תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
קניתי מצלמת אינטרנט ואני מנסה להפעי אותה וזה מה שקורה: תודה...
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי נגן עם תקלה במסך, ה-LCD עובד אבל הרכיב שאחראי על האור מאחורי המסך נשרף. אם מישהו יודע איפה אני יכול לתקן את זה או להשיג רכיבים זה ממש יעזור לי. את המכשיר קניתי בחו"ל ולכן אין לי תמיכה בארץ. אין לי בעיה לשלם תמורת התיקון. בתודה מראש, עידן
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מקבל Blue screen of death לפנים על בסיס יום יומי ולא נחלתי הצלחה עם הפעלת התוכנה שהוסבר עליה בסטיקי. קיוויתי שאולי מישהוא יוכל להעיף בהם מבט וינסה להגיד לי מה הבעיה, כי דוגרי, גם אם הייתי מצליח לקרוא אותם כנראה שלא הייתי מבין :-\ צרפתי את כל קבצי הdump מספריית Minidump. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ישבתי כמה שעות ולמדתי את התוכנה OBS אני רוצה לעשות לייב למשחק ..עכשיו אני רוצה שיופיע לי צאט של היוטיוב יש אפשרות כזאת ? והאם אפשר גם לראות את כמות הצופים גם...הכוונה שאני כבר במשחק ורואה גם את הצאט וגם הצפיות ומה אפשר לעשות לגבי השיפור לאגים במשחק עצמו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במחשב עם לוח של MSI 865PE Neo2 קודם כל הHDD והסידירום מחוברים ללוח בחיבור SATA הוא מוצא את הדיסק ואני מעלה את הבוט בשלב מסוים אני מקבל מסך כחול(לא זוכר את הארור) ניסיתי להוריד את הדרייברים ולהכניס אותם לפני ההתקנה עם דיסקט והמחשב לא מצליח להעביר אותם... אחרי שהוא לא מצליח להעביר את הדרייברים מהדיסקט הוא כותב משהו יכול לעזור לי? איך ממשיכים מה עושים? עריכה: פתרתי את הבעיה הזאת היא קרתה בגלל שעשיתי איתחול מהיר לדיסקט ולא איתחול מלא אבל עדיין יש מסכים כחולים באמצע ההתקנה... הורדתי את הדרייבר מפה: http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=543 יכול להיות שצריך דרייבר אחר או מה? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה של WD והיא העתיקה את הקבצים מהקונן הישן לSATA החדש ובמסך עליה של הווינדוס הוא ניתקע לי הצילו ?????????????????????????????????????????????????????????????????
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
עזרו לי בבקשה המחשב כל הזמן נתקע לי ופירמטתי אותו והוא ממשיך להתקע למה הוא נתקע ככה <!? הורדתי speedfan שמודד את הcpu והוא כל פעם משתנה מ20 אחוז ל40 אחוז ל70 כל פעם עולה ויורד ?! זה נורמלי זה טוב ?! מה צריך לעשות .?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
החלפתי מודם וראוטר בהוט, מודם ARRIS וראוטר TPLINK V7.2 שלהם, בנוסף שדרגתי לחיבור 30 מגה איך שאני מריץ SPEEDTEST על כמה שרתים ישראלים, היה מתנתק לי החיבור. החליפו לי עכשיו שוב פעם מודם וראוטר, בנוסף גם את החיבורים בארון חשמל בבית ובארון ברחוב, ואותו דבר קורה ! מה שקורה זה שהראוטר מראה שהוא התנתק ולא מצליח להתחבר שוב ל5-10 דקות\הפעלה מחדש של המודם. מישהו יודע מה הולך פה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה הבחנתי כי משהו סאונד של מחשב השתנה אז התקנתי הבוקר דרייבר חדש לCreative Audio driver אחרי שהסרתי את הקודם דרך התוכנה. כרטיס הקול בנוי על הלוח מדגם G1.Assassin 2 ועברתי על ההגדרות ופתאום אני מבחין שיש לי רק 2.1 במקום 5.1. עברתי על כל ההגדרות של הWindows 7 וגם של Creative ולא הצלחתי לשנות את זה. בנוסף עברתי על כל החוטים (הכל מותקן בצורה הנכונה ועבד מצויין עד לא מזמן). הרמקולים אף הם של Creative ובקושי יש להם 3 שנים. תמונה שמעידה (אני מאמין) שכל החובורים מחוברים למחשב. הבעיה נפתרה על ידי הסרה, ניקיון Registry. אפשר להסיר תודה וכל טוב!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחשב נייד HP Pavilion Laptop 14-ce3xxx Windows 11 לאחרונה החל המסך לרצד. לא ברורה הסיבה. כאשר המסך מתחיל לרצד הדרך היחידה להפסיק זאת היא ע"י לחיצה ארוכה על לחצן הכיבוי. במידה ולא, לאחר זמן מה הצג חוזר קפוא ולא ממורכז.. ביצעתי הסרה של מתאם תצוגה Intel® UHD Graphics דרך מנהל ההתקנים- הבעיה עדיין נמשכת. בדקתי Windows Update אבל אין עדכון. גם לא דרך HP. Intel Driver & Support Assistant מראה עדכון: Intel® 6th-10th Gen Processor Graphics - Windows* (ראו למטה). האם העדכון מתאים לWindows 11? הוא קשור לבעיה שתיארתי? האם הוא בטוח להתקנה? תודה. Intel® 6th-10th Gen Processor Graphics - Wind…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מישהו, שיעזור לי באופן פרטי, לפתור בעיה מאד מאד לא נורמאלית במחשב, בעיה שאני כבר סוחב שנה+, שמפריעה לבצע את העיסוקים שלי (אני מעצב - אתם יודעים איזה עוול זה לעצב בפוטושופ עם המחשב?), ואין.. אני נואש חבר'ה. מידע: "הסיפור המלא" - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167576.0 אמרו לי להחליף מעבד, הבאסה שאחרי ההחלפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170743.0 אפשר גם להדריך כאן, אבל זה יהיה דבר קשה, כי אני מאמין שצריך לעשות כמה בדיקות. ד"א, אני מוכן להפעיל סיוע מרחוק.
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
קבצים? או שהם משוחזרים? כי עשיתי לhalf life 2 uninstall וזה לקח מללאא זמן אז בסוף ויתרתי וזה היה בשלב של intialzing משו כזה..אחרי זה בדקתי והתיקיה של המשחק תופסת 5 ג'יגה ואין שגיאות ולא חסרים דברים במשחק עדיין מעניין לדעת...
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
עבדתי על המחשב , הלכתי לאיזה 3 שעות ככה וראיתי שהוא הדליק את עצמו מחדש והעלה לי הודעה : מה ההודעה הזאת אומרת ומה אני יכול לעשות עם זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אהלן .. מישהו כאן יודע במקרה איך אני יכול לצפות בערוץ טלויזיה במחשב שנחסם לתושבי הארץ ורק תושבי חו"ל יכולים לראות אותו פרוקסי לא עוזר ניסיתי כבר .. מה עוד אפשר לעשות זה חשוב..?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
למשל http://neslojistik.com/instead.php HTML:RedirME-inf [Trj] HTML:RedirME-inf [Trj] C:\Windows\SysWOW64\rundll32.exe HTML:RedirME-inf [Trj] מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי, ראשית כל תודה רבה רבה למי שיעזור. הזמנתי מיקרופון מדגם BM800 אך כשניסיתי לחבר אותו בכל כניסה אפשרית במחשב שלי(נייח) זה זוהה אך לא הקליט ורק השמיע רעש רקע אחיד. כשחיברתי למחשב נייד של חבר שהוא ישן יותר מהמחשב שלי זה עבד מצוין ושמעו אותו טוב. איך אני יכול לעשות שגם אצלי זה יעבוד כמו שצריך? תודה רבה רבה למי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי: http://i41.tinypic.com/1zbtjx2.jpg הערה: הכרטיס מסך הוחלף והוא כעת ATI RADEON 4770 כפי שאתם רואים יש לי מעבד 4 ליבות. הקטע הוא שאני לא ממש מרגיש כאילו למחשב יש 4 ליבות, כלומר אני לא בטוח שהוא מנצל את ה4 ליבות האלה בצורה יעילה (אם בכלל). אני חושב שמחשב\מערכת ההפעלה כן מנצלת את כל ה4 ליבות כי שאני עושה CTRL ALT SELETE ואני רואה את הגרפים האלה (cpu history usage) בזמן שהמחשב עסוק אני רואה את כל ה4 גרפים זזים ומשתנים. אבל בכל זאת יש לי הרבה מקרים (לפחות זה נראה לי הרבה...בטח במיוחד למעבד עם 4 ליבות) שהמחשב קופא\נתקע. בדרך כלל זה לזמן קצר יחסית אבל יש גם מקרים (יחסית נדירים) שאני ממש צריך לעשות ריסט. כל זה פשוט לא נראה לי הגיוני ממעבד עם 4 ליבות... האם יש …
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום חברים , לאחרונה הבאתי מ Ebay לוח חדש של XFX.. דגם 680I LT המפרט שלי לפני כדלהלן : Asus Striker Extreme (שעשה המון בעיות זכרון) 4Gb Kingston Memory 460W Thermaltake PSU 8800Gt 5 Hard drives 1 DVD היו לי המון בעיות עם הסטרייקר בנושא זכרון (המון מסכים כחולים שהפנו לבעיות זכרון) ואחריי בדיקה מצאתי שהסלוטים של הזכרון לא עובדים כראוי.. חיפשתי לוח מתאים עם FEATURE של SLI שארצה לעשות בקרוב ובסופו של דבר מצאתי את ה XFX 680I LT , הוא לא יקר ויש לו FEATURES נחמדים שקרובים ל STRIKER.. קניתי , שבועיים אחרי...הכל טוב ויפה , מצאתי אתמול את הזמן לפרק ולחבר את הכל למארז חדש שבמקרה הכינותי מראש (CM HAF 932 - מומלץ ביותר..) אחרי כל החיבורים , מנסה להדליק את המחשב וכלום..ב…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
טוב יש לי מחשב חדש. יש לי ויסטה. יש לי מיקרופון. חהחה. סתם אממ..יש לי מחשב עם ויסטה והוא לא מזהה תמיקרופון. שאני מחבר זה אפילו לא מראה שיש משהו מחובר יש למישהו עצה מה לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
המצד הרגיל אצלי זה כך : כל פעם שאני נכנס ל Team fortress 2 אז עם אני מדבר במסנג'ר או בטים ספייק הקווים יורדים בתוכנת הדיבור ובמשחק. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של gigabyte [כרטיס משולב] :s05:
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מאוד שלקחתי ממנו את ההארד דיסק , היה בתוכו וינדאוס 98 עכשיו רציתי להתקין XP עליו ולשים אותו במחשב חדש יותר הבעיה היא שאני שם אותו במחשב החדש הפנטיום 4 הוא לא קורא את ההארד דיסק.כלומר אני שם את הדיסק של הווינדאוס XP כדי להתקין אותו ובהתקנה הוא רושם לי שהוא לא מזה את ההארד דיסק. הקטע הוא שבBIOS אני רואה יפה מאוד שהוא מזהה את ההארד דיסק. יש למישהו רעיון איך אני יכול להתקין את הXP?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
לוח מדגם gigabyte ga-z87x-d3h יש בו 3 יציאות לכרטיסי PCI-E. כאשר רק העליונה ביותר הצמודה למעבד מגיבה לכרטיס טלויזיה או לכרטיס קול PCI-E. מה יכולה להיות התקלה? תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הי לפני כמה ימים השתבש לי האינטרנט בבית והייתי צריך להשתמש במחשב נייד שלי. הורדתי מן plus-ins לאפטר אפקטס שהוא מוסיף מודלים תלת מימדים לאפטר. עכשיו ראיתי שבתוכנה הוא עושה לי קוד שגיאה שהמחשב לא תומך בתלת מימד, הסתכלתי ביוטיוב וראיתי שצריך דרייברים של NDIVIA כדי לשנות את זה. הורדתי מהמחשב נייד דרייבר. ועכשיו הוא דורש לעשות כניסה. ואין לי אינטרנט עכשיו. (פעם הורדתי גם דרייברים ללא צורך בכניסה, כנראה בגרסאות החדשות הוא מבקש את זה)
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
בוקר טוב אני רוצה לאחד מחיצות בדיסק במחשב המחיצה של C קטנה הורדתי תוכנה EASEUS מישהו יכול להסביר לי איך אני מאחד מחיצות ל C בתוכנה השמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך geforce fx 5200 nvidia , מערכת הפעלה xp . חיברתי את הכרטיס בחיבור Svideo לטלוויזיה ורואים את מסך המחשב בטלוייזה אך כאשר אני רוצה לראות סרט דרך הנגן (WIN MADIA PLAYER) הצג בטלוייזה מחשיך. איך ניתן לסדר זאת?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-