תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולכם, אני מרכיב מחשב עם לוח GA-7VA , Athlon XP 1900+ וספק ג'נרי. לצערי המחשב אינו נדלק, ז"א ,אפילו הלדים של הספק לא נדלקים כלל, אין ציפצופים, שום תגובה. הספק עובד, הוא מוציא 5V VSB ובחיבור למחשב אחר עובד כמו סוס. כמו כן המפסק הראשי במחשב תקין, סוגר מעגל ע"פ בדיקה בעזרת רב מודד. הצילו? בתודה מראש רני
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
קניתי את המסך לפני כשנתיים ולפני כשבוע התחילו בעיות מוזרות - גודל המסך משתנה/רוצד באופן קבוע, הבהירות משתנה כל פעם במעט, לעיתים נשמע קליק (כמו של degaus) והמסך נמתח מאוד ואז חוזר למצבו הרגיל, וכדומה... מישהו נתקל בבעיות דומות? מה אפשר לעשות? לדעתי יש אחריות של 3 שנים למסך אבל החנות בה קניתי נסגרה... לאן אני יכול לפנות ומה אני צריך להציג להם? או לחילופין, כמה לשלם.. ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לפרק את המאוור שנמצא על המעבד ,כדי לנקות את ההיטסינק, אבל אני לא מצליח,המעבד הוא פנטיום 4 1.8 אני משחרר את שני הקליפסים האלה,והעסק משתחרר טיפה, אבל עדיין לא יוצא,אני מפחד למשוך חזק כדי לא לפגוע במעבד האם המאורר מחובר להיט סינק ? אחרי שאני יוציא את המאוורר,אני יצטרך איזה דבק טרמי למעבד,או שאפשר בלי ? הרבה שאלות אני יודע,מקווה שזה הפורום הנכון תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהחלפתי את המארז התחילו כל הבעיות.... כשאני מדליק מחשב לפעמים הוא נדלק אבל המסך וההרד דיסק לא נדלקים, לפעמים הוא נתקע בבדיקת הזיכרון, לפעמים הוא כותב לי מעבד 667MHZ כשלי יש 1000, לפעמים כשהוא עולה ונכנס ל XP הוא לא מתחכה או עושה RESTART... אני חושב שהבעיה היא הלוח או בזיכרון. מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
הספק שלי הוא enermax 350 watt הוא אמור להיות ספק חזק ויציב אך לפעמים הוא משמיע מין ציפצופים והr9500 pro מראה קווים עולים ויורדים בקצב ריענון של 85 הרץ יכול להיות שהספק דפוק?,או יכול להיות שהספק עמוס ומחוברםי אליו יותר מדיי דברים? מה שבסך הכול מחבור אליו זה 2 הרדיסקים אחד 1)seagate 40gb 7200 2)western digital 60gb 7200 8mb buffer מאוורר,cd-rom x52,צורב hp x8,כונן פלופי,הכרטיס מסך כמובן (r9500 pro) הלוח אם כמובן ושתי קטודות,לד וצג טמפרטורה האם enermax 350 watt יכול לסחוב את כל זה כמו שצריך?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי את הכרטיס מסך שלי {GF4 MX 440} לטלביזיה שלי וכשאני מנסה לראות קובצי מדייה כגון: MPG, AVI וכל שאר סוגי הקבצים. הבעיה היא שאני לא מצליח לראות את הסרטים האלה או את קטעי הוידאו האלה על המסך של הטלביזיה אני פשוט רואה מסך שחור. אני יציין שבמסך של המחשב רואים את מה שאמורים לראות והכל עובד טוב. הבעייה היא בטלביזיה. אני גם יציין שהתקנתי את media player 9 codecs, ואת DIVX 5.0.3 BUNDLE. תודה לכל העוזרים!!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה... המחשב עובד בערך פעם אחת מתוך עשר פעמים שאני מדליק אותו... AMD דיורון 1300. כרטיס מסך s3. 256DDR. Win ME. כשאני מפעיל את המחשב, הוא בקושי מצליח להגיע לווינדוס ונותן הודעות שגיאה שמאלצות לעשות שוב ריסטארט. לפעמים הוא מגיע לווינדוס, וממש בהתחלה הוא נותן את ההודעות. ההודעות שונות ומגוונות, קבצים חסרים, שגיאות וכו'... כשאני מפעיל עם Safe Mode, זה פועל. לפרמט - אני לא ממש יודע, וגם לא רוצה להתעסק בזה... תודה.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
כאמור, באמצע היום סתם כך, פתאום המחשב עושה restart . עזרה בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי PLEXTOR 24-10-40 והוא היה מצוין עד עכשיו אבל בזמן האחרון בתוכנה NERO הוא כותב לי IDE\SCSI COMMAND ABORTED וניתקה ב3%, בהתחלה חשבתי שזה הצורב ושלכתי אותו לתיקון והביאו לי 24-10-40 חדש אבל שוב אותה הבעיה. אז הבעיה היא בדיסקים שנצרבים רק כ30% מהם ואז ניסיתי מהירות 16 ושוב אותה בעיה אז אולי למישהו יש פיתרון, כל הדיסקים האלה מאותו הספינדל של SILVER LINE ואני תקוע בלי מקום בHD והרבע דברים לצרוב והרבע דיסקים(בסביבות 70 נשארו לי). מה אלי לעסות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני אשמח אם תעזרו לי לפתור את זה יש לי טלויזיה של LG בחדר אבל הכרטיס מסך שלי לא מזהה אותה וכדי שאני אוכל לצפות בסרטים בטלוויזיה אני מתחבר לטלויזיה SONY שבסלון ואז כאשר הכרטיס מזהה את הטלויזיה אני מעביר את הכבל לטלויזיה LG בחדר!!! אבל כאשר אני מכבה את המחשב או עושה ריסטאררט אני צריך לעשות את התהליך שוב... וזה מתסכל!!!! אני אשמח אם מישהו יודע איך אפשר לאלץ את הכרטיס להוציא אות טלויזיה באופן קבוע תודה מראש! שלכם SF_ARIEL
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי AMD דיורון 1300. כרטיס מסך s3. 256DDR. Win ME. המחשב עובד בערך פעם אחת מתוך עשר פעמים שאני מדליק אותו. לפני שהוא מגיע לווינדוס, הוא נתקע ונותן כל מיני הודעות שגיאה. לפעמים הוא מתחיל את הווינדוס, נותן הודעת שגיאה, ואז אין ברירה אלא לעשות ריסטארט. ההודעות שונות ומגוונות, קבצים חסרים, שגיאות וכו'... אני חושב שזה בגלל הווינדוס. לפרמט - אני לא ממש יודע, ואני גם לא ורצה להתעסק בזה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היום עשיתי קצת ניקיון בהארדדיסק (מחקתי תיקיות וכל זה...). אחר כך, רציתי לשחק Generals וראיתי שהמשחק נתקע כל בערך 2 שניות למשך 10 שניות. כך קרה גם בUT2003. חשבתי אולי מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך בטעות, אבל זה לא זה. למישהו יש רעיון מה קרה? ומה הפיתרון?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי ראידון 9700 פרו ולוח אם גגביט 8sq800
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה היום בפעם הראשונה הוא עשה לעצמו ריסט לבד (זה עם המסך הכחול אתם בטח מכירים!) אבל אני לא בטוח שזה מהלוח ואם כן אז איך אני בודק? הכרטיס רשת (שאני בטוח ששוכן בו רוע כלשהו!!!) אז הבן *ונה הזה מסרב במלוא מובן המילה! להתחבר כל פעם שאני מדליק את המחשב אז לוקח לו 5 דקות כן 5 דקות! לתפוס את עצמו ביידים, ולהתחבר, ובמשך הזמן שהוא לא מחובר אז מופיע התמונה הזאת של שתי המחשבים הקטנים למטה מהבבים ואז שהוא מתחבר הם נעלמים! ושלוש ואחרון יש לי דיסק קשיח של wd 80 giga 8 buffer והוא משמיע רעשים של דיסק ולא דיסק מוזיקה אלא דיסק שחותך ברזלים (רק שבעוצמה הרבה יותר נמוכה!) וגם אני חושב שהכרטיס קול שלי (שעל הלוח) מתחמם בצורה רצינית ביותר כי לפעמים במשחקים ושירים אני מתחיל לשמוע את האנשים כ…
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
האם יתכן ו-NERO אינה 'יודעת' להמשיך צריבה במולטי סשן שנצרב בתחילה עם תוכנה אחרת כמו WinOnCd ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה ישמע דבילי ובטוח יש לאנשים תשובה, אבל אני לא יודע איזה לוח אם יש לי :-\ מעיון בפורום הבנתי שישנה התוכנה sisoftware sandra ;D הורדתי התקנתי ומה שהיא רושמת לי הוא שיש לי לוח אם של compaq מסוג evo הכל טוב ויפה אבל באתר של compaq יש מלא סוגים של evo. איך אני יודע איזה לוח ספציפי יש לי ???
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פתאום הצורב לא קורא לי דיסקים. ניסיתי לצרוב, והNERO אמר לי שאין דיסק (ויש). ניסיתי כמה דיסקים לשים ובכל מקרה הוא לא זיהה לי. ניסיתי אח"כ סתם לשים דיסק שיש בו משהו לראות אם בכלל הוא מזהה שיש משהו בדיסק - והוא לא זיהה!! אני לא בטוחה איזה חברה הצורב הזה... אבל רשום לי: 40x12x48 seamless Link ובפירוט שבקבלה רשום שזה בכלל benq 40x10x48 מוזר... יכול להיות שבסופו של דבר שמו לי משהו אחר? ... טוב זה לא מה שמפריע לי כרגע.. אני פשוט ממש צריכה את הצורב שיעבוד לי דחוף!!! :'( אני מאוד מאוד אודה על כל עזרה. ואם לא פה המקום לשאול את זה - אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי צורב Aopen 2040. לאחרונה נתקלתי בבעיה עם חלק מהמדיות של MCD. מדובר במדיות של 700MB X40. ישנן פעמים שאני מתחיל לצרוב בעזרת ה- NERO, ולאחר מספר שניות כשהוא מנסה להתחיל בתהליך הצריבה, הוא מפסיק ונותן את הודעת השגיאה הבאה: "medium speed error". מה שמוזר הוא שזה קורה רק בחלק מהמדיות מהחבילה ולא בכולן. מה שעוד יותר מוזר הוא שאם מתעקשים מספיק, אפשר אחרי מספר נסיונות, לפעמים, לצרוב על אותה מדיה בעיתית.... בקיצור, מישהו נתקל בהודעת שגיאה הזו? יש למישהו מושג מה היא אומרת? (זה לא מופיע ב-HELP של NERO) מה גורם לתקלה? NERO? המדיה עצמה? הצורב? יש לי את קובץ ה-LOG של הצריבה הכושלת, הוא יכול לעזור? אשמח לקבל פתרון לבעייה יש לי עוד איזה 150 מדיות כאלה ??? …
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS A7V133 ומעבד DURON 1.3MHZ והמחשב נתקע לי אחרי הטבלה שמראה את כל נתוני המחשב. ניסיתי לעשות LOAD BIOS DEFAULTE אבל זה עדין לא עזר מה יכולה להיות הבעיה!!??? צריך עזרה דחוף!
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, זה מה שקניתי- http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=297822&pfp=SEARCH (קניתי ב9.99$...) אני מחבר את זה למחשב הלד הזה נדלק אבל המכשירים שאני מחבר לזה לא עובדים וכשאני מחבר אותם בלי זה הם עובדים מצוין..... המחשב מזהה שזה USB HUB אבל הדרייברים של הווינדוס (דרך אגב יש לי ווינדוס 98...) לא עוזרים ונכנסתי לאתר של החברה שהוא- www.belkin.com ואין שם דרייברים לHUB הזה יש לHUBים אחרים והדרייברים שלהם גם לא עוזרים לי.... אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו עד השמיים !!!! תודה רבה רבה רב הרבה רבה רבה לכל העוזרים!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב פנטיום 3 ישן שאני מחליף בקרוב. מכיוון שיש המון חלקים די חדשים במחשב שיעברו למחשב החדש, חשבתי להרכיב את המחשב בעצמי. גם לחסוך כסף וגם ללמוד מקרוב. האם זה מסובך? האם קל להרוס משהו בדרך? הסתכלתי במדריך באתר של תום וזה נראה די פשוט, חוץ מהשלב שצריך לשים דבק על המעבד...איך משיגים את הדבק הזה? ועוד שאלה קטנה: יש לי שני הרד דיסקים: 1.ישן 20 GIGA של SEAGATE, נראה לי שהוא 7200 2ץחדש WD 80 GIGA 8 BUFFER אני עובד עם וידאו וגרפיקה ורציתי לדעת איך לדעתכם אני צריך לעשות את החלוקה (תוכנות בHD הקטו או מערכת הפעלה , מי יהיה הMASTER וכו...) תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
please can someone here send my the original 9500 pro bios as i have flashed my card without saving the original. i would really be greatful if someone would post their 9500 pro original bios here. i have the original radeon 9500 pro made by ati with the red PCB thanx in advance!
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
ראיתי שיצא חדש F7 עם עדכון מיקרו קוד של ה CPU עדכנתי (כמו שעדכנתי את כל הגירסאות מ F3 ומעלה) וכרגיל לא ראיתי שום שינוי שיהיה.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי xp home, כשאני רוצה לנגן דיסקים ב- media player הוא לא מעלה לי את הסרט/מוזיקה, הוא נתקע ותוקע לי את המחשב עד שאני מוציא את הדיסק, חשוב לציין שאם אני מכניס דיסק ומפעיל אותו עם תוכנה אחרת לדוגמה music match jukebox המחשב מפעיל את הדיסק. חשוב לציין שיש לי גם cd וגם צורב ובשניהם התופעה קיימת. חשוב לציין שקבצים שנמצאים על ההרד דיסק מנוגנים ע"י ה-media player לא בעיה. ???
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-