עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kobi3211,

שלום יש לי בעיה עם המחשב נישא ברגע שהוא עולה לווינדוס איך שהוא עובר את המסך הראשוני (שהוא טוען את עצמו הקווים שעוברים) עוד לפני שמגיע לווינדוס הוא עושה ריסט לעצמו ומגיע לתפריט אתחול אי אפשר להיכנס למצב בטוח אי אפשר לעשות שחזור מערכת אפילו "הפעם האחרונה שהמחשב עבד כמו שצריך" אי אפשר לעשות מה אני עושהההההההה? לפני שאני מפרמט נ.ב זה מחשב עם בעיה בבטריה אז הוא פועל רק עם חיבור לחשמל אם זה משנה משהו תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Started by airforce,

שלום רב, בעת העריכה בתוכנת Sony Vegas 11 מופיעה לי השגיאה הבא: Extra Information File: C:\Users\user\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\11.0\gpu_video_x64.log File: C:\Users\user\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\11.0\dx_video_grovel_x64.log File: C:\Users\user\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\11.0\svfx_video_grovel_x64.log File: C:\Users\user\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\11.0\dx_grovel_x64.log File: C:\Users\user\AppData\Local\Sony\Vegas Pro\11.0\vst_grovel.log File: C:\Users\user\Desktop\Untitled.veg Problem Description Application Name: Vegas Pro Application Version: Version 11.0 (Build 371) 64-bit Problem: Unmanaged …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by edbd,

שלום לכולןם יש לי צורב LG שעד לא מזמן פעם כרגיל ועכשיו אני פשוט לא מצליח לצרוב איתו שום דבר (לקרוא כן) הצריבה מתחילה ואז מופיע לי שגיאה DMA error חיפשתי בגוגל מצאתי שזה יכול להיות בעיה שהצורב על slave ובאמת הוא היה על slave ושינתי למאסטר אבל עדיין אותה בעיה וגם ראיתי שזו יכולה להיות בעיה של דרייבר אבל ניסתי להתקין גרסה אחרת של נרו (נרו 9) וזה עדיין לא מצליח לצרוב אבל בלי שום שגיאה זה פשוט מודיע שהצריבה נכשלה האם מישהו נתקל בבעיה הזו בעבר? אם כן אני אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  4. שלום , ברשותי הארד דיסק חיצוני שפעל בצורה מצויינת עד לפני כמה ימים . כשניסיתי להכנס אליו הוא לא נתן להכנס לתוך ההארד דיסק ומבקש לאתחל אותו, על ההארד דיסק נמצאות הקלטות של 30 שעות וידאו שהועברו בעבודה ארוכה ע"י אבא ואני מאוד לא מעוניין שהם ילכו לאיבוד והוא יצטרך להקליט אותם מחדש . כיצד ניתן לפתור את הבעיה , האם אתם יכולים להמליץ על תוכנת Recovery טובה בשביל זה? וכמובן אם יש פתרון אחר אני אשמח לשמוע .

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום יש לי מכשיר MP4 ZEN VISION W. היה עובד רגיל. יום אחד שחיברתי אותו הוא ניסה למצוא דרייבר ורשם לי את ההודעה שרשמתי בכותרת. הבנתי שזו בעיה נפוצה עם מכשירים שמתחברים בUSB. ניסיתי לחפש בפורומים וכאלה אבל לא הבנתי מה אני בדיוק צריכה לעשות כדי לתקן את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by maind,

קודם כל המפרט: ASUS a7v8xAMD Athlon 2000+ A-Data או Kingstone 512MB DDR 400MHZ G-Force 5200fx AGP או כרטיס מסך על הלוח . הבעיה היא שהמחשב לא עולה אחרי הוצאת DVD ממנו :\ הוצאתי ממנו את הDVD כשמחשב היה מכובה בלי בעיה ולמרות זאת המחשב עכשיו לא עולה, חיברתי עליו ספיקר והוא עושה את הציפצופים הבאים: אחרי שניה מאז שמחשב נדלק הוא מצפצף ציפצוף של שניה ואז מחכה איזה חצי שניה ועושה עוד שני ציפצוים מהירים, אחרי זה מחכה כמה שניות ומתחיל רצף של ציפצופים מהירים בלי הפסקה. כל הזמן הזה הBIOS עדיין לא עלה. מכיוון שלמחשב יש כרטיס מסך מובנה אז אפשר להשאיר רק עם לוח, מעבד,זכרון והספק וכך לצמצם את איפה שיכול להיות בעיה. את זכרון בדקתי במחשב אחר והוא פועל, ניסתי לנקות את הזכרון ואת החיבורים שלה…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by pergola,

מישהו יודע מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by mrraz,

יש לי מחשב שמשמש כ-HTPC עם לוח אם אזוס M4A785D-M PRO ומוחבר לטלויזיה פתאום שמתי לב שהוא נתקע, האור של המארז דולק אבל אין תצוגת מסך לחצתי על לחצן ההדלקה במשך כמה שניות והמחשב נכבה לחצתי מחדש, האור נדלק, מאווררים עובדים אבל אין בוט ואין תצוגת מסך הדבר היחידי שהוא מגיב אליו זה לחיצה ארוכה על לחצן ההדלקה, מכבה ומדליק. כאמור אין שום תצוגת מסך ואין אור של פעילות דיסקים ניסיתי לאפס ביוס עם ג'מפר, ללא תוצאות. מישהו יכול לנחש היכן הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  9. יש לי מסך U2311H IPS של DELL וכרטיס מסך 5770 (של sapphire אם זה משנה...) עד אתמול הם היו מחוברים בכבל DVI ללא בעיות. אתמול קניתי כבל DP, ומאז התחילו להבהב לי מסכים שחורים מידי פעם, למשך כשתי שניות, ללא סיבה ברורה ???. זה קורה בשימוש כללי ובאמצע סרט, לפחות פעמיים-שלוש בשעה, אבל לא קרה כלל במהלך כשעה וחצי של משחק ב- dragon age. לא ברור לי אם הבעיה היא בחומרה או בדרייברים.... מחיפוש ברשת ראיתי עוד דיווחים על בעיות דומות עם מסכי דל וכרטיסי ATI בחיבור DP, אבל לא מצאתי פתרון... מערכת הפעלה - win7 64 bit. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שבת שלום לכולם, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כבר עם ראוטר שני של TPLINK. אני מניח שזה לא בעיית חומרה אלא בעיה בהגדרות כלשהן שאני מפספס (למען הסר ספק כיוונתי את ה-lease time למקסימום וזה עדיין לא עוזר). אז כמו שכתבתי בכותרת, יש לי ראוטר חוטי\אלחוטי של TPLINK, ואני משתמש רק בחיבור האלחוטי שלו כדי לגלוש בלפטופ ובפלאפון שלי, אבל החיבור האלחוטי מתנתק לי כל כמה שעות באופן כזה שרק ריסט פיזי נותן לי להתחבר מחדש (דבר מאוד מעצבן כשאתה גולש בסלולר לפני השינה וצריך לקום לסלון לעשות ריסט לראוטר.....מצד שני אפשר גם ללכת לישון וזהו :\ הדגם הוא WR740N, והקליטה לרוב מצויינת כי אני לרוב לא נמצא במרחק של יותר מ-3 מטרים מהראוטר, ככה שאני לא חושב שהניתוקים הם עניין של מרחק\עוצמת אות. תודה לע…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by itzik_tab,

שלום. ברשותי מחשב INTEL D עם לוח אם משולב MSI. הכל היה טוב ויפה עד שמצאתי מחשב ברחוב, ולאחר שפירקתי אותו לחלקים,הרכבתי את הDVD שלו על המחשב שלי. לקחתי אחד מן החיבורים של הכבל נתונים וחיברתי וכנ"ל לגבי הכבל מתח. יש לציין שיש מצב שהחוט נתונים טיפה התעקם... (אולי !!!) בכל מקרה -לאחר שהפעלתי את המחשב - הביוס התחיל לעלות ומשם הוא נתקע למשך משהו כמו דקה , ואז הוא מציג שגיאה שהוא לא מוצא שום כונן.(לא שום כונן קשיח) פירקתי את הכונן DVD והחזרתי את המחשב בחזרה למה שהיה אמור להיות לקדמותו. המחשב בהתחלה-כמה פעמים לא עבד -וכשהוא עלוה- הוא הציג לי אותה שגיאה -שום כונן לא נמצא. בבקשה-אנא -מה אני יכול לעשות , ומדוע נגרמה הבעיה ? הערה: לפני ששמתי את הDVD, לא היה במחשב מעולם שום כונן DVD\C…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  12. ווינדוס 10 64BT Radeon(TM) RX 460 Graphics Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3.20GHz מחובר ל HOT 200MB (מקבל 110 ל 185) העלאה: 5.7 אני משחק Warface משחק רשת (הכל היה טוב עד לפני שבועיים) וכרגע אני כאילו אני עובד על פריים בי פריים. עשיתי בדיקת כרטיס ב 3DMark תוצאה: 1 727 Graphics score 2 649 CPU score תוצאה סופית 1822 GPU Radeon(TM) RX 460 Graphics SystemInfo v5.13.690 CPU Intel Core i5-4460 GUI v2.6.6174 64 א. לא יוד…

13. Started by naoriko,

ברשותי כרטיס קול מסוג avermedia 009 חיברתי ממיר של חברת HOT התמונה לא הכי איכותית אבל עם זה אפשר להתמודד.., יש רעש רקע קבוע כל הזמן, למה זה? האם ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  14. שלום לכולם! יש ברשותי מחשב נייד דגם : LG F1 והמחשב נתקע בתהליך הפוסט ,גם לאחר הוצאת זכרונות וניקוי מגעים לעומת זאת כשמדליקים את המחשב רואים את הלוגו של LG אבל אז הוא נתקע יש שהוא לעשות בעניין ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by Opie,

כרטיס מסך 256MB NVIDIA® Quadro NVS 110M TurboCache יש אפשרות לחבר את הלפטופ לטלויזיה אין יציאה לTV

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by yaloner,

שלום לכולם, המחשב שלי התחיל פתאום לעשות קולות וצלילים כאילו שמידי פעם יש מקש שנלחץ רצוף. ניסיתי לזהות אותו ללא הצלחה. פתחתי מסמך טקסט בתקווה שאני אראה משהו שמוקלד שם, אבל זה לא עבד. מעבר לזה המחשב עובד בלי שום תקלה (אני משתמש בו כרגע). באופן רגיל פשוט הייתי מחליף מקלדת - אבל מדובר בלפטופ. יש למישהו רעיון איך לבדוק מה הבעיה ואיזה מקש לחוץ? (במידה וזאת הבעיה...)

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by Nov Rafowicz,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX 970 ומעבד i7 ובכל משחק שאני משחק אני צריך להפעיל VSYNC בשביל שזה ירוץ הכי טוב חוץ מADVANCED WARFARE מסיבה מסוימת ואני רוצה שהמשחקים ירוצו טוב גם בלי שלא יהיה INPUT LAG. כשאני מבטל VSYNC אני מקבל 70-90 FPS אבל לא יציב וזה גם זז פחות חלק מ60 למרות שאומרים שככל שזה גבוה יותר ככה יותר טוב אז משום מה אצלי זה לא ככה. וזהו זאת הבעיה אני אשמח לעזרה. כל הדרייברים מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by eliorbb,

היי יש לי אוזניות של סטיל סיריוס סבריה 2 המחשב מזהה את היציאה אבל לא מתייחס לזה כאוזניות אלא כ מיקרופון וזה משפיע על איכות השמע אתם אולי יודעים איך לפתור את זה?1

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by lidor_abo,

חברה הcpu שלי על 60 70 ואני רק עם איסי שירים וסנוקר בבקשה תעזרו לי..!

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  20. היי קניתי דיבורית JABRA FREEWAY לרכב ואיך שאני פותח אותה היא נכנסת למצב PAIRING הבעיה שהפלאפון שלי LG G3 לא מזהה אותה בסריקה של הבלוטות'. זה פשוט הזוי ולא ברור לי למה הוא לא מזהה אותה. הפלאפון כן מזהה התקנתי בלוטות' אחרים. למישהו רעיונות? http://www.mea.jabra.com/in-car/jabra-freeway

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by tmor10,

היי. חיפשתי תשובה בפורומים ולא מצאתי אז אני פותח דיון לשאלה... נכנס לי וירוס websearch שהשתלט לי על כל הדפדפנים ומאט את המחשב , גורם לדפדפנים לקרוס וכו', לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום מדריך להסיר אותו.... א. מי יכול בבקשה לתת לי פרטים על הוירוס הזה? ב. עשיתי פורמט, ואע"פכ הוא הופיע שוב ! לא יודע איך... יכול להיות שזה בגלל שהורדתי גוגל chorme ונכנסתי למשתמש שלי, והוא שמור בהיסטוריה שם איכשהו?(הרי זה בעצם שמר את כל הנתונים שהיו לי לפני הפורמט על ה chrome)... קיצור למישהו יש מושג איך להיפתר ממנו? תודה רבה לכולם.

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  22. בוקר טוב לכולם ושבת שלום, קיבלתי מכשיר של APEX נחמד SMART BOX מבוסס אנרויאד 4.0.4 אני מנסה להריץ סרטים עם תרגום עםbsplaye r והם מוקרנים בהילוך איטי יש לציין שעל המחשב הם נראים בסדר גמור ואין בעיית סינכרון. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dvdvdv,

שלום לכולם! הבעיה שלי כזאת: יש לי מחשב נייד עם מיקרופון מובנה, יום אחד הבנתי שהמחשב שלי לא עושה כ"כ הרבה רעש, אלא... שהמיקרופון פועל הלכתי אל "התקני הקלטה"-"מאפייני מיקרופון" ושיניתי מ"השתמש בהתקן זה" ל"אל תשתמש" ונעלם הסימן של המיקרופון מ"התקני הקלטה" ממיטב ידיעתי ונסיוני תהליך זה הוא לא בלתי הפיך שהרי אפשר בקלות לשחק עם זה ב"מנהל ההתקנים" אבל... זה לא מה שקרה, א. אני עדיין! ממשיך לשמוע את המיקרופון דרך האוזניות ב. נעלם לי כל תעוד לעובדה שפעם היה לי מקרופון חפשתי בכל הלוח בקרה\מנהל ההתקנים (מנסיוני עד כה כשאני הופך התקן ללא זמין הוא יבלוט לי ברשימת ההתקנים ב"מנהל ההתקנים") זהו, אז אני תקוע, אין לי מושג ניסיתי הכל:בדקתי התקן התקן אם זה לא זה, הפעלתי את "הוספת חומרה" בתקו…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by ido-nava,

שלום, אתמול המחשב שלי נתקע באמצע עבודה (בדיוק הורדתי דברים ליוטורנט) והתמונה קפאה במצב סטטי עם צבע מוזר (נראה כאילו יש 16 צבעים..). הפעלתי מחדש את המחשב ולאחר ההודעה "ברוך הבא", המחשב נתקע על מסך שחור. נכנסתי ל safe mode (שם משום מה זה עובד), מחקתי את כל הדרייברים והתוכנה של הכרטיס מסך, הפעלתי את המחשב מחדש ואכן הדקסטופ עלה אך ללא הדרייבר של הכרטיס מסך כשבעצם הדריבר החדש הוא "בקר מסך (תואם VGA)". התקנתי את הדרייברים הכי עדכניים של הכרטיס מסך, הפעלתי מחדש והבעיה חזרה. כמו כן, ניתקתי את הכרטיס מסך מהלוח אם וניקיתי אותו. כרגע החזרתי את המצב שבו אני עובד במצב VGA ללא הדרייברים של NVIDIA. בנוסף, שמתי לב שבלוג האירועים של וינדאוס, יש שגיאה שנוצרת המון לאחרונה, אולי היא קשורה לת…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by פניצילין,

שמתי לב שכל כמה ימים כתובת הip משתנת אצלי למה זה קורה? למה היא לא נשארת ואיך אפשר לעשות שהכתובת תשאר לתמיד. זה ממש מציק כל החשבונות שלי ובכלל בgmail נותנים לי אזהרות על כניסות חדשות כל כמה ימים כאילו מישהוא אחר משתמש לי בחשבונות אני רוצה כתובת אחת לתמיד. ובכלל האם עדיף כתובתip משתנת או יציבה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.