עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי שתי הרדיסקים של maxtor אחד שהוא ראשי שהוא 40 גיגה והשני 20 גיגה והראשי שלי נמצא על ultra dma 5 והשני נמצא על ultra dma 2 וניסתי הכול לסדר אם זה בביוס ואם זה בוינדוס ואם זה בקבלים עכשיו לאחרונה כאשר אני מפעיל את המחשב כאשר הוינדוס עולה אז ההרד השני ה-20 גיגה מתחיל לתקתק לי איזה דקה או שתיים ממה זה יכול להיות זה בגלל שאחד הוא במהירות של 5 והשני במהירות של 2

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  2. Started by Predator,

התקנתי את מערכת ההפעלה שלי מחדש אחרי שהמחשב פשוט זחל לי. בבדיקה בעזרת HD TACH גיליתי אחרי ההתקנה מחדש של כל הדרייברים VIA 4IN1 ו ATI וכמו כן SP1a עבור WINDOWS XP PRO שהHD חדש ומפורמט WD 80G SE 7200RPM עובד בסדר רק שהוא צורך יותר מ50% זמן מעבד מה שלא אמור להיות ולא היה בעבר ! יש לי לוח של MSI KT3 ULTRA עם RAID פעיל עם HD אחד של 120G גם SE של WD. זכרון 256 DDR PC 3000 ומעבד AMD 1800XP+ כמו כן כרטיס מסך של הקרולס 8500LE ATI. לא יודע למה ה עושה לי את זה כבר פעם שניה !

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  3. יש לי ויכוח רציני עם אחיין שלי הוא עובד עם סרגל הפעלה מהירה בחלונות אקספי ושם בו איזה 7 אייקונים השאלה שלי היא האם סרגל הפעלה מהירה עצמו מאט או צורך משאבי מערכת משמעותית ולמה הוא מפעיל מהר בלחיצה אחת בלבד כי האייקונים שנמצאים בו טעונים כבר בזיכרון או מה איך זה עובד?? לי נראה שסרגל הפעלה מהירה מובנה בתוך אקספלורר וכשמפעילים אותו הוא יושב אי שם בזיכרון כדי להפעיל מהר בגלל שזיכרון יקר לנו ורוצים לחסוך בו נראה לי שכדאי להימנע משימוש בו האם זה נכון???"

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by lossing_control,

כשאני נכנס למשחק מסויים הוא מתחיל לצפצף לי .. הצפצופים כל הזמן משתנים ואף פעם לא קבועים זה מעצבן אותי כי אני לא יכול לשחק..ניסיתי את כל ההגדרות בוינדוס להנמיך את הקול או להשתיק אותו אבל לא הצלחתי.. אני צריך את עזרתכם

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  5. כאשר אני מדליק את המחשב הוא לא עולה לי בכלל ישנן שתי ספרות דיגטליות על הלוח שאמורות לציין מהי הבעייה בלוח כתוב עליהן FF , בחוברת ההדרכה כתוב " FF = boot attempt" זה לא אומר לי הרבה כמובן. מישהו יודע מה זה אומר? א\

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by vourt,

היי, בעיה שאני לא מצליח לצאת ממנה, אולי למישהו יהיה פה איזה רעיון... את מפרט המחשב אפשר לראות בפרטים שלי, בזמן האחרון המחשב נהיה מאד איטי, זאת אומרת שכל דבר לוקח לו משהו כמו דקה(!) להיפתח, משחקים ממש ממש מקרטעים (ATI 9800 PRO!!!) אז מה כבר בדקתי ועשיתי ... - התקנת WINXP כבר 4 פעמים. - החלפת הזיכרון , החלפת כרטיס מסך, והוצאת כל הכרטיסים שבמחשב. - בהתחלה שהתקנתי את כרטיס ה9800, הוא לא עבד רק לאחר שהתקנתי דריברים מקוריים של גיגהבייט מהם הוא ניקנה, יכול להיות איזשהו הקשר? - איפוס כל הגדרות הביוס לברירת מחדל, ושידרוגו לגירסה החדשה ביותר. - עידכון דריברים. לפני שאני הולך וקונה לוח אם חדש, יש למישהו עוד רעיון??? :AR15: תודה, כפיר ??? kfir@jesta.co.il

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  7. קודם כל סליחה על הכפילות, הדבקתי את ההודעה בפורום מסכים ותצוגות, והבנתי שצריך להעביר אותה לכאן, אז הנה הודעתי : ברשותי מסך 19 אינטש של LG, דגם FLATRON F900B חדש, קניתי אותו לפני פחות מחודש דרך חנות באינטרנט (PCHARDWARE.co.il) וכרטיס מסך S3 ViRGE DX/GX עם 4 מגה זכרון (- PCI, לא AGP - אין לי AGP על הלוח אם) דגם הכרטיס : DAC Type S3 SDAC יש לי בנוסף כרטיס תלת מימד ישן, 3DFX VOODOO 2. המסך חדש, קניתי אותו ממש לא מזמן אחרי סקר מקיף של סוגי מסכים. אך למרות זאת תדר הרענון שהוא נותן לי הוא 60 הרץ, אם אני מעלה אותו למקסימום שרשום שאפשר שזה 75 הרץ , אז המחשב מאט את פעולתו, ונגני הסרטים למיניהם לא נותנים לי תמונה, רק סאונד. כך שאני נאלץ להישאר בתדר 60 הרץ. בנוסף, הרזולוציה המקסימלית…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. יש לי שאלה שקשורה בעיית כרטיס מסך ??? יש לי כרטיס מסך AGP 32MB שבמחשב אחד הוא עובד ובשני לא עובד. עכשיו במחשב שהכרטיס לא עובד עליו אין בעיה כי זה מחשב חדש וכרטיס AGP אחר שאני שם עליו כן עובד, מישהוא יכול לפתור לי את התעלומה המוזרה הזו ?? אני יודה לו.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by Shortboarder,

אוקי אז ככה יש לי שני קבצים : Vup99c.exe e1008.hex עכשיו אני יודע ש ה HEX זה הדטבייס של ה firmware החדש,הסידי שלי הוא כונן F עכשיו מכיוון שלא מצאתי איפהשהו הסברים איך עושים את זה,ולא רציתי סתם להרוס,אז הגעתי לפה אנא עזרו לי....

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  10. Started by waizman,

היום אני מעלה את המחשב לאחר שידרוג לוח (אתמול הכל היה בסיידר) ופתאום 3 כוננים שמקורם בהארדיסק פיזי אחד - מדווחים כלא מפורמטים ו XP שואל אם אני רוצה לפרמט... דרך דוס אין שום בעיה של קריאה מכוננים אלה להבדיל מכונן אחד ואותו פירמטתי. איך אני מחזיר את הכוננים לתיפקוד מלא ולמה נגרמה הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by drumtroll85,

קניתי מחשב חדש וברצוני להתקין את מערכת ההפעלה, אבל מבירור קצר בביוס (GIGABYTE 8SQ800 MOBO) הבנתי שהוא לא מזהה בכלל את כונן הדי.וי.די. אין לי כונן דיסקטים במחשב, ואני חייב לדעת אם יש אפשרות לתקן ת הבעייה הזאת. הכונן מחובר ישירות לספק וולוח האם, על כבל נפרד. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  12. היי שמתי לב לאחרונה שמשחקים חדשים קצת מקרטעים אצלי , למרות שלפני זה לא קרה היתי מוציא 13500 - 15000 ב 3dmark2001 ועכשיו אני מוציא 9000-9200 לכל היותר. זה ממש מוזר , ניסיתי להתקין דרייברים מ Catalist 3.1 ועד 3.3 הלא רשמי (כולל 3.2) Control panel 3.2 & 3.1 יש למישהו מושג איפה יכולה להיות הבעיה? מפרט : amd xp 2400 0.13 Radeon 9700 pro 128mb Gigabyte 256 DDR Epox8rda+ Windows Xp pro sp1

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by miim17,

המחשב: פנטיום 3 866 מגה הרץ, חלונות 2000. יש לי כרטיס GOFORCE 2. התקנתי את הכרטיס עם הדריבר הכללי לחלונות 2000 שנמצא באתר של NVIDIA. הדריבר יושב טוב, מזהה את הכרטיס והכלזז מעולה. לאחר מכן אני מתקין מספר משחקי תלת מימד (DIRECT3D) פשוטים וגפ הכל זז חלק. לאחר מכן אני מתקין GTA3. בסיום ההתקנה הוא אומר שהוא חייב DIREX 8.1 ומתקין לי אותו. אני מעלה את GTA3 - והכל תקין. אך שאר המשחקים כבר לא בסדר - הגרפיקה של התלת מימד מחורבשת והכל מוצג לא טוב. מה הבעיה ? הכרטיס מסך ? (אז איזה דריבר להוריד ? ) גירסת ה DIREX ? (אולי להוריד גירסה 9 יעזור ? בגירסה הנוכחית שיש לי על המחשב הרצתי את ה TEST שיש בדיאלוג של הדירקטס - הקובציה התלת מימדית שיש שם מוצגת בסדר גמור.) ועוד שאלה - איך אפשר לעשות …

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  14. Started by Natan,

יש לי בעיה בסורק , כאשר אני מדליק אותו הנורה מהבהבת והדבר שסורק זז קצת קדימה, כך כל הדלקה, עד שהוא מגיע לסוף גם אז הוא ממשיך לנסות זוז קדימה ולא זז אחורה. מה יכולה להיות הבעיה? ומה הפיתרון ...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Rinor,

שלום אנשים. עד עתה הכל היה טוב ויפה אך לאחרונה איני יכול לצרוב דבר. אני משתמש בצורב חיצוני על המחשב הנייד שלי, במהלך הצריבה אני מקבל הודעת שגיאה אשר מודיעה: "IDE Command Aborted" התוכנה היא Nero 5.5.9 חיבור ה- USB פועל כרגיל, הדרייברים מותקנים טוב, והצורב עצמו פועל ואינו הבעיה כיוון שלחיבור למחשב אחר הוא עובד כרגיל. ב- IDE Controllers הכל מוגדר כ- Ultra DMA Mode 2 אודה לכם על עזרתכם, אני אובד עצות ואיני יכול לצרוב דבר כרגע. מחכה לעזרתכם תודב רבה ניר

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  16. בזמן האחרון המחשב שלי נתקע בלי שום התראה מוקדמת, כאשר על המסך בחלקו העליון בלבד מופיעה שורה של פסים ירוקים דקים מאוד. מאותו רגע המחשב פשוט קופא ואין שום אפשרות לגעת לא בעכבר ולא במקלדת אלא לעשות ריסט. ???

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, אתמול כיביתי את המחשב באופן מסודר. אחרי כמה שעות כשניסיתי להדליק את המחשב, המחשב התחיל לעלות ואחרי שהוא הגיע למסך של "restarting windows 2000" פתאום נעלמה התמונה! (המסך החשיך) שמעתי את המחשב ממשיך לעלות אבל התמונה לא הופיעה! כיביתי, הדלקתי, הוצאתי מהחשמל, ניתקתי וחיברתי את הכבלים של המסך מחדש ושום דבר לא עזר. אפילו עשיתי התקנה מחדש של windows 2000. בסוף העלתי את המחשב ב-safe mode - המחשב עלה, עשיתי restart והוא עלה בסדר גמור! היום שוב אותה בעייה - המסך נהיה שחור. אחרי restart הכל עלה (היום לא היה צורך ב-safe mode). המסך שלי הוא של BENQ FP557 והכרטיס מסך של NIVIDIA GFORCE 4 MX 64MB DDR. מה קורה? ואיך מסדרים את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tovtov,

בוקר טוב, יש לי מחשב סלרון 400 עם 128MB זיכרון. מותקן לי WIN98 , המחשב היה נתקע לי בעליית הWINDOWN כשהדלקתי אותו , רק אחרי פעמיים RESET הוא היה מתחיל לעבור בסדר. מה שעשיתי התקנתי את המחשב מחדש (פירמוט והתקנה). עשיתי את זה לפני שבוע והכל היה בסדר. רק מה.. אתמול שוב המחשב נתקע לי בעליית הWIN עשיתי RESET הוא התחיל לעבוד בסדר, ואז אחרי 5 דקות שוב נתקע. שוב עשיתי RESET ואז הוא עבד בסדר. הבעיה כנראה חזרה. מה זה יכול להיות?? ואיך ניתן לפתור את זה?? תודה מראש, יוסי

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. במחשב שלי (אפשר להציץ במפרט) מותקן פנטיום4 1.8 עם הקירור הגנרי שהגיע איתו, המארז הוא מארז מידי זול, בנוסף מאוורר שמכניס אויר בקדמת המארז ומאוורר שמוציא אויר בגב המארז - מאווררים פשוטים שעולים 20-25 ש"ח. בלי שום סוג של OC, בלי שום קירור פעיל אחר. הכבלים במארז מקופלים יפה בצד, ושום דבר לא מפריע למאווררים. בשבוע שבועיים האחרונים יצא לי לחזור הביתה ולמצוא את המחשב כבוי למרות שהוא הושאר עובד. רק ביום שבת יצא לי לראות שהמעבד עובר את קו ה60 מעלות, מתחיל לעשות קולות של "חם לי" דרך הspeaker וכבה בסופו של דבר. בדקתי וגיליתי שהמאוורר הקידמי שמכניס אויר הפסיק לעבוד, החלפתי אותו, ועדיין בישומים כבדים המעבד מגיע לטמפרטורות קרובות מאד לרף ה60 מעלות (הרף שאני קבעתי בביוס שיתחיל לצפצף). ה…

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  20. ואני צריך להכנס כל פעם מחדש להגדרות OSD איך עושים שזה ישאר?

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  21. שאלה ראשונה היא כמה זמן אמור לקחת סריקת מערכת מלאה עם אנטי וירוס מלאה? (פחות או יותר עם מפרט כמו שלי) ושתיים הטמפרטורה של המעבד שלי היא 55 מעלות, ושל המערכת בכללי היא 50, זה בסדר? טוב? או מסוכן? (כי זה נראה לי ממש גבוהה!) תודות מראש!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by TrYdEnT,

יש לי gygabyte radeon 9200 עכשיו איך אני עושה שהרזולוציה של ה TV OUT תהיה 600*800 ולא 768*1024 חיפשתי ואני לא מוצא שום דרך לקבע את זה הדרך היחידה לשנות ל600 *800 זה לשנות גם תרזולוציה של המחשב אבל אני רוצה שהמחשב יהיה 1024*1280 והTV OUT יהיה 600*800 מישהו יודע איך אני עושה את זה

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  23. Started by shlomiatar,

הנורא מכל קרה!!! במהלך עדכון של הביוס (של AMIBIOS ) בלוח שלי (PCCHIPS M930) קרתה הפסקת חשמל!!!! אחרי שקיללתי המון את חברת החשמל, ואחרי שחזר החשמל, גיליתי לחרדתי שהמחשב לא עולה... הוא פועל, שומעים שהוא מחפש את הכוננים, אבל המסך לא מציג כלום... בעעעעעעעעעעעעעעעעעע :'-( למישהו יש עצה??? מה אני עושה?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. יש לי בעיה ב CDROM X52 של MTRP ובצורב של crx175e2 SONY 24X10X40 (אני חושב שזה הדגם ), אני לא ממש צריך את הCD אבל את הצורב אני צריך. הבעיה היא שהמחשב יודע שהם מחוברים, הצורב נפתח הCD לא ושניהם לא קוראים דיסקים מכל סוג. אולי יש בעיה בחיבורים?, אולי בMASTER וה SLAEV ?(שאין לי מוסג מה זה) אולי צריך לנתק אותם? אני חייב עזרה ומהר, אני מוכן לעשות הכל רק תגידו, אם חסרים פרטים תשאלו. תודה. בתמונה (קובץ מצורף )רואים איך המחשב מזהה את הCD והצורב ב divice manager

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by No buddy,

יש לי שאלה פשוטה למדי... איך אני בכלל מעדכן את הביוס ? ??? ??? :asthanos: :AR15: :AR15:

• 49 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים