עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by adirmor455,

שלום אני רוצה לחבר מפסק ביניים למנורת קיר איך אני עושה את זה ? וגם אם אפשר הסבר איך המפסק הזה עובד לידע כללי...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by marlboro,

שלום keypad מחובר לכניסת USB קדמית, הכבל נמשך ואז היה צליל ניתוק בוינדוס, למרות שהוא בערך נשאר מחובר. מאז למרות שהוא היה מחובר הוא התנתק והתחבר כל כמה זמן (אני חושב שזה הסתדר,יכול להיות שהבעיה דווקא בכבל) התחילו לאחר שהכבל נמשך רעשים בקול, כמו רעש סטטי שחוזר כל פעם הכרטיס קול הוא בלוח אם ומחובר ביציאה אחורית. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אשמח לעזרה. בהדלקה המחשב נכנס מיד ל setup utility ולא מעלה בשום מצב את מערכת ההפעלה WIN 8 יואב

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by יוליוס,

כשאני שולח מייל , מופיע למי שמגיע פעם השם שלי כשולח דוד, ופעם אחרת "אני" כשולח. נכנסתי להגדרות ומוגדר כדוד. מה פתרון בעיה הזו ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אז חשבתי שהבעיה היא בכונן שהתחיל לעשות רעשים, וקניתי אחד חדש והתקנתי עליו ווינדוס, אבל אחרי כיבוי המחשב הווינדוס לא עולה ושוב נכתב להכניס דיסק, bootable ורק אם מניסים את דיסק ההתקנה של הווינדוס, המחשב מזהה את הכונן עם מערכת ההפעלה..

6. שלום במהלך משחק היום המחשב קרס ולא הציג כלום על המסך. אחרי כיבוי והפעלה מחדש עדיין לא ראוים כלום ובנוסף לא שומעים את מערכת ההפעלה עולה (כנראה נתקע במהלך הBOOT). כדי לבדוק אם הבעיה בכרטיס המסך הוצאתי אותו וחיברתי את המסך לכרטיס המסך המובנה על הלוח אם. התוצאה היתה זהה. אחרי איפוס של ה-BIOS המחשב עלה על הכרטיס המובנה. בהפעלה התבקשתי לבחור איזה גירסה של BIOS אני רוצה לעלות, את הבררת מחדל או את האחרונה שהיתה. בחרתי באחרונה והמחשב עלה כמו שצריך כולל מערכת ההפעלה. כדי להיות בטוח שהתקלה בכרטיס מסך חיברתי אותו בחזרה למחשב. אבל פתאום גם כרטיס המסך(החיצוני) עובד כמו שצריך ואין בעיות. אחרי זה החלטתי לחזור לשחק אבל שוב המחשב קרס והכול התחיל מחדש. ממה יכולה להיות התקלה הזאת כרטיס תקול?…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by itamar960,

אהלן אני מנסה לשנות את המנוע חיפוש שלי לגוגל בדפדפן כרום, אבל הוא לא נותן לי משום מה הנה תמונת מצב איך אני משנה את הברירת מחדל הזאת של tasearch? מה לעשות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. נתחיל מהמפרט כרטיס מסך 650TI מעבד Q6600 זכרון 4GB כבר תקופה ארוכה שיש לי תופעה מעצבנת שכל הסרטונים ברשת נתקעים לי במיוחד בגוגל כרום אם זה ביוטיוב פייסבוק או בכל אתר שמפעיל סרטונים הסרטונים פשוט מופיעים בהילוך איטי באופן תקוע גם סאונד וגם תמונה יש לציין שבאקפלורר הסרטונים ביוטיוב פועלים חלק אך בשאר האתרים נתקעים. בנוסף לכך יש לציין שסרטים שאני רואה במחשב לאחר שהורדתי אותם שהם FULL HD אינם נתקעים בכלל. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי שוב כנ"ל לגבי הזכרונות והמעבד לוודא שאין שום דבר שהוא רופף ולא מחובר טוב הכל מחובר באופן תקין עם ריפוף קל של הכרטיס מסך שאין לו סגירה על מנת להושיב אותו שלו יזוז אז אילתרתי לו אחיזה שלא יצא או יזוז מהתושבת קשה לי לדמיין שהבעיה מהכרטיס מסך כי ש…

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. התוכנה מקליטה קול ווידאו את הקול היא מקליטה מצוייו אבל את הוידאו היא מקליטה עם פריזים FRAME BY FRAME איך מסדרים שגם הקלטת הוידאו תהיה רציפה לגמריי ?

10. המאוורר של המעבד כל שנייה עובד מהר ואז לאט וזה עושה רעש מרגיז ואני לא יודע מה ניסגר איתו. ניסיתי לנתק את החשמל של המאוורר מהלוח ולהחזיר ולא עזר. איך אפשר לבדוק מה הבעיה? אגב אני רוצה לעשות בדיקה כללית של החלקים לראות שהכל תקין כמו שעושים benchmark לכוננים. יש איזה תוכנה או כמה תוכנות שמומלצות לעניין? תודה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מפרט נוכחי: A-10-5800K ASUS F2A85-M PRO (pci e 2.0) s 4X4GB CORSAIR Vengeance 1333mhz ddr 3 sapphire dual x r9 280 3gb gddr 3 oc pci 3.0 SSD 64GB Main drive HDD 1T drive אני מתכוון לשדרג את המעבד שלי בקרוב. אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף ומחפש איפה אפשר לחסוך. אופציה ראשונה לחסכון היא להשאיר את הלוח אם, כי AMD Richland A10-6790K תואם ללוח אם הנוכחי שלי. קטע נוסף שקרה לי בזמן האחרון הוא שאתמול אחרי כ4 שעות משחק בDA3, הלוח אם התחמם לי באופן חריג קצת. לצערי לא הצלחתי לקלוט את הטמפרטורה דרך הCPUID MONITOR... יש סיבה לדאגה? לדעתי זה בגלל המארז הקטן יחסית, והכרטיס הגדול יחסית, אז כנראה אצטרך להחליף מארז ולהוסיף איזה מאורר או שתיים אז את זה גם אני צריך לקחת בחשבון... שאלה ראשונה של…

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  12. פני שבועיים קניתי מחשב בשביל משחקים המפרט שלו מופיע כאן מעבד inel i7 4790k לוח אם gigabyte z97x-sli זיכרון 8g ram ספק corsair 650w למחשב הזה חיברתי כרטיס מסך GIGABYTE R9 280X לpci-e X16 בלוח אם התקנתי את כל הדרייברים שקיבלתי ביחד עם הכרטיס. כשאני מדליק את המחשב כן עולה לי המסך כמו שצריך רק כשאני רוצה להריץ משחקים כמו call of duty החדש, shadow of mordor המחשב מראה לי את הסירטונים בהתחלה ואז מסך שחור וזהו הוא לא נכנס לי אפילו למסך הראשי של המשחק. מישהו בבקשה יכול לעזור לי מה הבעיה??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Emmanuell,

אז קניתי את ה Microsoft HD 3000 , הכל טוב ויפה כאשר אני משתמש בתוכנה שמגיעה איתה - Microsoft LifeCam , הוידיאו נראה מעולה ורץ ב30 fps ב 720p כאשר אני בודק אותה בכל מקום אחר , למשל בסטרימיניג בטוויץ' וכו' אז אני מקבל בערך 5 fps לא משנה כמעט באיזו רזולוציה .וב 720p זה מגיע גם למצגת שקופיות ב 1fps . בדקתי גם בלפטופ שלי ואני מקבל עם המצלמה המובנת תוצאות יותר טובות ...כל הדרייברים עדכניים וכו'

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן, מישהו יודע איך לעדכן לכרטיס דרייבר במחשב הזה? לגרסה האחרונה של AMD? כרגע אני מחויב להתשמש בדרייבר האחרון של DELL שהוא מינואר 2013, חיפשתי כבר ולא מצאתי איך לדעכן את הדרייבר הזה. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי gtx 760 עד היום הייתי משחק cod aw על הגדרות מומלצות של geforce בלי בעיה פתאום יום אחד המשחק החליט לרדת ל15 fps!!! מה לעזאזל? כנ"ל אותה בעיה בעוד כמה משחקים. כאילו שהכרטיס מסך הפסיק לפעול או משו הבעיה קיימת רק במשתמש שלי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by speed42,

במחשב היה מעבד pentium d, ושמתי מעבד "חדש" e7400. התקנתי מערכת הפעלה מחדש - WIN 7 64BIT - והכל עובד פרט לחיבורי ה USB שבלוח אם.חיבורי ה USB הקדמיים עובדים. אם אני מחבר ל USB זה מראה כאילו הרכיב מקבל מתח (הארד דיסק חיצוני, עכבר) - אך לא קורה כלום במחשב. בדקתי ב BIOS וכל הUSB במצב ENABLE. באתר של GIGABTE מופיעים דרייבים רק עבור AUDIO,sata ולא ל chipset INTEL (שאותו יש עבור WNINXP). ניסיתי להתקין דרייבים ישנים זה גם לא עזר. מצורפת תמונה של ה device manager אשמח לעזרה בעניין הזה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום , רכשתי לוח מסוג asus h81m-c ואני מעוניין לשדך לו את המעבד G3258 אבל לצערי נתקלתי בבעייה שאיני יכול לפתור בעצמי: כדי להפעיל את המעבד בלוח יש לעדכן את הביוס אבל כדי לעדכן את הביוס יש להתקין קודם מעבד מדור קודם - וכזה אין לי. האם מישהו מאזור המרכז יכול לעזור? אולי למישהו יש מעבד פנוי של אינטל שמתאים לתושבת 1150 ויסכים שאשתמש בו רק לעדכון? לדעתי כל התהליך לא יארך יותר ממספר דקות... תודה , עמית.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  18. Started by ikehgl,

שלום יש ליWindows 7 ודפדן Explorer 11 . כרקע לשולחן העבודה בחרתי בצילומים שיש לי בתיקיה מסויימת. לעיתים תכופות המחשב מפסיק את סבב התמונות ונשאר תקוע על תמונה אחת. אני שוב בוחר את כל התמונות ועושה שמירה וזה מחזיק מעמד יומיים שלושה בלבד. אני משער שבכל פעם שישנו עדכון אטומטי או משהו דומה זה מבטל את הבחירה שלי מה עושים ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, שמי רפאל. ואני צריך עצה והכוונה בנושא חשוב, קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש, אם כרטיס מסך מסוג: sapphire radeon r9 270x dual-x boost oc 2gb הכרטיס מסך מחובר לשני מסכים במקביל: 1. wacom cintiq 21ux (מסך המחשב הראשי שלי - ממנו יציאת DVI) - שעובד מעולה וחלק! איתו אין בעיות. 2. טלוויזית Philips 40" LED PFL8664 H (מסך הטלוויזיה השני כעזר ותוסף למסך הראשון - ממנו יציאת HDM) - שאיתו יש בעיה! הבעיה קוראת במסך הטלוויזיה שלי. לרגע המסך עובד בסדר וחלק, ואז פתאום הצבעים משתנים ונהפכים לורוד/כחול/ירוק (מצורף תמונה). כמו שגיעה ותקלה במסך. ואז שוב חוזר למצב הרגיל (כך שוב ושוב) המסך מוגדר כ100Hz אבל הכרטיס מסך מזהה כ 60Hz (לא יודע אם זה קש…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  20. עריכה: בעיה נפתרה. יצא שצריך להתקין את הדרייברים של הלוח אם כדי שחיבורי ה-USB מאחור יעבדו! המחשב נקנה מהחנות TMS, וכמובן שמחר אצור איתם קשר לקבלת עזרה. אבל למקרה שמדובר במשהו פשוט שאוכל לפתור לבד כבר הלילה, עדיף לי. הבעיה התחיל כבר בזמן התקנת ווינדאוס 7, שבוצעה דרך DOK. כשחיברתי את ה-DOK לחיבורי ה-USB בחלק האחורי של המארז, קיבלתי הודעת שגיאה בתחילת ההתקנה שלא נמצאו דרייברים מתאימים וכו'. הבעיה נפתרה כשחיברתי אותו ל-USB מקדימה. זה המשיך במקלדת ועכבר, שגם כן לא עבדו בחיבור ל-USB מאחור, אלא רק מקדימה (הייתי צריך להחליף לסירוגין בין שניהם בזמן ההתקנה כי יש רק שני חיבורים מקדימה, ואחד תפס ה-DOK). חשבתי שהבעיה תיפתר אחרי שיעלה ווינדאוס 7, אבל היא ממשיכה! כשאני מחבר עכבר ומקדל…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אוקי, ניסיתי לחבר בין הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI, ניסיתי אפילו כבל אחר. ניסיתי הכל שום דבר לא עבד. עד שמצאתי אצלי מתאם בין hdmi ל DVI. ורק אז זה עבד. שזה לגמרי מוזר. ובלוח בקרה של נבידיה בחיבור רשום מחבר, HDTV-HDMI וזה מראה כאילו זה מחובר דרך ה HDMI... אז למה לעזאזל ה HDMI עצמו לא עובד, זה מוזר לגמרי. למישהו יש מושג למה זה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Phenom 955 stock Gigabyte MA770T-UD3 (8GB (2X2+4X1 Sapphire 7950 3GB Seasonic M12II-520 ssd samsung evo 250 משודרג ל Firmware האחרון ע"י התוכנה של סמסונג. בהדלקה ראשונית המחשב נדלק ונורת ה HDD מתחילה להבהב. אין פלט במסך ולאחר כמה שניות נכבה. ספק? הוא יחסית חדש. (לדעתי קצת יותר משנה). אני מדליק אותו שוב והוא עולה כרגיל, אך אין תזוזה של העכבר או תגובה מהמקלדת. (פריז). רק לאחר ריסטארט שלישי הכל לכאורה תקין ואפשר לעבוד. למה לכאורה? בעת גלישה ישנם ארטיפקטים יחסית נדירים אבל קיימים (משולשים גדולים על הדף כשהוא נגלל בצבעי ה RGB). יש לציין שתכונת ה Rapid לא פועלת (לא נתמכת ב Windows 10). בדקתי את לוח האם בסקירה שטחית ולא מצאתי עדות לקבל נפוח ו/או נוזל. עובר בדיקה של Memtest בת 4…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי מחשב נייד של אסוס N550jk עם כרטיס מסך של intel מדגם hd graphics 4600 וכרטיס מסך נוסף של nvidia 850M. כבר הרבה זמן שיש לי בעיה מאוד מוזרה עם הדרייברים של הכרטיס מסך של אינטל, זה התחיל כשראיתי וידאו על המחשב ומשהו בניגודיות היה דפוק, התמונה הייתה נורא קונטרסטית. ניסיתי לעדכן כמה פעמים את הדרייברים של הכרטיס אבל זה לא עבד והוידאו עדיין היה דפוק. אח"כ ניסיתי להסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך והכל עבד אבל כל פעם שאני מכבה ומדליק את המחשב הבעיה חוזרת ואני צריך כל פעם לחזור על הפעולה של ההסרה של הדרייבר של הכרטיס מסך. שוב אומר, עדכנתי לדרייברים הכי חדשים וזה לא עזר. פתרונות מישהו ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by SatlaHarfa,

אז דבר ראשון זה המחשב שלי: Core:Intel i5 4590 3.3 Ghz MotherBoard:Gigabyte GA-B85M-D3H RAM:2X4 Kingston Hyper-X 1600Mhz GPU:Sapphire R9 290 Tri-X 4GB OC Case:NZXT Phantom 410 Black PSU:FSP Raider 650W Optical Disc Drive:Lite-On iHas124 CPU Fan:Scythe Ninja 3 בשבוע/3שבועות האחרונים יש לי תקיעות מוזרות במחשב לדוגמא: אני רואה סרט ב POPCORN TIME ומידי פעם יש תקיעה כמו מין נפילה ב FPS ושאני מריץ לאותה נקודה שוב זה רץ חלק ככה שזה לא בעיה בסרט. שאני משחק FAR CRY 4 עשיתי BENCHMARK עם FRAPS ויצא MIN:39 AVG:46 MAX:52 ויש תקיעות חזקות מאוד שכבר ממש אי אפשר לשחק! המשחק רץ חלק ופתאום יש תקיעה לחצי שנייה וזה ממשיך לרוץ חלק ואז אחרי 5 שניות שוב תקיעה חזקה וזה מעצבן!!!!!!! המשחק רץ על …

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by avih,

שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי בעיה קטנה (ואולי לא) ואני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור אותה. ברשותי מדפסת משולבת של HP דגם 6500 (E709a) ועבדה תקין עד לפני מס' ימים. עכשיו היא אינה סוחבת את הדפים מהמגש, יש רעש של גלגל השיניים ואז הודעה של Out of Paper ראיתי סרטוני הדרכה של HP וגם של אחרים על ניקוי הגלגלים שיש (מכל הכיוונים), ניקיתי,וגם את הגלגלים שיורדים עם המנוף הקטן שיורד על הדף, אך עדיין הדף לא נלקח, נראה שהגומי שעל הגלגל מסתובב על ריק. אם אני דוחף עם היד נייר אזי הדף נלקח והמדפסת מדפיסה באופן תקין. בבירור שערכתי עם מחלקת התמיכה של HP אמרו לי בסוף ליצור קשר עם המעבדה, שם אמרו לי שרק הבדיקה תעלה 100 ש"ח ולא יכלו להגיד כמה יעלה תיקון (אפילו אומדן) , אני לא …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים