תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לצערי כמה ימים לאחר סיום האחריות המחשב התחיל לעשות בעיות. דגם המחשב: Asus zenbook UX461UA בכל פעם שאני מטעין אותו (ניסיתי מטענים שונים שלא גורמים לבעיה במחשב אחר) המאוורר מתחיל לעשות המון רעש, הלפטופ מתחמם נורא ואז קורים 2 דברים: 1. הבטרייה נגמרת במהירות 2. במידה והמחשב נכנס למצב שינה לא ניתן להמשיך להשתמש בו (גם אם מנתקים את המטען) וצריך לבצע הארד ריסט. במצב זה נורית Power מהבהבת אשמח לעזרה תודה רבה! רועי
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי אוזניות של roccat מדגם kave 5.1 מחוברות לכרטיס קול של asus xonat dgx 5.1 לפני כמה ימים עדכנתי את הדרייבר ולאחר מכן שמתי לב שכשאני שומע משהו באוזניות אם זה סרטון ביוטיוב או סרט במחשב או שיר אז במשך כמה שניות לאחר מכן יש רעש לבן מאוד מורגש ומציק ואז הוא מפסיק. זה משהו שלא היה לפני העדכון וניסיתי לשחזר את הדרייבר וזה לא עזר וזה די מציק.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הרגשה בגלל שהתקנתי את Google Earth והוא גם התקין לי את הכרום והורדתי את הכרום מאז אני מקבל את ההודעה הבאה , וזה קורה רק באוטלוק [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום רב: בעת בדיקת הרמקולים (T-008 GPT, תצורת 2.1, מיועדים להגדרה כסטריאו) דרך הדרייבר של כרטיס הקול המובנה בלוח האם של המחשב של אמי, נוכחתי לשים לכך, שהרמקול הימני וכן הסאב וופר לא עובדים, ורק הרמקול השמאלי עובד. מה הסיבה לבעייה? האם יש צורך להחליף רמקולים?
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
אהלן קניתי היום את הכרטיס הנ"ל מבית גיגהבייט +ספק של סיסוניק 620W... התקנתי הכל במקום שמתי דרייברים וכל רבע שעה קופץ מסך כחול..אחרי זה החזרתי את הכרטיס מסך הקודם שלי והבעיה נעלמה... מה זה אומר?הכרטיס דפוק?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם של ג'יגה בייט 945P PRO משום מה בזמן האחרון יש לי מן ירידות ועליות בסאונד כשאני שומע MP3. משהו מוזר מאוד קורה לי במחשב כי גם מהירות ההורדה שלי ירדה פלאים, לדוגמא בIRC לא הייתי מוריד פחות מ-50-60 ועכשי ואני לא עובר את ה- 10 יש לציין כי אין לי ראוטר , יש לי מודם רשת כחול של בזק הרגיל, פיירוול של ווינדוס רגיל עם קרספסקי וזה הכל. אני אשמח עם מישהו יוכל למצוא לי פתרון לבעיות.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
האם יש דרך לאתר כרטיס רשת תקול באמצעות תוכנת אבחון, ולא רק ע"י כך שהוא לא מגיב לכבל רשת המחובר ישירות מהמחשב לראוטר? למיטב הבנתי זו תקלה שמתרחשת לעיתים נדירות ולכן רוצה לוודא באמצעי נוסף (אם קיים).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן לכולם, יש לי מארז קיים עם כרטיס 1050 שאני רוצה להחליף בכרטיס 1070 שחבר הביא לי. שתי שאלות קטנות - 1. האם ההספק של הספק מספיק לדעתכם? 2. הכרטיס החדש דורש כבל כוח נפרד בחיבור, האם זה הכבל שמחובר בתמונה? ובעצם, האם יש לי מקום במארז כזה לכרטיס יחסית גדול? *** הסתדר****
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני יומיים המחשב עשה כמה ציפצופים ונכבה, אחר כך פתחתי אותו נגעתי קצת בכרטיס מסך ובכרטיס זיכרון הוצאתי תבטריה העגולה הזאת והחזרתי הדלקתי את המחשב והוא עבד. שיחקתי באיזה משחק ושהגתעי לנקודה מסוימת במשחק המחשב נכבה,שוב פעם שיחקתי קצת עם הכרטיס מסך וכל אלה והמחשב עבד, שוב שיחקתי במשחק ושוב הגעתי לאותה נקודה במשחק והמחשב נכבה ועכשיו אני כבר לא מצליח לתקן את זה.. מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות? ואיך לתקן את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הבעיה אצלי היא שבאמצע עבודה במחשב (גם כשאני סתם בווינדווס וגם במשחקים) העכבר מדי פעם כל כמה דקות נתקע לכמה שניות ואז חוזר לעצמו. זו בעיה ממש מעצבנת. חג שמח. אם צריך עוד מידע אז לשאול. תודה.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gtx 550 ti הדריברים האחרונים גרמו לי לבעיית החום. בדקתי פה בפורום ולסדרה של הכרטיסים האלה עדיף 314.22. התקנתי אותו ובעיית החום נעלמה הקטע הוא שאני לא יכול להישאר מאחורה ולכן רציתי לדעת לאיזה דריבר שנמצא מעל לגרסה הזאת אני יכול לעדכן ושלא יעשה לי את הבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים קניתי לפטופ של Lenovo\IBM מדגם R61i עם מערכת הפעלה XP. פירמטתי והתקנתי Vista Ultimate 64bit. הבעיה שלי קיימת בשתי מערכות ההפעלה. לדגם של הנייד הזה אין יציאת S-VID אלא רק יציאת (VGA (DE-15 ולכן בשביל לחבר לטלוויזיה (שאין לה כזה חיבור) אני משתמש במתאם. את השלב הראשון של להצליח לראות משהו בטלוויזיה עברתי גם אחרי צרות רבות (כל מיני תופעות מוזרות, הייתי צריך לעשות ריסט מלא אחרי שחיברתי וכו'). עכשיו כשאני רואה משהו בטלוויזיה זה מזכיר מצב שבו השידור ב-NTSC למקלט PAL או להיפך (קישקושים בשחור לבן למרות שאפשר לראות את העכבר זז). ניסיתי גם במספר טלוויזיות שונות (לפחות אחת שעובדת בכל שיטה). חשוב לי לציין שהיציאה עובדת מעולה כשמחברים אותה לצג אמיתי בחיבור VGA, וגם …
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום כמו שאמרתי יש לי צורב רגיל של lg במהירות 52X32X52 והוא לא קורא לי דיסקים מה שקרא זה שחיברתי dvd רגיל ואז שהוצאתי אותו ובאתי לחבר שוב את הצורב אז הוא לא קרא לי דיסיקים לא משנה איזה הוא פשוט לא קרא הוא מזוהה במחשב אבל אני לא יודע מה הבעיה תודה רבה לכל העוזרים אלי.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בהדלקת המחשב אני מקבל את הציפצוף הבא: צפצוף <רווח של כחצי שניה> ועוד שני ציפצופים מהירים אחד אחרי השני. ניסיתי שתי מסכים שונים..אין הבדל. תודה סמיון
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם. התגלתה אצלי לאחרונה תקלה במחשב, שהוא לא קורא שני כונני זכרון. הם בעצם מחיצה בכונן קשיח (כמו שאבא שלי אומר...) D ו- E. אני פותח את המחשב שלי, והכוננים פשוט לא מופיעים שם. כמו"כ הוא גם לא קורה אותם בחיפוש, ובניהול (מקש ימני על המחשב שלי). אתמול עשינו ריסטרט למחשב ופתאום הם הופיעו כרגיל, אך היום לאחר שהדלקנו אותו שוב - נעלמו. כמובן שניסינו שוב ריסטרט, אך הפעם ללא הצלחה. כונן C מופיע כרגיל, למרות שהאייקון שלו נראה כמו אייקון של רכיב שלא ניתן לפתוח.. אם אוכל לקבל עזרה בבקשה אשמח. תודה נ.ב. אני חדש בפורום, אז אם עברתי אל תקנות כלשהי מאי ידיעה אני מבקש את סליחתכם.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הסנכרון בין ווידאו לסאונד נדפק, עצירה והפעלה (מאותו המקום) מתקנת עד לפעם הבאה. בכל הנגנים. במחשב השני עם אותו הנגן אין את התופעה... מוזר ביותר... מישהו?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אז ככה אני יפרט לכם את המפרט שלי ואז תבעיה.. מעבד : Core i5 750 זיכרונות 2x4GB G.Skill 1333mhrz כרטיס מסך HD5850 2GB ווינדוס 7 הבעיה: המחשב בזמן שהוא מכובה זמן ממושך ואז אני מדליק אותו, בזמן שהמערכת הפעלה כבר עלתה והיישומים נטענים[באמצע העליה שלהם - בום המחשב נופל ניסיתי להתקין ווינדוס מספר פעמים והבעיה לא נפתרה, [הATI אף פעם לא עולה במצב שהמחשב עולה! זה נראה שהוא בא לעלות אז הוא פשוט נופל] לאחר שאני מוציא את השקע מהמחשב ומנסה להדליק ואז מחזיר ומדליק את המחשב, הבעיה נעלמת אבל חוזרת לאחר שאני מכבה את המחשב שוב לאחר זמן ממושך... אנא הציעו לי דרכים לפתירת הבעיה אני ממש כבר לא יודע מה הולך לי במחשב :]
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי,המקרה/נושא המרכזי: התקנתי את הAMD CATALYST 12.4 - באיזשהו שלב המסך נהיה שחור והופיעה ההודעה AMD CATALYST/מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה. אז הסרתי את הדרייבר 12.4,בתחילה דרך לוח הבקרה:הוספה/הסרה,ולאחר מכן ניקוי יסדי בSAFE MODE דרך DRIVER SWEEPER,ולאחר מכן התקנתי את 12.6 - והבעיה בדרייבר זה,היא שהתצוגה,אפילו שסידרתי את כל ההגדרות הרלוואנטיות - עדיין התצוגה לא תפסה את כל שטח המסך שלי. המקרה/נושא השני: כמו כן בשניהם היתה הבעיה הזו:כאשר אני מחבר את תקע חוט הרמקולים לשקע האודיו,שנמצא בגב המסך () שלי:SAMSUNG BX2450,אז לאחר שבוע - שבועיים,במקום קול (של מוסיקה/רדיו למשל) נשמע טירטור. *אציין,שבמקרה זה (השני),לאחר הפעלה מחדש של המחשב - המצב חוזר להיות תקין . …
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
נתנו לי לוח אם AMD ישן של ECS ELITEGROUP L7VMM3 עכשיו, אני לא שמתי את הלוח במארז אני בודק אותו אני שם את הלוח מתחת לנייר ושמתי זכרון (הלוח בא משולב עם מעבד וכרטיס מסך משולבד!) אני לא צריך להוסיף עוד נכון במחשב אני חיברתי את הPWR אבל הוא נדלק המאוור של המעבד עובד אבל אין ציפצופים כלום ולא מופיע כלום במסך... יש מצב ששכחתי משהו?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי סרפייס פרו 3 ואני משתמש בו כמברת ללימודים, לפעמים יש קפיצות בעט, פתאום נמחק, פתאום צ לא מגיב, מישהו יודע מה אפשר לעשות??
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש עם חלונות 8 וכרטיס מסך GTX660 (NVIDIA) וחיברתי את זה מסך הישן שלי Samsung SyncMaster T220 שהוא בן 5 שנים פחות או יותר (אולי 4 לא זוכר אבל אין לו חיבור HDMI כי באותה תקופה לא היה מקובל ליצור מסכי מחשב עם חיבור זה). במשחקים מסויימים יש לי בעיות ספציפיות : בstarcraft 2 (בעיקר בסרטים) יש בעיה חמורה כשהתמונה זזה מהר ואז היא נחתכת לרוחב המסך במספר מקומות ולפעמים יש גם bleeding או הבהובים של חלק מהמשטחים שיש איתם אינטרקציה (לדוגמא כשריינור מחזיק כוס). לצורך העיניין זה לא באג במשחק כי במחשב הישן והחלש שהריץ את המשחק עם הגדרות מינימליות לא היו בעיות ויזואליות כאלה מעולם. בLeague of Legends בעיה דומה בזמן שמשחקים אבל פחות נורא. שמתי שהframe rate יהיה בקצב של…
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין xp על כרטיס זיכרון? או על זכרון USB נייד? ואם כן ,מה הנפח המינימלי שצריך כדי להתקין. ניסיתי על כרטיס זכרון בנפח 2 גיגה של SD , ולאחר העתקת הקבצים לכרטיס עלה לי המסך הכחול הידוע. יש לי מחשב חזק עם 2 גיגה ראם, מעבד כפול ליבה. ניסיתי רק בשביל הנסיון, אבל אם בכלל אפשר?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
האם יש דרך לאתר כרטיס רשת תקול באמצעות תוכנת אבחון, ולא רק ע"י כך שהוא לא מגיב לכבל רשת המחובר ישירות מהמחשב לראוטר? למיטב הבנתי זו תקלה שמתרחשת לעיתים נדירות ולכן רוצה לוודא באמצעי נוסף (אם קיים).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד של דל INSPIRION 3537 עם מסך מגע ומערכת הפעלה WIN.10 וכאשר אני מחליף את שפת המקלדת ע"י ALT ו SHIFT מעברית לאנגלית שפת המקלדת משתנה לאנגלית אבל בשורת המשימות רשום שהשפה עברית. יש לציין שאחרי הדלקת המחשב ולפני שאני עושה משהו, אם אני מחליף את שפת המקלדת הרישום בשורת המשימות משתנה מעברית לאנגלית אבל כשאני מתחיל לעבוד עם המחשב התצוגה נשארת קבועה ותמיד עברית למרות ששפת המקלדת משתנה. אשמח מאוד אם תתנו לי עצה לפתרון הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-