תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
היי, לאחרונה המחשב שלי פועל דיי לאט, בנוסף לזה יש עוד סממנים מעצבנים. לדוגמא: כאשר אני רואה סרט בריל פלייר ועושה מסך מלא ויוצא ממנו המחשב נתקע לחלוטין!! ומראה המון קווים ציבעונים כאלו. בקזה שלי למשל כאשר אני לוחץ על פלי לסרט באמצע הורדה הוא ניתקע. בפורום של HWZONE כאשר אני מתחבר ליוזר שלי הוא מראה לי שאני מחובר, אבל כאשר אני לוחץ על לינק הוא רואה אותי בתור ארח (אלא אם אני לוחץ על הישאר תמיד מחובר), (ד"א העוגויות אצלי בENABLED). אני חושב שיכול להיות שזה הדריורים של הכרטיס מסך (יש לי את הכי חדשים של NVIDIA). למישהוא יש רעיונות? המפרט שכתוב אצלי מעודכן ואתם יכולים לראות שלא צריכות להיות בעיות איטוית. תודה רבה, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הייתי צריך להגיב בדיון על הצורב מתחתי אבל זה היה נקרא "לגנוב" את הנושא. אז הבעיה ביא שהפעלתח את המחשב, פתאום נעלמו לי הCD והצורב, מי שיודע ויכול לעזור לי שיעזור . תודה רבה על כל תגובה.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בעבר פתחתי דיון על כך שיש לי לוח אם Gigabyte 8IEX מבוסס אינטל 845E אשר תומך בזכרונות במהירות 266. קניתי דאז גם זכרונות במהירות 333 במטרה שהזכרונות לא יהוו מכשול באוברקלוקינג. בדיון הקודם סיפרתי שכאשר אני מנסה לעלות את מהירותן של הזכרונות בעזרת אוברקלוקינג למערכת כולה אבל ביחס של מעבד:זכרונות 1:2.6 כאשר אני מעלה למעבד ביותר מ10 בבאס כלומר שהזכרונות עובדים במהירות 286 המערכת כבר לא עולה, אולם ביחס של 1:1 היא כן עולה. לכן חשבתי כל הזמן שמשהו לא תקין בזכרון ותכננתי להוכיח זאת ע"י זכרונות אחרים. עכשיו נמצאים בידי זכרונות 400MHZ אך גם איתם קרתה אותה בעיה! האם משהו אחר לא תקין כמו הלוח?
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום ! הערכה הקודמת היתה משהו 2.3 ? ניסתי להתקין אותה אז..והיו לי המון בעיות לא יודע איך קומבינות של שבוע לקח לי עד שהצלחתי להחזיר את המערכת.......(לא פירמטתי ולא כלום..בפוקס עם SAFE MODE ). עכשיו אני רוצה להתקין את הערכה החדשה ואני רוצה לוודא שאני עושה הכל נכון : 1.הורדתי את הערכה ל-XP. 2. אני מנטרל אנטי וירוס ואז מתחיל את ההתקנה... או שאני מסיר קודם את הישן שבא לי עם הדיסק.. 3.יש אפשרות של משהו עם IDE הבנתי שבמקום המעבד , הצ'יפסט יכול לעבוד עם זה , פעם שעברה גרם לי בעיות , לנסות !?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בזמן האחרון ניסיתי להעלות את המחשב שלי אך הצלחתי לעלות אותו רק מה"מצב הבטוח" כל פעם כשאני מנסה לעלות אותו רגיל, הוא פשוט עושה ריסטרט לעצמו בשניה שגומר לעשות LOADING ולהכנס לחלונות.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב מתוצרת AMD XP 2000 שעומד על 1.67Ghz כל פעם שאני מריץ איזה תוכנה או משהו נגיד מנסה לפתוח איזה קובץ DOC או משהו המחשב נכבה למישהו יש רעיון או משהו? יכול להיות שזה הספק או ההגדרות של המעבד או משהו כזה? אני משתמש ב WINDOWS XP
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הרגע גמרתי לפרמט את המחשב ועכשיו נזכרתי שאני לא יודע איזה חברה ודגם כרטיס הקול שלי. הכרטיס קול הוא על לוח האם, ולוח האם הוא Micro Star - MS-6199 ניסתי למצוא בסנדרא אבל ללא הצלחה.. חיפשתי גם באתר הבית שלהם (של הלוח) אבל לא הצלחתי למצוא כלום, למישהו יש הצעות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
Jedi Knight 2 נכנס יוצא ונותן לי הודעה GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem ממה זה יכול לקרות איך מתקנים? תודה דוח מפורט יותר: Initializing OpenGL subsystem ...initializing QGL ...calling LoadLibrary( 'C:\WINNT\System32\opengl32.dll' ): succeeded ...setting mode 6: 1024 768 FS ...using colorsbits of 32 ...calling CDS: ok ...registered window class ...created window@0,0 (1024x768) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: …
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני לא משחק הרבה במשחקי משחק אבל לאחרונה חזרתי לשחק במשחק שאהבתי פעם. בהתחלה היו האטות מידי פעם שכאילו המחשב נתקע לכמה שניות ואז יש הילוך מהיר והכל חוזר לקדמותו,אז חשבתי שזאת בעיה של הסי די רום אז החלפתי בכדאי לנסות ועדיין אותן האטות. ניסיתי משחק אחר, גם ישן, וגם הוא זחל אומנם בצורה אחרת, במקום תקיעות כל דקה הוא שפוט זז בקפיצות. ניסיתי להחליף דרייבירים של כרטיס המסך, להתקין שוב DIRECTX וזה לא עזר. התקנתי מחדש WINXP ובחרתי ב REPAIR, זה אומנם עזר ליום יומיים, למרות שהיו תקיעות אבל כל חמש דקות וריגעיות, ושוב הבעיה חזרה. יש לציין שהמשחקים הללו פעלו על המחשב הישן שלי מעולה ושכיום יש ברשותי amd athlon 1900+, gf2 gts, 512ram. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש איזו תוכנה שנותנת לך אינפורמציה מדוייקת עך כרטיס המסך? אני רוצה לראות אם קיבלתי פרו או לא.. לראות שלא עבדו עלי..
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פנטיום 2 266, HD WD 30G. המחשב היה תקין עד שהועבר דירה, ואז פשוט לא ראה את ההארדיסקים (היו לו 2 אז) באתחול, אחרי חיבורים ניתוקים והתעצבנויות התברר שרק היה צריך לאפס את הביוס. העפנו HD אחד שעשה רעשים, השארנו רק את ה30G, אחרי כמה זמן, שוב - מדליקים את המחשב ומקבלים "operation system not found". פתחתי את המחשב, הכל נראה בסדר, הדלקתי אותו - עובד. היום שוב - אני מדליק את המחשב - אין הארדיסק. כיביתי, שיחקתי עם הכבלים מאחורה, - איזה פלא! יש הארדיסק. אבל המחשב נתקע בעליה של וינדוס :-\ (אני מקווה שזו בעיה אחרת ולא קשור לקודמת) בקיצור - מה יכול לגרום ל"העלמויות" כאלה של ההארדיסק? ההארדיסק יחסית חדש, תקין ועדיין בטווח האחריות. יכול להיות שזה קשור לכרטיס מסך שיושב קצת חופשי? (הוא הר…
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר שרכשתי לבד חלקים ישבתי להרכיב בשעה טובה את המחשב. המפרט שלי הוא: מארז: Compucase CI6919 ספק: HEC 300W לוח: Gigabyte SINXP1394 מעבד: P4 2.4 GH זכרון: Geil Dual Channel 2x256 DDR 400 Mhz כרטיס מסך: ATI Radeon 9500 PRO דיסק: Maxtor 80GB 8MB buffer לאחר שהרכבתי את הכל יחד הדלקתי את המחשב, הלוח מקבל חשמל המאווררים מתחילים לעבוד, נוריות הבקרה של הלוח, המארז, הזכרון וכרטיס המסך דולקות אבל המחשב לא עולה. אפשר לשמוע את הדיסק מתחיל להסתובב אבל לא קורה כלום. המסך נשאר במצב Stand By כאילו הוא לא מקבל בכלל סיגנל מכרטיס המסך. ניסיתי עם שני כרטיסי מסך נוספים - כרטיס PCI ישן ו GeForce 2 GTS שעובד על מחשב אחר כבר שלוש שנים בלי בעיות. רק בפעם הראשונה שחיברתי את ה GF2 המחשב…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, העברתי Fortissimo III 7.1 ממערכת ישנה לחדשה, שנמצאת כעת בדיוק באותו מקום של הישנה, והתגלתה בעיה רצינית באיכות הקול. גם באופטי וגם בקואקס איכות הקול ירודה מאוד ויש "ססס" בצלילים גבוהים והפרעות נילוות. הכרטיס עבד מצוין בערכת הישנה. בהפעלת הסאונד דרך לוח האם אין הפרעה באופטי או בקואקס (כמובן שבאותו הזמן מופעל רק כרטיס הקול או רק ה APU). ישנה הארקה למחשב, ככול שאני יכול לדעת, וכרטיס הקול נמצא הרחק מכרטיס המסך ככל האפשר (פירוט במפרט מחשב). מה עלול לגרום לבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מקלדת חדשה ועכשיו יש לה בעיה איתה. כל פעם שאני לוחץ יותר משלוש כפתורים כאילו הכפתור הרביעי לא מגיב. נגיד אני לא יכול ללכת ובאותוו הזמן לטעון בcs... ועוד משהו ששאלתי בפורום אחר אבל התשובה תהיה רחוקה. יש לי avance ac97 ואני צריך דריבר לזה. זה בא עם הלוח שלי gigabyte 8sq800 או משהו כזה. (sis 655)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[size=81 ] מי יכול לעזור לי ברשותי מחשב פנטיום 3 550 וזיכרון 128 MB של טושיבה לאחרונה הוספתי זיכרון נוסף של 256 MB אבל המחשב מראה שיש רק 256 במקום 384 MB הלוח אם שלי הוא P2BXA-VP ולפי מפרט היצרן הוא יכול לתמוך עוד הרבה יותר ניסיתי גם שידרוג ביוס לגירסה 1.8 ללא הועיל אשמח מאוד לקבל פיתרונות TONY
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המודם של חברת issi וזה מה שכתוב אליו issi is61lv256
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך msi ge force 4 mx 440 64 mb ddr הגירסה של הדרייברים שלו מאוד ישנה ויש באתר של נווידה גירסאות חדשות אני לא יכול לעדכן את הגירסה של הדרייברים של הכרטיס כל פעם שאני מעדכן מתחילות צרות המסך עושה פליקים שחורים תמונה קופאת וכי"ב ברור לי שיכולים להיות מיליון סיבות בערך ובדקתי הרבה מבקש כיוון עזרה מישהו!!!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עזרה דחוף פתאום אני מתחיל לראות מקורטע ומעוות בווינדוס ובכלל.. מה אני עושה? זה נראה לי רציני!
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה זו. על מחשב AMD 1.3 היה מותקן לי win me והמודם עבד בסדר. התקנתי XP PRO וקיבלתי בעיות. למרות שהמחשב מזהה את המודם, והאבחון תקין, וגם אין התנגשויות, בעת נסיון חיוג לאינטרנט, המחשב משמיע צליל חיוג - ונתקע טוטאלית (לא עוזר לחיצה על ALT+CTRL+DEL). :'( הורדתי דרייבר מעודכן מהאיטרנט, ועדיין אותה תוצאה. :'( :'( מפרט : AMD 1.3 256 MB זכרון מודם : PINE ESS 2838 pci אשמח לתגובות בתודה עודד
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , לא ידעתי אם זה שייך לתמיכה התכנית או לגרפיקה.. בכל מקרה , יש לי בעיה עם הגרפיקה ב VC זה נראה כאילו היא מצתיירת מאוחר מידי... זאת אומרת לפעמים יש חלקים חסרים בתמונה , ורק אחרי כמה שניות הם פתאום מופיעים. או למשל ביניינים , כולם בסדר , פתאום שאני מתקרב לאחד לא רואים עליו כלום , הכוונה רואים מעיין טפת כזה מרובע שלא נראה כמו ביניין. זה קורה כל כמה שניות... ניסיתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך , ניסיתי לשחק עם ההגדרות במשחק Vsync \ wide screen \ frame limiter וכל מה שהיה שם. שיניתי רזולוציות \ קצבי רענון.. וכלום. המחשב כרגע באובר קלוק , וגם שהוא לא באובק קלוק זה קורה. הנה תמונה :
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פשוט הורדתי את הדרייבר והתקנתי את הקטאליסט 3.2. הכל הסתדר אבל עכשיו הפונטים במשחקים רועדים כאלה... מישהו מכיר את הבעיה? אני משער שאפשר לסדר זאת בעזרת כיוון נכון של הדרייבר ואופציות התצוגה של הכרטיס. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לפני קצת יותר מחודש, המחשב שלי החל לעשות Reset סתם ככה בזמנים מסוימים. עד עכשיו, התדירות של הנ"ל גדלה וגדלה עד כדי כך שלעיתים לא הייתי מסוגל להשתמש במחשב יותר מ-10 דקות מבלי שיתבצע Reset. החלטתי לפרמט. כעת אני אחרי פורמט. פירמטתי את המחשב לחלוטין. התקנתי רק Windows98SE, דרייברים לכרטיס המסך, הקול, הרשת, המודם והמדפסת. בזמן ההתקנה של Office XP זה קרה שוב. מה שגרם לי לחשוב שמדובר בבעיית חומרה. השינויים האחרונים שעשיתי למחשב בחודשים האחרונים היו החלפת ה-Voodoo 3 ל-GeForce 4 Ti 4400 והוספת 128MB RAM נוספים לזיכרון הקיים (משמע, כעת יש לי 256MB RAM). מה לעזאזל יכול לגרום לזה? חימום יתר של רכיב כלשהו במחשב? אולי ה-GeForce מאמץ את המחשב או את ספק הכוח יותר מדי? זקוק לתשובה בהקדם…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום מישהו שבא למחשב הנישא של אבא שלי את הפלאג של ה PS2 למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג פלאג PS2 להלחמה במקום זה שנשבר? עידו
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד והתקנתי עליו קובץ של 900 מגה .ברשותי מערכת הפעלה WIN2000 . לאחר תקופה מה , מחקתי את הקובץ ומשום מה הכונן לא פינה את השטח ומראה כי עדיין הקיבולת מלאה. כיצד אני דואג שהכונן אכן יראה כי התפנה לי מקום ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי SBS 4.5 על שרת COMPAQ PROLIANT 800 - פנטיום 2 - 200 ברצוני להתקין HD SCSI חדש מסוג MAXTOR 40 כשהמערכת עולה היא מזהה את ה-HD - ID 6 וגם במערכת ההפעלה במנהל ההתקנים הוא מופיע אך תחת MY COMPUTER או DISK MANAGER אין לו זכר. הבעיה היא שלא מותקנת התוכנה של COMPAQ - האם זו הסיבה ? מה אפשר לעשות ? תודה יובל
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-