תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים, זה המפרט של המחשב שלי: I7 6700K Asus Z170-A Corsair Vengeance LPX DDR4 2666MHZ Seasonic G-550 MSI GTX1080 AERO Creative Sound Blaster Z Samsung EVO 850 256gb WD 2TB Black מערכת הפעלה WIN10. הנה הבעיה שלי - המחשב מדי פעם עולה ללא סאונד ונדרש לבצע Restart בווינדוס כדי שזה יתוקן. הנה הדיבאג שניסיתי עד כה: 1) ביטלתי את ה-FAST BOOT כי שמעתי שיכול להיות שהכרטיס לא מספיק להיקלט במערכת הפעלה איכשהו (???) - לא עזר והחזרתי. 2) הסרתי את הדרייברים הכי חדשים והתקנתי גרסא אחת ישנה יותר. משזה לא עזר, התקנתי 3 גרסאות אחורה וגם פה לא הועיל והבעיה חזרה. 3) כשהבעיה קורית אני מחבר לאון-בורד…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, הוינדוס במחשב הנייד שלי לא עולה ולאחר ניסיון של repair דרך התקנת הוינדוס הוא נותן לי שגיאת error loading ולא מגיעה לטעינה בכלל. ניסיתי להתקין puppy linux עם USB כדי לתת גיבוי לכל הקבצים אך זה לא נותן לי אפשרות אפילו לראות את הקבצים שנמצאים בכונן הקשיח. האם ישנה עוד דרך כדי לגבות את כל הכונן או דרך אחרת לתקן את המערכת של וינדוס 10 שככל הניראה לא ניפתחת ביגלל וירוס? אודה מאוד לכל מי שיכול לעזור!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי היום התקנתי תוכנת אובר קלוקינג בXP , מהתקליטור שקיבלתי עם לוח האם זיגבייט, העלתי את מהירות הליה ל2150 GHZ ואז פתאום המחשב קפא לגמריי, נאלצתי לעשות ריסטט , אבל לא נישמע ציפצוף בהדלקה וגם לא ניראה כל כיתוב במסך , רק אחריי כמה ניסיונות כאלו , פתאום המחשב נידלק , בדקתי את המחשב עם תוכנת S&M 1.7.6 , הכל בסדר , גם הרצתי 3DMARK06 בהצלחה. האם גרמתי נזק בילתי הפיך למעבד? או שהמעבד שלי לא עובד ב100% עכשיו ? מבקש את תגובתכם לפשלה שלי ... רוני
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב מפסיק לזהות אותו אני מוחק אותו מהחומרה עושה ריסטרט הוא שוב מזהה לקצת זמן ושוב עושה בעיות זה כותב CODE 43 .....
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב ווינדוס 10 ואני רוצה ליצור פקודות משלי בcmd ראיתי את הדיון של עכשיו מה אני צריך לכתוב בcmd כדי לראות את הפקודה שלי?
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי לאחרונה, שבועיים שלשה התקלה קיימת קבצי וורד,DOC/pdf/docx לא נפתחים בוואטספ במחשב מקליק הורד,הקובץ לא יורד לאף ספריה לעומת זאת בסמארטפון אין בעיה ,הכל נפתח. האם הבעיה במחשב או בוואטאספ? אודה על פתרון הבעיה אהוד
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לשתף את המדפסת שלי כדי שאני אוכל להדפיס מהמחשב הנייד. הבעיה היא שמחשב הנייד נמצא בקבוצת עבודה שלא ניתנת לשינוי (חברה מסוימת) , והבנתי שאם קבוצת העבודה לא זהה אי אפשר לשתף... אבל שני המחשבים מחוברים לנתב ולמודם.... אני לא כ"כ מבינה בזה..אבל אפשר לעשות משהו בנידון? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת Micosoft Sidewinder X6 שמחוברת למחשב עם בורד Abit AB9 Pro. המקלדת עובדת ב BIOS ואין בעיה אבל במסך של בחירת מערכת ההפעלה (Os Selection) היא לא עובדת. היא חוזרת לעבוד אחרי שהמערכת הפעלה מתחילה לעבוד יש למישהו רעיון איך לפתור את זה ? (מסיור מהיר בביוס לא מצאתי משהו רלווונטי) ---- עדכון: לא משנה, מצאתי את זה בביוס
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול התחיל להיות על המסך בזמן משחק (america's army) לעשות לי סימנים סגולים כאלה נקודות על המסך ואז ליתקע + כל מיני מסכים כחולים למינהם. מהסיבה שלא עשיתי פירמוט שנה וחצי והמחשב היה כזה איטי איכס אמרתי שזו סיבה למסיבה לעשות פירמוט, על כן ביצעתי אותו היום בבוקר, אולם המסכים הכחולים חזרו (כל פעם מסיבה אחרת, הרצתי minidump, לכן מחקתי את כל הדריורים ושוב התקנתי אותם), שוב לא עזר, הורדתי 3rd mark03 וכבר אני רואה שמבחן הראשון כעבור כמה שניות נהיים לי ריצודים כאלה ואז בום המחשב נתקע. חוץ מכך הכול עובד חלק וכמו שמצופה ממחשב לאחר פירמוט, לכן אני חושד שמדובר בכרטיס מסך gef 6600 שכניראה החליט לצאת לגימלאות אחרי כמה חודשים, מהי לדעתכם הבעייה? *בשבוע שעבר ביום שישי הוספתי למח…
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין ראוטר של DLINK מי שיכול לבוא אלי לאייסיקיו בבקשה, 2228030 תודה יום טוב
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום רב... קניתי שני מחשבים לאחרונה (נייחים) ואני מעוניין שהם יהיהו זהים לחלוטין למחשב (נייח) שיש ברשותי... המפרטים של המחשבים שונים.. ניסיתי לעבוד עם נרטון גוסט 10... בביצוע הגיבוי הכל עבד חלק... בה"תקנה" למחשבים החדשים או שבסוף ההתקנה הוא אומר לי להכניס את דיסק הגיבוי או שהוא מגבה עד הסוף ובהפעלה מחדש הוא לא מצליח אפילו לעשות בוט... יש למישהו רעיון או המלצה לתוכנה אחרת? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לי יש מחשב נישא imb thinkpad a21p ויש לו מסך 17 אינץ' ויום אחד פתאום אני רואה על המסך קווים אופקיים שקופים כאלה ומבהבהבים, זאת אומרת אין להם צבע או משהוא אבל שאתה מסתכל על המסך מזווית ישיבה אז אתה רואה כאלה הבדלים בגוון, כל איפה שיש קו זה קצת יותר כהה וגם זה מהבהב כזה.. וכאשר אתה מסתכל על המסך מלמעלה אתה רואה שאיפה שיש מרווח בין הקווים המסך בסדר ואיפה שיש את הקווים יש להם צבע ירוק בהיר כזה והוא מהבהב כאילו הוא זז . אבל כאשר מסתכלים על המסך מזווית ישיבה פשוט רואים שאיפה שיש את הקוים המסך כאילו זז כזה. אני ממש לא יודע מה קרה כי זה לא היה שקניתי אותו.. זה בעייה מאוד מוזרה ואם מישהוא יודע למה היא נגרמה או איפה לתקן אותה שירשום. …
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום אז הבעיה שלי היא כזאת קניתי הארד דיסק חדש של 500GB של WD, באתי להוסיף אותו למחשב, חיברתי ושמתי לב ש המחשב לא מזהה אותו עוד בשלב ה BIOS, שיחקתי קצת בין החיבורים של ה SATA בכדי לראות שזה לא בעיה של חיבור וחיש מהר המחשב כבר לא מזהה את ההארד דיסק הישן שלי, אלא רק את הכונן DVD שלי. - ניתקתי את כל ההארדיסקים והשארתי רק את הכונן, ניסיתי לשים דיסק התקנה של windows אבל ברגע שהוא מנסה לטעון הוא מראה לי אותו ERROR. - ניתקתי את כל הסטיקים של הזיכרון והשארתי רק אחד - אותה ERROR. - החלפתי לסטיק אחר - אותו בעיה, כלומר זה לא הזיכרון. - החלפתי כרטיסי מסך לאחד ישן שיש ברשותי ועדיין אותו ה ERROR. - כעת אני חושד בעיקר בספק המצ'וקמק שלי, הוא ג'נרי וסוחב את המערכת שלי כבר 3.5 שנים בכבוד …
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מחשב נייח I7-6700 Gigabyte GTX1080 Gaming G1 Gigabyte H170 Gaming G5 16GB HyperX Fury Corsair 850W 80+ Gold Win10 64bit, ולנושא שלשמו התכנסנו: המחשב שלי בן שבוע ועבר במשך שבוע עם מסך אסוס mx299q, בחיבור DP. היום חזרתי מהעבודה והפלא ופלא, המסך לא נדלק כשהזזתי את העכבר. מפה לשם, אף אחת מיציאות הDP שלי לא מעבירה וידאו. חיבורי HDMI-HDMI וDVI-DVI עובדים טוב. שמתי לב שבשימוש בHDMI יש קטע מסריח: אני לא רואה שום דבר מרגע ההדלקה של המחשב ועד שולחן העבודה - הלוגו של ג'יגהבייט בעלייה של הבאיוס או אפילו את התפריט לעליה למצב בטוח בF8 ( וגם כשאני מדמיין שהוא עלה - המחשב לא מראה לי על המסך מצב בטוח ). עוד קטע מוזר: כשאני…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככהיש את המשחק מיינקראפט שאפשר לשחק בשמירה אחד עם השני למי שמתחבר לאותו אינטרנט בבית (אני לא ממש מבין במחשבים ככה אני אנסה להסביר את עצמי)עכשיו יש לי מחשב נייח שאליו מחובר הראוטר, ויש לי עוד 2 מחשבים ניידיםעכשיו במחשב נייד 1 אני פותח את השמירה שיהיה אפשר לשחק אחד נגד השני ואני מנסה למצוא אותו עם מחשב נייד 2 ואני לא מוצא (אני מחפש במשחק שאני לוחץ על מולטיפלייר ואז זה רושם לי סריקה עבור משחקים ברשת המקומית שלך)במחשב הנייח אני כן מוצא שאני מחפש את מה שפתחתי במחשב הנייד 1. ושאני מנסה להתחבר זה רושם לי ככה:http://prnt.sc/dza6cqההתחברות לשרת נכשלה : java.ConnectException: connecion timed out: no further informationלפי מדריכים ביוטוב הבנתי שצריך לפתוח את הפורט שזה מראה במה שפ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל זה מה שהיה נראה לי הכי קרוב. יש לי טאבלט לנובו miix 320 שהמסך שלו נשבר. אני רוצה להזמין את החלק מחו"ל. באחת ההצעות שראיתי באלי אקספרס היו כמה דגמים של מסכים לטאבלט הזה. מתברר שיש כמה דגמים. אין לי מושג איזה מהם אני צריך לבחור. מציגים שם תמונות מוגדלות של כל הסוגים אבל נראה לי שאת ההבדל ביניהם אפשר לראות בחלק הפנימי של המסך, אחרי שמפרקים אותו. מישהו יכול לעזור? הנה הקישור: https://www.aliexpress.com/item/32964222290.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.385615c8Bf5p9g&algo_pvid=093ec95f-4f0a-4781-9489-5ac6d2177dd8&algo_expid=093ec95f-4f0a-4781-9489-5ac6d2177dd8-3&btsid=5d8e264a-5641-4efe-84af-592546e75a5f&ws…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב עם AMD 2600, 256MB DDR, GIGABYTE Motherboard. היום הפעלתי את המחשב ומסתבר שהמאורר הקדמי, שיושב בתחתית החלק הקדמי של המארז, משמיע רעשים חזקים ונראה שהוא די גוסס. מישהו אמר לי שהמאורר הזה מיותר לחלוטין ופשוט ניתקתי אותו. מה דעתכם? האם זה יכול לגרום להתחממות? ועוד משהו - איך מודדים את טמפרטורת החומרה במחשב? תודה!
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מהיום מחשב Hp pavilion dv4-1225dx מסך שחור. נראה שעולה אבל לא מציג. ניסיתי: ניתוק סוללה ומטען. ניתוק זיכרונות והחלפה ביניהם. חיבור hdmi והפניה. ניסיון כניסה לbios עם כפתור windows+b+power. ניתקתי והחזרתי את הכבל של המסך שנמצא מעל הכפתורים. שום דבר לא עוזר, מה כדאי לנסות? תודה
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני לא יודע איך מפרקים את הפאנאל האחורי של הלוח האם במארז של טארמנאל טאק
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ברשותי מערכת הפעלה מסוג XP מערכת הפעלה לא מצליחה לעלות ונותנת מסך כחול עם שגיאה mountable_boot_volume הגדרתי את המחשב שיעשה BOOT מהCD והכנסתי את דיסק ההתקנה של XP פרו ובחרתי שם באפשרות R ע"מ להפעיל את אופציית Recovery Console הוא מבקש ממני את סיסמת administrator שאני לא יודע אותה,האם יש דרך להתגבר על זה במצב דוס או שמא אני בברוך והאפשרות היחידה שעומדת בפניי היא לפרמט את המחשב?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל ריסט בWindows Vista Ultimate 64 BIT ואין לי מושג למה- בהתחלה היה לי מותקן תגרסה של ה- 32 BIT וזה עבד מעולה בלי ריסטים עכשיו ב64 בייט אני מקבל מידי יומיים בערך מסך כחול וזה מה שרשום : Problem signature Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Files that help describe the problem (some files may no longer be available) Mini022807-01.dmp sysdata.xml Version.txt View a temporary copy of these files Warning: If a virus or other security threat caused the problem, opening a copy of the files could harm your computer. Extra information about the problem BCCode: a BCP1: 000000000000001F BCP2: 0000000000…
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום פורום! אני פונה אליכם כי קיבלתי יותר מדי תשובות סותרות לאחרונה, מקווה שמישהו יוכל להסביר לי את העניין אחת ולתמיד. לפני 3 ימים רכשתי מחשב נייד חדש מסוג DELL 1558. (המחשב נקנה ישירות מדל) לצערי ברגע שחיברתי את המחשב לספק הכוח, הספק קיצר את עצמו ומת. מוזר אה?? בכל מקרה דל החליפו לי אותו בספק חדש שעובד. השאלה שלי היא כזו: בשביל לבדוק שהתקלה אכן הייתה בספק נאלצתי להדליק את המחשב החדש לחצי שעה בערך, לפי בקשתו של טכנאי דל שהיה איתי על הקו, בתוך האריזה של המחשב כתוב לא להפעיל את המחשב בפעם הראשונה ללא הספק ולהטעין קודם את הבטרייה למשך 12 שעות, אולם כששאלתי את טכנאי דל על זה - הוא אמר לי דווקא להיפך: להשאיר את המחשב דלוק עד שהבטרייה מתרוקנת ל2% ורק אז להטעין את הבטרייה בפעם ה…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ניסיתי לנקות כמה פעמים עם מטלית יבשה את התוף המבריק ובכלל בפנים, המצב מאוד השתפר אבל עדיין יש מריחת צבע אפור. האם אני מנקה לא נכון? אולי יש מקומות שאני מפספס? איך להתקדם - חוץ מלקנות מדפסת שאולי לא תהיה ברירה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
זקוק לעזרתכם: ברצוני לחבר שני מסכים למחשב, האחד לעבודה יומיומית, והאחר מסך LCD לצפיה בסרטים (בצורה כזאת שפשוט יהווה את ההמשך של שולחן העבודה ואני אוכל לגרור הצידה אליו את החלונות שאני ארצה - שולחן עבודה מורחב) אז חיברתי אל כרטיס המסך שלי (GeForce 8600GT) מסך LCD 42" ב-DVI ומסך 17" אנלוגי דרך מתאם DVI. הורדתי את הדרייבר האחרון של NVIDIA ונתקעתי כשלוח הבקרה של NVIDIA לא נותן לי להגדיר לכל אחד מהם את הרזולוציה שלו, אלא רק אחת רחבה וגדולה לשניהם (שמורחת את הכל הDESKTOP) או אופציית CLONE (שמאפשרת רק לאחד מהם לעבוד ברזולוציה שטובה לו ולשני להתעוות) אני יודע שזה אמור לעבוד כי ראיתי את זה עובד אצל חבר. כל אחד מהמסכים מקבל את הרזולוציה שלו בלי בעיות. אשמח מאוד אם תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש ואני רוצה לוודא שהרכיבים במחשב גם תקינים וגם עם ביצועים כפי שהובטח. (מבחינת מהירות ויכולת עמידה בעומסים וכאלה..) אני רוצה לבדוק את הכרטיס מסך, כרטיס קול, כונן SSD, מעבד, לוח, וזכרונות ועוד... יש תוכנה אחת חינמית שיכולה לבדוק את כל הדברים האלה בצורה אמינה ? OCCT ?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-