עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום קניתי מצלמת רשת של חברת chicony דגם icam 6185- מצלמה+מיקרופון מובנה המחשב שלי עונה לדרישות מערכת מינימום שלהם. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המצלמה- מזהה וידאו אך לא קול במיקרופון המובנה. במנהל התקנים רשום תחת התקנים אחרים: usb2.0 audio device בסימן שאלה צהוב (כשאני מוציא את הכבל הוא כמובן נעלם) במחשב אחר זה תקין- ז"א הבעיה לא במצלמה. ניסיתי להחליף ל- usb אחרים- לא תקין התקנתי sp3 – לא תקין ניסיתי להוריד דרייברים אחרים דרך האינטרנט- ללא הצלחה. אני כבר מיואש ולא מוצא פיתרונות..... יש הצעות??? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by shar00750,

אני מדליק את המחשב הכל עולה עד השלב של הווינדוס ששם הוא נתקע. אני רוצה לציין שכשפתחתי את המארז נדהמתי לגלות שהמאוורר בכלל לא מחובר(של המארז ) המעבד וה"קירור" שלו ממש חמים , הגשר הצפוני חם, בקיצור לא היה בכלל קירור למארז במשך כמה חודשים, אני מתפלא איך המחשב עבד לפחות 4 חודשים כך. החלפתי זכרון ומעבד על מנת לבדוק אם הם נשרפו אבל זו לא הבעייה. חשבתי אולי הלוח נשרף או הארדיסק(האופציות היחידות שנשארו). אני רק אציין שזה מחשב ישן: P-4 סוקט 478 לוח IBM [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  3. שלום לכולם קניתי נייד של HP ואחרי ההפעלה והכל נכנסתי ל BIOS שלו לראות מה הולך שם.. והבעיה היא שפשוט לא הולך שם כלום ! בקושי יש שם כמה הגדרות עלובות בסיסיות וזהו... אין אפילו אפשרות לבטל התקנים שאני לא רוצה כמו FIREWIRE... האם מישהו מכיר אפשרות להציג מאפיינים מתקדמים ב BIOS הזה שמגיע עם הניידים של HP ? כי קשה לי להאמין שאין בכלל דרך לשלוט על דברים כל כך בסיסיים (אני כבר לא מדבר על FSB או OC... ) תודה לכל מי שינסה לעזור

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by Teknik,

שלום, ברשותי לוח אם DG31GL. העברתי אותו עם כל החלקים למארז אחר. ובהדלקה הראשונה הכל עבד מעולה- עשיתי boot מדיסק און קי, חיברתי מקלדת, עכבר. לאחר התקנת הווינדוס הפורטים הפסיקו לתפקד. יש חשמל אבל אין data. גם לא בדוס ו\או ביוס. ניסיתי לאפס ביוס, בדקתי שה וUSB מאופשר בביוס וגם שדרגתי ביוס לגרסה חדשה יותר. כבר ניתקתי הכל והשארתי רק לוח, זכרון, מעבד וספק (ספק תקין בוודאות) - אך ללא הצלחה לפתור את הבעיה. אולי התשובה כבר ברורה, אך החלטתי להתייץ בכל זאת. יכול להיות שזכרון או מעבד אחראים לבעיה? או שנשאר להסיק שיש תקלה בלוח? ומה שנשאר לעשות זה להתקין PCI TO USB... תודה.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by Raanan97,

כמו שקראתי במדריך לSSD אמרו שצריך לעשות משהו עם יש ווינדוס קיים יש לי micron400 SSD CRUCIAL שנקנה בקנייה הקבוצתית מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה לעזורים

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by אורי216,

שלום לכולם הבאתי SSD חדש ואני רוצה להחליף את ה HDD הקיים. על ה HDD קיים WIN 8.1 חדש ואני רוצה להעתיק אותו ל SSD. יש מספר תוכנות לביצוע מיגרציה כמו AOMEI. אף פעם לא ביצעתי תהליך כזה ואשמח להכוונה איך לבצע את זה כמו שצריך תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום יש לי מחשב פנטיום 4 (ישן, בן 4-5 שנים) לאחרונה היום בעית בספק מתח (לעיתים הייתי מוצא מחשב כבוי) ,עד שהוא הפסיק בכלל לעבוד. החלפתי ספק. הבעיה נפתרה. אחרי חודש באופן פתאומי המחשב כבה תו"כ עבודה. מאז לא שב. תוך כדי הנסיונות, גם בטעות העברתי ל-100V לשבריר שניה, אבל כנראה שזה בכל מקרה גמר את הספק. בכל מקרה, קניתי ספק חדש (שונה מהקודם שקניתי) אבל ההחלפה לא עזרה. לא מצליח להפעיל את המחב - נדלק לשניה (נורית הפעלה נדלקת, מאוור המעבד מתחיל להסתובב) ואז נכבה. אפילו אין רעש צפצוף, כלום. האם הלך לוח אם? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  8. Started by aavichai,

שלום לכולם יש לי מצלמה דיגיטלית אין לי כבל להעביר את התמונות למחשב אבל יש לי מעביר כרטיסים (יש לי שניים) ובשניהם, כשאני משתמש אני לא מצליח להעביר את התמונות אני מחבר אותו למחשב, ויש לי כונן נשלף של הכרטיס אבל כשאני מנסה לפתוח אותו, אז הוא אומר משהו כמו "נא להכניס דיסק" (כמו אם הייתי מנסה לפתוח את כונן הדיסקים מבלי שיהיה דיסק בפנים) מה אני עושה??? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by ranko,

לפני מספר ימים הייתה לי הודעת שגיאה מאוד מעצבנת שעולה אחרי מספר ימים,בערך 3 ימים,אז הדריכו אותי דרך פורום זה על הורדות התוכנה "WinDbg",אשר קוראת את הקבצי שגיאה"Minidump",באמת הורדתי וזה הראה לי שקובץ השגיאה הוא:gv800v3.sys והקובץ הזה אומר שמשהו במערכת שלי Geovision 800 גירסה 7.2 ,לא תקין(זאת תוכנה לצפייה+הקלטה ממצלמות אבטחה),כדי לנסות ולפתור תבעיה החלפתי תכרטיס הdvr לאותו כרטיס רק חדש,ועדיין יש אותו בעיה,אמרו לי שיכול להיות שזה התנגשות חומרה. מה עוד ניתן לבדוק כדי לדעת בדיוק מה מקור הבעיה? הוספתי פירוט של הרכיבי חומרה במחשב שלי: e4400 Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz =מעבד ATI Radeon HD 4350 =כרטיס מסך 2000MB Dual DDR2 SDRAM=זכרון ASUS . P5GC-MX =לוח אם ועוד 250 גיגה דיסק …

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by lamer4ever,

שלום יש לי כרטיס מסך HD 4850 , מעבד P4 3GHZ ו 2G זכרונות שני משחקים כבדים שניסיתי להפעיל בזמן האחרון קרסו עדכון: גיליתי עכשיו שלמרות שיש לי שני סטיקים של 1GB מחוברים המחשב אומר שיש רק 1GB זכרון , ניסיתי להחליף בין הסטיקים וזה עדיין מראה 1 GB ,יכול להיות שסלוט אחד דפוק בלוח אם? זה מה שאני מקבל מווינדוס לאחר הקריסה:

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by Ron558797,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד ישן שאני רוצה להתקין בו וינדוס xp ישן רק xp עולה עליו. אני צריך קישור לקובץ iso למי שיכול לשלוח לי תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by DragonPokemonFan,

בכל המשחקים שאני משחק אני מקבל 58 יציב. בפועל ה2 FPS האלה לא משפיעים משהו על הביצועים אבל יש משחקים שאני משחק אונליין שאם אני משחק מול מישהו שיש לו 60 קבוע (למשחק הזה יש הגבלה של 60 מקסימום) ולי יש 58 קבוע אז זה מציג את הביצועים שלי באדום ואת שלו בירוק. בפועל אין לי ממש בעיות של קרטועים במשחק זה פשוט מציג את זה ככה בגלל ההבדל הקטן הזה. האם יש דרך לעלות את הFPS שיהיה יציב על 60? בדקתי בהגדרות של המסך וזה כבר על 60. וניסיתי גם משחקים מאוד ישנים אז זה לא משהו עם המחשב

13. C:\WINDOWS\system32\directx.exe is infected with W32.Spybot.Worm C:\WINDOWS\system\smss.exe is infected with Trojan.Webus.H C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\-FFF.exe is infected with Hacktool C:\Documents and Settings\Asaf\Application Data\Sun\Java\Deployment\cache\javapi\v1.0\jar\count.jar-7d443d2d-2836be38.zip is infected with Trojan.ByteVerify C:\Documents and Settings\Asaf\Application Data\Sun\Java\Deployment\cache\javapi\v1.0\jar\javainstaller.jar-5aa0b436-34741c30.zip is infected with Download.Adware זה מה שמצאתי שיש לי במחשב כשעשיתי SCAN ONLINE מה זמעצבן עוד יותר ש ZA לא מוצא את זה ולא רואה את זה בכלל ואני לא מבין למה זה קורה ?? אנשים יש לכם רעיון איך…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  14. Started by thedarkman,

שלום יש לי את המסך SAMSUNG T220 ולפני כמה זמן הוא התחיל להיות מטושטש ולרעוד הדגם של הכרטיס מסך שלי הוא PALIT 9800GT 1GB הטמפרטורות של הכרטיס מסך שלי הם במנוחה 62 מעלות במאמץ עשיתי פעם אחת בדיקת מאמץ וזה הגיע לי ל-90 מעלות אז עצרתי את הבדיקה פחדתי שהוא ישרף האם משהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  15. שלום יש לי מחשב נייח: מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO לוח אם של ג'יגה בייט EP45-ED3L מעבד של אינטל E7500 כרטיס קול מובנה של REALTEK המחשב ממקומם בסלון מחובר לרסיבר ולטלוויזיה. יש לי את כל המקודדים הדרושים, נעשה עידכון ביוס+ כרטיס קול לגירסה הכי עדכנית מהאתר של היצרן. ברגע שאני מתחיל לראות סרט או לשמוע מוזיקה במספר נגנים שונים, אני מאבד את הסאונד מהרמקול סנטר כל כמה דקות, פתאום יש סאונד פתאום אין. רסיבר חדש,והכבל שמחבר ביניהן תקין. כמו כן שברגע שאני רואה סרט בטלוויזיה באופן רגיל, לא דרך המחשב ( הרסיבר מחובר גם לטלוויזיה ) שומעים מעולה ברמקול סנטר ואני לא מאבד סאונד אפילו לרגע. זה קורה רק במחשב. האיבוד של הסאונד הוא מתחיל בדעיכה קלה,ואז יש קיטועים ואז נעלם, ואז חוזר אחרי כמה …

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by idan20043,

יש לי ווינדוס 7, התחילה בעיה מוזרה לפני כשבוע בערך כשאני מנסה לשמוע קול דרך הדפדפנים אקספלורר/ כרום אני לא שומע כלום. יוטיוב, רדיו או פליקס- דממה. למרות שבסאפרי אני כן שומע. בדקתי במנהל ההתקנים- אין דרייבר שאינו מותקן, מחקתי את כרום והתקנתי מחדש, עברתי על כל ההגדרות של הכרטיס קול, בדקתי בהגדרות של האקספלורר שהוא מנגן מולטימדיה. מבקש את עזרתכם, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by xxgorenxx,

שלום חברים, הפכתי את האינ' ולא מצאתי דבר כזה, האם יש אפשרות לעשות סנכון כמו בשרת EXCHANGE שברגע שאני פותח אירוע בOUTLOOK זה יסתנכן עם הגימייל והאייפון (תהגדרה באייפון ביצעתי אני רק צריך שזה יסתנכן עם בגימייל) למשל היום , יש לי שרת EXCHANGE של העבודה, אני פותח אירוע דרך הOWA וזה אוטומט עובר ללוח של באייפון האם יש אפשרות כזו עם גימייל? תודה! ד"א הגימייל מוגדר IMAP באאוטלוק עריכה: מצאתי אפשר לנעול http://support.google.com/calendar/bin/answer.py?hl=en&answer=89955

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by Frequency,

היי, לאחרונה חווה מסך\ריסטרטים פתאומיים\מחשב לא עולה. התדירות עלתה בזמן האחרון. לא זכור לי שעדכנתי דרייבר כלשהו. עשיתי בדיקה לזכרונות ונראה תקין. מצ"ב dump אחרון. אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. כך, בזמן האחרון אני סובל מהתרסקויות חוזרות ונשנות על המחשב רנדומאליות. לפעמים הוא יכול לעבוד במשך שבוע ולא להתקע ואז הוא פתאום נתקע אבל טוטאלית ואי אפשר לפתוח שום תוכנה אלא בFORCE RESTART. בדקתי את הזיכרונות עם MEMTEST ואין שום שגיאות. הלוח הוא ג'יגהביטט 945GCMX-S2, מעבד 1600 דואל קור. כ.מסך ATI HD3450 משום שתקיעות היו בלתי נסבלות התקנתי מחדש את החלונות מ-0, אבל הן חזרו בתוך כמה ימים. נואש, החלטתי להמר או על הדיסק הקשוח(סרקתי אין שגיאות, לפעמים יש קבצים שכתובים דפוק אבל אין בד סקטורים) ועשיתי סריקה מלאה ולא היו שגיאות. נשארתי עם הלוח אם והספקבר. בזמנו שקניתי את המחשב רציתי מחשב שיהיה יציב אך ורק לישומים משרדיים וקצת סרטים, אז החלק הכי זול בכל המחשב היה המארז עם ספק…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  20. קניתי לוח אם מדגם Gigabyte GA-H81M-S1 לאחר הרכבה המחשב לא עולה נידלק הכל אך לא עולה למסך הוינדוס מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים

21. Started by Tonic,

שלום לכולם השבוע קניתי מחשב סלוני חדש והתקנתי עליו Win8 כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה דרך הרסיבר לא יוצא סאונד (וגם הרזולוציה לא מתאימה בדיוק - שוליים שחורים או חיתוך של חלק מהתמונה) יציאת האוזניות מהמחשב מוציאה סאונד, וגם חיבור המסך לטלוויזיה עם כבל VGA נותנת תמונה מלאה. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה מראש מעבד i3 2120 לוח אם Gigabyte H77M-D3H (כרטיס קול ומסך onboard)

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by nadav_83,

יש לי את המארז הנ"ל דגם ECA-3052 ולוח אם של ג'יגבייט דגם EP43-DS3L (עם כרטיס קול מובנה). חיבורי האודיו הקידמיים משום מה לא עובדים לי. בהתחלה היה מחובר לשקע של FRONT-AUDIO בלוח אם מין פלג מרובע שכנראה כולל את כל החוטים. ניסיתי להוציא אותו ולחבר את הפינים אחד-אחד לפי שרטוט והסברים בחוברת של הלוח-אם. עדיין לא עובד...

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by xnimrod,

שלום אני צריך עזרה דחוףףף. קניתי עכשיו מצלמת ip ויש לי נתב אלחוטי בעסק ואני לא יודע כיצד לקשר בינהם שאני יוכל ראות מרחוק את מה שהמצלמה רואה??? יש לי כתובת ip קבועה וכל מה שצריך. האם תוכל להסביר לי איך אני מגדיר את הנתב שלי שיתקשר עם המצלמה??? יש לי router של samsung חדש של חברת בזק. תודה רבה נמרוד.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  24. Started by Adir.,

שלום לכולם. לפני מס' ימים קניתי 2 יחידות של הזכרון הבא: PQI DDR2-667 1gb. הלוח אם שלי הוא "Gigabyte GA-8I945GZME-RH", בעל 2 חריצים לזכרונות, תומך עד 2gb בסה"כ (1gb ליחידה) ועד תדר של 533Mhz. כשהוצאתי את 2 הזכרונות הישנים שלי (DDR2-667 512mb) וחיברתי את 2 היחידות החדשות, המחשב לא עלה. הוא נדלק, אך לא נשמע שום צפצוף ולא קרה כלום, ברגע שהוצאתי את הזכרונות והפעלתי אותו שוב הוא עלה והתחיל לצפצף ללא הפסקה (כמו שצריך), כשהחזרתי את 2 היחידות הישנות, המחשב שוב לא עלה. ניקתי את החריצים עם לחץ אוויר, ניסתי לחבר כל יחידה לחריץ אחר, איפסתי את ה CMOS וכל דבר אחר שעלה לי בראש - כלום לא עזר. אחרי שעות ארוכות של ניסיונות הצלחתי להפעיל את המחשב עם אחת מיחידות הזכרון החדשות שקניתי, דחפתי או…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  25. המפרט שלי הוא מחשב לנובו מעבד איי 5 7800 זיכרון 16 גיגה סטיק של מהירות 2133 וסטיק של 3000 דיסק ססד 500 גיגה של סמסונג איבו כרטיס מסך מובנה אני עובד עם המון אינטרנט, אופיס ותוכנות קלילות פיננסיות יש לי מותקן אופיס 365 איטיות וכבדות, יש ליאנטי וירוס נוד32, פיירוול המון מקום בדיסק, מה עושים? התקנה מחדש של כל התוכנות היא בעייתית ולכן עדיתי cline מדיסק קשיח קודם והתקנתי ווינדוס 10 כשדרוג עבד כיו מטוס ולאחרונה יש איטיות

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.