תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה לא תקלה או משהו בסגנון אבל אני לא מוצא פורום אחר יותר מתאים (אם יש אני ישמח עם המנהלים יעבירו את ההודעה או יפנו אותי לפורום הזה) השאלה די פשוטה, האם למחשב רגיל מסוכן לעבור שיקוף במכונות של שדה התעופה, איזה חלקים עלולים להפגע, ומה עלול לקרות? אני אמור לקחת את המחשב בענייני עבודה לחול ואני מפחד לגבי השיקוף הביטחוני, ולכן אני מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\מושיקו\Desktop\1\Mini122505-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_gdr.050301-1519 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805531a0 Debug session time: Sun Dec 25 14:35:15.828 2005 (GMT+2) System Uptime: 0 days 18:09:57.375 Load…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי ברשותי מצלמת וידאו panasonic עם חיבור firewire אשר אותו אני מחבר לכרטיס firewire pci כרגע אני עובד עם הulead videostudio 6 כאשר אני לוכד בvcd הכל טוב .. הבעייה היא האיכות אך כאשר אני מנסה כמעט בכל format אחר אני נתקל בבעיה שבכל תזוזה על המסך רואים קוים בתזוזות המהירות האיכות בsvcd נראת הההההההרבה יותר טובה .. אך הבעיה היחידה הקוים המכוערים המצורפים לסרט למשהו יש מושג איך פותרים את הבעיה הזאת? בעזרת תוכנה אחרת טובה יותר אולי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הי מוזר מאוד: יש לי מפצל usb שאמור לעבוד ב- usb2. אם אני מכניס אותו ישירות למחשב אני מקבל not recognized. אם אני מכניס אותו למפצל usb אחר שיש לי (בפד של העכבר), הוא עובד יופי אבל כusb1, כלומר flashdisk שאני מכניס אליו עובד אבל נותן הודעת this device can work faster. אגב - המפצל של הפד של העכבר הוא מפצל usb2. כבר מוזר מאוד (ומעצבן). יש לי מפצל אחר, שהוא גם מחמם כוס קפה. הוא נותן בדיוק את אותם סימפטומים שציינתי, אבל הוא מוגדר כמפצל usb1.1. כבר מוזר - האם למרות שהמפצל החדש אמור להיות usb2 הוא בעצם usb1 (לפי תאימות הסימפטומים)? ובכלל, האם מפצל usb1 שמכניסים לפורט של usb2 אמור לעשות בעיות כאלו? אני מקווה שלא בלבלתי מדי, אבל זה אחרי מחקר וניסויים בשעה האחרונה. אגב - הכל נוסה גם…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייד שמחובר אליו כרטיס קול חיצוני שמשדר אות של 5.1 לסייבר, ויש סאונד סארונד בבדיקה ובסרטי HD. אבל בניגון שירים רגילים וסרטים באיכות נמוכה יחסית רק הרמקולים הקידמיים עובדים ולא כל ה6... אני יודע ששירים לא יכולים להתנגן בסראונד אבל קראתי שקיימת אופצייה של "SPEAKER FILL" בהגדרות הקול אבל אצלי היא לא קיימת. כל הדרייברים מותקנים כמו שצריך וכמו שהזכרתי יוצא לי קול סאראונד, אבל אני רוצה גם שכל הרמקולים יעבדו גם בשירים רגילים אבל איך אני עושה זאת? תודה !
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי את המיפרת הבא : כ.מ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=27481&PHPSESSID=hrqdp56ojsa6574areqvvecph4 לוח אם : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270&products_id=27730&PHPSESSID=hrqdp56ojsa6574areqvvecph4 זיכרון : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271&products_id=26817&PHPSESSID=hrqdp56ojsa6574areqvvecph4 מעבד : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269&products_id=27315&PHPSESSID=hrqdp56ojsa6574areqvvecph4 ספק : thermaltak 450Watt ארדיסק : WD 320G 16MB buff קירור למעבד : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1560&products_id=27551 מ…
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב המסך נשאר שחור (לא מגיב), יש צפצופים קצרים שלא מפסיקים-ולפי המדריך של הלוח אם זה אומר שיש בעיית כוח-Power error. מה זה אומר ומה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי Creative-labs Sound Blaster Vibra 128 , כרטיס-קול ממש ישן אבל עושה את שלו . היום התקנתי Windows 7 והכרטיס-קול לא עובד . אז ככה , אני פונה לפה כי בקשר לדריברים באתר היצרן כתוב שאין תמיכה ב-Vista ומעלה . אבל אני בטוח שיש דרך לעשות שזה יעבוד לכך אני פונה אליכם ! HELP PLEASE :s05:
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום כולם (אם זה לא הפורום המתאים אז בבקשה להעביר) יש לי עכבר לוגיטק אלחוטי ויש לו כל הזמן בעיות רציניות בקליטה רציתי לדעת אם יש דרכים לשפר את הקליטה או אם יש משהו לעשות בשביל להגביר את עוצמת האות העכבר במרחק של 2.5 מטר מהמקלט ולפי היצרן צריך להיות קליטה ל5 מטר תודה עריכה:העכבר באלחוטי רגיל לא בלוטוס עריכה2:לפי היצרן הקליטה טובה לעד 2 מטר ולא 5 כמו שחשבתי אבל אני לא יכול לעבוד ממרחק של פחות מ2.5-3 מטר אז אני עדיין צריך דרך לחזק את הקליטה
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעבודה דרישה לתוכנה שתמדוד כמה זמן תוכנות אופיס (וורד, אקסל, פוור פוינט) ותוכנת אאוטוקד עובדות\פתוחות זאת חייבת להיות גם תוכנה חסויה שהעובדים לא יוכלו לסגור אשמח אם למישהו יש רעיון תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליחה לסדר בעיה עם המדפסת. הנורה מהבהבת ללא הפסק, אבל לא נראית אף הודעת שגיאה.הורדתי מהאתר של HP את התוכנה שבודקת את המדפסת והיא מודיעה שהכל בסדר ועובד כראוי.בלחיצה ארוכה הדף לא נמשך לתוך המדפסת.עשיתי ריסטרטים למכביר. המדפסת נכבית - אבל עם ההדלקה הנורה ממשיכה להבהב. ניסיתי להוציא ולהכניס את החיבורים של המדפסת - החשמל וה USB.אני עובדת עם וינדוס 7. הבעיה התחילה כששלחתי להדפסה והתעכבתי בהזנה של הנייר. מאותו הרגע, היא נעלבה כנראה, ומסרבת לשתף פעולה.אשמח לכל רעיון לפתרון הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מידע על החביור LTP מידע טכני בעיקר. אם למישהו יש, אשמח לקבל:-) תודה רבה, עומר
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט ואני מנסה להפעי אותה וזה מה שקורה: תודה...
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי נגן עם תקלה במסך, ה-LCD עובד אבל הרכיב שאחראי על האור מאחורי המסך נשרף. אם מישהו יודע איפה אני יכול לתקן את זה או להשיג רכיבים זה ממש יעזור לי. את המכשיר קניתי בחו"ל ולכן אין לי תמיכה בארץ. אין לי בעיה לשלם תמורת התיקון. בתודה מראש, עידן
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מקבל Blue screen of death לפנים על בסיס יום יומי ולא נחלתי הצלחה עם הפעלת התוכנה שהוסבר עליה בסטיקי. קיוויתי שאולי מישהוא יוכל להעיף בהם מבט וינסה להגיד לי מה הבעיה, כי דוגרי, גם אם הייתי מצליח לקרוא אותם כנראה שלא הייתי מבין :-\ צרפתי את כל קבצי הdump מספריית Minidump. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ישבתי כמה שעות ולמדתי את התוכנה OBS אני רוצה לעשות לייב למשחק ..עכשיו אני רוצה שיופיע לי צאט של היוטיוב יש אפשרות כזאת ? והאם אפשר גם לראות את כמות הצופים גם...הכוונה שאני כבר במשחק ורואה גם את הצאט וגם הצפיות ומה אפשר לעשות לגבי השיפור לאגים במשחק עצמו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במחשב עם לוח של MSI 865PE Neo2 קודם כל הHDD והסידירום מחוברים ללוח בחיבור SATA הוא מוצא את הדיסק ואני מעלה את הבוט בשלב מסוים אני מקבל מסך כחול(לא זוכר את הארור) ניסיתי להוריד את הדרייברים ולהכניס אותם לפני ההתקנה עם דיסקט והמחשב לא מצליח להעביר אותם... אחרי שהוא לא מצליח להעביר את הדרייברים מהדיסקט הוא כותב משהו יכול לעזור לי? איך ממשיכים מה עושים? עריכה: פתרתי את הבעיה הזאת היא קרתה בגלל שעשיתי איתחול מהיר לדיסקט ולא איתחול מלא אבל עדיין יש מסכים כחולים באמצע ההתקנה... הורדתי את הדרייבר מפה: http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=543 יכול להיות שצריך דרייבר אחר או מה? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה של WD והיא העתיקה את הקבצים מהקונן הישן לSATA החדש ובמסך עליה של הווינדוס הוא ניתקע לי הצילו ?????????????????????????????????????????????????????????????????
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עזרו לי בבקשה המחשב כל הזמן נתקע לי ופירמטתי אותו והוא ממשיך להתקע למה הוא נתקע ככה <!? הורדתי speedfan שמודד את הcpu והוא כל פעם משתנה מ20 אחוז ל40 אחוז ל70 כל פעם עולה ויורד ?! זה נורמלי זה טוב ?! מה צריך לעשות .?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
החלפתי מודם וראוטר בהוט, מודם ARRIS וראוטר TPLINK V7.2 שלהם, בנוסף שדרגתי לחיבור 30 מגה איך שאני מריץ SPEEDTEST על כמה שרתים ישראלים, היה מתנתק לי החיבור. החליפו לי עכשיו שוב פעם מודם וראוטר, בנוסף גם את החיבורים בארון חשמל בבית ובארון ברחוב, ואותו דבר קורה ! מה שקורה זה שהראוטר מראה שהוא התנתק ולא מצליח להתחבר שוב ל5-10 דקות\הפעלה מחדש של המודם. מישהו יודע מה הולך פה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה הבחנתי כי משהו סאונד של מחשב השתנה אז התקנתי הבוקר דרייבר חדש לCreative Audio driver אחרי שהסרתי את הקודם דרך התוכנה. כרטיס הקול בנוי על הלוח מדגם G1.Assassin 2 ועברתי על ההגדרות ופתאום אני מבחין שיש לי רק 2.1 במקום 5.1. עברתי על כל ההגדרות של הWindows 7 וגם של Creative ולא הצלחתי לשנות את זה. בנוסף עברתי על כל החוטים (הכל מותקן בצורה הנכונה ועבד מצויין עד לא מזמן). הרמקולים אף הם של Creative ובקושי יש להם 3 שנים. תמונה שמעידה (אני מאמין) שכל החובורים מחוברים למחשב. הבעיה נפתרה על ידי הסרה, ניקיון Registry. אפשר להסיר תודה וכל טוב!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחשב נייד HP Pavilion Laptop 14-ce3xxx Windows 11 לאחרונה החל המסך לרצד. לא ברורה הסיבה. כאשר המסך מתחיל לרצד הדרך היחידה להפסיק זאת היא ע"י לחיצה ארוכה על לחצן הכיבוי. במידה ולא, לאחר זמן מה הצג חוזר קפוא ולא ממורכז.. ביצעתי הסרה של מתאם תצוגה Intel® UHD Graphics דרך מנהל ההתקנים- הבעיה עדיין נמשכת. בדקתי Windows Update אבל אין עדכון. גם לא דרך HP. Intel Driver & Support Assistant מראה עדכון: Intel® 6th-10th Gen Processor Graphics - Windows* (ראו למטה). האם העדכון מתאים לWindows 11? הוא קשור לבעיה שתיארתי? האם הוא בטוח להתקנה? תודה. Intel® 6th-10th Gen Processor Graphics - Wind…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מישהו, שיעזור לי באופן פרטי, לפתור בעיה מאד מאד לא נורמאלית במחשב, בעיה שאני כבר סוחב שנה+, שמפריעה לבצע את העיסוקים שלי (אני מעצב - אתם יודעים איזה עוול זה לעצב בפוטושופ עם המחשב?), ואין.. אני נואש חבר'ה. מידע: "הסיפור המלא" - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167576.0 אמרו לי להחליף מעבד, הבאסה שאחרי ההחלפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170743.0 אפשר גם להדריך כאן, אבל זה יהיה דבר קשה, כי אני מאמין שצריך לעשות כמה בדיקות. ד"א, אני מוכן להפעיל סיוע מרחוק.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
קבצים? או שהם משוחזרים? כי עשיתי לhalf life 2 uninstall וזה לקח מללאא זמן אז בסוף ויתרתי וזה היה בשלב של intialzing משו כזה..אחרי זה בדקתי והתיקיה של המשחק תופסת 5 ג'יגה ואין שגיאות ולא חסרים דברים במשחק עדיין מעניין לדעת...
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
עבדתי על המחשב , הלכתי לאיזה 3 שעות ככה וראיתי שהוא הדליק את עצמו מחדש והעלה לי הודעה : מה ההודעה הזאת אומרת ומה אני יכול לעשות עם זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-