תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
המסך שלי מחובר בDVI לכרטיס המסך, בזמן שהמחשב עבד ניתקתי את המסך,לאחר שחיברתי אותו שנית הוא כותב no input signal ונשאר במצב הזה לא משנה מה אני לוחץ במקלדת. כשאני מאתחל את המחשב המסך עובד כרגיל עד שהוינדוס עולה(XP),(את הסמל של ה"חלון"ב 4 צבעים עם המילה WINDOWS מתחתיו אני עדיין רואה)ולאחר מכן המסך נהיה שחור,כותב no input signal ונכנס למצב המתנה. מה זה יכול להיות ואיך פותרים את זה? ניסיתי לחבר מסך אחר, גם לכניסת הVGA וגם לDVI אותו סיפור...
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי לא הדלקתי את המחשב שלי במשך 34 יום. כשהדלקתי הכל פעל בסדר וכעבור כמה שעות המחשב לא הצליח לעשות בוט לווינדוס ומבקש ממני או לנסות להפעיל את הווינדווס בצורה רגילה (יש ריסטרט לאחר כמה שניות), או לנסות לפתור את הבעיה באופן אוטומטי (לא מצליח, גם אם עושים סריקה 3 פעמים). לקחתי את ההארד דיסק לחנות והם אומרים שהוא בסדר. מדי פעם הביוס לא מזהה הארד דיסק. בכל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנת הצלה כלשהי הוא לא מוצא שום כונן. ניסיתי להתקין ווינדווס 7 וזה אומר שהוא לא מוצא דרייברים להארד דיסק. אני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי מחשב: AMD AXP 2500+VOLCANO 12 (בלי שום OC) ABIT NF7 KINGSTONE 256MB 400DDR WD 80GB 7200RPM JB פירקתי את כל המחשב, ניקיתי את המשחה התרמית הישנה מהמעבד ומרחתי אחת חדשה של ARCTIC SILVER. חיברתי את הכל מחדש, וכשאני מפעיל את המחשב הוא נתקע בחלון של הביוס. אני לא שומע שום ציפצוף מהמחשב. זה מה שכתוב: המחשב לא מזהה את הכונן הקשיח ואת הצורב. הוא מזה בצורה מוטעה את המעבד שלי גם. בזמן מריחת המשחה התרמית, קצת משחה נפלה לי לאזור שמסביב לליבה. ניסיתי לנקות עם קיסמיי שיניים, ובאמת שניקיתי את זה המון אבל עדיין נשאר האזור הזה חלקית בצבע אפור (הצבע של המשחה). אז מה קורה פה? המעבד הוא שנשרף? הכונן קשיח? ניסיתי לבדוק את החיבורים של הכונן הקשיח, והם בצורה נכונה...בדקתי גם כמה פעמים לי…
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש...יש לי בעייה רצינית... המפרט: 4600+X2 2GB DDR2667 7300GT עכשיו ב3DMARK אני מקבל 1497 שזה פחות מחצי ומשהוא ממה שאני אמור לקבל... הורדתי את העדכון למעבדי AMD בנוגע לצריכת חשמל וכל זה אבל לא עזר.. אני מיואש לא יודע מה לעשות... בבקשה שמישהוא יעזור לי ויגיד לי איך לפתור את זה...
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
היי... לפתע אני מקבל את ההודעה שרשומה בתמונה שצירפתי ואז המסך מחשיך לכמה שניות וחוזר בחזרה. ככה זה קורה כל כמה דקות ולפעמים כמה פעמים ברצף. הדרייברים מעודכנים וגם הווינדוס (10). מה ניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה שאני מנסה להתקין כרטיס קול הוא עושה לי שגיאה בהתקנה וזה לא מתקין לי הנה תמונה של המשחב שלי מהתוכנה אברסט http://www.zix.co.il/images/z-63816634.JPG השגיאה בהתקנה http://www.zix.co.il/images/z-294295075.JPG שגיאה בוינאמפ שאני מנסה להפעעיל שיר http://www.zix.co.il/images/z-832862064.JPG בבקשה תעזרו לי תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה. אני ממש נואש... שמעתי שזהו אתר שבטוח ידעו מה הבעיה או לפחות מה אפשר לעשות. זה סיפור קצת ארוך: לפני כ-7 חודשים קניתי מחשב. את המחשב קניתי מיבואן של אינטל ומהחנות KSP בראשון לציון. כל המחשב עלה לי (הבוקסה עצמה) כ-6 וחצי אלף. לאחר שבוע מהרכבת המחשב התגלתה בעיה: המחשב שלי עושה לי ריסטים. זה קורה כאשר אני מפעיל משחק, או שומע מוזיקה או כל דבר אחר. פתאון, ללא שום התרעה הוא זורק לי ריסט ומתחיל את עצמו מהתחלה. בחודשיים הראשונים שלחתי ליבואן של אינטל לבדיקה והם לא הצליחו למצוא את הבעיה. השארתי את המחשב 5 חודשים בצד, פשוט לא נגעתי בו, השתמשתי במחשב הישן שלי. לפני שבוע נמאס לי ואמרתי שאני חייב לתקן אותו. הלכתי למישהו שמבין במחשבים, והבאתי לי את המחשב. הוא בדק לי אותו…
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, אני מפרמט את המחשב (HDD IDE) מדי מספר פעמים (WIN XP). היום גם שידרגתי את ההארד דיסק (IDE 320GB של WD). כבר מיד לאחר התקנת ה XP (ללא שום רכיב אחר), הוא לא מוצא את הדרייבר של כרטיס הרשת (כרטיס PCI). למה? מה הקשר בין דרייבר חסר בפירמוט רגיל, או בפירמוט לאחר החלפת HDD? מאיפה אני מוריד את הדרייבר הזה? מעולם, לאחר פירמוטלא היתה בעיה של זיהוי כרטיס רשת... תמיד המחשב גלש באופן מיידי ללא התקנת דרייבר. דרושה עזרה דחופה...
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כמו שציינתי רכשתי מחשב חדש ממש לפני חודשיים והתחלתי לזהות תסמינים שכרגע הם קורים לעיתים רחוקות השאלה שלי האם זה מעיד על משהו: 1)בעת הפעלת המחשב לפעמים אין תצוגה במסך כלל. כתוצאה מכך אני מוציא ומחבר מחדש את הכבל hdmi שמחובר למסך מהצד של המסך בלבד ורק אז התצוגה חוזרת,יש לציין שהמסך והמחשב מחוברים בצורת hdmi to hdmi. מצב שני: 2)בעת הפעלת המחשב ועליית הוינדוס המודם פועל הכל תקין יש אינטרנט,הכבל רשת מחובר ישירות למחשב הכל תקין. לפעמים לאחר שכבר הוינדוס עולה והכל תקין האינטרנט לא מזוהה,ואז כתוצאה מכך אני פשוט מנתק את כבל הרשת מהמחשב(בלי איפוס המודם)מחבר שנית ואז יש לי אינטרנט. אלה צרות של עשירים?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום. כשאני צופה בסרט/סדרה המחשב מעלה לי מסך כחול, הוא רושם לי שם גם DUMPING MEMORY , סופר עד 100 (עניין של שניה וחצי) ועושה ריסטארט. בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך, אבל המעלות שלו בסדר גמור וגם שלחתי אותו לבדיקה והוא נמצא תקין לחלוטין. קראתי קצת באינטרנט ואמרו לי לבדוק את הזכרונות שלי. חבר שלי המליץ לי להריץ בדיקה של MEMTEST וזה מה שעשיתי. הנה מה שזה מצא לי אחרי כ 4 וחצי שעות עבודה : מה הבעיה ? ואיך אני פותר את זה? תודה רבה ! ואם זה משנה משהו : אני עובד עם ויסטה ULTIMATE 32 BIT יש לי 2 GB זיכרון. 2 סטיקים של ג'יגה כל אחד. יש רווח של סלוט בין הסטיקים של הזכרונות. מעבד e6600 CORE 2 DOU כרטיס מסך HD2900 PRO לוח אם ASUS P5B DELUXE
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והכל טוב ויפה ולחצתי על המשחק וזה העלה לי מסך שחור וחזר לוינדוס לפי מה שהבנתי עם דיבור עם כמה אנשים יכול להיות שוינדוס 98 לא תומך במשחק הזה בקיצור רציתי לשאול אותכם שתי דברים: 1.אם זה הגיוני שהמשחק לא תומך בוינדוס הזה? 2.אם זה הגיוני אז האם יש דרך לתקן את זה נ.ב. יש לי וינדוס 98 ו ATI Radeon 9800W 128MB DDR + TVOUT Pro אם זה יעזור במשהו..
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי בעיה כל פעם שהמחשב עולה יש לי מסך כחול עם הודעת שגיאה כזאת stop : 0x0000008e גם כשאני מנסה להכנס לSAFE MOD עולה לי מסך כחול[ ניסיתי לחפש בגוגל עזרה לא הצלחתי אני מקווה מאוד שתעזרו לי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש: Intel Core 2 Duo E6420 @ 2.13 GHZ ASUS MOTHERBOARD P5B 2GB KINGSTON בעיקרון המחשב עובד ממש טוב ואני די מרוצה, חוץ מדבר אחד. כשאני מפעיל משחקים, ממזער או ממקסם אותם בזמן שאני משתמש בתוכנות דיבור כגון סקייפ או ונטרילו אז המיקרופון שלי מתחיל לעשות רעשים בלתי נסבלים, פשוט רעש כאילו מישהו נושף על המיקרופון ולא מפסיק(בדקתי שזו לא בעיה במיקרופון). התייעצתי עם כמה חברים והגענו למסקנה שזוהי כנראה בעיה של שינוי המהירות של המעבד ( MHZ) הבנתי שהמעבד עובד בשיטה אוטומטית. בזמן שאני נמצא בתוך משחק או תוכנה שדורשת עבודה חזקה של המעבד המעבד עולה למהירות ה"מקורית" שלו שהיא 2130MHZ, וכשאני ממזער משחק או תוכנה הוא חוזר למצב "המתנה" שבו הוא יורד ל1600MHZ. א…
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
black ops 2 קופא לי עם מסך ירוק קניתי דרך סטים הייתה לי בעיה כזאת גם עם SLEEPING DOGS גם דרך סטים לא יודע מה לעשות מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש לא עזר גם את המשחק מחקתי והתקנתי וגם לא עזר זה המחשב שלי: מעבד- intel I5 2500 כרטיס מסך-GTX 570 זיכרון-8 RAM לוח אם-GIGABYTE PA65
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
החלפתי ביוס ל 14.. הכל טוב ויפה. רק המעלות עשו בעיות.. אחרי זה, העלתי שוב מ 215 ל 220 , ואז הכל התחיל.. בהתחלה המחשב לא עלה בכלל, אז ריסטרטי תביוס וזה הסתדר, החזרתי להגדרות של ה215 והמחשב עלה.. הוא היגיע לשלב של הלהעלות תווינדס הוא רושם שיש איזו שהיא בעיה בקובץ win/sys32/config קרה לי כבר פעם אחת.. סידרתי בזה שפרמטתי, טוב , הכנסתי תדיסק של הווינדוס.. ההתקנה מתחילה להעלות DLLים, ואז גם ההתקנה נתקעה.. ניסיתי שוב , פעל . פרמטתי תכונן , התקנתי תקבצים של הווינדוס והוא עשה ריסט, כשהוא עלה מחדש... שוב אותה שגיאה, ניסיתי למחוק תפרטיטון, לא עזר.. כלום לא עזר.. אני לא רוצה לעשות על D כי אז הוא ימחוק לי שם הכל.. עכשיו, החזרתי חזרה לביוס 18 ורוב הבעיות נפתרו , חוץ מהבעיה העיקרית שב…
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע מה לעשות אתם חייבים לעזור לי חח :[ אני מפעיל תמחשב זה מראה לי שזה מזהה את הכרטיס מסך יעני את ההודעה של הגירסא שלו ואז ישר זה רושם לי boot failure: system halted ;[ אני לא יודע מה לעשות שמתי הארדיסק אחר וזה עדיין לא עוזר אם מישהו יודע פתרון קל בבקשה לרשום :>
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח DELL עם מעבד I5 ו- 8M זכרון. הייתה בעייה במאוורר לתקופה מסויימת והחלפתי אותו. המצב כרגע הוא שדברים שונים מפסיקים לעבוד. חלק מיציאות ה-USB עובדות לפעמים כן ולפעמים לא . לא תמיד קורא את הכרטיס עם יציאות USB3 לא תמיד קורא את כרטיס המסך - וחייבת לחבר לכרטיס ON BOURD. השבוע פשוט לא נדלק (מאוורים לא מתחילים לעבוד) - ספק כח תקין (ניסיתי לחבר אחר). בסופו של דבר חזר לעבוד. השאלה שלי - האם כדאי להחליף לוח אם באופן עצמאי (ללא נסיון טכנאי אבל פירקתי את המחשב הישן וחושבת שיודעת מה לעשות) אם להחליף - בדקתי באתרי חנויות אופציות - לא יודעת איזה סוקט ואיזה צ'יפ צריך לקנות. החלופה היא לקנות מחשב חדש כי לנוכחי אין תק…
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עידן וחדש בפורום קניתי לאחרונה מחשב ב 7000 ש"ח מכל טוב.. והכל בשביל משחק אחד fsx.. אני פריק של הסימולטור הזה יש לי חלונות 8 64 מקורי והמשחק מקורי. להלן הבעיות : התקנתי את המשחק פעם אחת והכל עבד בסדר גמור. לאחר מכן, התקנתי את התוסף fsx sp1 (אנגלית) ומכאן הכל השתבש בהתחלה נאמר לי שהקובץ msxml4 sp2 לא נימצא ושעלי לאשר שהוא נימצא במערכת. לאחר מכן הסרתי את ההתקנה של sp1 אולי בצורה לא הכי טובה.. עשה לי קצת בעיות להסיר את זה, וכשניסיתי להתקין את fsx אח"כ הוא לא נתן לי.. ביקש שאני אתקן את ההתקנה.. כשניסיתי לעשות זאת קיבלתי שגיאה " 1628 : Failed to Complete installtion " ניסיתי לעשות את מה שכתוב בפורום במיקרוסופט : 1.למחוק את התוכן של תיקיית temp 2.לסגור פעילות …
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול בערב עשיתי ריסט, והמחשב נתקע על המסך של "shutting down" ויותר לא הגיב, גם לחיצות על כפתור הריסט או החזקת כפתור ההדלקה - לא השפיעו כלל, לכן כיביתי את החשמל, ומאז המחשב לא נדלק... זוהי לא בעיה בספק למיטב ממצאי, משום שמצלמת האינטרנט שלי נדלקת ברגע שאני מחבר את הספק ומדליק את הכפתור שלו מאחורה... מה אני יכול עוד לנסות?? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי. ברשות (mackbook pro (2010 יד 2 שקניתי לא מזמן. המחשב אבל חלק והכל היה בסדר למשך איזה 4-5 פעמים של שימוש. לפתע הוא לא עובד כאשר לא מחובר לחשמל וכאשר אני מחבר אותו לחשמל הוא נשאר על 0 גם לאחר כמה שעות של הטענה, זאת אומרת שאם אני רוצה לעבוד איתו אני חייב להיות מחובר לחשמל. האם בוודאות זו הסוללה? איך אוכל לבדוק אם הסוללה גמורה או לא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי סורק ULTIMA 2000 USB של ARTEC. סורק זול ופשוט. המחשב שלי הוא XP SP1. הורדתי את הדרייברים מהאתר שלהם, התקנתי ועשיתי ריסט כמו שהם ביקשו. הכנסתי את הסורק לכניסת יואסבי. המחשב זיהה את הסורק והתקין אותו. אני מנסה לסרוק, בפעם הראשונה הוא עושה קצת קולות ואז אני מקבל את ההודעת שגיאה שאפשר לראות מטה. פעמים הבאות שאני מנסה לסרוק אני ישר מקבל את ההודעה הזאת. ניסיתי עכשיו להתקין את הסורק במחשב של אבא שלי בדיוק באותה דרך, והסורק עבד. ההבדלים היחידים שאני יכול לחשוב עליהם בין המחשבים שלנו הם ששלו זה XP לא SP1 ושהוא USB1 בעוד אני USB2. אני דיי מתוסכל ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את העניין הזה, תודה מראש. עריכה: שכחתי להוסיף פרט חשוב, במחשב שלי, איפה שהסורק לא עובד מופ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
החלפתי שוב את הלוח אם שלי של אסוס P4P800SE ועדיין אני שומע קול של גיצים מפרט על המחשב שלי: יש לי 9 מאווררים וספק כוח של 380 וואט אמממ מה עוד יכול לגרום לגיצים??? :s05: :s05: כי אמרו לי שזה לא הלוח מפני שהחלפתי אותו 3 פעמים בחדש מה לעזעזל יכול להיות הבעיה :-\ :-\ בבקשה אני כבר נואש
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחבר למחשב מרוחק במחשב מותקנת תוכנת VNC אבל הנתב לא מוגדר להעביר את הבקשה למחשב יש כמה מחשבים ברשת על כולם מותקנת התוכנה אני רוצה לשלוט במחשב אחד לפחות משם אני יגדיר את הנתב להגדרות ממחשב מרוחק איך אני יכול לשלוט ב לפחות באחד מהמחשבים מרחוק יש לי את כתובת ה האי פי אבל עוד לא הכנתי TROJAN הצורך הוא לבדוק את שלום הילדים שלי במקום שהם נמצאים בו תודה מראש לכל מי שימצא לי פיתרון
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, חייב את עזרתכם הדחופה! קניתי מחשב אינטל נוק חדש, הותקנו בתוכו הרכיבים הנדרשים, וכשאני מחבר מסך (חדש גם כן) אני מקבל הודע ש'אין אנלוג סיגנל' המסך מחובר בhdmi, כמובן ששינתי ערוצים במסך וללא שינוי. המסך נבדק עם התקן אחר בvga ונמצא תקין, השאלה היא אם הבעיה במחשב (קשה לי להאמין מכיוון ומדובר במוצר איכותי של אינטל והוא חדש לחלוטין) או אולי זו בעית תוכנה, למשל, אולי המחשב צריך לצורך ההפעלה הראשונית חיבור אנלוגי בלבד (עם מתאים)? המחשב עדיין ללא מערכת הפעלה בהיעדר מסך כמובן.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב השני שלי, ואז כשניסיתי להתקין WIN XP (לאחר שסימנתי ב BIOS שהוא יקרא קודם מה CDROM) הוא הציג לי הודעה: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER (ניסיתי דיסקים שונים של WIN) איך פותרים את זה?
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-