עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ohadco5,

שלום, המחשב שלי קורס בזמן שאני משחק משחקים (fifa 15 dota 2 ) . הוא קורס כל פעם בזמנים שונים ( יכול לקרוס בחמש דקות הראשונות במשחק וגם אחרי שעתיים של משחק) שלחתי בפעם ראשונה את כרטיס המסך לתיקון וקיבלתי תשובה שהכל תקין אז לאחר מכן שלחתי את כל המחשב לתיקון והחליפו לי את המאוורר. אחרי כל התיקונים עדיין קורס לי המחשב. יכול להיות שזה בעיית תוכנה ולא חומרה? תודה לעוזרים! המפרט שלי: Mainboard : Gigabyte B75M-D3H Chipset : Intel Ivy Bridge Processor : Intel Core i5 3550 @ 3300 MHz (max : 3700) Physical Memory : 8192 MB (2 x 4096 DDR3-SDRAM ) Video Card : NVIDIA GeForce GTX 460 Hard Disk : Western Digital WD10EALX-009BA0 ATA Device (1000GB) silverStone Precision Black X2 120…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by khsur1,

שלום , הבנתי שאפשר לעשות למעבד overclocking ולהגדיל אותו ל 4.0 GHZ בישביל שהוא ירים את הביצועים במישחקים שלוקחים יותר מהמעבד ופחות מהכרטיס מסך ...כמו ARMA ... METRO LAST NIGHT .... וכו וכו..... השאלה שלי זה האם באמת כדי לעשות את זה והאם זה באמת ישפר משמעותית את הביצועים או שזה זניח מאוד ולא צריך לגעת בכלל ? רק לרקורד -( עדין לא בדקתי איך המישחקים עובדים בכלל על המעבד הזה כי עדין לא קיבלתי את המחשב הוא מגיע רק ביום שלישי ....אבל סתם רציתי להבין ) המערכת קירור של המעבד -scythe mugen 4 cpu cooler scmg- 4000 - תודה לעונים יום טוב.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by erezkalifa,

היי, יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר כמה ימים וגם לאחר שוטטות ברשת בכל אתר אינטרנט אפשרי. קניתי מחשב נייד HP שהגיע עם ווינדוס 8 אני מאוד רוצה לחזור מ8 ל7 אך לא מצליח לא משנה איזה דרך ניסיתי לבצע זאת.. אני מנסה להחליף ווינדוס כי בווינדוס עצמו אני לא מצליח להתקין כמעט שום דבר ולחלץ שום קובץ שאינו מקורי מאתר החברה של התוכנה שאני מנסה להוריד, דוגמאת נרו לצריבה וכאלה.. רצוי לציין שפירמטתי את המחשב במטרה למחוק את הווינדוס ולהתקין את ה7 וזה לא הלך..ניסיתי להתקין את ה7 במקביל ל8 לא הצלחתי, בגדול ניסיתי כל מדריך אפשרי ולא צלחתי.. תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by 3emi,

אני מכניס את ה USB לכל מחשב מנסה להעתיק עליו קובץ ומקבץ הודעה שהכונן WRITE PROTECTED ניסיתי לעשות כמה דברים שאמרו דרך REGEDIT לא הצליח כבר קרה לי כמה פעמים בעבר עם מוצרים של SANDISK פשוט אף פעם זה לא אני קניתי לעצמי אלא הגיעו לידי דיסק און קי שלהם ותמיד התקלקלו באיזה שלב מציע לכולם להתרחק מהחברה הזאת http://forums.sandisk.com/t5/All-SanDisk-USB-Flash-Drives/SanDisk-Cruzer-Blade-16GB-write-protected-error/td-p/253484/page/7 Dear All who are suffering from write protection error, The customer service answered to me and they know about the issue, so here it is to clarify the situation to everyone: "I understand that you are getting write protection error while acce…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. הוא ביקש שאכבה את המחשב לצורך השלמת ההתקנה והמחשב עולה עם פסים לבנים והווינדווס לא עובד

6. Started by moki,

עד היום המחשב הנייח שלי היה מחובר לטלוויזיה עם כבל HDMI. היום קפץ לי החשמל ולאחר שהחזרתי אותו קרו מספר דברים מוזרים. יש לי טלוויזיה LG בעלת שני פורטים ל-HDMI. אחד הפורטים של ה-HDMI בטלוויזיה הפסיק לעבוד(הפורט שממנו יצא כבל למחשב), ניסיתי לחבר לשם מחשב נייד ואת ה-YES וזה לא עבד. בפורט השני הכל עבד טוב(עם הכבל הישן), אלא שהמחשב הנייח שלי גם לא עבד - המחשב לא זיהה את הטלוויזיה ולהיפך. באותה נקודת זמן הייתי בטוח שנשרפו לי הפורטים ( זה שבמחשב וזה שבטלוויזיה) אבל אמרתי ננסה משהו אחרון ולכן ניתקתי את המחשב הנייח ושמתי אותו קרוב לטלוויזיה כשהוא מחובר לחשמל ולכבל HDMI אחר!! כאשר הפעלתי את המחשב ראיתי תמונה של ה-DOS בטלוויזיה ואת ה-WINDOWS LOADING אבל אחרי זה אין יותר תמונה בט…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by hezi60,

לאחרונה מקבל תופעה שבה אני גולל את האתר שלי כלפי מטה ותוך כדי נעלם הרקע , הצבע , בקצור עיוות , גם בגוגל כרום וגם במקסטון ??? כיצד ניתן לפתור זאת . (אין לי כרטיס מסך נפרד) תודה

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by I7210I,

שלום יש לי מכונה וירטואלית של וינדוס 8.1 ועוד מכונה של וינדוס 7 ,שתיהם לא מזהות דיסק און קי בusb3 כשבעבר הם זיהו,וכן לא את הנקסוס שלי שגם בעבר זוהה, תחת removable devices לא מופיעה קטגוריה של usb בכלל במכונה..איך מזהים בכל זאת? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. ברגע שאני מוריד קבצי txt למחשב שהם בעברית כשאני פותח אותם כל המילים בעברית מופיעות לי כאילו הם נרשמו כך: .äòéîåú ùäéä ìê òí àéùúê áìéìä ùðøöçä יש לי ווינדוס 7.. ניסיתי להוריד את כל הגרסאות של העברית דרך windows update.. יש לכם אולי איזה רעיון או פתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Ronen Mars,

היי לכולם, בהמשך לדיון הזה והזה, אני מצרף את קבצי הדאמפ של הווינדואוס. נוצר רושם שAVG אשם, אבל לא רק. אני אודה לעזרתכם, כי כל עניין הקראשים מתחיל לעצבן, כי זה מחשב חדש וזה פשוט מדכא מה שהולך כאן. החלפתי מערכות הפעלה כבר כמה פעמים וזה לא עוזר(8,8.1,7). הנה סיכום של 10 הקבצי דאמפ האחרונים(סה"כ יש 29 - מאוגוסט ועד אוקטובר): מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד: Intel® Core™ i7-4790 Processor 3.6 GHz קירור מעבד: Noctua NH-L12 זכרון: Geil Evo Potenza 8GB DDR3 1600MHz - X4 דיסק קשיח: Samsung 840 EVO 250GB SSD SATA3

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by proevo4ever,

אז ככה המון פעמים שאני גולש ב GOOGLE CHROME פתאום הוא כותב לי דף שאינו זמין.. ושאני מריץ את הפקודה ipconfig /flushdns לאפס את ה CACHE זה מסתר בנוסף אתמול לא הצלחתי להתחבר לשרת של LEAGUE OF LEGENDS ואחרי שהרצתי את הפקודה זה הסתדר. ניסיתי להיכנס להגדרות במחשב ולהגדיר DNS של גוגל 8.8.8.8 אבל כלום.......... אני עם מודם של בזק וראוטר של TPLINK יש הצעות? זה משגע אותי

12. יש לי מחשב חדש וכונן חדש, כשאני מחברת את הכונן החיצוני המחשב מזהה אותו, אך האנטרנט (WIFI) מפסיק לעבוד. יש פיתרון?

13. בא לי לזרוק קצת כסף על שטויות ואני הרבה זמן מחפש צג חדש אני חושב שאני הולך עלhttp://www.asus.com/il/Monitors_Projectors/VG248QE/ לפי מה שאני מבין הוא הכי מהיר שיש היום למחיר שלו , פה אין לי בעיה נראה לי שהחלטתי בקשר לכרטיס מסך אני משחק די הרבה והייתי רוצה לקנות כרטיס שאני יקח איתי גם למחשב הבא בלי בעיה, אני אישית חשבתי על 970 החדש, בגלל ביקורות וגם בגלל שאני חושב שקיים בו GYSNC וגם במסך? תקנו אותי אם אני טועה... עכשיו בעיה אחת עולה לי לראש הלוח שלי הוא http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3765#ov לפי מה שאני קורא ה PCI EXPREES הוא 2.0 8X ואני יודע שהGTX הוא 3.0 16X האם אני יראה הבדלים או שזה משנה רק בקונפוגרציות של SLI וכאלה. עוד שאלה קטנה יש לי מע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by amit rotem,

אהלן! מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שיכולה לעקוב אחר ה idle time של המערכת (win 8) ושנותנת רשימה של התוכנות או התהליכים שמאפסים אותו? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היי לכולם קניתי שלשום משחק FM15 שזה משחק שאין בו בכלל דרישות גבוהות של תוכנה וכו באתי להתקין אותו ונתקלתי בתקלה שבה המחשב נכבה מיד בעת הטעינה שלו ואין לי אפשרות להתקין את המשחק. לשם הבנה נוספת הדיסק אמיתי ולא חיקוי וגם המשחק של שנה שעברה עולה אצלי מעולה וזה אותו הדרישות. אם זה עוזר הוינדוס שלי לא חוקי אבל למרות הכול המשחק של שנה שעברה עולה ושל השנה לא אז נראה לי אין קשר. צילמתי את השגיאה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום המחשב שלי קופא מאי שימוש, בדרך כלל כשאני מתעורר בבוקר ומנסה להכנס אל המשתמש שלי הוא קופא וחייב ריסטארט כדי שיעבוד. וגם אני לא משתמש במחשב יותר משעתיים. אני מפעיל יוטורנט וקיבלתי שגיאה שבחיים לא ראיתי כאשר הוא קפא, insufficient quota to complete the requested service כמובן שהבעיה לא קשורה בטורנט אבל היא אולי מרמזת למה זה קורה.. אשמח לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  17. Started by zloyboy,

שלום חברים! המסך קופא לי באמצה המשחק למספר שניות עד חצי דקה נגיד בSC2 ואז ממשיך רגיל. דבר דומה גם קורה בGW2 אני משחק ואז הוא קופא לאיזה דקה דקה וחצי הקול ממשיך לעבוד ואז חוזר. קראתי איפשהו שזה אולי בגלל שילוב של הCPU שלי עם כרטיס מסך AMD? אני פשוט לא מבין גדול ואשמח אם מישהו יכול לעזור לי AMD Radeon R9 200 Series ןi5-4460 CPU 3.20GHz (מחשב נקנה לפני שבוע)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ezio.aditora,

המחשב נייד שלי התחיל לא לזהות את הרשת שלי מדובר במחשב נייד ASUS X5500LA עם מערכת הפעלה WIN 7 המחשב מזהה רשתות רק לא את של הבית גם כשהוא צמוד לראוטר מכשירים אחרים כן מזהים את הרשת (סמארטפונים וניידים אחרים) הבעיה התחילה רק לפני קצת זמן כלומר בעבר הוא זיהה יש רעיונות?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. לאחרונה פרמטתי את המחשב מ XP כדי לשים לו 7 , אבל מאז השדרוג ה USB נהיה בלתי שמיש, מחבר את העכבר, נדפק אחרי 5 דקות ורק ריסטרט יעזור כדי להחזיר ושוב חוזר ככה כל הפורטים של ה USB... ויש 5 מאחורה ו2 מקדימה וכולם נדפקו, לפחות 1 או 2 לא עובדים בכלל והשאר עובדים רק כשנוח להם לכמה דקות ואז מפסיקים עם MALFUNCTION ERROR או שגיאה כזאת או אחרת בחומרה של ה USB ומדי פעם זה גם נותן לי BLUE SCREEN OF DEATH ועושה ריסט... עכשיו אני שואל יכול להיות שאם אני יחזיר ל XP זה יסתדר? קראתי שיש איזה משהוא שאם אתה מוריד מהרג'יסטרי זה לא נותן ל USB לכבות את עצמו בכלל (מעבר ל POWER SAVING) . ואם לא האם יש איזה דרך שאני יכול למצוא על הלוח עצמו פיזית את הבעיה? או אם יכול להיות שהבעיה היא בכלל בספק כוח? …

20. Started by DarkCowMoo,

היי, אז אחרי שהכניסה ללוח אם של חיבור רשת התחילה לעשות בעיות, החלטתי לקנות מתאם רשת אלחוטי שעבד מעולה עד ממש לאחרונה. לסרוגין האינטרנט פשוט מתנתק/איטי בצורה מחרידה. כמובן שמדובר רק ברשת האלוחטית ולא בכל המחשבים שמחוברים קווית. אני כמעט בטוח שזה לא ספציפית למחשב שלי שיש בעיה, וגם בחיבור WIFI בפלאפון יש בעיה כשיש SPIKE כזה. צירפתי תמונה כדי שתראו קצת PINGING לוואלה, יכול להיות גם SPIKE ל900MS, זה לא רק לWALLA. משגע לי תשכל, החלפתי סיסמא לאלחוטי ועדיין המצב לא משתפר. נראה לי שבזק לאחרונה העלו רשת אלחוטית חינמית באיזור שעלולה לגרום לבעיות. למישהו יש עצה? המתאם האחלוטי של TPLINK WN821N לוח אם MA770UD3.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by asvg,

שלום פתאום היום אני רואה בעיה מוזרה בחיפוש בגוגל ,אני מצרף תמונה להודעה הבעיה היא שתמיד שחיפשתי בגוגל היה מציג תוצאות והיה אפשרות למעלה [מעל התוצאות חיפוש] בדף לשנות העדפות מסויימות כמו "כלי חיפוש " וחפש רק בדפי אינטרנט בעברית" ועוד, היום שמתי לב שזה נעלם , לציין הבעיה קיימת עם כרום וגם אקספלורר כך שזה לא בעיה של דפדפן מסויים, אני מעלה תמונה וסימנתי בחץ איפה שהיו ההעדפות , מה אפשר לעשות על מנת להחזיר את המצב לקדמותו ?? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הי, יש לי ווינדוס 7 pro מעבד 4 ליבות של אינטל וכרטיס מסך 9600GT NVIDIA זה קרה שהמחשב נכבה לאחר איזה חצי שעה ךא נכנס למצב שינה פשוט מסך נכבה ואז שאני מנסה להזיז עכבר מקלדת רואים המחשב פועל אבל המסך לא נדלק , זה קרה לי פעם טחת שבזמן שאני עובד על המחשב עצמו פתאום המסך רושם "NO SIGNAL " ואז בשני מקרים אני מכבה טת המחשב ומדליק ומסתדר , מה ניתן לעשות ? ניסיתי להחליף מסך בזמן שזה קרה ולא עבד מסך נוסף , שיחקתי בין כל סוגי מתבי שינה של המחשב ו BALANCE וכו ולא הצלחתי , מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Highlandwer,

שלום אני מעוניין לרכוש מצלמת IP כך שתצלם את הכניסה לבית שלי , ושידור הוידיאו יהיה ישירות לטאבלט אנדרואיד שנמצא בטווח של הבית כלומר לא יותר מ 20-30 מטר בין המצלמה לטאבלט . כמה שאלות . 1 האם אני חייב להעביר את התשדורת דרך ראוטר ? כך שהשידור וידיאו מהמצלמה ישוודר ישירות לטבלט ? 2 במידה ולא אז בהנחה שיש לי את המצלמה , ראוטר וטאבלט האם אני חייב שהם יהיו מחוברים לאינטרנט? או מספיק שיהיו מחוברים לרשת של הראוטר ? על איזה מצלמה פשוטה וטובה אתם יכולים להמליץ כדי להפעיל את המערכת באופן הבא ללא חיבור לאינטרט ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by raviv1989,

http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-%D7%A9%D7%9C-ASUS-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-I5-%D7%96%D7%9B-8GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-750GB/pi5IDN56JKCN028H?cfm=7e05afd1 המחשב בקישור. האינטרנט כל הזמן מתנתק לי וגם כשהוא לא מתנתק הוא ממש איטי. איך אפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by lazarpk2,

אז ככה שלום כולם. אני קניתי לא לפני הרבה זמן GTX 770 4GB של GIGABYTE והוא עושה לי בעיות אם הFPS לדוגמא אני משחק משחק מסויים אחרי שעה שעתיים זה מוריד את ה FPS בחצי... ואני משחק במשחקים לא מקוריים כמו פארקריי4 אססאסין קריד האחרון אבל יש לי גם משחקי אונליין של FREE2PLAY כמו APB,LOL וגם שם זה מוריד את ה FPS בחצי ואפילו יותר המפרט שלי : core i5 4690 3.5-3.9 G.skill crucial 16 gb 1600mhz 1.5tb western digital 750 watts seasonic silver ופשוט אני משחק והכרטיס מסך מחליט להוריד את ה FPS בחצי ואפילו במשחקי אונלין יותר מוריד וה3DMARK מראה שהכל טוב. אבל אני לא רואה שזה ככה. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים