עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב חדש בן חודש ומצלמה חדשה USB2 בשניהם >> ודריברים תקינים... אבל משהו לא ניראה לי הגיוני כאן.....????? ??? אני מעלה קובץ של 1.9G מהמצלמה שלי ( הרוב וידאו + קצת תמונות) הגיוני ? שיקח לקובץ לעלות 40 דקות??? ( עוד לא סיים >> אולי זה יהיה יותר) ??? אז מה כול הסיפורים האלו על חיבור USB2 מהיר? > מה עם חיבורUSB רגיל זה היה לוקח יותר מ 40 דקות? די מיאש... איך אני יכול ליבדוק עם כל המערכת שלי עובדת בUSB2 ?ושהכל תקין? THX

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by aloneg,

קניתי מחשב חדש, ולאחר שהתכנתי 2 HD ישנים נוספים הכונן DVD LG שלי הפסיק לעבוד( GSA H-30N), ה-2 HD הישנים מחוברים ב-EIDE וה-DVD מחובר ב-SATA2. מה יכולה להיות הסיבה לכך, ואיפה אני יכול למצוא DRIVER לכונן???

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  3. מה עושים ? :-( [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by dudiperetz,

שלום לכולם! עד עכשיו היה 2 גיגה זיכרון 667 של קינגסטון לפני כמה ימים הוספתי 2 גיגה זיכרון של קינגסטון 667 ביחד זה נותן לי 4 בדואל אז זהו שלא, המחשב מזהה לי רק 3.07 גיגה במקום 4. לוח האם שלי הוא asus commando וממה שאני יודע הוא תומך בעד 8 גיגה. אני לא מבין איפה הבעיה מכיוון ששני הזיכרונות זהים והלוח תומך עד 8 גיגה. זה מראה לי 3.07 גם בביוס וגם בוינדוס, אבל כאשר אני משתמש ובודק ב cpu-z הוא מראה לי 4 גיגה מישהו יכול לעזור לי בנושא? או לככון אותי?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם יש לי מחשב די חדש אני מעוניין להחליף את הלוח והמעבד שלו בלוח חדש ומעבד חדיש יותר השאלה שלי האם אני אצטרך אחרי הפעולה הזאת לבצע פירמוט להרדיסק ולהתקין את הוינדוס מחדש? (ההרדיסק נשאר במקומו)

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by online,

שלום אנשים אני מחפש מישהו עם הלוח הזה, שיוכל להריץ עבורי את התוכנה DPC Latency Checker ולהעלות צילום מסך. אני מקבל את זה (פלט בעייתי, בגלל הקווים האדומים) ומנסה להבין אם זה פרטי ללוח / מפרט שלי, או קיים בכל הלוחות מהדגם הזה. ככה אוכל לדעת מה לעשות הלאה. תודה!

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by war_dog,

אני גולש הרבה בפורם הזה... אבל רק עכשיו מצאתי לנכון להירשם... תראו, במחשבי מותקנים 2 דיסקים קשיחים maxtor 20gb 5400rpm ו WD 40gb 7200rpm. הכונן של מקסטור הגיע עם המחשב, ועליו מותקנת win xp pro. איתו אין בעיות. את הכונן של wd קניתי עם מגירה נשלפת בשבילו (קיבלתי אותה בחינם... אז למה לא להשתמש...), כמו כן גם עליו מותקנת win xp pro (אני צריך 2 מערכות הפעלה, אל תשאלו למה). עד עכשיו הכונן של wd עבד פיקס! בלי בעיות בכלל! אבל היום כאשר הדלקתי את המחשב קיבלתי הודעה מוזרה (ראה תמונה). (אני מניח שחשוב לאמר שהmaxtor הוא הide הראשי, והwd הוא הide המשני). ואף אחד מהכוננים לא עלה. אז ניסיתי להוציא את המגירה של הwd ולהדליק את המחשב, והכל פעל כמו שצריך. אז ניסיתי להחזיר את הwd ושוב עלתה א…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by __MIKO__,

יש לי מחשב סלרון 700(אני מבקש לגחך בנימוס...) 320MB SDRAM , WINDOWS XP וכרטיס גרפי גי-פורס 4 64 MB. הבעיה היא שבמשחקים כדוגמת: warriros, age of mithology, ואפילו tennis masters - תגובת המחשב איטית מאוד. אפילו כאשר אני משנה את הגדרות המשחק למינימום המחשב עדיין איטי. השאלה היא מה הבעיה שלי ואיפה ? האם המעבד? הכרטיס? הזכרון...???? האם אולי הבעיה תמונה בקינפוג של המחשב ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, אחותי קנתה מחשב בערך לפני 3 שנים אם אני לא טועה, והוא אינטל עם מעבד פנטיום 4 1.7GHZ וזכרון 128M של RDRAM 800MHZ אני חייב להגדיל את הזכרון אבל הבעיה היא שהמפרט של המחשב הזה כבר לא קיים... הזכרונות מהסוג הזה כבר לא מייצרים. מה עושים ? איזה זכרונות ניתן לשלב יחד עם הזכרונות האלו והאם זה לא יאט את הזכרונות הקיימים ? בתודה רבה.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by MEKIMI,

זה לא חשוב שאני מאוד כעוס על כך שבמחשב שלי! אין לי אפשרות להסיר דברים שנכנסו אליו - עם הודעת האזהרה "דרושה הרשאה להסרה וכו'" (היכן חופש התנועה? :s05:), " אלא אם כן אפרמט את המחשב מתחילה- שאז ודאי אצליח. אך מהלך זה כרוך בטורח וסבל, ולכן עכשיו החלטתי לחפש בכל מקום באינטרנט דרך אחרת נוחה יותר (קרי: ללא צורך פירמוט המחשב) שדרכה אוכל להסיר דברים כרצוני ללא תלות בדיסק הפירמוט. ואגב חיפושי בגוגל מצאתי את האתר הזה (כאן), עם ה"אשכול" הזה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=407373.0 שם מסוף האשכול נראה שצחי16 עלה על פתרון בעיה דומה, ואכן, התחלתי לעשות כפי ההוראות שלו שם, הפעלתי את האדמניסטר- כמנהל, ובשלב הזה נפתח לפני חלון קטן שחור- אם אפשרות תיכנות כלשהיא שאיני מתמצא ב…

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by Nirtz,

המשחה הטרמית איכשהו נגעה בפינים של המעבד, יש סיכוי לתקלה או משהו?

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  12. Started by SuB,

אחרי איזה 5 דקות של משחק, בשלב הראשון של הקריירה, המחשב פתאום עושה ריסטרט בלי שום הודעה מוקדמת. ניסיתי לשנות את הצבעים ל-16 ביט והבעיה עדיין נשארה. לא מצאתי שום פאץ' למשחק, ועידכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך לאחרונים שקיימים. אשמח אם תוכלו לעזור לי, זה נורא מעצבן..

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Started by nirbar,

הי.. אני עובד עם מחשב שהמפרט שלו הוא לוח של גיגהבייט X58 6 ג'גה זיכרון של קורסייר CL7 (איכותיים) כרטיסי מסך HD5870 X2 CF קירור מים של קורסייר למעבד ספק 950 קורסייר בכוונה רשמתי פחות או יותר את המפרט כדי שתבינו לאיפה אני חותר.. עד אתמול עבדתי במפרט הזה עם מעבד I7 920 החלפתי אתמול את המעבד ל I7 975 הכל עובד רגיל לא מרגיש שום הבדל אולי פה ושם במשחקים או בפתיחת תוכנות אבל.. משהו מוזר קורה לי עכשיו במחשב כשהמעבד I7 975 מורכב כאשר אני מוזיז תמונה ולא משנה באיזה גודל או רזולוצייה גורר אותה עם העכבר מצד לצד במחשב זה ניראה כאילו היא נתקעת כאילו יש כמו ריצודים כאלה היא לא זזה חלק! בהתחלה אמרתי שאולי בגלל שהחלפתי מעבד צריך להתקין את הדרייבר של כרטיסי המסך מחדש.. אז …

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by tomegozi12,

שלום המחשב נייד דגם אסוס eeebok איפסתי הגדרות של המחשב. ואז הופיעה הודעה. ללחוץ על מקש f12 ועוד אפשרות שאני לא זוכר לחצתי f12 ועכשיו המחשב עושה ריסטרט ומופיע מסך כחול שיש בעיה בריסטרט. וסוג הבעיה היא. Inaccessible boot divse מה לעשות עכשיו ? אשמח לעזרה עכשיו מופיע לי מסך שחור

15. Started by Arie Medinsky,

שלום , כאשר אני מדליק את הלפטופ שלי של אסוס לפעמים קורה שהמסך הוא כחול שקוף ואז חוזר לצבע הרגיל שלו . כאילו איזה מספר שניות . יש לציין שהמחשב חדש יחסית חצי שנה וזה לא היה קורה לפני כן .או שאולי לא שמתי לב . יש לציין גם שזה לא קורה יותר כאשר הצבע חזר לנורמלי . המסך לא מרצד ולא מחליף צבעים . האם יכולה להיות בעיה בכרטיס המסך ? למרות שהכל בסדר .

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  16. Started by yot,

מצורפת למטה תמונה של מספר משחקים, ומה שקורה בהם. חייב לציין: הכרטיס מסך לא באוברקלוק. מישהו מוכן לעזור לי במציאת הבעיה ובפיתרונה?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by oren,

שלום, אני מחפש Driver למדפסת שלי, HP Deskjet 695c , למערכת ההפעלה WindowsXP חיפשתי בגוגל ולא מצאתי דרייברים מתאימים תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  18. Started by elio1,

כשאני מכניס את הגאמפר ללוח אם המחשב לא נדלק וכשאני מוציא אותו הוא נדלק ועדיין אין כלום על המסך מה אני אמור לעשות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by zakko,

שלום, יש לי שאלה.. אני רוצה להחליף כרטיס מסך, עכשיו אני יודע שכאשר מחליפים צריך למחוק את הדרייברים של הקודם ולהתקין את החדשים, שאלה 1: איפה הדרייברים שצריך למחוק? שאלה 2: אחרי שמחקתי אותם, ואני שם את החדש ומדליק את המחשב, איך יש לי תצוגה אם הכרטיס עדיין לא מותקן? תודה..

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  20. שלום, בשבוע שעבר היו כאן הפסקות חשמל.. הפסקה, אחרי כמה דקות חוזר החשמל, ושוב הפסקה.. חבר שלי התקשר ואמר שאין לו קול והרשת בין אח שלו והמחשב שלו לא עובדת. הלכתי לבדוק.. הדריברים נמצאים הכל נמצא, אבל.. הכרטיס רשת והכרטיס קול לא מזוהיים ע"י המחשב, לכן אני חושב שהם נשרפו. אבל, יכול להיות שהם נשרפו, אבל עדיין הלוח אם עובד כרגיל? כי בכל זאת, זה הכל מחובר ביחד... תודה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  21. שלום רב, לפני יומיים התקנתי ווינדוס 10 דרך הכלי של מיקרוסופט עם רישיון חוקי. מאז, אני מנסה להוריד טורנטים בשלל קליינטים, וכל פעם הקליינט מציג לי שגיאות שונות שקשורות למיקום התיקיות (אני מצרף 2 דוגמאות): [ATTACH=CONFIG]9938[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9939[/ATTACH] קראתי על הבעיה באינטרנט, והבנתי שזה בעייה של הרשאות שווינדוס 10 לוקח ממני על מנת להגן על עצמו. מה אפשר לעשות בשביל לקבל שוב שליטה מלאה על המחשב והתיקיות? בנימה אישית מתוך תסכול: אם לא ימצא פתרון אני אחזור לווינדוס 7, ווינדוס 10 עושה מה שבא לו ולא שואל את המשתמש כלום (מבחינת עדכונים, Windows Defender, לקיחת הרשאות וכ'ו).

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by barlevi321,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכם חבריי הפורום. יש לי בעייה מאוד מוזרה במקלדת במחשב אף פעם לא נתקלתי בבעייה כזאת. * יש לי win-xp בעברית פנטיום 3. הבעייה היא כזאת: שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לי לשלוחן העבודה אני מתחיל ללחוץ על כל מקש במקלדת ולא עובד לי המקלדת בכלל , היא עובדת לי רק עם אני לוחץ על המקש לחיצה ארוכה אז היא מפעילה לי את אחד הכפתורים במקלדת. 1.אז ככה ניסיתי לעלות במצב בטוח ובמצב בטוח המקלדת עובדת מצויין בלי בעיות . 2. החלפתי מקלדת למקלדת חדשה ועדיין אותה בעייה . 3. שיחזרתי את המחשב שלי לחודשיים אחורה ועדיין הבעייה נמשכת. תוכלו להגיד לי מה אני יעשה ? מה הבעייה במקלדת? אולי צריך להתקין windows חדש . …

• 10 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by wooper,

שלום תמיד היה לי כרטיס רשת אלחוטי במחשב שעבד היום החלפתי אותו לחריץ pci אחר בזמן שהמחשב עבד אחרי זה המחשב כבר לא זהה את החריץ הקודם יכול להיות שבגלל שהחלפתי את הכרטיס בין החריצים שהמחשב עבד זה דפק אחד מהם?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  24. שלום רב, ברשותי מדפסת Lexmark 2550X חדשה עם דרייברים המעודכנים ביותר. המדפסת היא משולבת (מדפסת, סורק ומכונת צילום). כאשר היא מחוברת למחשב עם כבל ה- Usb, לאחר שאני מעלה את המחשב, שולחן העבודה "קופא" למשך 3-4 דקות ורק אחר כך משתחרר. כאשר כבל ה- Usb של המדפסת מנותק, המחשב עולה ומוכן לשימוש ברגע שאני רואה את שולחן העבודה. החלפתי אפילו כבל Usb וזה לא פתר לי. נכנסתי ל-"התקנים" והפכתי ל- "לא זמין" את "Lexmark2550" אשר נמצאת מתחת לקטגורית "הדמייה". ועכשיו, כאשר אני מאתחל את המחשב, אין לי את בעיית שולחן העבודה "הקפוא". המדפסת מדפיסה בלי בעיות רק שאני מנסה לסרוק הוא נתן לי הודעה שישנה בעיה ולכן לא מצליח לסרוק ("נא בדוק כבל Usb וחיבורי חשמל...) אודה לכם על כיווני פתרון.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  25. גם אחרי פירמוט מופיע המסך הזה באתחול יש אפשרות לבטל ? מחשב נייד

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.