תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכלכם.. יש לי לוח של אינטל אם צריך אני יתן גם את הדגם.. ועכשיו כשאני מחבר את הפלא פון שלי עם כבל להעביר שירים לפלא פון .. הוא לא מזהה לי את הפלאפון ניסיתי אצל חבר זיהה הכול כמו שצריך.. כשאני מחבר את הפלא פון הוא רושם שיש חומרה חדשה והכול ושאני נותן לו את הדיסק שיתקין מתוכו את הדריוורים של הכבל והמכשיר.. הוא לא מזהה כלום.. אם אפשר איזה עידכון או למישהו יש פיתרון תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
הכל מתחיל בזה ששיחקתי הגדרות הזיכרון הווירטואלי בתקיה של "המחשב שלי" בתקווה שהמחשב יהיה יותר מהיר... מאז ששיניתי ושיחקתי שם בהגדרות כשאני נכנס למשחק אחרי 10 דק' בערך התמונה "קופאת" ולא זזה, המחשב לא מגיב לכלום ואז אני צריך ללחוץ על ריסט. ניסיתי לשים את האפשרות של : "גודל מנוהל על ידי המערכת", אך זה לא עזר... בבקשה תנסו לעזור לי...
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני מתכוון ךלרכוש הרדיסק 160 ג'יגה סאטה ויש לי xp-sp1 ואני לא מעוניין לשדרג לsp2 - ורציתי לדעת אם לא יהיו ל בעיות אם זה
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
צבעתי את המחשב שלי, וצבעתי בטעות גם את הכפתורים בצביעה השנייה.... והם נלחצו לי כלפי פנים, אז הוצאתי את הכפתורים(כפתורים Reset ו-POWER), ושייפתי אותם וזה עבד... אבל חלק מהכפתור POWER נשבר לי והחוטי חשמל שמחברים לכפתור Reset נקרעו לי... אז איך אני יכול לסדר את הבעייה(עם זה איזה דבק או משהו כזה...)?
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מה קורה ? שמעו : יש לי את הלוח is7-e, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי, אני בא לעשות boot לCDROM שלו, נכנסתי לביוס והגעתי לתפריט של הגדרות הבוט, סימנתי שיעשה בוט מהCDROM קודם כל, שמרתי את השינויים הפעלתי מחדש את המחשב והוא לא עשה בוט מהCDROM אלה הפעיל את מערכת ההפעלה מחדש מה לעשות?!?!? תעזרו לי פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של MSI K7N420 PRO NFORCE 2 הוא תומך רק ב AGP X4 והכרטיס מסך שלי הוא X8 הבנתי שלמרות הכל אני יכול להתקין אותו על לוח אבל האם אני צריך להתקין לו DRIVER מתאים הכרטיס הוא READON 9800 PRO 128 MB של GIGABYTE ואם כן איפה אני יכול למצוא את הDRIVER הזה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
כיום יש לי כונן של WD 120 ג'יגה בחיבור ATA, ונאמר שכדי לעבוד עם אופציית הרייד יש צורך בכונן זהה נוסף. רציתי לדעת, האם הכבל הוא אותו כבל? כיצד אני מגדיר את האפשרות הזאת כאשר יש לי אני הארד דיסקים הזהים? והאם זה אפשרי להפעיל את הפונקציה הזאת כאשר אחד הארדיסקים מלא כמעט עד אפס מקום? אשמח לקבל תשובות לשאלותיי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום אנשם. שמי אביאור יש לי בעיה בחומרת המחשב אני לא יודע באיזה חלק זה קשור לכן אני רוצה לשאול אותכם שתביא לי אופציות שאני ידע ... מידי פעם (פעם בשבוע בארך)תקורה לי משהו מוזר מאוד במחשב אני מדליק אותו וכעבור פרק זמן מסוים הוא מתחיל להתקע לי ברצף של תקיעות כשזה קורה זה קורה בלופ אין סופי זה מיסתיים רק כאשר אני עושה RESTART למחשב זה קורה לי כבר במשך חצי שנה השמח אם תעזרו לי לפטור את הבעיה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
-
לפני שבוע קניתי כרטיס מסך R7 250, מסתבר שהכרטיס מסך הזה לא תומך ב120HZ. לפני זה היה לי HD4890 והוא תמך ב120HZ. עכשיו הוצאתי את הכרטיס מסך שקניתי (R7) והחזרתי את ה-HD4890 וגם איתו אין אפשרות ל120HZ (פירמטתי תמחשב,ניסיתי להחליף כבלים). במסך שלי יש 120HZ, יש לי אותו בערך שנתיים ותמיד היה (Samsung 2233rz). מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
יש לי לנובו מחשב נייד ולפעמים באמצע עבודה שלי על המחשב, השמע במחשב נעלם. הסרתי דרייברים וזה לא עזר. כשאני עושה ריסטרט למחשב, הבעיה נפתרת אבל שוב מופיעה אחרי זמן עבודה על המחשב (לא תמיד)
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני עובד על מעראכת הפעלה ויסטה 64 ביט ומאז ומתמיד הייתה מוצגת לי הטמפרטורה של ההארד דיסק עד לפני כמה חודשים . סיבה לא ידועה, אך הסברה היא הנ"ל . בדקתי עם התוכנות Speedfan V. 4.34 EVEREST ואם אמור להיות מוצג גם בסנדרה וPCWIZARD אז לא מוצג . מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הEXPLORER כל 5 שניות מאתחל את עצמו ללא שום סיבה! יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?! אשמח מאוד לעזרה! -תודה.
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
קראתי את הסטיקי והורדתי את התוכנה יש לי 3 קבצים(שונים) הכנסתי אותם, כל אחד בנפרד אבל יוצא ג'בריש וכו' מישהו יכול לעזור לי בבקשה בניתוח הקבצים? תודה מצאתי, תודה!
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש בדיסק 6 GIGA ,תמונות מאד חשובות .הדיסק משמיע רעש מכאני לזמן קצר ומפסיק ,מישהו יכול לתת לי פתרון שלא כרוך בהלואה מהבנק? אציין שפתחתי במעבדת מחשבים את המעטפת החיצונית וניסיתי איכשהו להתחבר ולא עלה בהצלחה .האם ניתן לפתוח את החלק הפנימי.אודה מאוד למישהו שיתן לי פתרון.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
משהו יכול בבקשה לפרש לי מה הקובץ Dmp הזה אומר... ההודעה שנשלחת היא 0X0000008 בליווי מסך כחול כמובן.... מצורף קובץ מינידמפ... בתודה מראש... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום אני חדש.. אני רוצה לקנות כבר המון זמן כרטיס מסך חדש והייתי רוצה שאולי תעזרו לי לבחור אחד.. יש לי חיבור agp X4...ואני לא רוצה משהו יקר מ650.... נ.ב אם יש לי agp X4 אז רק agp X4 יכולים להתאים?
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני יסביר לך יש משהו בערוץ 2 חיילים מורעלים אני מנסה להקליט את זה מהרשת בעזרת התוכנה Camtasia Studio 4 התוכנה לא משנה כלום האמתי ...היא מקליטה באמת אבל אז שמגיעים לוידאו עצמו זה לא מקליט ...זה מראה תמונה שחורה ומשמיעה את הקול. זה כמו שלוחצים פרינט סקרימ ..ורוצים לשמור תמונה של וידיאו וזה מראה תמונה שחורה , אך פותרים את זה ..זה חשוב לי נורא תודה .
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
הצרוב שלי עבד יחסית טוב והוא לא ביצע עבודות קשות מדי... אבל פתאום לפתע הוא לא רוצה לצרוב... הוא מתחיל לצרוב לי מגיע ל3 אחוז ומבטל... הצורב מחברת BENQ... אני לא יודע את הדגם המדוייק יש למישהו מושג למה זה קורה? אני חייב לציין שמבחינת קריאת דיסקים וכד' הצורב מבצע את העבודה כמו שצריך אבל מבחינת צריבה הוא לא עובד טוב.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי צורב LG GSA-H10A. הכל עבד עד עכשיו סבבה. אחלה צורב באמת. יום אחד אני מדליק את המחשב, רושם לי Found new hardware. סבבה. קיצר עכשיו הצורב שבק מבחינת המחשב. משמע הוא עובד, אפשר להכניס להוציא דיסקים רק שזה לא מראה כלום. מראה כאילו אין כונן (זאת אומרת ב"מחשב שלי" אין כונן E או מה שזה לא יהיה), לא קולט דיסקים כמובן כתוצאה מזה וב Device Manager זה מראה לי אותו עם סימן קריאה צהוב. אני נכנס למאפיינים שלו זה רושם: קיצר עשיתי Troubleshoot, אמר לי לעשות לו Uninstall ואז אחרי הריסט שהמחשב יתקין מחדש, לא עזר הרבה, המצב אותו מצב. אשמח לקבל עזרה בבקשה. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין WIN XP SP1 אם הארד דיסק SATA האם זה אפשרי, או שאני חייב SP2 ???
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב כל הזמן נופל לי ומופיע מסך כחול עם המספרים האלה: 0x00000050 (0xf4al089, 0x00000000, 0x805d0c8c, 0x00000002 מישהו אולי יכול לעזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה irql_not_less_or_equal בזמן שאני מתקין את הוינדוס... אני חייב לציין שזה מחשב חדש, ואני כמעט בטוח שלא התקינו עליו וינדוס בעבר. תמונה של השגיאה: http://img243.imageshack.us/img243/8893/img0075ph1.jpg הרצתי גם Memtest והינה התוצאות: http://img525.imageshack.us/img525/5601/img0077bi4.jpg *הרצתי את הMemtest במשך 10 שעות! בהתחלה חשבתי שזו בעיה בדיסק של הוינדוס שאיתו אני מתקין...אבל החלפתי דיסק אחר וגם בו עולה השגיאה הזו. מה אני יכול לעשות ? מפרט: Q6600+Arctic Freezer Pro 7 Abit IP35-E OCZ 2GB RAM WD 320GB Enermax 5001+Silenex
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
מותקן אצלי כרטיס 8800gt nvidia של גיגבייט קירור של זלמן עם מאוור שקט. ספק של טרמאל טק 550 וואט . בזמן משחק ( farcry 2 ) , הכרטיס מגיע ל85 מעלות ואז כאילו הכרטיס נכבה , והמחשב עדיין עובד אבל אין תצוגת מסך. אני מכבה אותו ולאחר כמה דקות מדליק שוב . האם אין בררה אלה להחליף את גוף הקירור שלו , או שיש דרך להעלות את ה cut off של הטמפרטורה ? ניסיתי דרך הדרייבר אבל אין שם שום דרך לשנות את הטפרטורה , [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
בפיפא בהתחלה שאני מפעיל תמשחק זה עושה קולות ואור מהכונן תקליטונים מה זה קשור למשחק הכונן התקליטונים??? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-