עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היום ניסיתי לפרמט את המחשב בעבודה של אמא שלי שמותקן בו וינדוס 2000 פרו בגרסתו העברית (מקורי). ברשותי היה דיסקט אתחול של וינדוס 98 שהכנסתי למחשב והמחשב איתחל ממנו. לאחר האתחול רשמתי את הפקודה הרגילה לפרמוט: :format c להפתעתי הוא רשם לי שפקודה כזאת לא קיימת (bad command name...) ההשערה שלי היא שהבעיות בפרמוט נובעות בגלל שמערכת הקבצים במחשב היא ככל הנראה NTFS. פעם ראשונה שאני נתקל בזה כך שאשמח לעזרה! בתודה מראש!

2. Started by zoloboy,

אני לא מצליח לפרמט את ההרדדיסק הוא מגיע ל 20% ואז נעצר מישהו יכול לעזור לי

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  3. כאשר אני שומע מוסיקה, רואה סרט או משחק אני שומע את הקול אבל בנוסף אליו גם - טססס טססס כזה, כמו ששומעים תחנת רדיו בלי קליטה טובה.. נסיתי גם ברמקולים של המערכת אך עדיין הבעיה נשארת.. הלוח שלי הוא Asus A7N8X, מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yam_sh,

כשאני מנסה להעלות התקנה מדיסק זה כותב לי שחסר MSC.DLL32 מה לעשות??

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by bilbo,

מערכת הפעלה XP_pro-sp1. כל הדריברים מעודכנים לפי מיטב ידיעתי. התופעה קוראת בלי שום דפוס קבוע. גם 10 דקות אחרי הפעלת המחשב. התופעה: המחשב קופא למספר שניות, ואז המסך מעבד את הרזולוציה ומשתנה ל 640X480 ואני מקבל הודעה(תמונה מצורפת) מה יכול להיות הגורם? זיכרון? כרטיס מסך?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by iyehuda,

הורדתי את התוכנה שבודקת ביצועים קיבלתי את הקובץ הנ"ל : WCPU300.ZIP בגודל 175K פתחתי אותה וברגע שאני מפעיל אותה אני מקבל מסך שחור ל3 שניות ולאחר מכן מסך כחול חזק בו כתוב שיש לי בעיה במחשב והמחשב הריץ לי בדיקה כ דקה ובסוף הבדיקה עשה לי RESET ולאחר מכן ביצע לי בדיקה ל HARD DISK ואיך שה WINDOS עלה הוא רשם על ה DESKTOP שהמחשב יצא מבעיה רצינית ניסיתי עוד פעם להפעיל את התוכנית ושוב פעם חזרה הבעיה בדיוק באותו אופן יש לי WIN XP לוח GA7VRXP

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by Sifo Jen,

יש לי ISO והוא CURROPTED, עכשיוו אני רוצה לתקן אותו כי אין לי מאיפה להשיג אותו. האים זה אפשרי? (יש לי את התוכנה WINISO). תודה רבה, יאיר.

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by War-Hammer,

המחשב של אבא שלי כנראה נשרף ואני צריך לדעת איזה חלק נשרף או התקלקל, הלוח אם עושה ביפים ארוכים ואני לא יודע מה זה אומר, אני יודע שיש כל מיני סוגים של ביפים שאומרים את הבעיה אבל הסוג הזה לא אומר לי כלום ובמיוחד לא בלוחות ישנים (אם זה בכלל השתנה מאז..) בבקשה חברה איך אני יכול לזהות מה הצפצוף אומר? לא כתוב בחוברת של הלוח אם מה כל צפצוף אומר ואני גם לא יודע איזה לוח זה (משום מה הם לא הזכירו את זה בחוברת) זה לוח שכתוב עליו AWARD ויש לו צ'יפסט של אינטל ועל החוברת כתוב MS - 6119 בבקשה חברה אני זקוק לעזרה, (ועוד שאלה קטנטנה ולא ממש קשורה וחשובה ניתן לעשות ללוח הזה OC?) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  9. Started by yuvalkob,

בזמן האחרון אני מקבל הודעות כאלה למחשב: הפעם היה כתוב שם על משטרת ישראל אבל כבר קרו מקרים שהיו כתובות שם קללות. זה קורה שאני נכנס לאינטרנט אבל אין לזה שום קשר לאיי סי קיו כי ההודעות הופיעו גם שלא הייתי מחובר אליו. הרצתי בדיקת אנטי וירוס (נורטון 2003) שלא מצאה כלום מישהו יודע מה זה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by jackofalltrades,

אתמול הגיע המחשב החדש שלי (amd 2100+, epox 8rda+, corsair xms 512 3200LL). הוא עבד טוב בפעם הראשונה אבל כאשר שיניתי את מהירות הבאס ל-200 המחשב פשוט לט עולה יותר ואני לא יודע מה לעשות. ניסיתי ל"נקות" את ה-cmos אבל גם זה לא עזר. הדיבאג לד (port 80) מראה לי את הקוד "01" ובמדריך כתוב שזה: "Expand the Xgroup codes located in physical addr 1000:0) ואין לי מושג מה זה אומר. אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה אם בכלל. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. זה כבר קרה לי למלא דיסקים שכבר צרבתי עליהם!! אז ככה, אני צורב דיסק, הדיסק עובד טוב מאוד, קריא בסידירום וכל טוב עד עתא. אחרי כמה זמן (חודש......חודשיים....חצי שנה....) החומר של הדיסק מתחיל להתקלף לי ללא שום סיבה!! הדיסק מתקלקל כשהוא בתוך המזוודה, אפילו אם אני לא משתמש כלל וכלל בדיסק, אפילו אם אני לא נוגע בו!!! יש דיסקים כאלו לא איכותיים שמתקלפים לי מהר מאוד וכאלה יותר איכותיים שלוקח להם זמן עד שהם מתקלפים, אבל כולם מתקלפים באיזהשהוא צורה ובכל דיסק שהשתמשתי בו עד עכשיו, היו כמה שהתקלפו לי, אני אישית מעדיף את הדיסקים של ה Smart Buy כיוון שלהם היו הכי מעט דיסקים שהתקלפו לי, ולקח להם יותר זמן עד שהתחילו חלקם להתקלף. היה לי פעם דיסק אדום (יש גם בצהוב) כזה שרשום עליו: The PROffe…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by SlimS,

יש לי בעיה בצריבת דיסקים. יש לי צורב Yamaha F1 44x24x44 ומערכת הפעלה XPsP2. ברגע שאני מתחיל לצרוב נורת הצריבה מתחילה להבהב, אבל ברגע שזה מגיע ל6 אחוז, הוא רושם לי את הבעיה הזו, ומפסיק את הצריבה ;[ ניסיתי להחליף לו מקום (Master\slave), להחליף לו ספק חשמל, עדכנתי את הFirmware - ניסיתי תוכנות שונות ודיסקים שונים. וגם המחשב עבר פירמוט. ;[ אני לא יודע כבר מה לעשות מלבד לקחת את הצורב לספק שיבדוק אותו. אז לפני שאני עושה את זה - אני פונה אליכם לעזרה.. למישהו יש רעיונות? הצעות? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Shortboarder,

מישהו יכול לתת לי מידע על החוטי חשמל שיש במולקס ,כל צבע כמה וולט הוא ??? (היה כתוב לי את זה איפהשהו,אבל זה אבד לי... :'( )

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  14. אני מדליק את המחשב הוא רושם 4 שורות בדיוק ואחר כך עובר מסך ורושם 2 שורות של סוג הביוס ואז רשום: bios rom chaksum eror משהו כזה... אני לא יודע מה לעשות זה המחשב של חבר של אחי ואני חייו לעזור לו... אחרי השורה הזאת הוא רוצה שאני יכניס system disk הוא קורא רק a:\ ושאני מכניס הוא ממשיך לעלות אין לי אפשרות לבחור במספר 2 או 3 זה ישר ממשיך עם מס 1 ואז שאני מגיע למצב שאני יכול לרשום אין לי כוננים של האר דיסק אלה רק את הדיסקט ועוד כוננן מערכת

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אתמול סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש. החלקים הרלוונטים - דיסק קשיח של WD 80GB 8MB ולוח אם (Asus A7N8X (non delux כאשר התחלתי את ההתקנה של חלונות XP חילקת את הדיסק ל2 והתקנתי את החלונות בכונן C. שני הכוננים הם במערכת FAT32. כאשר הוא גמר להעתיק את הקבצים ועשה ריסיט קיבלתי הודעת שיגאה: E:\i386\asms Invalid Function ואמר שבלי זה אין אפשרות להמשיך את ההתקנה, פירמטתי את C וניסתי להתקין מחדש אך גם הפעם ההתקנה נכשלה מאותה סיבה אמרתי שכנראה הדיסק דפוק ועברתי לנסות ולהתקין את Win 98. לאחר שהוא גמר להעתיק את כל הקבצים ועשה ריסיט המחשב אמר שהוא בכלל לא מוצא את כונן C ! נאצלתי להכנס ל FDisk למחוק את הכונן ולהחזיר אותו רק כדי שאוכל לפרמט אותו שוב. ניסתי להתקין שוב אך הבעיה שוב …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by tovtov,

ברשותי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. איך אני מתקין כרטיס מסך חדש ב AGP שקיים בלוח האם ומבטל את כרטיס המסך המובנה, כך שהמחשב יתייחס רק לכרטיס מסך החדש?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by avivbar,

כשאני מכניס דיסק לכונן הנורה מהבהבת וזה מראה כאילו זה חושב אבל זה ממשיך ככה מלא זמן ובסוף זה מפסיק להבהב וזה מראה כאילו אין דיסק בתוך הכונן. אפשר עזרה בבקשה????????

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by locke,

יש לי מצלמת usb חדשה של לוג'יטק (quick cam) וכשאני מחבר אותה מופיע הסימן של חיבור התקן חדש אבל המערכת לא מזהה אותו. זה מופיע לי כהתקן לא מוכר תחת תווית usb במנהל ההתקנים. התקנתי את הדרייברים שהגיעו עם המצלמה, התקנתי דרייברים חדשים יותר שהורדתי מהאתר של לוג'יטק, ניסיתי גם להסיר את כל הדרייברים של המצלמה ולתת לווינדוס לזהות אותה לבד אבל שום דבר לא עוזר. איך אני מסדר את זה שיזהה לי את המצלמה? יש לי win xp דרך אגב

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ^oz,

טוב, קניתי מערכת חדשה שלא מפסיקה לעשות לי בעיות, כרגע הבעיה הכי מעצבנת זה הצורב, מחובר ל primery ide והוא היחיד, הביוס מזהה אותו כcd-rw , הווינדוס מזהה אותו כcd-rw תוכנת הצריבה (nero) מזהה אותו כצורב, והבעיה היחדה שנותרה היא שהוא לא צורב, קיבינימט הצורב פעל מצוין לפני יומיים ופתאום כנראה חסר לו משהו שם (אני כל כך כועס על כל המחשב הזה) נורת הקריאה נדלקת (הנורה הירוקה) כאשר נורת הכתיבה\צריבה לא (הנורה הכתומה), והוא תוקע לי את כל המחשב עד שאני חייב לעשות hard boot (כל זה כשאני מנסה לצרוב) מה אתם חושבים הבעיה נ.ב: החלפתי מדיות, שם לא טמון הפתרון ??? תודה

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  20. Started by blup,

שלום, לפני כיום התחילה לי בעיה מוזרה במסך- כל כמה זמן המסך משנה את צבעיו לגוון ירוק כזה, הבעיה נפטרת כאשר דופקים במסך כמה פעמים אך הגוון הירוק חוזר אחרי כמה זמן. המסך הוא MAG XJ700T. אני יודע שזה ישן (יש לי אותו כ3 שנים) אבל אף פעם לא היו לי איתו בעיות וכנראה שאם כמה דפיקות עוזרות יש דרך לפתור את הבעיה. מישהו יכול אולי לעזור? תודה.

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  21. Started by Some Thing...,

שלום יש לי בעיה. חבר שלי הביא לי מחשב שלו שלא עולה לו, כלומר כל פעם שאני מפעיל את המחשב שלו עולה לי מסך שחור שלמעלה רשום את סוג ביוס ומתחת לזה רשום את הדגם של המחשב פנטיום.... וכו, ובקצה השמאלי של המסך רשום ללחוץ F2 כדי להיכנס ל SETUP וזהו. כאשר אני לוחץ F2 או שהמחשב נתקע או שהוא נכנס לביוס ואני לא יודע מה לעשות שם. עכשיו כל זה התחיל כאשר רצינו לעשות סדר באזור של המחשב שלוף אז כיבינו את המחשב וניתקנו את הכל ואז כשהדלקנו את המחשב התחיל כל הבלגן. על המחשב היה מותקן WIN 2000. מישהו יכול לאזור לי ולחבר שלי? תודה מראש Some THing....

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by seek,

שלום ! אני קניתי את משחק והמשחק אומר לי שהוא אינו מוצא קובץ dll כלשהו. הקובץ היה directx 9 אז נכנסת והתחלתי להתקין אותו וכמעט בסוף ההתקנה זה מופיע לי: directx did not copy a required file האם מישהו יכול להגיד לי מה לעשות בשביל שאני יוכל בכל זאת להתקין את ה: directx ? כותב: הנואש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. המדפסת המדוברת, סיטיזן סיכות, מחוברת למחשב פנטיום 2 ביציאת מדפסת מקבילית. רוב העבודה נעשית במצב דוס, ללא כניסה לחלונות. ביומיים האחרונים החלו לצאת הדפסות שגויות לגמרי, דפים קופצים קדימה כשעל כל דף מודפסת שורה אחת או שתיים או שזה מתחיל בסדר לעותק הדפסה ראשון אבל מתפרע לגמרי בהמשך. נעשו בדיקות לוודא שהמדפסת תקינה (עם מחשב אחר), הוחלף הכבל מה שלא עזר, אפילו כבל יציאת המדפסת שבתוך המחשב הוחלף באחד תקין, ללא הצלחה. מה עוד יכולה להיות הסיבה לבעיה? האם ייתכן שלסוקט כבל יציאת המדפסת שבתוך המחשב קרה משהו? לפני שניקח את המחשב לתיקון שיכול להיות יקר הייתי רוצה לנסות לפתור את העניין בעזרתכם. בתודה מראש CH

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Culandur,

הצורב שלי (המפרט מימין) משום מה החליט להשתגע! יום אחד הדלקתי את המחשב הנורית שלו נדלקה וסירבה להכבות במשך פרק זמן ממושך יחסית (כ25 שניות) ולאחר מכן היא החלה להבהב (כאילו הוא מנסה לזהות דיסק) מאז זה ככב ניסיתי ריסטים כיבוי וניתוק ולאחר מכן חיבור של הצורב פיזית עידכנתי קושחה הוא עבד בסדר אבל ברגע שכיביתי את המחשב והפעלתי אותו שוב התחילה הבעיה מחדש כאשר אני מכניס לתוכו דיסק לא שומעים רעשי מנוע והדיסק נשאר בדיוק באותה זווית שבה הוא הוכנס הסיפור הזה כמובן מאט לי את המחשב משום שהצורב שולח אליו שהוא מנסה לזהות דיסק... מישהו יודע איך לפתור את זה או מה הבעיה? תודה איגור

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by tmm,

יש לי בעיה, המחשב שלי קופא בזמן משחקים. לפעמים לוקח לו חצי שעה לפעמים 5 דקות אבל הוא תמיד קופא בסופו של דבר :-\. יש לי פנטיום 4 2.4 , ati radeon 9500 pro (מיוצר ע"י ati) , לוח אם gigabyte 8sg667 (צ'יפסט sis 648). יש לי גם ספק כוח 300W. כשאני בודק את הטמפרטורות עם ספידפן זה כל הזמן קופץ, לפעמים זה מראה 30 ולפעמים 80. הממוצע הוא בסביבות ה-45 גם ללוח האם וגם למעבד. הורדתי עדכונים לביוס ודרייברים הכי חדשים ושום דבר לא עזר :( גם שיניתי את הכרטיס שיעבוד על agp 4 ולא על 8 וזה גם לא עזר. לפני הכרטיס רדאון היה לי gforce 4 mx והמחשב עבד איתו בסדר גמור ולא נתקע אף פעם. יש איזה חוסר תאימות בין הלוח אם לכרטיס מסך אולי? או שזה בעיה של התחממות(הטמפרטורות אמורות לקפוץ או שהן אמו…

• 4 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים