי לב שהבעיה קוראת בעיקר בהרצת סרטים, כשאני מפעיל כמה טאבים בדפדפן באינטרנט או רואה משהו בסטרים (יוטיוב וכאלה) ובכללי בעיקר בעבודה עם האינטרנט למרות שאני לא עושה הרבה עם המחשב חוץ מאינטרנט הרצתי אנטיווירוס מעודכן כל מיני אדוורים שיש לי במחשב אני יכול להגיד ב90 אחוז שזה מגיע מהחומרה זה המפרט שיש לי בנוסף אני מחובר לרשת ביתית קווית של הוט דרך נתב אדימקס אם זה רלוונטי מקווה שתוכלו לעזור תודה מראש Mainboa…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה כזאת. הלוח אם שלי נשרף והכוננים הקשיחים עבדו במצב של RAID. עכשיו אני חייב להוציא את הקבצים בכונן קשיח למחשב אחר, אבל הבעיה הם לא תומכים ב - ICH10R. חיבור ל - USB מראה מחיצות אשר לא ניתנות לקריאה. יש למשהו פיתרון לעניין? תודה מראש יבגני
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לאחי יש USB של רשת אלחוטית ומנסה לגלוש דרך המחשב לראוטר כשהוא קנה את המחשב הכל עבד מצוין פתאום יש התנתקות כל 5-15 דקות בדקנו מערכת הפעלה שונה, ה USB עצמו על מחשב אחר עבד בלי תקלות מה שאומר שזה לא הקליתה ולא ה USB אלה תקלה של המחשב עצמו. לתקופה מסוימת כשהמחשב היה בבית אחר הוא פעל, אחר כך כשהחזרנו אותו למקום הוא פעל למשך יום או יומיים ושוב התחילו בעיות, גם בדקנו כל יציאות USB של המחשב בכולם אותה בעיה, גם איפה ששמנו מקלדת או עכבר. מה נראה לכם הבעיה? תודה מראש לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כל הקבצים שיש לי על שולחן עבודה תמיד איך שהוא עוברים בעתקה לתקייה של המוסקיה שלי ונגיד אם אני מוחק קובץ משם זה מוחק לי אותו גם משולחן עבודה יש לי win 7 מישהו יכול לעזור לי איך לסדר את זה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מנסה למחוק את התוכנה jdownloader ואני לא מצליח מופיעה לי ההודעה הזאת:make sure the disk is not full or write -protected and that file is not currently in use. מה לעשות? אני משתגע!!! תודה לכל העוזרים כפיר
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
המחשב :פנטיום D , לוח אם של אינטל זכרון 1GB DDR 2 553 HD של ווסטרן דיגיטל אחד ב IDE ו אחד של היטאצ'י ב SATA כל הרכיבים מזוהים תקין בBIOS כשאני מעלה XP מHIRENS המחשב נראה "עובד" תקין מנסה להתקין ווינדוס 7 64 ביט (המעבד והלוח תומכים) וכל פעם מקבל שגיאות מסך כחול שונות ניסיתי להחליף זכרון, להחליף את הHD כל פעם להשאיר אחד אחר ניסיתי להחליףDVD אני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעצות
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
נראלי שמחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך כי חלק מהמשחקים נהיו חשוכים ולפני כמה זמן מחקתי משו בטעות ואני לא יודע מזה איך אני יכול לדעת אם הדרייבר של הכרטיס מסך נמחק לי איך אני בודק את זה?תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-