עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by VENUM,

היי, כבר מספר שבועות שיש לי בעיה ממש מעצבנת, הסייר כל הזמן קורס, בעיקר כשאני פותח תיקיות (כולן, לא משהו ספציפי). זו ההודעה שאני מקבל: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: APPCRASH שם היישום: Explorer.EXE גירסת היישום: 6.1.7601.23537 חותמת הזמן של היישום: 57c44efe שם מודול התקלה: StackHash_359e גירסת מודול התקלה: 0.0.0.0 חותמת הזמן של מודול התקלה: 00000000 קוד החריגה: c000041d היסט החריגה: 0000000009250fd8 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 359e מידע נוסף 2: 359eb3e3f0ffba0501835c3f21e32451 מידע נוסף 3: 943a מידע נוסף 4: 943a4906…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מדי פעם באקראיות בעת משחק (דוגמא קלאסית OBLIVION למרות שגם GTA:SA קורס מאותה הסיבה) מופיעה לי הודעת שגיאה של זכרון (משהו עם 000XXX) ראוי לציין שהמחשב בן חודש+/- מפרט בצד. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by ras81,

שלום יש לי בספק מן כבל שנראה כמו כבל של הורקה, שיותא מהספק כוח (זה בעצם כבל שבקצה יש לו לולאה) לאן אני מחבר אותו? במדריך כתוב משהו אבל זה נראה לי מוזר: connect the RTN grounding cable connector to one of the fixing screw-holes of your mainboard (the RTN/GND connection) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by Sym,

שלום חברים לפני שבועיים בערך מסך הLCD 19' שלי פסק לעבוד כאילו הוא עובד אבל כתוב Digital save power משהו כזה אז חיברתי בחיבור HDMI את המסך טלוזיה שלי ועובד מצויין מידי פעם המסך חוזר לעבוד אבל כל פעם שאני מכבה את המחשב איתו נכבה המסך 19' ולא חוזר לעבוד. המסך טלוזיה מתפקד כעת בתור המסך מחשב שלי והוא לא עושה בעיות מישהו נתקל בבעייה כזאת? זה מאד משגע אותי אני מעוניין לעבוד עם מסך המחשב הקטן והצנוע שלי לא עם טלוזיה...

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by Toledo87,

כשאני מחבר את המודם כבלים למחשב דרך כבל רשת או דרך usb לאחר כמה זמן מופיע לי מסך כחול. כאני מנותק מהאינטרנט בכלל אין לי מסך כחול כיצד זה יכול לקרות? ואיך אני פותר זאת ?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  6. Started by M@or,

יש לי כרטיס און-בורד, הלוח אם הוא: Gigabyte GA-K8NF-9 אני כל הזמן - אבל כל הזמן, שומע ביפים שקטים, בהפרש של שניה. זה כמו שעון שמתקתק בביפים... כשאני משתיק את הליין אין, זה מפסיק. יש סיבה לדבר הזה בכלל והאם אפשר לבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by חכ,

רציתי לשאול, מחשב כף יד palmone zire31 אשר אי אפשר לסנכרן ממנו ולא ניתן גם להעביר מהכרטיס שלו למחשב, אם זה בעיה בתוכנה ואם לא אז באיזה חלק ?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  8. שלום לכולם כל פעם שאני מפרסם פוסט לדף שלי בפייסבוק הוא לא נותן לי להחליף את כותב הפוסט ממני לדף עצמו כמו שהיה קודם, בנוסף הוא לא מפרסם את הפוסט. מישהו מכיר?פתרון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by moti30,

המחשב לא מצליח לעשות גיבוי (או ליתר דיוק תמונת מערכת) הודעת שגיאה: 0x81000037. ניסיתי לעשות את ההוראות באתר של ווינדוס ולא עזר כלום.

10. שלום לכולם, הורדתי למחשב נייד (WINDOWS 10ׂ) תוכנת TURBO VPN. למרות שהתוכנה מותקנת ומופעלת הגלישה עדיין לא דרך רשת הVPN. כשאני לוחץ על הסמל של הרשת בחיבורים הוא רושם לי שהגנת הווינדוס דורשת שם משתמש וסיסמא וזאת למרות שאין לי סיסמא בכניסה למחשב. בנייד התוכנה עובדת אוטומטית. האם במחשב צריך לבצע איזושהיא פעולה או הגדרה נוספת? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by איתי מור,

הפוסט: היי, אני מתמודד עם בעיה מתסכלת שממש לא מצליח לפתור לבד – כל עזרה תתקבל בברכה. רקע: לפני התקלה היה לי מחשב עם לוח TUF B450M-PLUS ומעבד שעבד מצוין. ברגע שהתחילו הבעיות – המחשב התחיל לכבות את עצמו סתם ככה, להיכנס ללופים של ריסטארט, ולפעמים לעלות ל-Windows לדקה ואז לקרוס. חשבתי שהבעיה בלוח אם או במעבד, אז שדרגתי את שניהם: לוח אם חדש: ASUS Prime B550M מעבד חדש גם ה-RAM הוחלף ספק כוח תקין, טמפרטורות תקינות, אין בעיה בקירור ומה אז? לפעמים ה-BIOS עולה, לפעמים אפילו הוא קורס ומאתחל את עצמו ניסיתי להתקין Windows מחדש דרך כונן חיצוני – ההתקנה התחילה, אבל שוב הכל קרס ניסיתי לאפס את Windows וזה נתקע באמצע הסרתי את הכונן החיצוני – ועכשיו הוא בכלל לא מעלה Windows הכונן הפנימ…

12. Started by intel suck,

יש לי כרטיס קול של REALTEK AC97 מובנה על הלוח אם משום מה הרמקולים והמיקרופון לא עובדים התוכנה שבאה עם הכרטיס קול מזהה שחיברתי משהו אבל אומרת שחיברתי לא טוב ניסיתי 2 רמקולים כבר ובשניהם זה לא עבד ניסיתי הכל הדרייבר מעודכן והכל והם מחוברים לחיבור הנכון אבל עדיין זה לא עובד אני ממש חייב עזרה זה מחשב חדש והרמקולים לא עבדו ממהתחלה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  13. יש לי בעיה חמורה, ממש חמורה, מקווה שזה לא מה שאני חושב (שהלך הלוח אם).... הלוח כמובן תומך dual אבל לא השתמשת באופציה, במשך שנה היה לי 512 ו256 בDIMM1 ו3, ניסיתי לפני יומיים להכניס עוד 256 לDIMM4(כמובן לאחר כיבוי המחשב וניתוק מהחשמל), כשהדלקתי את המחשב קיבלתי חיווי של בעיה בזכרון ו-early chipset initiaization (הנוריות, למי שמכיר את הלוח, מדלגות בין שתי האפשרויות כל הזמן, לא נדלק המסך ובעצם לא קורה כלום, בקיצור כמו בעיה בזכרון, ניסיתי זכרונות נוספים ואת כל האפשרויות בלוח מבחינת הסלוטים, איפוס הקבלים וכל מה שיכולתי לחשוב עליו....שום דבר לא עובד, וממש לא בא לי לקנות לוח אם חדש אחרי פחות משנתיים של עבודה.... בבקשששהההההה הצצייילללוווווווווו....!!! כל רעיון, כל רעיון יהיה מעולה…

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  14. Started by KF,

לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים ב-starcraft 2. מערכת הפעלה win 7 אשמח אם מישהו יוכל לפענח לי את הקובץ Minidump ולומר לי מהיכן מגיעה הבעיה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by WitheNoise,

האם יש כאן עוד משהו שנתקל בבעיה ויודע למה רק בחיבור האנלוגי ניתן לראות במסך, לכ.מסך שלי יש רק חיבורים דיגיטליים (שמתי מתאם מדיגיטלי לאנלוגי) תודה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  16. שלום. אקצר, כדי לא להלאות: 1. מסך הלפטופ שלי (Lenovo N100) החל להציג פסים מאוזניים - תצוגה לקויה. 2. רכשתי כבל ווידאו חדש - בתקווה שהבעיה היא אכן בכבל. 3. הבעיה לא נפתרה. 4. רכשתי מסך חדש - בתקווה שהבעיה היא המסך. 5. הבעיה לא נפתרה, ועדיין, כל שהמסך מציג זה אור לבן. 6. כעת אני שוקל לרכוש inverter, אבל, וזה אבל גדול - עלה לי רעיון: חיברתי את המחשב למסך חיצוני, והרצתי Linux Puppy (אל תשאלו כרגע למה, אבל לא הייתה לי מערכת הפעלה על המחשב) הרצתי Puppy כי ידעתי כבר מראש שכאשר puppy עולה, המסך החיצוני יבוא לחיים, ויפעל (עד לאותו זמן לא הייתה לי אפשרות לראות כלום דרך המסך של הלפטופ). 7. הנה ווידאו - והוא הסיבה שאני כאן שואל את השאלה - שממחיש את מה שקרה כאשר אכן puppy עלה: …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כל כמה זמן המחשב של סבתי נתקע והIE מתמלא סרגלי ג'אנק נוראיים. רציתי לדעת אם יש אפשרות להגדיר לIE *לא* להתקין שום תוספים או סרגלים או שאר מרעי בשין... תודה!

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by FresH-MeaT,

יש לי מסך samsung t220 שהשבוע התחיל לעשות בעיות. הוא נכבה ונדלק כל הזמן. זה פשוט משגע. הבנתי שהפיתרון די פשוט בעזרת החלפת איזה קבל או משהו כזה... מישהו יכול להסביר איך בידיוק עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אהלן, אם מישהו יודע מה הספק הכי טוב לפינג נמוך באיזור גרמניה אני אשמח לדעת. ספציפית יותר זה למשחק BLADE AND SOUL אם למישהו יש רעיונות בבקשה. אני משתמש גם בWTFAST שדי עוזר (VPN), אבל כל הצעה אני אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  20. Started by ome,

שלום לכולם, אתמול כיביתי את המחשב וגם את המסך. היום בבוקר המסך היה דלוק והתחיל להקפיץ הודעות ולכבות את עצמו ולהדליק את עצמו, כאילו יש כפתורים לחוצים. המסך הוא מסך philips 202EL LED. מה עושים? תודה, אורן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Mattan6,

אהלן, יש לי מחשב נייד חדש של לנובו והיה לו גלילה של העכבר עם 2 האצבעות, טריק נוח שכזה. הבעיה, חברה שלי ישבה על המחשב (לא עלינו) ואיכשהו הגלילה עם 2 האצבעות נעלמה. אשמח לעזרתכם איך להגדיר זאת מחדש. תודה

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. אני לא משתמש בשרותי הטלפון שלהם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אתמול שיחקתי BFBC2 ואז החלטתי לשחק משהו אחר. שיחקתי space pirates and zombies אבל גם גלשתי באינטרנט כי הזמן טעינה שלו ארוך. איך שאני מתחיל לשחק קצת הוא די צולע כאלו הוא עושה paging כמו משוגע ואז מסך כחול. אחר כך הוא ניסה בכלל לעשות boot מהCD אבל אחרי כמה נסיונות הוא רץ מהדיסק הקשיח עם תוצעות מעורבות. הוא אמר מדי פעם שאי אפשר לשמור קבצים לכל מני ספריות. הוא רץ קצת בעליה ואז מתפגר. היום ממצב קר לא לכלך הצלחתי להעלות אותו הרבה . הוצאתי את אחד הזכרונות וזה עבד יותר טוב אבל זה כנראה היה מקרי כי גם קיבלתי את המסך הכחול. בBFBC2 אני מדי פעם מקבל חורים שחורים בתמונה ולפעמים זיהיתי שחלק ממנה זוהר. אני ממש לא בטוח אם זה קשור לכרטיס מסך. המסך הכחול הזה לא נשאר הרבה זמן אז אני לא יודע…

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  24. Started by Ran B,

נכון, זה יותר קשור לפורום תוכנות, אבל מכיוון שהשימוש בתוכנה מתקשר לפורום הזה, חשבתי שיהיה נכון יותר לפתוח את הנושא פה. אז הורדתי את התוכנה והורדתי את החבילת סמלים (לSP2). התקנתי את התוכנה - הכל טוב ויפה. אך שניסית להתקין את החיבלת סמלים זה זרק לי ארור שהקובץ EXE הזה not vaild Win32 application. :-\ ניסתי לעשות במצ מקוון דרך האינטרנט. רשמתי את הקישור בחלון המבוקש. ואז עשיתי CTRL+D לפתוח את הקובץ. הלכתי לתקיה כפי שרשום בסטיקי..עשיתי הכל כפי שרשום. בחרתי בקובץ עם התאריך שמתאים לי ולחצתי OPEN וכלום לא קורה.. נראה כאילו הוא עובד כמה זמן..ואז לא קורה כלום. כאילו מתעוררת שגיאה או משו. ראיתי לחצן של COMMAND אז נכנסתי אליו וזה מה שהיה רשום : Microsoft (R) Windows Debugger Versio…

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by Eliko Matan,

שלום מחשב נייד אסוס -"המסך קופא" x513ea לפי מערכת ההפעלה הדרייבר מעודכן העכבר מתפקד ובעיה אנני מצליח לבצע עדכוני מערכת תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.