תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! עיגלתי את הכבלים במחשב הזה, החל מכבלי פלופי ועד כבל הSCSI, ואני מרגיש בשיפור במהירות עבודה של המחשב. המחשב טוען במהירות את חלונות XP הרבה יותר מקודם... מדוע??? לא שזה דבר רע, אבל מסקרן אותי.... תודה לעונים!
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
נכון כשמעלים את המחשב רואים את כל הפרטים על גבי מסך שחור כמו בדוס בזמן האחרון אני רואה P3 467MHZ ובכלל יש לי 933MHZ מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במקור היתה על גוף הקירור מדבקה הסדר היה מעבד, מדבקה, גוף קירור. עכשיו המדבקה נעלמה ויש כתם שחור על המעבד (כנראה נמסה) מה לעשות בהרכבה מחודשת ? כלום ? מדבקה מחודשת? משחה ?
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי צורב ימאהה x20x10x40 והא הפסיק לצרוב על דיסקים רב פעמיים(CD-RW) , על דיסקים רגילים הוא צורב בלי שום בעיה. מישהו יודע מה הבעיה? ,והאם אפשר לתקנה? בתודה מראש Gritzman
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב ישן בשביל שאני יתקין עליו Windows95 במקום 3.11 .. אז אוקי פירמטתי הכל טוב , אבל מה ? בביוס אין אפשרות להגדיר שהמחשב יעשה בוט מה CD , אז הבאתי תקליטון בוט הכנסתי אותו אבל הוא לא זיהה את הסידירום . ניסיתי להוציא את ההארדיסק כדי שאני יעביר מהמחשב שלי את הווינדוס , אבל אין הוא כלוא שם עם 10 ברגים לא מזוהים . יש הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אתמול בבוקר זה התחיל כשהפעלתי את המחשב ופתאום הוא התחיל לעשות קולות מוזרים כאלה כאילו הוא מתכבה ונדלק. אני חושב שהקולות באים מההארדיסק והמחשב כתב משהו על READ ERROR. כיביתי את המחשב ושיחקתי קצת בחוטים והפעלתי וזה עבד. היום בבוקר אני שוב מפעיל את המחשב והכל טוב. אני נכנס לאיזשהו משחק משחק רגיל חצי שעה~ ופתאום אני שוב שומע את הקול הזה והמחשב נתקע. עכשיו החלונות עלה וכתב שה-USERS MAY BE CORUPTED או משהו כזה והעלה לי סתם איזשהו שולחן עבודה. מה הבעיה של המחשב ואיך אני פותר אותה?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה שיש לו hub ל4 חיבורי usb אני מחבר את הכבל usb של ה rack למחשב שאני מחבר משהו לחיבורים של הכרטיס(usb) הוא מזהה את ההתקן אבל אומר לי שהוא לא מותקן כמו שצריך ויש בעיה איתו ובפועל הוא לא מזהה ואני לא יכול לעבוד עם הרכיב שחיברתי
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בגלל שיש לי בעיה בכרטיס מסך נוכחי אני צריך לשלוח אותו והוא יעדר מס' ימים. לכן אני צריך לשים איזה משהו ישן במקומו. יש לי ATI rage 3D ואת הS3. את הRAGE אני לא יכול לחבר כי בחוברת של הלוח אם טוענים שכרטיסי AGP2X ישרפו את הלוח ולכן ... צריך לנסות את השני. הצלחתי פעם אחת להכנס איתו לווינדואז אבל הכל נראה מזוויע אז ניסיתי להעלות את רמת הצבעים ובאותו רגע התמונה לא השתנתה יותר. מאז כל פעם שאני מפעיל XP הכרטיס ממשיך להציג את תיקון השגיאות למרות שנשמעים כבר הקולות של הווינדואז. מה עלי לעשות? יש איזה דרייבר מיוחד בשבילו או הגדרה? הברירה היחידה שלי לבינתיים היא להתקין WIN98? :'(
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם HD של מקסטור 7200 40GB היום התקנתי אותו, חיברתי את כל הכבלים של החשמל וה IDE אבל כשאני מדליק את המחשב הביוס מזהה שהדיסק בעל שטח פנוי של 0MB ולא נותן לי לקבוע אותו כ-Boot drive בדקתי את הג'מפר והוא מסודר נכון מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יוצא הבדל של 4 ג'יגה....שאני מסמן הכל יוצא 30 ושאני מסמן את הכונן יוצא 34... למה? לפי נורטון ושאר הסורקים אין לי קיבצי W32 שיזיפו
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על הבורד יש כ. קול מובנה ALC-650, פתאום סתם, ללא שום התקנה/אוברקלוקינג/תכנה חדשה, נעלם לו הקול בעת ההפעלה (בנורמל הלוח מדבר בעת בדיקת הביוס) ועם עלית הווינדוס הוא נשמע מעוות ביותר. בבקשה, עזרו לי, אם הלך הבורד בן החודש, אני הולך לקסח למישהו...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הנורה של הפאוור דולקת ורק אחרי חצי דקה בערך הדיסק הקשיח מפעיל את עצמו ומעלה לי את מערכת ההפעלה האם יש לשנות משהו בביוס????????? [נערך ע"י amiram] בשביל מה כל סימני הקריאה שהיו בכותרת?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי חברים, לא מצעתי עדכון ללוח שלי , יכולים לעזור ? הנה הפרטים של הלקוח: SiSoftware Sandra Computer System Manufacturer : MSI Model : MS-6547 Version : 1.0 Serial Number : 00000000 Unique ID : 00000000-00000000-00000000-00000000 System Chassis Manufacturer : Uknown Chassis Manufacture Case Type : Desktop Can be locked : No Version : Version 1.00 Serial Number : 123456890 Asset Tag : 0123ABC System Mainboard Manufacturer : MSI MP Support : No Model : MS-6547 Version : 1.0 Serial Number : 00000000 BIOS ID : 62-1015-009999-00101111-040201-SiS645 Memory Controller Error Detection Method : 32-bit ECC Error Correction Capability : 1-bit Supported/Current Memory Interleave : 1-…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים כבר נימאס לי ! אחרי שהג'יגהבייט 9000 Pro התפגר ב פעם ה רביעית (!!) החלפתי ל R9100 של ספייר עכשיו גם הוא לא עובד כבר נימאס לי לעבוד עם 2 MX אני פשוט לא מבין מה יכולה להיות הבעיה ? *יש לי את הדריברים הכי חדשים של ה N-force2 *עידכון הביוס אחרון מותקן במחשב (3069 אם אני לא טועה ) ברגע שאני מכניס את ה R9100 מדליק את המחשב , אין סיגנל במסך ובלוח אם יש את המספר 26 . כשאני מחזיר את הג'יפורס הכל פתאום בסדר ... מה אני כבר יכול לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הרדיסק ווסטרן דיגיטל 80 גיגה - 8 מגה באפר הקצור בזמן האחרון הוא מתחיל להתאמן על שריקות (כמו שכן שלי הקטן.. איזה מעצבן הוא זה משהו) ופעם בכמה זמן .. לא תמיד יש לו שריקה חדה אבל שקטה. מעצבנת כזאת... הוצאתי אותו מהמקום בעדינות הפעלתי את המחשב שההרידסק ביד שלי הקשבתי וכן זה בא ממנו בטוח ואין לי מושג ממה זה קורה.. ההרדיסק יחסית חדש (חודשים בערך.. שלוש) מה עושים?!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם לא מזמן פינקתי את עצמי במחשב חדש ולכן פרקתי את המחשב הישן כאשר פירקתי את ההיטסינק הופתעתי לגלות שהטכנאים שהתקינו לי את המחשב הישן מרחו את המשחה בצורה הזאת האם ככה צריכים למרוח את המשחה ? אני מניח שלא נכון האם זה יכול לגרום לזה שהמחשב שלי היה נתקע כל הזמן ? הנה קישור לתמונה http://www.geocities.com/haimrado/5.jpg
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מדי פעם (בערך כל יומיים) מפסיק פתאום הקישור לרשת - למרות שהחייגן עדיין פועל - וכל ניסיון שלי להחזיר אותו לחיים לא מצליח. ברגע שאני מנסה לסגור את החייגן - שום דבר לא קורה וזה תוקע את WIN. לא משנה מה אני מנסה לעשות אח"כ - שום דבר לא עוזר - ואפילו RESTART אני לא מצליח לעשות ואני מקבל מסך של WIN שאומר שWIN נסגר - אבל זה נתקע ושום דבר לא קורה. כמו שאמרתי - אני לא מצליח לקשר את ההפסקה הזאת בקישור לשום דבר - זה פשוט קורה. אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1 ומקושר לרשת ב - ADSL 750 של בזק בינלאומי. יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני גולש הרבה בפורם הזה... אבל רק עכשיו מצאתי לנכון להירשם... תראו, במחשבי מותקנים 2 דיסקים קשיחים maxtor 20gb 5400rpm ו WD 40gb 7200rpm. הכונן של מקסטור הגיע עם המחשב, ועליו מותקנת win xp pro. איתו אין בעיות. את הכונן של wd קניתי עם מגירה נשלפת בשבילו (קיבלתי אותה בחינם... אז למה לא להשתמש...), כמו כן גם עליו מותקנת win xp pro (אני צריך 2 מערכות הפעלה, אל תשאלו למה). עד עכשיו הכונן של wd עבד פיקס! בלי בעיות בכלל! אבל היום כאשר הדלקתי את המחשב קיבלתי הודעה מוזרה (ראה תמונה). (אני מניח שחשוב לאמר שהmaxtor הוא הide הראשי, והwd הוא הide המשני). ואף אחד מהכוננים לא עלה. אז ניסיתי להוציא את המגירה של הwd ולהדליק את המחשב, והכל פעל כמו שצריך. אז ניסיתי להחזיר את הwd ושוב עלתה א…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברה, לפני כחודש קניתי מחשב חדש. לוח אם: GA-8SQ800 (אני לא יודע אם ULTRA או לא, איך בודקים?) מעבד. P4 2.4b 533 bus זיכרון - 512 Dual DDRAM אם תרצו אמשיך לפרט.. הבעיה שלי היא כזאת, המחשב עובד מעולה, חוץ מבעיה אחת מאד מאוד מאוד מעצבנת. אין לי USB ! בכל פעם שאני מכניס משהו ל- USB, הוא מעביר חשמל, והמחשב כותב: USB NOT RECOGNIZED. בדיסק של הלוח אם הגיע פצ' ל- USB, שלטענתם יכול לפתור בעיות מסויימת של ה-USB באקס פי (בדיוק המצב שלי). התקנתי אותו, אבל זה לא עוזר בכלל.. - בדקתי ב- BIOS, החיבור מופעל, כך גם ה-Legacy. - ב- Device Manager הוא מסמן שזה עובד כראוי. - ניסיתי להתקין ולמחוק את הפצ' כמה פעמים, לא עוזר. - באתר של ג'יגה בייט אין שום דבר בנושא. אנא עזרו לי! Gideon@sma…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, בשלושת הימים האחרונים, המחשב התחיל להתקע בזמנים רנדומלים, ללא קשר לאיזו תוכנה אני מפעיל על המחשב. אני סבור כי מדובר בבעייה בה רכיב מתחמם יתר על המידה. בדקתי את כרטיס המסך(GeForce 3 של Asus): אמנם הוא חם למדי כאשר המחשב נתקע, ניסיתי אותו במחשב אחר שבבעלותי ובו הוא עבד כראוי ללא כל בעייה. המעבד(P3 800MHz): כאשר המחשב נתקע, כיביתי אותו ונגעתי בהיטסינק של המעבד. הוא היה מאוד חם. כאשר פתחתי את המחשב, נכנסתי ל-Bios ובדקתי את הטמפ' - המעבד נע בין 48-56, וטמפ' המערכת הייתה כ- 39. מהירות המאוורר היא 4600RPM. זאת, בחדר בו פעל מזגן ומאוורר. הספק - לא חם מאוד. ה- Chipset - כאשר נתקע המחשב, נגעתי בהיטסינק על ה- Chipset ב- Mobo. הוא היה חם, מאוד חם. כאשר המחשב נתקע, התמונה קופאת …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי היום צורה ועשיתי שהסידירום יהיה מאסטר והצורב יהיה סלייב בג'אמפרים, ועכשיו כשאני נכנס למחשה שלי אני לא רואה את כונן הדיסקים הרגיל! וגם אני לא רוצה את הצורב :'( מה הבעיה? אני יודע מאוד למי שיעזור לי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני יומיים קיבלתי ספק כוח שקיבלתי מחבר והוא קיבל אותו יחד עם מארז שהוא קנה (ספק ג'נרי) על הספק כתוב בגדול שהוא 380W. בדרך שאני עושה לו מוד קטן עם המאוורר אני רואה בפנים 3 שבבים צהובים, אחד גדול ו2 קטנים ועל שלושתם יש מדבקות שכתובות עליהם כמה דברים וגם כתוב על כולם בגדול 250W. האם זה ספק 380W, או שזה רק מתיימר להיות? :AR15: עריכה: הנא המתחים שהוא מוציא:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי HD חדש למחשב WD 80 כאשר בביוס אני רואה 80 גיגה ואילו לאחר ביצוע FDISK אני מקבל רק 10 גיגה בכל הארד דיסק. מדובר ב HD עם 8 מגה באפר והמחשב הוא בעל לוח גיגה בייט 7VAX והמעבד AMD 2000 למישהו יש רעיונות איך לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם! הרגע סיימתי להרכיב מחשב והכל טוב ויפה אך ברגע שאני מנסה להתקין מערכת הפעלה, לא משנה איזו אז אני לא יכול להתחיל אפילו בהליך ההתקנה! למשל בוינדוס XP כשאני עושה BOOT מהדיסק האורגינל(לא שזה משנה) זה מתחיל את השלב הראשון יענו LOADING FILES (מעלה את כל הדרייברים) שזה שלב שמבוצע עוד לפני ההתקנה ממש! זה מסיים את זה מאה אחוז ואח"כ בסוף רושם LOADING WINDOWS ואמור לפתוח את הסכם רישון התוכנה ולהתחיל בהתקנה ממש זה פותח מסך כחול ובו רשום WINDOWS HAS SHUT DOWN NOT PREVENT DAMAGE TO SYSTEM משהו שאומר שהוינדוס נאלץ להסגר בכדי למנוע נזק מהמערכת. אני מכיר חלונות מהסוג הזה אבל הם קופצים כשיש וינדוס מותקן ופה עוד אין אפילו כלום! וזה מקפיץ ת'חלון הכחול שאחריו אי אפשר לעשות כלום וצר…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.4... 256 מגה זיכרון פנימי וכרטיס GF 2 MX 64MB... הבעיה היא במשחקים.... כשאני משחק... אחרי כמה זמן שאני משחק (לא קבוע) פתאום נתקע המחשב... התמונה קופאת. --- עכשיו גם נתקע המחשב כשהפעלתי את המדיה פלייר... אבל ככה אני יכול להיות שעות סתם באינטרנט ובאיי סי קיו ושהמחשב סתם פתוח ולא קורה כלום.... מה הבעיה ? מה לעשות ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-