עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by UNDERDOG,

אני לא מצליח לעדכן את הביוס בלוח אם 7KM400QP כל פעם שאני מעלה את פלאש העידכון זה נתקע ואני לא יכול לרשום

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by ShoeMan,

אני מבין ככה, אם אתה קונה מצלמת וידאו ואתה רוצה להעביר אתה מה שצילמת למחשב אתה צריך לקנות כרטיס וכבל פיירוייר. הסתכלתי קצת באינטרנט והבנתי שיש 3 סוגים של חיבורים יש 4 פינים ו6 פינים.. אז יש 3 כבלים.. אחד ששני הצדדים זה 4 פינים, אחד ששני הצדדים של 6 פינים ואחד שצד אחד זה 6 וצד אחד זה 4. אז יכול להיות שאם מישהו משתמש בכמה מצלמות שונות הוא יצטרך לקנות שני כרטיסים שונים(אחד ל4 פינים ואחד ל6 פינים) ו3 כבלים שונים? מצפה בקוצר רוח למומחה בדבר

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by marlboro,

שלום keypad מחובר לכניסת USB קדמית, הכבל נמשך ואז היה צליל ניתוק בוינדוס, למרות שהוא בערך נשאר מחובר. מאז למרות שהוא היה מחובר הוא התנתק והתחבר כל כמה זמן (אני חושב שזה הסתדר,יכול להיות שהבעיה דווקא בכבל) התחילו לאחר שהכבל נמשך רעשים בקול, כמו רעש סטטי שחוזר כל פעם הכרטיס קול הוא בלוח אם ומחובר ביציאה אחורית. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני כבר התייאשתי ואני מתכוון לקנות לוח אם פשוט יותר מחר בתקווה שהמעבד\זכרונות\כרטיס מסך תקינים.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456226.0 אבל בכל זאת חשבתי לכתוב את הבעיה ולראות אם למישהו יהיה רעיון...אני בכל אופן קיבלתי את מותו הפתאומי והלא מוסבר של לוח האם... לוח אם abit in9 32X-Max 680i intel E6600 g.skill F2-6400PHU2-2GBHZ (2X1GB) נראה לי 800MHZ nvidia gforce 8800GTS שאר החומרה זה creative soundblaster X-FI fetality PCI-ex x1 2 הרדיסקים סאטה וצורב סאטה ספק thermaltake TR2-550 PP ומארז gigabyte 3DAurora אז הסיפור הוא כזה: היו היה... אני חזרתי לדירתי לאחר שבוע שהשארתי את המחשב מנותק מהחשמל, אז חיברתי הפעלתי ואז הוא התחיל לצפצף עליי מהרמקול הפנימי מספר פעמ…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by Sp_RuS,

המצב למעשה די מורכב. היה לי מחשב פנטיום 3, 550, עם כל הרכיבים,כרטיס מסך, וכרטיס קול, ודיסק קשיח, וצורב, והכל עובד. עכשיו לקחתי והחלפתי לו את המעבד והלוח אם, לסלרון 800, עם לוח אם תואם. יש לי וינדוס XP. ועכשיו הוא לא רואה את כונן הדיסקטים... :s05: יש מצב שלא חיברתי אותו נכון.. או שצריך לשנות משו בביוס... מישו אולי יכול להציע פתרון? או להסביר מה צריךלשנות בביוס? או להסביר או איך לחבר נכון את הכונן ללוח אם... או כל פתרון אחר.. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור...

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  6. Started by esakal,

שלום, אני מקווה שזה המקום לשאול את השאלה, לא מצאתי פורום מתאים יותר אבל נראה לי שלגולשים פה יש את הידע המתאים. רציתי לבנות מערכת אזעקה שמתחברת למחשב. לצורך כך השתמשתי ביציאה LPT וחיברתי אליה מגנט דלת. היציאה LPT מעבירה מתח של 5V למגנט ויש לי דרייבר במחשב שקורא את הערך המתאים בזיכרון שמגיע מהLPT לפי מצב הדלת. זה עובד מעולה, אבל החלטתי שאני רוצה לשדרג את זה למגנט אלחוטי. אז מצאתי חיישן של חברת ויסוניקס שמשדר ליחידה שנמצאת בקישור הבא: http://www.visonic.com/Data/Uploads/MCT_302_Hebrew_Installer_Guide.pdf השאלה שלי היא: לפי התרשים שבקישור למעלה יש 4 יציאות דיווח מהמשדר. האם לדעתכם אני יכול לחבר את ארבעת היציאות הנ"ל ליציאת LPT ולקבל את אותה התוצאה כפי שיש לי היום בחוטי? תודה…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. טוב אז ככה יש לי את הכרטיס טלויזיה tv2000xp expert והוא עובד על vista 64 SP1 עם התוכנה PVR2 עד לא מזמן עכשיו שאני נכנס לתוכנה אני מקבל הודעה "Fails to build graph" ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מחדש ולא עזר.. וגם לא נראה שהוא מוצא ערוצים כי שאני עושה סריקה הוא לא מחפש בכלל... יכול להיות שהכרטיס התקלקל סתם ככה? ד"א הוא אצלי כ 3 שנים תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by Zeliran,

אני משתמש ב winXP pro 32bit ולאחרונה שדרגתי את המחשב עם מעבד כפול ליבה, וזכרון 1GB (נמצא על כרטיס אחד) כאשר יכולת "כפול הליבה" מופעלת ה BIOS, אז אחרי זמן מסויים של עבודה, מופיע מסך כחול עם השגיאה paged fault in a nonpaged area ... אז הרצתי בדיקה של MemTest ובאמת נמצא "סקטור" שמלא בשגיאות. אז מכאן מסיקים כביכול שכרטיס הזכרון דפוק. הקטע הוא, שאם מבטלים את יכולת "כפול הליבה" ב BIOS, אז אין לי בעיות בזמן העבודה, וכשאני מריץ סריקה של MemTest, הוא יכול לרוץ לילות בלי למצוא שגיאה אחת מה הולך כאן? תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by galai198777,

רציתי לדעת עם מסך טלוויזיה שמחובר למחשב תומך במשחקים ? אם זה לא הפורום הנכון תגידו לי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Elite_Sniper,

כשאני מנסה להפעיל את גוסט ריקון החדש ואת הדמו של EL MATADOR המחשב מתחיל לטעון את המשחק ואז עושה ריסט אני חושב שהבעיה בכרטיס מסך, כי מאז שהתקנתי את קטליסט 6.8 בCONTROL CENTER לא עובד ואני לא יכול להיכנס להגדרות של הכרטיס מסך גם אין לי במאפיינים של הכרטיס את הסמנייה של ATI(כמו בתמונה http://img152.imageshack.us/my.php?image=problemrn1.jpg ) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים ואת הFRAMEWORK אבל שום דבר לא עזר, גם ניסיתי לחזור ל6.7 וגם זה לא עזר

11. Started by mosh870,

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  12. פירמטתי, התקנתי ווינדואס XP, הכל טוב ויפה. התחלתי את תהליך ה WINDOWS UPDATE הורדתי את הWGA, אני לא חושב שהוא אפילו הספיק להתקין אותו, הווינדואס אפדייט נתקע, מאז כל פעם שאני מפעיל אותו הוא נתקע, עולה לי כל פעם החלון הזה של פעילות לא חוקית וצריך לסגור, כל פעם של משהו אחר, WMI, DR WATSON וכו', ב TASK MANAGER כל פעם נוספים לי הפעולות dwwin.exe ו drwtsn.exe, והרבה פעמים. למישהו יש מושג מה קורה פה? תודה (לא ידעתי אם לפרסם פה או בפורום ווינדואס, מצטער מראש) עדכון: מאז כל תוכנה כמעט שאני מפעיל מקפיץ לי את ה DRWTSN.EXE הזה שוב ותוקע את התוכנה.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by BumbleBee,

אהלן חבר'ה. יש לי בעיה במחשב, היום התקנתי בו tuniq tower ועכשיו כשאני מדליק אותו אני לא מקבל כלום על המסך. ניסיתי לג'מפר את הלוח, ניסיתי להחליף לקירור אחר, חיברתי למחשב רק כרטיס מסך מקלדת ועכבר ועדיין אין כלום. כשאני מדליק את המחשב כל המאווררים פועלים,הנורה של הלוח אם דולקת, ההרד דיסק והסידירום פועלים גם כן אבל אין שום תמונה על המסך. החלפתי בין שני כרטיסי מסך שיש לי, עם אותה תוצאה. כשאני מדליק את המחשב נדלקות הנורות של המקלדת ונראה כאילו ההרד דיסק מעבד אינפורמציה אבל עדיין לא רואים כלום. חשוב לציין שעד היום המחשב עבד בצורה תקינה לגמרי, כל הרכיבים תקינים ולא היו לי בעיות כלל (חצי שנה). אני נוטה לחשוב שהבעיה היא בלוח אם, כשהחלפתי את הקירור למעבד סרטתי בטעות את ה PCB של הלוח…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by hilel aharon,

יש לי דיויאר של פרוויזן לפני כמה ימים פתאום הופיע מסך שחור חיכיתי כמה דקות הוצאתי אותו מהחשמל הדיויאר נידלק רואים את הלוגו של החברה ולאחר מכן מסך שחור בדקתי את הארד דיסר הבנתי שהוא גמור החלפתי ושמתי חדש לאחר מכן דיברתי עם החברה הוא אמר לי שהתוכנה נמצאת על הלוח אם ויכול להיות שזה הרזולציות מישהו יודע מה אני יכול לעשות בכדי לגרום לו לעבוד שוב?

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by aspioni,

שלום לכולם, יש לי את התוכנה skype למי שמכיר. אני רוצה לחבר אוזניות עם רמקול למחשב כדי להשתמש בתוכנה. אבל כשדיברתי עם חברים שלי אז אני שמעתי אותם אבל הם לא שמעו אותי. אז אולי משהוא פה יכול לעזור לי. תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  16. אני לא מצליח להפעיל את הAHCI אצלי במחשב הווינדוס 8.1 קורס הדלקה ישר ועשיתי את השינויים בביוס וברג'יסטרי אז אין לי מושג מה הבעיה ואני לא מצליח להתקין את הIntel Rapid storage זה אומר לי This Platform is not supported הלוח אם הוא Gigabyte GA-Z68X-UD7-B3 עריכה: הסתדרתי פשוט הפעלתי את msconfig וסימנתי שבהפעלה הבאה שיפעל בסייפמוד הפעלתי דרך הביוס את הAHCI עליתי בסייפמוד ביטלתי את הסייפמוד דרך הAHCI והמחשב עלה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי חברים, אני כבר לא יודע מה לנסות, אולי מישהו מכם כבר עבר את זה והצליח יש לי כאן מחשב נייד של LG דגם E310-M.C2P4E זה הדגם המדוייק המערכת הפעלה המותקנת היא 7, כל הדרייבירם עובדים ומזוהים, לא ניתן להתחבר לWIFI כי הוא מנותק, הרכיב נמצא ועובד תקין אבל הוא על DISABLE, בשביל להפעיל את הWIFI צריך ללחוץ על מקש ה-FN + F6 אך זה לא עושה כלום... מבדיקה שעשיתי זוהי תקלה שנפתרת באמצעות עדכון BIOS, כרגע על המחשב קיימת גירסה EBRRSF04 והגרסה העדכנית היא EBRRSF09 )הורדתי מהאתר את קובץ העדכון כולל כלי העדכון לDOS הכנתי USB עם BOOT כאשר אני מפעיל את הכלי (phlash16.exe זה הכלי, נכנסים אליו והוא מזהה אוטו' את הקובץ) אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת: File Open Failed on c:\BIOS.WPH press any key t…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום רב.. לפני כחודש רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של חברת TEAC - פשוט בגלל שאני גם עובד איתם בעבודה כבר שנה וזה עובד יופי בעבודה... עכשיו אחרי כחודש מקש הSHIFT השמאלי מכבה את המחשב כל פעם שאני לוחץ עליו - ללא אזהרה מוקדמת וללא שאלה האם באמת בא לי לכבות את המחשב... ומקש הSHIFT הימני פשוט עושה מה בראש שלו... כל פעם משהו אחר... אולי יש איזשהו רצף מסויים אבל אין לי מושג מהו... בקיצור - כמו שאתם יודעים למקשי הSHIFT שימוש רב בעבודה עם המחשב ואין לי את היכולת לוותר עליהם... אם זה היה מקש אחר אולי הייתי חיי עם זה אבל בבקשה תעזרו לי... כשאני מחבר מקלדת אחרת למחשב - עם חיבור PS2 - אז היא עובדת יופי... זה רק עם האלחוטית ככה... ניסיתי לנתק ולחבר מחדש - ניסיתי להתקין דרייברים מחדש - ניס…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by oz12,

שלום המחשב שלי עושה ריסטרטים כול הזמן הוא מגיע לטעינה ואז ישר מסך כחול ושוב מחדש הכול. הצלחתי להיכנס ל safemode כמה פעמים ואז לעצור את המסך הכחול והוא אמר שהבעיה עם ה sptd.sys לאחר כמה פעמים המחשב כבר לא נכנס לשוםsafe mode מה לעשות ?הדבר היחיד שאני יכול כדי להגיע למחשב זה להכניס את הדיסק של הוינדוס ללחוץ R ומשם מה ?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by SpaceWrecker,

המפרט הוא : לוח אם : Motherboard Name Intel Guardfish DQ965GF מעבד : dualcore E6420 2.13GHz כרטיס מסך : Geforce 7600gs זכרון : 2G ddr2 kingston בבקשה זה דחוף המעבד שלי על 85 מעלות

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  21. Started by 10 eliko,

שלום מעלה את הקישור המקורי לבעיה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479957.0 תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by No_Man,

טופל |:

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך 7600GS עם הדרייברים החדשים של NVIDIA אני חייב לציין שגם עם הדרייברים הקודמים שהיו לי התופעה חזרה על עצמה. יש לי מסך 17' שעובד על 1024*768 של LG. ממה יכולה להיווצר התופעה?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by choochoo,

שלום, המחשב החדש שלי קורס (BSOD) בדר"כ עם 0x000000F4 או 0x00000077 אבל לא מספק minidump הרצתי MEMTEST ללא שגיאות, CHKDSK עובר, עשיתי repair לחלונות (XP עם SP2) גם ואני כבר ממש לא יודע מה לעשות. המפרט: Athlon X2 4800 Gigabyte GA-M55S-S3 2x1GB Kingstone DDR 667 WD 320GB 16MB Leadtek 8600GT מה לעשות ? ???

• 0 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.