תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
החבר שלי טוען שזה בגלל שהוא מחק תוכנות, אבל לא נראה לי הגיוני כי הוא מחבר את המיקרופון לחיבור והוא לא פועל, הרמקול לעומת זאת כן פועל.. אז אני לא יודע, מה האפשרויות שיכולות להיות לזה? (כולל מיקרופון מקולקל, דרייברים, ETC)
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
חברה לא יודע מה הבעיה הורדתי תתוכנה SQL 2000 כדי ליבנות שרת של משחק ושאני באה ליפתוח תהתקנה זה מופיע לי http://img182.imageshack.us/img182/6844/87951803sm4.jpg זה הופיע לי פעם באיזה תוכנה אם אני לא טועה לא זאת מה אני אמור לעשות אין לי מושג אני חייב ליפתור את זה =[
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, קניתי מחשב חדש והרכבתי בו כרטיס מסך GeCube ATI Radeon X1950XT. אחרי חצי יום של עבודה, המאוורר של הכ. מסך התחיל לעשות רעשים איומים. היום התכוונתי לשלוח אותו חזרה לחברה כשלפתע שמתי לב שכשהמחשב שוכב אז הכ. מסך לא עושה שום רעש ורק כשהמחשב עומד רגיל - הוא עושה את הרעש הנוראי. כמובן שבמחשב אין שום כבל או משהו שנוגע בכ. מסך. האם מדובר בתקלה בכרטיס מסך או לא? מה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
המקלדת עובדת רק בחיבור USB כשהמחשב עולה (פקודות ביוס ושיט) כשהווינדוס עולה גם המקלדת וגם העכבר לא משנה USB או PS2 (וגם ניסיתי 2 זוגות אחרים) לא עובדים. אין לי שמץ של מושג מה לעשות. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
המסנגר פעל מעולה עד לא מזמן.. מה שהתקנתי מאז הן תוכנות לNOKIA שלי ועידכונים של ויסטה. אני לוחץ על האיקון של המסנגר , נרשם תהליך ב"תהליכים" אבל התוכנית לא עולה גרפית. ניסיתי להתקין מחדש זה עזר לזמן קצר מאוד , הMSN נתקע ולא עולה שוב (ריסט לא עוזר). מה ניתן לעשות , האם ניתן להתקשר לMS? , במידה ויש לי ויסטה בייסיק שקיבלתי עם הנייד.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום כולם , מישהו מכיר תוכנת ניטור בזמן אמת למחשב ? שתיצור איזה LOG או משהו בסיגנון... מה גרם למשל למחשב להיתקע /לקפוא איזה Process או תוכנה , או למה המעבד היה ב-100% שימוש ברגע מסויים .. ? (זה נשמע אולי קצת טיפשי אבל בכל זאת אם יש משהו כזה...) תודה!
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שדרגתי את כרטיס המסך שלי ל Leadtek GeForce7 A7600 GT TDH (כרטיס מסוג AGP) ומאז השדרוג קבצי avi מתנגנים בWMP בשחור-לבן בלבד. בתוכנות אחרות, כמו BSplayer, אותם קבצים רצים בסדר גמור ובצבע מלא. כשהחלפתי את הכרטיס דאגתי להסיר את כל הדרייברים של הכרטיס הקודם לפני ניתוקו (Inno3d GeForce FX5900XT) וכאשר התקנתי את הכרטיס החדש, התקנתי את כל הדרייברים הכי עדכניים שלו. גם ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את WMP, אבל הבעייה מסרבת להעלם. המפרט המלא שלי: Motherboard: Asus P4P800 SE CPU: Intel Pentium 4 2.6 GHz Memory: 1024 MB RAM DDR2 Leadtek GeForce A7600GT TDH תודה מראש לכל מי שיכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי הוא מעבד: פנטיום 4 2.66 לוח אם : אני לא זוכר את השם זכרונות: ארבעה זכרונות של 256 KINGSTON במהירות 400 דיסק קשיח: 40 ג'יגה חרא של SEAGATE וכרטיס מסך FX5200 עכשיו הספק כוח במחשב נשרף לי והוא היה ספק ג'נרי 300 WATT ואני רוצה לקנות אחד חדש מקייאספי ראיתי שיש שם את זה ?TR2 Power W0062 420W Silent (24pin)? ב 340 שקל ורציתי לשאול אם הוא החיבורים שלו יתאימו לי ללוח אם תושה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
תסתכלו בתמונה http://img475.imageshack.us/my.php?image=untitledyw8.png נכון למטה הדברים שסימנתי אז אני רוצה לעלים אותם כאילו שהתוכנות האלו לא יעלו כאשר אני מדליק את הוינדוס איך אני עושה את זה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם זהו כרטיס מסך חדש וחיברת לו 6פין מהספק.. שאלה אחת היא שבכרטיס הקודם )X700PRO) הייתה תוכנה שנקראת ITURBO שבעזרתה אפשרי לראות טמפרטורת הכרטיס ולעשות אוברקלוק לזכרונות ולמעבד.. תוכנה חוקית ורשמית של HIS בכרטיס החדש X1950 אין את התוכנה הזו בבאנדל...האם אפשרי להתקין מהדיסק של הכרטיס הקודם את תוכנה זו.. ואם לא האם יש אפשרות לראות טמפ' הכרטיס ואפשרות לאוברקלוק.??? תודה למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
ערב טוב על לוח האם יש 4 פינים לחיבור power sw,hdd led מהמארב יוצאים 2 זוגות:זוג אחד p sw מחובר ללוח והמחשב נדלק ועובד בצורה תקינה הבעיה בזוג השני שזה בעצם שלישיה: בין שני החוטים של hd led יש הפרדה(הם נמצאים בשני קצוות של שלישיה) ובלוח האם יש רק 2 פינים צמודיפ פנויים מה ניתן לעשות? תודה ואם חסר פרטים אשלים
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
קניתי מעבד את'לון 3200 עם מאוורר שבא עם מישחה טרמית דבוקה עליו. האם זה מספיק או שכדאי לקנות ולמרוח בנוסף בעצמי?
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש מעצבנת, יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4P800SE, ואני עובד עם מעבד 1.7Ghz, בכל מקרה, לפני כמה שבועות נדפק לי הלוח אם, מכיוון ועדיין יש עליו אחריות החלפתי אותו בחנות לאחד חדש מאותו דגם, הרכבתי את כל החלקים כמו שצריך, ושמתי משחה טרמית על המעבד, מאז כבר כמה שבועות כל פעם שאני עושה BOOT , הBIOS מעלה לי הודעה "new proccessor installed! please enter settings" ואז יש לי שתי אפשרויות, אם להתשמש בברירת מחדל או להכנס לביוס. כאשר אני ממשיך על ברירת מחדל אני מרגיש שהמחשב פועל לאט יותר (יכול להיות שהוא פשוט פועל בתדר נמוך כדי להיות בטוח), ואם אני נכנס לביוס אני רואה שהוא מזהה את המעבד כרגיל, אני עושה SAVE עם F10 או SAVE & EXIT , גם פעם הבאה שאני עושה BOOT הוא נותן…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מקווה שאני במקום הנכון, אם לא אשמח אם תפנו אותי... אוקיי אז לפניכם קישור לשירשור בפורום אחר בנושא הבעיה שלי. תודה רבה מראש, אוהד. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=91&msgid=87206318
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
תראו פרמטתי את המחשב (Windows XP Pro + SP1)... עכשיו אני לא מוצא לו סריאל נסיתי כבר את כל הסריאלים שיש עכשיו יש לי שאלה...איך אפשר למחוק את הווינדוס שההתקנה הספיקה להתקין (עד לשלב של לשים סריאל) מהדיסק קשיח...? עריכה: לא משנה הסתדרתי... תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני חושב שזה בגלל האנטי וירוס כי רק הוא מאחר יש לי 256MB OF RAM... אני יודע שתגידו לי שאני צריך לקנות עוד אבל יש עוד דרכים שהווינדוס יעלה יותר מהר? נ.ב יש לי Anti Virus Kaspersky ופיירוול Kerio
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני לא מצליח להזיז את העכבר ובדקתי אם כמה עכברים וזה לא העכבר הנה כמה תמונות שמראות את הקפיצה . אני בדקתי וראיתי שהSVCHOST.EXE קופץ לי והוא כניראה אחרי לזה ומצאתי שיש ווירוס כזה אבל האנטי ווירוס לא מוצא אותו והוא מעודכן רק אתמול עידכנתי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי כל מיני בעיות קודאקים כאן.. חלק מקבצי האודיו \ וידיאו לא עובדים לי. אני לא ממש חושב שזה קשור בפורמט, כי יש קבצי AVI שעובדים למשל, ויש כאלה שלא. חשוב לציין שלאחרים זה רץ מצויין. בכלל, יש כל מיני הפרעות וידיאו לפעמים, שיבושים, סרטוני וידיאו שרק שומעים בהם ולא רואים.. ניסיתי להוריד K-LITE קודאק, וזה לא עזר. גם ב MSN Plus למשל, צלילי ההבעה לא מתנגנים בכלל.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום ניסיתי היום לחבר ללוח אם שלי(ABIT KN8 ULTRA) כבל סאונד אופטי אבל לא שומעים מהיציאה כלום בדקתי את החיבורים והכל בסדר דרך הNVMIXER הפעלתי את אשף הרמקולים שגם לא עבד ובחוברת שקיבלתי עם הלוח אין שום הסבר של איך להפעיל את היציאה מישהו יכול בבקשה לעזור תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום! אחותי השתמשה במחשב ובטעות מחקה לי כמה תיקיות מאוד חשובות...רציתי לדעת אם יש תוכנות לשחזור מערכת טובות (חינמיות או בתשלום) שאתם יכולים להציע לי.... תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אם יש לי קירור מים שמתאים לתושבת 2011 בלבד, לפחות ככה כתוב באתר היצרן של הקירור, הקירור לא יכול להתאים לתושבת ישנה יותר? תודה לעונים!!!
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
המחשב שלי ביום בהיר אחד הפסיק לזהות את הכונן צורב שלי - LG GH22NS50 , זאת למרות שהחיבור לחשמל תקין והוא מגיב - נפתח/נסגר. ניסיתי לחיבורי SATA שונים וגם להחליף כבל אבל כלום. חשבתי שאולי הבעיה במכשיר עצמו שכבר כמה שנים אצלי ולכן רכשתי אחד חדש - LG GH24NS95 , שעשה את אותה הבעיה. גם לאחר שהחלפתי בחנות לאחד אחר במחשבה שאולי היה בו פגם כלשהו זה המשיך. חיבורי ה SATA עובדים תקין כאשר אני מחברת אליהם כונן קשיח אחר. כל הנסיונות נעשו כמובן כשהמכשיר מכובה ולא בחשמל ובכל פעם הפעלתי את המחשב מחדש. ניסיתי להוריד עדכון FIRMWARE אבל המחשב טוען שאינו מזהה את המוצר. כאשר אני מכניסה דיסק המחשב מנסה למצוא את הכונן ולאחר מכן שולח הודעה של כשל בהתקנת תוכנת מנהל התקן. יש לצין שמלבד המארז כל המח…
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבוע טוב, רציתי לשאול מהשהו , לא שאני מזלזל בסטיקים בתמיכה טכנית של האתר שלכם ולא להיפגע אבל פשוט בעייתי להשתמש בהם כצורך סייען בפתרון תמיכה טכנית במחשבים ולכן אני מאוד אודה אם תמליצו לי או תפנו אותי בלינק לאתר שמכיל מדריך או סטיקים קצת יותר מפרט ללא תמונות חסרות (כמו שמופיע בסטיקים של הפורום הזה) ואם מישהו מכיר קובץ או מדריך שניתן להורידו למחשב או אתר אינטרנט בעברית (תמיד בעברית קשה יותר למצוא משהו ממש טוב) ואני מקווה שאני אמצא משהו באמת טוב אזי אני אודה לכם מאוד. תוך כדי סטיקים אני אנסה ללמוד וקצת לחדד כללים מסוימים לגבי פתרון בתקלות טכניות במחשבים. תודה ויום נעים, אדוארד.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים פנטיום 3 ומחשב חדש שקניתי לא מזמן AMD 3200 . התקנתי במחשב החדש מערכת הפעלה XP הום בעברית , שהיתה גם מותקנת בפנטיום 3 . עד לקבלת המודם מבזק המשכתי לגלוש עם הפנטיום הישן , שעליו מותקנת גם מערכת ההפעלה XP הום . תוך כדי גלישה פתאום המסך קפא ולא עזר כלום כדי לצאת מהמצב , בלית ברירה כביתי את המחשב . כשחזרתי והדלקתי שוב את המחשב , לא הצלחתי לעלות שוב את מערכת ההפעלה כלל , זה מבצע אתחול ולאחר מכן נראה כאילו מערכת ההפעלה XP עולה אבל באיזה שלב שוב מעצמו חוזר לאיתחול . נסיתי את כל האפשריות גם איתחול במצב בטוח גם לא עולה לי . גם התקנה מחדש של מערכת ההפעלה לא ניתן . ומופיע כתוב בזה הלשון : critical error:abort,retry,ignore,fail? נסיתי להתקין מערכת הפעלה מלניום גם לא …
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
תראו אני אובד עצות הורדתי דרייבר לכרטיס קול התקנתי והוא נשאר כמו שהיה יש לי כרטיס קול VIA AC'97 Enhanced Audio Controller עכשיו אני בסך הכל רוצה ללכת ללוח בקרה שהמחשב יזהה אותו ואז אני אוכל להכנס לצלילים וללחוץ על האופציה הצג בשורת המשימות אני מנסה והוא אומר לי ללכת להתקין משהו התקנתי דרייבר מה עוד אפשר? נ.ב. יש לי XP PROFESIONAL
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-